Markedsføring af dit WordPress-websted: Den ultimative guide

Du har den nyeste WordPress-platform installeret. Du har det bedste premium-tema og alle de nødvendige plugins konfigureret. Du er virkelig begejstret for, at du endelig udskiller din langvarige drøm om at drive en online-forretning. Eller bare at eje et personligt websted. Du har dine postkasser konfigureret, og du er klar til at åbne butik.


Med andre ord er dit WordPress-sted fuldt indlæst, og du vil virkelig rocke festen. Men du har nøjagtigt nul kunder. Forudsat at du gjorde dit hjemmearbejde, er kunderne der i orden, men du har ikke fundet dem eller omvendt; de har ikke fundet dit WordPress-sted og dine tilbud.

Hvad skal man gøre? Svaret er i dette WordPress-marketingindlæg. Lad os først få nogle grundlæggende definitioner af vejen:

Marketing – Handlingen eller forretningen med at promovere og sælge produkter eller tjenester, herunder markedsundersøgelser og reklame.

Webstedsmarkedsføring – Brug af internettet til at levere reklamemateriale til forbrugerne. Det inkluderer e-mail-marketing, søgemaskine-marketing, marketing på sociale medier …

Kilde: Online definitioner, Wikipedia.

Når vi siger at markedsføre dit WordPress-websted, mener vi faktisk markedsføring af dine produkter eller tjenester, så skelnen gøres. Dit websted er kun et marketingværktøj, men med så mange online virksomheder, der dukker op hver anden dag, kan dit websted være både forretningen og marketingværktøjet. Gør også denne sondring.

De marketingmetoder, vi vil diskutere i dag, er for det meste gratis (eller relativt billige) og forholdsvis lette at implementere, men du skal være forberedt på den tidsinvestering. Jeg vil også anbefale et par plugins, når vi går sammen, så vær også på udkig efter det. Med det dækkede, hvordan kan du markedsføre dit WordPress-sted med lidt albue fedt og uden at bryde banken?

Sæt din webstedsadresse på alle dokumenter

add-din-mail

Lad os starte den gammeldags måde. Hvis du offentliggør alle former for dokumenter: pjecer, brochurer, pressemeddelelser eller salgsfremmende trykte medier generelt, skal du sørge for, at din webstedsadresse (URL) vises på hver. Det er enkelt, og der er ingen ekstra omkostninger, så gør det allerede. Måske det er visitkort, fakturaer, brevpapirer, præsentationsmapper, spec-ark, pakkesedler eller markedsføringssikkerhed, placer dit domæne på hvert stykke papir, der kommer ud af dit kontor.

Andre dokumenter inkluderer e-bøger, forslag, hvidbøger, emballagematerialer: containere, låg, tasker og lignende, andre salgsfremmende genstande og endda PowerPoint-præsentationer. Hvert dokument, der repræsenterer din virksomhed, skal have dit domænenavn. Så enkelt er det.

Pressemeddelelse

Ja, jeg ved, at du normalt ikke har lyst til at skrive en, men pressemeddelelser fungerer stadig. Den eneste tommelfingerregel er, at din pressemeddelelse skal være nyhedsværdig og give oplysninger om din virksomhed.

Nu er alt ikke nyt. Hvis du samarbejder med et nyt firma for at tilbyde en ny (eller bedre) service, er det under alle omstændigheder nyhedsværdigt. På den anden side, hvis du er med i et interview, vil det være godt foder til et blogindlæg, men ikke til en pressemeddelelse. Få forskellen?

Når du har din pressemeddelelse klar, skal du indsende den til de lokale medier, men hvis du gerne vil springe turen over, kan du indsende dine pressemeddelelser online gratis. Her er nogle af mine anbefalinger:

Forudsat at din pressemeddelelse er nyhedsværdig, og du er inden for retningslinjerne, bør din pressemeddelelse finde vej til redaktørernes hænder. Resultatet bliver trafik af høj kvalitet, der kommer din vej. Flyd nogle få pressemeddelelser rundt, så får du nøjagtigt det bul, du vil have i din trafikstatistik. Garanteret.

Artikel Marketing

Trådløs i byen

Her er en anden oldie. Artikelmarketing har eksisteret i aldre, og det er langt fra død, selv med de strenge algoritmeopdateringer. Hvis du gør det rigtigt (ved at følge regler og levere nyttige artikler) er der en hel verden til at tage. Gå ikke i de mørke gyder med artiklen markedsføring, fordi gode ‘Google’ kan ikke lide den slags ting. Du må ikke spille tricks med artikelmarketing overhovedet!

Ud over at følge regler og producere artikler med høj værdi, skal du tilmelde dig og kun sende til artikelmapper, der følger generelle SEO-retningslinjer. Ellers vil Google og andre større søgemaskiner markere dig med alle slags dårlige profiler, hvilket resulterer i tab af mærkeautoritet og trafik. Bortset fra, vil markedsføring af artikler hjælpe din virksomhed med at udnytte den enorme mængde trafik, som artikelmapper har.

