Paranna hakukoneoptimointia käänteisten linkkien, sivuston nopeuden ja muun avulla

 1. 1. Aloittelijan opas WordPressin hakukoneoptimointiin: Johdanto, valmistelu ja kieli
 2. 2. WordPress-avainsanojen tutkiminen ja käyttö SEO: lle
 3. 3. Luettu tällä hetkellä: Paranna hakukoneoptimointia käänteisten linkkien, sivuston nopeuden ja muun avulla

Tässä luvussa käsittelemme käänteisiä linkkejä, niiden hankkimista, sivun lataamisen nopeuden parantamista, vieraiden lähettämistä ja kuinka optimoida sosiaaliset osuudet. Joten tutkitaan vielä enemmän WordPress SEO: ta ilman enempää.


Hanki lisää orgaanisia käänteisiä linkkejä

Takaisinlinkit ovat hiukan kiistanalainen aihe. Ei siitä, parantavatko ne sijoitusta, vai ei, vaan miten sinun pitäisi edetä niiden saamiseksi. Käsittelen täällä pääasiassa orgaanisia linkkejä, eli kun ihmiset linkittävät sisältösi omasta vapaasta tahdostaan. Varma tapa saada lisää orgaanisia linkkejä takaisin sivustoosi on yleisön viljely. Tämä ei suinkaan ole lyhytaikainen ratkaisu. Kun ihmiset kommentoivat tai lähettävät sinulle kysymyksiä postitse, varmista, että sinulla on aikaa jättää harkittuja vastauksia. (Ja yritä olla tekemättä sitä vain linkkien / jakamisen vuoksi.)

Jotkut voivat yllättää jotkut, vaikka sen ei pitäisi olla, että aitojen huutojen antaminen ja linkittäminen artikkeleihin, joista olet löytänyt erityisen hyödyllisiä tai mielenkiintoisia, voi itse asiassa olla tapa saada käänteisiä linkkejä. “Antakaa saat.” Tyypillisesti tämä toimii paremmin sellaisten influenssarien kanssa, joilla ei ole niin suurta yleisöä, että heitä aina supistetaan suosituspyynnöillä, huutoilla ja kutsuilla haastatteluun ja vastaavalta..

Viimeiseksi, suhteiden kehittäminen ihmisten kanssa, jotka kirjoittavat myös samanlaisesta aiheesta (mutta eivät yleensä ole suoria kilpailijoitasi), voi olla loistava tapa saada takaisin linkkejä. Viljelemällä suhteita en tarkoita sitä, että valitset kenen tahansa, jolla on verkkosivusto, jolla on tarpeeksi sivun katselua kriteerien täyttämiseksi, ja roskapostiksi heille sähköpostia ja tweettejä. Tarkoitan löytää joku ratsastava, jonka todella kaivaa, jonka näkemyksistä nautit enemmän oppimisesta, ja löytää ainutlaatuinen tapa, jolla voit auttaa heitä. Lähetä heille kirjasuositus, jos näet heidän mainitsevan tietyn kirjan. (Tai voit jopa lähettää heille kirjan.)

Kirjoita pidempi sisältö

Toinen asia, joka voi auttaa korkeampien sijoitusten saamisessa, on pidemmän sisällön luominen. Googlella ei ole vain uusi toiminto, joka sisältää pitkämuotoisen sisällön joihinkin hakuihin, vaan pitkämuotoisella sisällöllä on taipumus yleensä paremmin sijoittua yleensä. (Googlen kymmenen parhaan tuloksen keskimääräinen sisältöpituus on yli 2000 sanaa.)

Vaikka Internetistä on tullut kuuluisa siitä, että sillä on lyhyt huomioväli, ja se on innostunut kissan gifistä, osoittautuu, että pidemmät viestit saavat huomattavasti enemmän linkkejä. Mutta älä usko, että tämä on ilmainen pääsy kirjoittaaksesi 2500 sanaa täyteainetta. Mitä se tarkoittaa, on, että kannattaa ehkä kokeilla ideoiden yhdistämistä pidempien sisältökappaleiden luomiseksi. Tai käsittele aihetta, jonka pelkät, ettet voi tylsistyä pikaruokaartikkeliksi. Periaatteessa älä pelkää mennä syvälle aiheeseen.

