Parhaat WordPress SEO -työkalut vuodelle 2020

Parhaat WordPress SEO -työkalut

Useimmat sivuston omistajat pyrkivät lisäämään orgaanista liikennettä – ts. Kävijöitä, jotka saapuvat maksuttomien hakutulosten kautta sellaisten sivustojen kautta kuten Google ja Bing. Koska kuitenkin niin monet verkkosivut kilpailevat halutuista kohdista hakukoneiden tulossivuilla (SERP), voi olla erittäin vaikeaa parantaa sijoitusta..


WordPress SEO: n (hakukoneoptimointi) koko tavoitteena on tarkentaa verkkosivujasi siten, että ne sijoittuvat SERP: issä korkeammalle. Onneksi käytettävissä on paljon työkaluja, jotka auttavat sinua toteuttamaan SEO-strategiaasi ja parantamaan siten hakukoneiden sijoitusta.

Tässä artikkelissa tarkastellaan joitain parhaista WordPress-työkaluista ja -laajennuksista, joiden avulla voit optimoida verkkosivujasi vuonna 2019. Aloitetaan!

1. Hiiva SEO

Yoast SEO -laajennus

Miljoonien latausten avulla Yoast SEO on yksi suosituimmista WordPress-laajennuksista. Sen mukana tulee helppokäyttöinen toiminnallisuus, joka auttaa sinua SEO-strategioissasi. Se tunnetaan hyvin sivuanalyysi -ominaisuus, jonka avulla voit parantaa avainsanojen käyttöä, sisällön pituutta, luettavuutta ja muuta. Muita käteviä vaihtoehtoja ovat XML-sivukartan luominen ja ilmoitukset, leivänmurut ja sosiaalisen median integrointi. Jos olet SEO-aloittelija, tämä laajennus on loistava paikka aloittaa.

2. SEOPpaina

SEOPaina WordPressille

Toinen hieno vaihtoehto WordPress-sivustosi optimoimiseksi on SEOPress. Tämä SEO-laajennus tarjoaa kaiken, mitä tarvitset sijoituksesi parantamiseksi, kuten XML- ja HTML-sivustokartat, sisältöanalyysi, Open Graph -asetukset, Google Local Business -tiedot, uudelleenohjaukset ja paljon muuta. Plus SEOPress -sovelluksessa on valkoinen merkitty taustaohjelma ja sisäänrakennettu hyödyllinen katkaistujen linkkien skanneri. (jopa ilmaisessa versiossa).

Vaikka on ilmainen versio WordPress.org-sivustossa, joka on hieno tapa kokeilla laajennusta, SEOPress Pro tarjoaa kuormia enemmän. Kun päivität Pro-suunnitelmaan, saat entistä tehokkaampia ominaisuuksia, kuten tuki leivänrumpuille, edistyneet sivustokartat Google Newsille tai Video XML -tuotteelle, jäsenneltyjen tietotyyppien merkinnät, robots.txt- ja htaccess-tiedostojesi helppo muokkaustyökalu, WooCommerce-integraatio ja paljon muuta. Vain 39 dollarilla (jota voit käyttää rajoittamattomissa sivustoissa) on sijoituksen arvoinen sijoituksen arvoinen sivustosi SEO: han.

3. Kaikki yhdessä SEO-paketti

Kaikki yhdessä SEO -laajennus

All in One SEO Pack on toinen erittäin suosittu ilmainen WordPress-laajennus, jolla on yli 30 miljoonaa latausta. Se kiinnitetään usein vaihtoehtona Yoast SEO: lle, vaikka se ei tarjoa samaa syvyyttä sivun analysoinnissa. Sillä on kuitenkin monia muita samankaltaisia ​​ominaisuuksia, kuten sisällönkuvauskentät, XML-sivukartat ja sosiaalisen median integrointi. Yksi ainutlaatuinen ominaisuus All in One SEO -paketissa on, että se on ainoa ilmainen laajennus, joka tarjoaa SEO-integroinnin verkkokauppasivustoille – mukaan lukien WooCommercea käyttäville.

