Öt alapvető WordPress SEO stratégia a rangsor javításához

Öt alapvető WordPress SEO stratégia a rangsor javításához

Bárki, aki WordPress-blogot, -portfóliót, online áruházat vagy bármilyen weboldalt üzemeltet, még nagyobb forgalmat szeretne vonzani. Tekintettel arra, hogy a legtöbb webhely a keresőmotoroktól függ, hogy behozza-e a forgalmat, mindenképpen optimalizálni kell webhelyét a keresőmotorok számára, és összpontosítani kell a SEO stratégiáira. Nemcsak az emberi olvasóknak képesnek kell lenniük elérni, megérteni és navigálni az Ön webhelyén, hanem a keresőmotor robotjainak is, amelyek bejárják az Ön webhelyét. Ezenkívül finomíthatja a weboldalon kívüli SEO erőfeszítéseit is, hogy a látogatók a küszöbön álljanak.


Számos tényező megy keresztül, hogy webhelyének keresőgépe barátságos legyen. Ebben a bejegyzésben a SEO stratégiák öt alapvető összetevőjét fogjuk bemutatni, amelyekre összpontosíthat, hogy webhelyét lendületesen növelje. Indítsuk el!

A tartalom a király a WordPress SEO számára

Ne kételkedj ebben a tekintetben – a tartalom a király. A tartalompiaci vezetők tapasztalata 7,8-szor több webhely-forgalom, mint a nem vezetőknél.

A tartalom a király a WordPress SEO számára

Bármi is legyen az, amit hirdet, amikor az olvasók az Ön webhelyére érkeznek, információkat keresnek nekik. Ha nem találják meg az Ön webhelyén, a kapott visszafordulási ráta károsíthatja a keresőmotorok rangsorolását (itt található néhány hasznos tipp a visszafordulási arány csökkentésére). Éppen ellenkezőleg, ha releváns és megfelelő tartalmat tesz közzé, akkor megbízható információforrásként választja ki. Ily módon remélhetőleg a látogatói visszatérnek a webhelyére, és több időt töltenek el tartalmakkal való érdeklődéssel (megjegyzés: a keresőmotorok plusznak számítanak az ismétlődő látogatók).

Néhány tipp, amelyet szem előtt kell tartani a minőségi tartalom létrehozása közben:

 • Bármilyen vizuális ábrázolás, például fényképek, videók, infografikák kedvelik az olvasókat.
 • Válaszd ki a rést, és írj rá hiteles tartalmat.
 • A keresőmotorok a kapott megjegyzéseket, áttekintéseket és visszajelzéseket is feltöltik. Ezért legyen interaktív az olvasóival.
 • A létrehozandó tartalom típusának nullázása érdekében hallgassa meg közönségét, megértse igényeit és fejlessze körül a tartalmat. Vegye fel a közösségi médiát, hogy nyomon kövesse a trendeket és a közönség preferenciáit. Vizsgálja meg a közönség tevékenységeit és érdeklődését a közösségi médiában, hogy képet kapjon arról, hogy milyen tartalmat részesítenek előnyben.
 • Rendszeresen frissítse a meglévő tartalmat, és frissítse a régi tartalmat új linkekkel, legfrissebb információkkal és statisztikákkal.
 • Link a webhely más tartalmához. Link az alacsonyabb rangú oldalakhoz, hogy láthatóbbá váljanak.
 • Kérjen segítséget a vendég bloggertől és az önkéntes írástól.

Kulcsszavak megfelelő használata

A webhely tartalmának létrehozásakor ügyeljen a kulcsszavak használatára. A kulcsszavak azok, amelyeket a felhasználók beírnak a keresőmotorjukba. Tehát a közzététel előtt érdemes külön időt fordítani a kulcsszavak kutatására, és arra összpontosítani, amelyekre a létrehozott tartalom és a közönség szempontjából is releváns tartozik. Ezek a szavak mind az olvasók, mind a keresőmotorok számára segítik megérteni, mi a tartalom lényege. Az Ön tartalma a keresőmotorok eredményoldalán rangsorolódik, az relevancia alapján az olvasó által használt kulcsszavakhoz.