Paranna sivustosi nopeutta

w3-koko-cache-wordpress-laajennus-wpexplorer

Nopeampi latausnopeus vaikuttaa positiivisesti sijoitukseesi, se myös pienentää poistumisprosenttia, auttaen sinua pitämään enemmän kävijöitä, mikä voi johtaa enemmän käyttäjien sitoutumiseen, jakamiseen ja jopa käänteisiin ajan myötä.

Jos haluat ilmaisen tavan lisätä nopeasti ja helposti sivusi latausnopeutta, asenna välimuistin laajennus ja määritä se oikein. Haluat myös optimoida kuvasi. Haluat ehkä saada kuvan optimoinnin laajennuksen. Mutta tärkein vaihe tässä on, että pakkaat kuvatiedostot manuaalisesti ennen niiden lähettämistä ja tee niistä sopiva koko verkkosivustollesi..

Kuvakaappausten oletus on usein melko paljon tietoja sisältävä PNG-tiedosto, jonka voit helposti pakata paljon hallittavissa olevaan JPEG-tiedostoon millä tahansa kuvankäsittelyohjelmalla. Jopa MS Paint. Kuvien suositeltava koko riippuu isäntäsi nopeudesta ja siitä, käytätkö sisällönjakeluverkkoa vai ei, kuvatiedostojen pitäminen muutamassa sata kilotavua tai vähemmän on yleensä hyvä idea. Ja yritä käyttää vain laajennuksia, jotka todella parantavat tulosta.

Vieraslähetys: laatu yli määrä

Vieras lähettäminen tarkoittaa yksinkertaisesti artikkelisi tai viestisi julkaisemista jonkun toisen blogissa tai verkkosivustolla. Vaikka Matt Cutts meni niin pitkälle, että julisti käänteisten vierasviestien kuolleiksi aiemmin tänä vuonna, on paljon esimerkkejä blogeista, joita vieraspostit lähettävät usein, mutta joita ei ole rangaistu vähitenkaan. Verkkosivustot, jotka pitävät monien kilpailevien avainsanojen korkean sijoituksen. Puskuri on yksi esimerkki.

Aion mennä raajoihin ja ehdotan, että vieraiden lähettäminen lisätäksesi linkkien määrää verkkosivustollesi on sitä, mitä on ollut, ja sitä rangaistaan. Kun kirjoitat muutamia laadukkaita vierasviestejä liittyville verkkosivustoille tai blogeille, luultavasti ei ole haitallisia vaikutuksia verkkosivustoosi. Vaikka haluat pelata sen turvallisesti, voit aina pyytää, että kaikki linkit sivustoosi tehdään ei-seuraavina.

Tai jos haluat pelata sen kokonaan, 10000% voit valita, ettet vierasvieraita lainkaan, mutta se tapahtuu todennäköisesti omalla kustannuksellasi. Vieraiden lähettäminen voi olla erittäin nopea tapa rakentaa yleisöä, ja aktiivisen yleisön omistaminen on todella hyvä tapa saada lisää osakkeita, käänteisiä linkkejä ja tietysti parempia sijoituksia. Haluat todennäköisesti myös pysyä poissa monista vierasblogiyhteisöistä verkossa, koska jotkut jäsenet ovat ilmoittaneet, että yhdistykset ovat rangaistaneet hakijaryhmää. Jos olet täysin uusi käsite, lue tämä opas vierasblogista.

Käytä Google Authorship -tapahtumaa

Tämän lisäksi kasvosi ja nimesi näkyvät Google-hakutulosten vieressä, hakutulokset priorisoidaan myös jos hakija kuuluu G + -verkkoosi. Prosessi on melko yksinkertainen. Nimeät itsesi avustajaksi tietyllä G + -sivusi sivustolla ja lisäät sitten linkin G + -sivullesi sisällöstä täydentääksesi ympyrän. Lue lisää aiheesta kuinka asettaa Google-kirjoitus WordPressiin.