4. BAVOKO SEO -työkalut

BAVOKO ilmainen WordPress-laajennus

BAVOKO SEO Tools on loistava vaihtoehto kahdelle aiemmin mainitulle laajennukselle. Tarjoaa sivujen SEO vakioominaisuuksia (XML-sivukartat, metaotsikot, kuvaukset, sisällön pituus, avainsanojen optimointi jne.) Hyödyllisen SEO-suorituskyvyn seurannan (avainsanat, käänteiset linkit ja kilpailija-analyysi) lisäksi ja raporttien luontityökalun avulla todella erottavan BAVOKO: n. Se on kuin monien SEO-palvelujen hankkiminen ja laajennus yhdellä alhaisella hinnalla. Voit kokeilla BAVOKO SEO -työkalut ilmaiseksi, mutta saadaksesi kaikki ominaisuudet, jotka sinun on päivitettävä premium-hintaan (alkaen 19,99 dollaria kuukaudessa).

5. Sijoita matematiikka

Sijoita matematiikan SEO WordPress -laajennus

Rank Math on toinen hieno laajennusvaihtoehto WordPress SEO -sovelluksen hallintaan. Laajennus lisää helppoja vaihtoehtoja sisällön parantamiseksi, kuten keskity avainsanan vinkkejä, sisällön pituuden valvontaa, pysyvien linkkien arviointia ja paljon muuta. Rank Math on integroitu myös Google-verkkovastaaviin, joten voit seurata sivustotilastoja ja suorituskykyä suoraan WordPress-hallintapaneelista. Muita plugin-ominaisuuksia ovat Googlen indeksointivirheiden seuranta, asiayhteyteen liittyvät työkaluvihjeet, automatisoidut kuvan SEO-vaihtoehdot, XML-sivukarttageneraattori, rikkaat katkelmat (mukaan lukien mukautetut postityypit) ja tonnia enemmän.

6. Premium-SEO-paketti

Premium SEO Packin kojelaudan kuvakaappaus

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Premium SEO Pack on täydellinen WordPress SEO -laajennus, jonka avulla verkkosivustosi sijoittuu paremmin hakukoneissa. Tämä premium-laajennus yhdistää sekä SEO että sosiaalisen optimoinnin parhaat puolet rajoittaaksesi useiden laajennusten tarvetta. Premium SEO Pack sisältää sosiaalisia tilastoja, sivuanalyysejä, sivujen validointeja ja paljon muuta. SEO on tärkeä – kun ihmiset hakevat kirjoittamasi aiheen haluat, että verkkosivustosi näkyy ensin. Näin voit tuottaa paljon liikennettä (ja jopa myyntiä) ja kasvattaa yleisöäsi.

Tämän laajennuksen ainutlaatuinen ominaisuus on SEO-massan optimointi. Tällä voit optimoida sivustosi jokaisen sivun, viestin ja mukautetun postityypin muutamalla napsautuksella. Moduuli antaa sinulle mahdollisuuden optimoida metaotsikko, optimoida metakuvaus sekä tunnistaa ja optimoida avainsanasi sisällöllesi automaattisesti. Tämä tarkoittaa, että voit parantaa SEO (ja sijoitustasi) mahdollisesti muutamassa sekunnissa.

Toinen hyvä laajennuksen ominaisuus on sisäänrakennettu Google Analytics -tuki ja sosiaalitilastot. Tällä tavoin voit helposti nähdä ja seurata tuloksia, jotka aiheutuvat SEO-säätämisestä sivustoltasi. Premium SEO Packin mukautettu Google Analytics -näyttö on helppo nähdä ja ymmärtää hakutilastosi, kun taas Sosiaaliset tilastot -moduuli näyttää verkon kattavuuden. Koska kaikki sivustosi tiedot ovat hienoja, siellä on myös hyödyllinen SERP-seurantamoduuli, joka näyttää sinulle, kuinka sivustosi pysyy kilpailussa – upea tieto nähdäksesi missä seisot.