Kulcsszavak használata a WordPress SEO fejlesztéséhez

A keresésnél a kulcsszavak és a tartalomban történő terjesztés minősége számít. Kétféle kulcsszót kell szem előtt tartani – rövid farok kulcsszavak és hosszú farok kulcsszavak. A hosszú farok kulcsszavak leíróbbak (mint például a „kezdő WordPress SEO tippek”), és fontos, hogy egyeztesse őket a rövid farok kulcsszavakkal (amelyek csak „WordPress SEO” lehetnek). A hosszú farok kulcsszavakra való optimalizálás jobb konverziós arányhoz vezethet, mivel ezeket gyakran a vásárlás szándékú emberek használják.

Számos kulcsszó-kutatási eszköz segíthet megtalálni az optimális kulcsszavakat – Google Trends, SEMrush, Moz és KWFinder hogy csak néhányat említsünk.

Google SEO trendek

Az analitikát nagyszerűen is felhasználhatja annak megtekintésére, hogy a közönség hová megy a kereséseivel és a böngészett webhelyekkel, és tartalmat tehet közzé ott, hogy felhívja a figyelmet webhelyére. Ennek újabb módja az, ha ellenőrizzük a versenyt, hogy azonosítsuk a legrelevánsabb kulcsszavakat. Keresse meg a közösségi médiát, vagy használjon olyan eszközt, mint a ahrefs, és kövesse stratégiáikat, hogy megtudja, mi működik nekik.

Miután meghatározta az optimális kulcsszavakat, illessze be őket az oldalához vagy a hozzászólás címkéjébe, az oldal URL-jébe, a képfájlnevekbe, az alsó szövegekbe és a metaleírásba, valamint a tartalomba.

A közösségi média jelenléte

A WordPress 5 alapvető SEO stratégiájának listáján a következő a társadalmi média platformokon való megjelenés. Manapság nehéz elhanyagolni a közösségi média széles körét. A közösségi médiában szereplő több kedvelés és követés magasabb rangot szerezhet a Google oldalán, és hozzáférést biztosít az új olvasók vagy ügyfelek szélesebb csoportjához..

Közösségi média és WordPress SEO

A közösségi médiával a megosztott közönséget megcélozhatja. Míg általában jó ötlet különféle platformokon tartózkodni, néhányra szűkítheti a figyelmét, amelyre a célközönség a legaktívabb, és ott gyakrabban tesz közzé tartalmat..

A vezető szociális média csatornák a Facebook a 2,07 milliárd regisztrált felhasználó, Instagram 800 millió felhasználóval és Twitter a 330 millió aktív havi követő. Más népszerű csatornák közé tartozik a LinkedIn, a Quora, a Reddit és a Pinterest. Az ezeken a csatornákon közzétett tartalomnak meg kell felelnie az egyes fórumok USP-jének, például képek az Instagram számára, a LinkedIn szakmai érdekei..

Megváltoztathatja a közösségi média beállításait, hogy testreszabhatja a hozzászólásait a célpiacnak megfelelően. Ez relevánsabbá teszi őket az egyes csoportok számára hely, kor, érdekek vagy nem szerint. Például a Facebook lehetővé teszi a beállítások megváltoztatását az adott csoportokhoz, a Twitter hashtagekkel rendelkezik a tartalom szűrésére, és a LinkedIn szűkítheti a közönséget nagyon konkrét személyi hálózatokra..

A közösségi média olyan hely, ahol visszajelzéseket gyűjthetünk, felméréseket végezhetünk, megérthetjük, hogy a közönség mit akar, és releváns és rendkívül aktuális tartalmat tehetünk közzé. Folyamatosan aktívnak kell lennie a közösségi médiában, lépést kell tartania a trendekkel és gyorsan reagálnia kell rájuk. Rendkívül fontos, hogy a fórumok tartalmát nagyon vonzó módon mutassuk be. Az is segít, ha ismeri a a legjobb idő a feladáshoz tartalom a hatás maximalizálása érdekében, és így a hozzászólások ütemezése döntő tényezővé válik annak hatékonyságában.

Mobil optimalizálás

Manapság, további kereséseket kezdeményeznek a mobil eszközökön mint bármikor korábban. A mobil a konverziók jelentős részét is képviseli. A cyber hétfő 2017 slágere 6,59 milliárd dollár az USA-ban, ebből egy hatalmas 2B dollár összegű mobil vásárlás (40% -os növekedés 2016-hoz képest). Tehát látja, miért fontos SEO stratégiáinak annak biztosítása, hogy webhelye mobilbarát legyen. Manapság a legmodernebb WordPress témák, mint például a Total, már érzékenyek és sokat tesznek annak biztosításában, hogy webhelye mobilbarát. Nem elfelejteni, A mobilbarátság egy hivatalos SEO rangsor jel 2015 áprilisától.