Optimoi sosiaalisiin osakkeisiin

WordPress-sosiaalinen-ettiquette

Sosiaalisilla osakkeilla on entistä suurempi rooli hakutuloksissa, joten haluat varmistaa, että saat niin monta kuin pystyt. Jos sinulla ei vielä ole sellaista, hanki laajennus. Mutta älä liioittele sitä. Sinun ei tarvitse kolmea sarjaa sosiaalisia painikkeita yhdellä sivulla. Se tekee jakamisesta vain vähemmän houkuttelevaa, koska kävijä tuntuu kuin yrität pakottaa asiaa. Kuten yrität vähän liian kovasti.

Uudelleen, pidempi sisältö näyttää vain jakavan enemmän. Ehkä se on, että tunnetaan ylimääräistä vaivaa, tai ehkä se, että pidempi sisältö on yksinkertaisesti keskimäärin enemmän jakamisen arvoinen kuin lyhyempi sisältö. Yksinkertaisesti siksi, että arvokkaan sisällön kirjoittajat kirjoittavat yleensä keskimäärin pidempiä viestejä. Kuka tietää.

Mutta se ei tarkoita, että pidempi on aina parempi. Kaikki riippuu aiheesta ja yleisöstä. Esimerkiksi Seth Godin saa valtavia osuuksia omilla vihannustekoonsa viisauden ja inspiraation puheillaan. Mutta jos käsittelet teknisiä aiheita, pitkät oppaat saattavat olla paljon sopivampia.

Jos kelvollinen on opettanut meille jotain (paitsi että “uteliaisuusrako” saa tonnia napsautuksia), meidän on testattava otsikoitamme nähdäksesi mikä toimii paremmin. Onneksi voit helposti jakaa testin otsikot Otsikkokokeet ilmainen laajennus. Ja jälleen kerran, yhteyksien viljely vaikuttajien kanssa on varma tapa lisätä sosiaalista ulottuvuutta. Loppujen lopuksi yksi twiitti voi paljastaa sinut satoille, ellei tuhansille potentiaalisille lukijoille, jotka puolestaan ​​saattavat jakaa myös sisältöäsi.

Vaikka monet ihmiset ovat tyytyväisiä ihmisten rohkaisemiseen jakamaan viestinsä lopussa suoraviivaisesti, jotkut kokeneemmat bloggaajat suosittelevat käyttämään voimakkaita tunteita motivoimaan ihmisiä ryhtymään toimiin viestien loppuun. Motivoimalla ihmisiä toimimaan antamasi tiedon perusteella, voit epäsuorasti vaikuttaa heihin toimimaan haluamallasi tavalla jakamalla sisältösi.

Jos olet saavuttanut sen niin pitkälle, haluaisin onnitella sinua siitä, että olet päässyt postisarjan yhden mammutin loppuun (4100 sanaa ja laskenta). Mutta tämän oppaan lukeminen ei riitä. Sinun on todella seurattava läpi. Askel askeleelta, rivi riviltä, ​​sana sanalta. SEO-maailma oli monille meistä liian monimutkainen edes unelmoida sekaantumisesta ennen kuin WordPress tuli mukaan. Ja se voi silti olla pitkä matka ennen kuin tuntuu kuin tiedät tarkalleen mitä tehdä. Mutta tämän oppaan avulla sinulla pitäisi olla riittävästi kouraa asioista, jotta pystyt purkamaan ja toteuttamaan todellisten SEO-asiantuntijoiden neuvoja sekä oppimaan itsellesi matkan varrella..

Jos sinulla on halu oppia ja kärsivällisyys ja sinnikkyys pysyä johdonmukaisena, voit hallita SEO: n peto ja saada palkkioita, jotka tulevat saavutuksen mukana.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map