Alt hvad du skal gøre er at inkludere dit domænenavn (eller et link til dine produktsider) i slutningen af ​​dine artikler, læne sig tilbage og se, mens numrene skyder gennem taget. Kan du ikke lide det? Hvis du gerne vil prøve din hånd på artikelmarkedsføring for at markedsføre dit WordPress-sted, her er et par anbefalede artikelmapper:

 • Ezinearticles.com
 • iSnare.com
 • Articlealley.com
 • Webmasterarticles.net
 • Artipot.com

Indsend ikke dine artikler på tværs af tusinder af artikelmapper, fordi det betragtes som spamming, og søgemaskinspiders straffer dig. Det er mere end nok at indsende fem artikelbiblioteker.

Husk at kontrollere, at det valgte valg af artikel følger de anbefalede retningslinjer, før du tilmelder dig eller sender artikler.

Gæsteblogging

Gæsteblogging er et fantastisk marketingværktøj, som jeg bruger personligt. Jeg har lagt det under artikelmarketing, fordi det i bund og grund er gæsteblogging bare en anden form af artikelmarkedsføring. I modsætning til at skrive og indsende tusind artikler til forskellige mapper, involverer gæsteblogging at skrive informative (og ofte meget lange) blogindlæg på et andet websted – helst et med mere trafik end dit.

Det er også vigtigt at sikre, at du gæster blogger på websteder, der har en høj Google pagerank (over 5). Du kan kontrollere domænemyndighed, pagerank og forskellige andre aspekter af ethvert websted ved hjælp af værktøjer såsom Åbn Site Explorer eller Alexa. Gæsteblog på en række relaterede websteder, indsæt din URL i forfatterbiografen og se, efterhånden som din trafik vokser. Et flertal af online-iværksættere tager gæsteblogging som en vigtig metode til markedsføring, så gå ikke glip af alt det sjove.

E-mail-marketing

wordpress-mail-kommentar-meddelelse

Ordet på gaderne er det nitti otte procent af dit websted besøgende køber ikke ved det første besøg. Det er trist, ikke? Men vi har ikke råd til at være triste, så lad os komme til løsningen: e-mail-marketing. E-mail-marketing tilbyder dig direkte kontakt med dine potentielle kunder. Du kan når som helst kommunikere med dine kunder. Du kan dele branchens nyheder, tip, lektioner eller noget andet, der vil gøre dine kunders liv (eller forretning) bedre.

Du kan markedsføre dine produkter (eller tilknyttede produkter – bare ikke direkte tilknyttede links) via e-mail-marketing. Du kan kommunikere opdateringer og ændringer i din virksomhed. Du kan konvertere blotte webbesøgere til loyale og betalende kunder med et par smarte e-mails. Du kan, du kan, du kan. Der er lige så meget, du kan gøre med e-mail-marketing top ved at opretholde en sund strøm af trafik tilbage til dit WordPress-sted. Dette gælder især, hvis du har en enorm e-mail-liste. Bare skyde dem en e-mail hver gang du offentliggør et nyt indlæg.

E-mail-marketing, ja du kan �� Som altid snuste jeg rundt og fandt et par e-mail-marketing-plugins for at komme i gang. Her er listen:

Hvis du gerne vil starte markedsføring via e-mail med det samme, er følgende seje fyre glade for at holde din hånd.

Disse virksomheder vil leje dig e-mail-marketing software og alt andet, du har brug for, så lidt som nitten bucks ($ 19) om måneden. Jeg har været sammen med alle tre, og mens AWeber er supereffektiv, kan MailChimp være en smule kompliceret (men kun fordi det har så mange gode funktioner) og Mad Mimi er en leg at arbejde med. I øjeblikket bruger jeg Mad Mimi, og WPExplorer bruger MailChimp. Vælg en der fungerer for dig!

Word of Mouth alias Viral Marketing

Det er rigtigt, du kan øge din webtrafik markant ved blot at få ordet ud. Planen er at opmuntre dine venner til at dele dit domænenavn (URL) med deres venner. Ordet i munden bliver viral markedsføring, når dine venners venner også deler din URL med deres venner. Hold på det et stykke tid, og dit domænenavn vil komme til meget mange mennesker på kort tid. Start bare med at dele din URL i dag og bede dine venner om at dele den med deres venner og så videre.

Note 1: Sørg for, at du leverer dine løfter og leverer tjenester af høj kvalitet, eller at du bryder alt.

Note 2: Spam ikke nogen – e-mail kun dine venner, ikke deres venner.

Du kan også tilbyde incitamenter og fordele til alle, der deler din URL med flest mennesker, som introducerer os til vores næste punkt.

Affiliate marketing / programmer

Tjen penge med WordPress

Du kan belønne folk for at henvise andre til dit WordPress-sted. Det fungerer som magi og er et fantastisk marketingværktøj for mange online forretninger, f.eks. webhostesider. Du kan belønne folk, der henviser andre til dit websted med provision, gratis medlemskab og rabatter bare for at nævne nogle få.

