Növelje a WordPress-webhely forgalmát 6 egyszerű lépésben

Tippek a WordPress webhelyének forgalmának növelésére

Ha valami olyan vagy, mint én, akkor állandó utazást folytat, hogy növelje webhelye forgalmát. Minél nagyobb a forgalom a webhelyén, annál több pénzt keres, és minél közelebb állsz az iránt Négy órás munkanap életmód.


De a forgalom megszerzése nem könnyű. Az emberek ott vannak, de találni őket, majd később eljuttatni a webhelyére egy másik dolog. Nagyon sok próbálkozás és hiba szükséges ahhoz, hogy egy nyerő képletet elérjünk.

Nos, a saját időmben találtam néhány nyerő képletet, és szeretném megosztani veled ezt a posztot. A következő tippek mindegyike kipróbált, tesztelt és gyakorlatilag garantáltan növeli a WordPress webhelyének forgalmát. Élvezd!

1. Optimalizálja hozzászólásait a SERP-kben

A legtöbb blogger megszállottja a Google rangsorolásáról, ám sokan még nem is veszik észre, hogy az a dolga Megjelenik a Google keresőmotorja eredményoldalán (SERP) szintén nagy változást hozhat.

Optimalizálja a SERP-ben szereplő hozzászólásait a forgalom növelése érdekében

Általánosságban elmondható, hogy két dologgal kell foglalkoznia:

  1. A cím: érdemes megváltoztatni ezt, hogy a Google-t használó emberek számára megfelelőbb legyen az információk keresése.
  2. A leírás: mindig írj metaleírást a bejegyzésedhez, hogy világos képet adj az emberekről arról, mire számíthatnak számukra, ha rákattintanak.

A cím és a leírás testreszabása egy darab sütemény a Yoast SEO bővítménnyel. Csak hajtsa végre a módosításokat a Felad képernyő képernyőmezőjével:

Yoast SEO Snippet Settings

Ez minden, amire szükség van – a Google felveszi az információkat, és felhasználja azokat a SERP-kben, és remélhetőleg egy vonzóbb és kattinthatóbb kivonat segít növelni a webhely forgalmát..

2. Adjon hozzá zsemlemorzsát

A zsemlemorzsa-navigáció nagyszerű a használhatóság szempontjából – azonnali képet ad a webhely látogatói számára arról, hogy hol vannak a webhely szerkezetéhez viszonyítva, és lehetővé teszi számukra, hogy könnyedén navigálhassanak a webhelyen..

A zsemlemorzsa azonban másodlagos előnnyel is rendelkezik: új dimenzióval bővíti webhelyének megjelenését a SERP-kben..

Adjon hozzá zsemlemorzsát a forgalom növeléséhez

Zsemle a weboldalon …

Zsemle a Google SERP-ben

… Zsemlemorzsához vezet a Google-ban.

Mint láthatja, a webhelyén található zsemlemorzsa is megjelenik a SERP-kben. Ez további információkat nyújt a keresőknek az Ön webhelyéről, még mielőtt még rá is mutatnának, ami nem lehet rossz.

A zsemlemorzsa engedélyezése a webhelyen egy viszonylag egyszerű ügy, és ismét a WordPress SEO by Yoast pluginját használja. Ezzel a lépésről lépésre megtanulhatja, hogyan adhatunk zsemlemorzsát a WordPress webhelyhez.

3. Tesztelje fel a címsorokat a forgalom növelése érdekében

Ha hosszú ideig blogol, akkor mindent tudni fog a címsor fontosságáról. Ugyanaz a post lehet teljes flop, vagy virális is, csak a címsor erejénél.

Ezt szem előtt tartva, az egyik leghatékonyabb dolog, amelyet megtehetsz a webhely forgalmának növelése érdekében, a megcímzett fejezet tesztelése. Ez könnyen elvégezhető a Cím megosztott tesztelése a WordPress számára csatlakoztat. Ez lehetővé teszi két vagy több címsor létrehozását minden írt bejegyzéshez és / vagy oldalhoz, majd véletlenszerűen bemutatja azokat a látogatóknak és megmérheti az átkattintási arányt.

Számos kattintás után eldöntheti, melyik címsor a legsikeresebb, és befejezheti a megosztott tesztet. Ennek előnyei azonnali, de még jobb, ha figyelembe vesszük a trendeket (azaz hogy milyen címsorok teljesítenek a legjobban), a jövőben jobb címeket hozhat létre az olvasók számára.

4. Összekapcsolja az oldalakat

Véleményem szerint néhány dolog fontosabb a blog iránti elkötelezettség fokozása szempontjából, mint a bejegyzés közti összekapcsolás (azaz összekapcsolás). A webhely sok látogatója kezdetben vak lesz a navigációtól, és rájössz, hogy az egyetlen mód arra, hogy a webhely további felfedezésére kényszerítsék őket, ha közvetlenül a tartalmukon belül csatolják a kapcsolódó hozzászólásokra mutató hivatkozásokat..