7. SEOPressori

SEOPressorin kotisivu

Tiedot ja lataaNäytä esittely

SEOPressor on premium-luokan WordPress-laajennus, joka on suunniteltu antamaan sinulle parhaan mahdollisuuden hallita verkkosivustosi SEO helppokäyttöisessä käyttöliittymässä. Kehittäjät väittävät, että laajennuksen kehittynyt algoritmi jäljittelee Googlen algoritmia, joten saat tarkkoja ehdotuksia sivujen optimoimiseksi. SEOPressor kerää kaikki sivustosi tärkeät SEO-tiedot ja esittää ne yhdessä paikassa – varoittaa sinua kaikista ongelmista.

Laajennus sisältää myös semanttisen analyysin ja siihen liittyvät merkintästandardit. Se tarjoaa sinulle täydellisen hallinnan siitä, kuinka hakukoneet indeksoivat sivustosi, ja optimoi myös linkkiprofiilisi. SEOPressor näyttää 9 dollaria kuukaudessa työkalun täysimääräisestä käytöstä.

8. Moz Pro

Moz Pron kotisivu

Moz Pro tarjoaa kokoelman työkaluja ja ominaisuuksia, joiden avulla voit hallita verkkosivustosi SEO-strategiaa. Se seuraa sivustosi ja kilpailijoidesi viikoittaista sijoitusta ja löytää ja priorisoi avainsanat sivuston avulla Avainsanatutkija-työkalu. Se käyttää myös Avaa Site Explorer auttaa linkkien luomisessa ja indeksoi sivustosi etsimään merkityksellisiä ongelmia.

Jos tarvitset lisää vakuuttamista, Moz Pro tarjoaa myös ominaisuuksia, jotka auttavat sinua sivusivun hakukoneoptimoinnissa, ja tarjoaa joukon raportointi- ja analysointivaihtoehtoja. Alkaen 79 dollarista kuukaudessa (vuositilauksen kohdalla) hinta on ehdottomasti jyrkkä verrattuna muihin. Jos kuitenkin luulet käyttäväsi kaikkia sen tarjouksia, se saattaa olla sen arvoinen.

9. ahrefs SEO -työkalut ja resurssit

ahrefs SEO -työkalut ja resurssit Premium-tilaus

Jos etsit tapaa seurata sivustosi SEO-suorituskykyä, ahrefs on loistava vaihtoehto. Tämä premium-palvelu sisältää työkaluja kilpailijoiden analysointiin, avainsanatutkimukseen, backlink-seurantaan, sisältöaukkoihin, sijoitusseurantaan ja muihin. Mikä parasta, voit määrittää automaattiset hälytykset ja raportit sähköpostiksi sinulle säännöllisin väliajoin (kuten kerran viikossa) seurataksesi tiettyjä SEO-tekijöitä, joihin keskityt.

10. Rankie

Rankie-kotisivun otsikko

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Rankie on premium-luokan WordPress-laajennus, joka on suunniteltu erityisesti auttamaan sinua seuraamaan verkkosivusi Google-sijoituksia. Sen sijaan, että tarkistat avainsanasi manuaalisesti, käytä Rankie-tutkimusta, seurata ja raportoida haluamiasi avainsanoja nähdäksesi miten hakukoneoptimoosi menee.

SEO on erittäin tärkeä jokaiselle verkkosivustolle – etenkin avainsanasi sijoitukselle. Jos ansaitset mahtavaa hakutermiä teollisuudessasi, voit saada paljon liikennettä, joka voi muuntua myyntiin, mainokseen tai muuhun tulokseen. Rankie on hieno työkalu, jonka avulla voit valita ja seurata haluamiasi avainsanoja. Kun olet asentanut, voit käyttää Rankie-hakua avainsanoihisi – laajennus ehdottaa jopa ylimääräisiä termejä, jotka saatat haluta luokitella hakusi perusteella..

Seurantaan liittyen Rankie sisältää 4 vaihtoehtoa, joiden avulla voit seurata avainsanojasi: Google, Google Ajax api, whatsmyserp.com tai ezmlm.org. Sen lisäksi, että integroitu työkalu, joka ehdottaa avainsanaluetteloita, joihin haluat ehkä kohdistaa. Laajennus tarjoaa sinulle myös päivittäiset sijoitusraportit avainsanadiagrammeilla, jotta näet, toimivatko SEO-parannusmenetelmäsi. Lisäksi voit lähettää raportit sinulle sähköpostitse, joten et koskaan unohda tarkistaa niitä.