A WordPress SEO fontos része a mobil optimalizálás

Tehát hogyan optimalizálja webhelyét mobiltelefonokra? A Google kiadta iránymutatások erre a célra. Webhelyének minden aspektusának, a tartalomtól és betűtípusoktól kezdve a színekig és a logókig, tökéletesen ki kell működnie és működnie kell a webhelyéhez való hozzáféréshez használt mobil eszközökön. Számos nagy és kicsi csempével meg lehet valósítani ezt, beleértve a képek és a fájlok optimalizálását is maximális sebesség. Amikor mobilról van szó, akkor a legjobb kerülje a teljes képernyős előugró ablakokat és válasszon bővíthető tartalmat, például harmonikát, kibontható dobozokat és rejtett füleket a mobil webhelyén.

Érdemes lehet fontolóra venni a gyorsított mobil oldalakat is, amelyek lehetővé teszik az oldalak gyors feltöltését a mobiltelefonokra a Google keresési eredményeiben. Számos mobil felhasználó fér hozzá az Ön webhelyéhez, ha megérinti egy mobilalkalmazást a kezdőképernyőn, és érdemes lehet ezt is kihasználni..

Google mobilbarát teszt

És miután minden tőle telhetőt megtett, ne felejtsük el kipróbálni webhelyének mobilbarátságát PageSpeed ​​Insights, vagy tovább Google mobilbarát teszt.

Helyi SEO

Egy másik fontos SEO tényező a helyspecifikus optimalizálás, hogy egy adott szomszédságban vagy földrajzi térségben élőknek megfeleljen. A releváns, hasznos és pontos helyi keresési eredményeket részesíti előnyben a Google. “Közel van” címet viselő keresések egyre népszerűbb. Ezek a keresések földrajzi útmutatásokat használnak helyspecifikus végeredmények generálására.

Google Trends, közeli keresések

Ennek a növekedésnek az oka nem sokkal keresendő – a wi-fi hozzáférhetősége a nyilvános helyiségekben, a hordható technológiák ösztönzése, a mobil alkalmazások és a könnyű hálózati hozzáférhetőség elősegíti a vásárlók termékeinek értékesítését, akik az Ön közelében keresik őket. bolt. Ha vonzza, akkor feltétlenül figyelnie kell a helyi SEO-ra mobil eszközöket használó ügyfelek vásárolni.

Jó indulást jelenthet, ha minden oldalra felveszi a NAP-t (név, cím és telefonszám). Ez olyan adat, amelyet a keresőmotorok használnak a helyi szándékú keresések során. Ha egynél több területen található, rendelkezzen különálló céloldallal minden településhez, és foglaljon bele az adott helyre vonatkozó tartalmat. Próbáljon bele belefoglalni a kulcsszóba a helyet, és ellenőrizze, hogy elvégzi-e a változásokat a közösségi médiában. Legyen nagylelkű a cselekvésre ösztönző gombokkal (Hívjon most, Feliratkozás, Tudjon meg többet, Üzenet küldése) – ezek egyszerű módja az olvasók számára, hogy kapcsolatba lépjenek vállalkozással..

Még egy dolog, amit tehet, hogy felveszi a listát a helyi könyvtárakba, például CraigsList vagy Város keresés. Tovább Google Cégem megadhat részleteket, például munkaidőjét, telefonszámát és útmutatásait a Google Keresőben és a Térképben, és ellenőrizheti a hitelességét. Ezután vállalkozása nagyobb eséllyel jelenhet meg egy egyedi panelen a keresési eredményoldal tetején. A Facebook is működik Helyi figyelemfelkeltő hirdetések melynek segítségével hirdetései megjelenítésével érheti el vállalkozása közelében lévő embereket, amikor megközelítik a tartózkodási helyét.

Csomagolás fel

Nem könnyű látogatót vonzani a webhelyére, mivel az interneten túlterheltek az információk. Az ebben a bejegyzésben szereplő tippek azonban segíthetnek javítani webhelye SEO-ját, és növelni a webhely forgalmát. Ha további segítségre van szüksége a webhely forgalmának fellendítéséhez, akkor tekintse meg postaládánkat, amely további SEO tippeket tartalmaz.

De most neked – van valami tippe, amelyet hozzá szeretne adni? Vagy bármilyen kérdése van arról, hogyan lehetne tovább javítani a WordPress SEO stratégiákat? Tudassa velünk alább!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map