Mint ilyen, azt javaslom, hogy a blogbejegyzések létrehozásakor minél több releváns hivatkozást csatolj a blogodban található kapcsolódó hozzászólásokhoz. Ez azonban nem mindig olyan könnyű a WordPress alapértelmezett keresési funkciójával (ami sok kívánnivalót hagy maga után).

Ezért esküszöm a Jobb belső linkkeresés csatlakoztat. Míg a WordPress alapértelmezett keresési funkciója a kiválasztott kulcsszót szó szerint az összes bejegyzésén és oldalán bárhol megkeresi, és időrendi sorrendben adja vissza az eredményeket, a jobb belső link-keresés csak a bejegyzés és az oldal címeit veszi figyelembe..

Alapértelmezett WordPress belső link-keresés

Ez…

Jobb WordPress belső link-keresés

… ez lesz.

Tekintettel arra, hogy valószínűleg képes legalább egy vagy két szót megjegyezni az általad csatolt bejegyzés címéből, az összekapcsolás folyamata sokkal könnyebbé válik ezzel a pluginnal.

5. Adjon hozzá kapcsolódó hozzászólásokat

Valószínűleg ismeri azt a fogalmat, hogy a kapcsolódó albejegyzéseket belefoglalják egy cikk aljára. Ha már használja a Jetpack-et, akkor a szolgáltatás egyszerű aktiválásával felveheti a kapcsolódó hozzászólásokat a blogjába. Valahogy így néz ki:

Jetpack kapcsolódó hozzászólások modul

A hozzátartozó hozzászólások bevált módja annak, hogy fokozzák az elkötelezettséget azáltal, hogy egyértelmű lehetőséget biztosítanak a látogatóknak a webhely tartalmának olvasására. Lehet, hogy (meglehetősen ésszerűen) kíváncsi, hogy a kapcsolódó hozzászólások mi köze a webhely nagyobb forgalmának növeléséhez.

Itt jön be a kapcsolódó hozzászólások beépülő modulja. A legtöbb kapcsolódó bejegyzés beépülő modul lehetővé teszi, hogy meghatározzák, hogy a kapcsolódó hozzászólásokat miként generálják – kategóriákon, címkékön, legutóbbi hozzászólásokon, szerzőkön keresztül stb. a kapcsolódó elemekkel kapcsolatos információk a bejegyzéseknél jelennek meg (miniatűr, cím, kivonat és így tovább).

6. Olvassa újra az archivált üzeneteket

Vagyok hatalmas a Twitter rajongója – Szerintem ez messze a leginkább elérhető társadalmi hálózat, ha képesek felépíteni a következőket és növelni a forgalmat (még egy levelet írtam, amely csak a webhely forgalmának növeléséről szól a Twitter segítségével). Nemcsak automatizálhatja a Twitter (valamint a Facebook, a LinkedIn, a Tumbler és a Xing) és a webhely közötti forgalom áramlását a Revive Old Post bővítménnyel.

A folyamat egyszerű: összekapcsolja a plugin-t a Twitter-fiókjával, és az újrabeállítja a blogjának archivált bejegyzéseit az Ön által meghatározott kritériumok alapján (például konkrét postai típusok, a tweettek közzétételének gyakorisága és mikor).

A régi postai beállítások újraélesztése

Az archivált hozzászólásokat időszakosan elküldik a Twitter profilodba, és a Twitter követői rákattintanak, így felfedezik a régi tartalmat, és újból elkapják őket a blogoddal. Ezenkívül újra tweettelhetik az Ön üzenetét, és azok olyan emberek felfedezését eredményezhetik, akik korábban még nem hallottak rólad.

Milyen tippeket csinálnak te Növelnie kell a forgalmat?

A fenti hat tipp néhány kedvencem, főleg azért, mert annyira kivitelezhetők – pillanatok alatt végrehajthatják azokat, és azonnal elkezdenek növelni a forgalmat. És erre törekszünk mindannyian a nap végén: cselekvőképes tippek, amelyeket át tudunk hozni a gyakorlatba.

A fenti felületet azonban tényleg csak megkarcoltam a WordPress használatával a webhely forgalmának növelése érdekében. Ezért szeretném most a segítséged. Mit csinálj te a WordPress-webhely forgalmának növelése érdekében? Van ötleteket megosztani? Kérjük, ossza meg velünk az alábbi megjegyzés szakaszban!

Alternatív megoldásként, ha bármilyen kérdése van a forgalomnövelő fenti tippekkel kapcsolatban (vagy általában az építési forgalomról), ne habozzon kérdezni.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map