11. Google Keyword Planner Free SEO -työkalu

Google Keyword Plannerin kotisivu

Google Keyword Planner on työkalu AdWords tilaajat, jotka ehdottavat avainsanoja yrittämään sijoitusta. Voit antaa tietoja tuotteestasi ja sivustostasi, ja kohdistaa hakuasi eri parametreilla. Jokaisesta ehdotetusta avainsanasta voit tarkastella historiallisia tietoja, mukaan lukien keskimääräiset kuukausittaiset haut, kilpailutaso ja ehdotettu AdWords-hintatarjous.

Vaikka tämä työkalu on erittäin arvokas, siinä on vähän vähemmän kuin intuitiivinen käyttöliittymä, joten se kannattaa tutustua a hyvä opetusohjelma ennen juuttumista.

12. Avainsanatyökalun vapaa suunnittelija

Avainsanatyökalun kotisivu, joka näyttää hakupalkin

Avainsanatyökalu on kiinnitetty vaihtoehtona Google Keyword Plannerille. Sillä on yksinkertainen käyttöliittymä, ja se käyttää Googlen automaattisen täydennystoiminnon avulla satoja pitkähakusanaisia ​​ehdotuksia jokaiselle syöttämällesi hakutermille. Toisin kuin Google Keyword Planner, avainsanatyökalun ilmaisessa versiossa luetellaan kuitenkin vain avainsanat eikä niihin liittyviä tietoja, kuten hakumäärä, napsautuskohtainen hinta ja kilpailu. Nämä tiedot voidaan avata, jos haluat maksaa korkeamman tason premium-versiot.

13. LinkPatrol Premium -palvelu

LinkPatrol-kotisivu

LinkPatrol on premium-luokan WordPress-laajennus, joka on keskittynyt auttamaan sinua lähtevän linkin profiilin puhdistamisessa. Koko sivustosi linkkien etsiminen vie vain sekuntia. Se tarjoaa luettelon kaikista niihin liittyvistä kirjoittajista, verkkotunnuksista ja ankkuriteksteistä. Jos huomaat huonot linkit, A: n lisääminen on nopeaa ja helppoa nofollow merkitse tai poista URL-osoitteen linkki. Hinnoittelu alkaa 50 dollaria vuodessa.

14. GTmetrix Free Site Speed ​​-analysaattori

GTmetrix-kotisivu

GTmetrix on työkalu, joka on suunniteltu auttamaan sivuston nopeudella hakukoneet harkitsevat sijoitusalgoritmeissa. Se tarjoaa sinulle käsityksen siitä, kuinka nopeasti sivustosi latautuu, ja auttaa sitten parantamaan sivustosi suorituskykyä. Se analysoi sivusi Google-sivun nopeus ja Yahoo YSlow sääntöjä ja toimittaa tulokset, mukaan lukien sivun latausaika ja sivun koko. Voit myös nähdä, kuinka sivustosi pintaa verrattuna muihin GTmetrix-tarkkailtuihin sivustoihin.

Työkalun avulla voit myös seurata suorituskykyä, analysoida sivuston nopeutta mobiililaitteen avulla ja testata sivuasi useilla alueilla. Lopuksi voit myös tallentaa sivulatauksia ja toistaa tulokset suorituskykyongelmien selvittämiseksi.

Lopulliset ajatukset

SEO on monimutkainen aihe, ja se voi usein aluksi näyttää pelottavalta. Koska niin monia ajateltavia komponentteja on, siitä voi tulla ylivoimainen tehtävä optimoida verkkosivusi parempaan SERP-pelien pelaamiseen..

Tässä kappaleessa olemme toimittaneet sinulle yli 10 työkalua ja WordPress-laajennuksia, joiden avulla voit suunnitella ja toteuttaa SEO-strategiasi vuodelle 2019. Onko jokin näistä työkaluista päivittäisessä SEO-työnkulussa? Onko sinulla muita SEO-vinkkejä uudelle vuodelle? Kerro meille alla olevassa kommenttiosassa!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map