Du behøver ikke have kommissionspenge på forhånd, bare tag dem af fra det salg, du foretager fra henvisningerne. Installation af scripts til at køre tilknyttede programmer kan være ganske op ad bakke, så jeg vil anbefale programmer og plugins, som du kan bruge til at administrere dine tilknyttede virksomheder. I tilknyttede plugins kategori vi har:

Og i tilknyttede programmer kategori vi har:

Husk også altid at betale dine tilknyttede virksomheder til tiden ��

Offline Marketing

OLG-fashioned-postkort-breve

At eje et WordPress-sted betyder ikke, at vi dropper ud af markedsføring i den virkelige verden. Som et lille firma kan du stadig drage fordel af de gule sider-annoncer og så videre. At placere annoncer i magasiner og sende breve kan måske føles som den forældede ting at gøre, men lad dig ikke forveksle, en stor gruppe mennesker læser stadig magasiner og breve. Bare sørg for, at du reklamerer for de rigtige magasiner.

Små annoncer i magasiner er ret billige, hvilket betyder, at du ikke behøver at rane en bank for at realisere bedre webtrafik. At sende nogen et lejlighedsvis brev afviger noget fra det almindelige (e-mail, SMS, tweets) og adskiller dig. Du har endnu ikke hørt slutningen på det. Du kan markedsføre dit WordPress-sted ved hjælp af postkort! Ja, postkort er temmelig gammel skole, men glem ikke kraften i skiller sig ud fordi det er nøjagtigt, hvad der vil ske, når du sender postkort til dine kunder.

Postkort er billige, og du kan få en hel masse fra Amazon. Du kan også udskrive din egen ved hjælp af en brugerdefineret skabelon fra Creative Market eller Etsy.

Indsendelser til søgemaskiner

De fleste mennesker fyrer op deres foretrukne søgemaskiner, hvis og når de har brug for information om et givet produkt. Dette betyder, at de mennesker, du leder efter, kunne være på udkig efter nøjagtigt, hvad du tilbyder.

Men de finder ikke dit fantastiske WordPress-sted eller produkter, hvis du ikke er angivet i søgemaskiner. Indsendelse af dit websted til søgemaskiner er enkel og gratis.

Der er nogle webstedsejere, der mener, at de er anført i større søgemaskiner, fordi et månedligt abonnement på $ 49,95 hos et SEO-firma siger det, eller fordi nogen lovede at liste dem i tusinder af søgemaskiner, men falder ikke for noget af det.

Den bedste måde at liste dit websted er på hånden – din egen hånd – fordi alle indsendelse du har brug for er til de tre store søgemaskiner, nemlig Google, Bing og Yahoo!

Send dit websted til:

Husk at indsende dit sitemap også, mens du er ved det. Læs mere om indsendelse af sitemaps til Google her, til Bing her, og til Yahoo! her. Når dit websted er indsendt, er det tid til at optimere det i overensstemmelse hermed for at drage fuld fordel af søgemaskintrafikken.

Søgemaskine optimering

seo-fejl

Dette skulle være kommet først på dette indlæg, men vi var nødt til at sparke den gammeldags måde huske? Søgemaskineoptimering (eller kort sagt SEO) er processen med at gøre dit WordPress-sted uimodståeligt for søgemaskinspiders.

Undersøgelser inden for markedsføring af indhold har vist, at mange mennesker ankommer til et websted efter at have fundet det i søgemaskiner. Når det er sagt, kan du nyde et stort spring i din trafik, hvis du omhyggeligt optimerer dit websted til søgemaskiner. Når alt kommer til alt mange mennesker gå ikke forbi den første side i Googles søgeresultater, så du skal vises på den allerførste side, helst i de første fem resultater. Da vi dækkede WordPress SEO i store længder i dette andet indlæg vil jeg bare nævne et par punkter.

SEO-indhold

 • Bestræb dig på at skabe webindhold for mennesker først og søgemaskiner på anden. Dit indhold skal være nyttigt, og dine titler virkelig overbevisende til at lokke læserne – ikke hakk kreativitet. Spred dine søgeord jævnt – ikke overdriv.
 • Foretag nøgleordsundersøgelse på forhånd og optimer dine produktsider med de udtryk, som folk bruger til at finde dine produkter. Brug også nære alternativer.
 • Der er absolut ingen grund til at optimere din kontakt, ofte stillede spørgsmål, privatlivspolitik og de andre sider, der ikke direkte påvirker din bundlinje. Optimer din startside og dine produkt (destinations) sider.
 • En nøgleordstæthed på 2,5% er basislinjen
 • Inkluder dine primære søgeord i overskrifter (

  ,

  ,

  …,

  ) og i ankertekst.

 • Undgå automatiseret spinding af artiklen, opret nyt og originalt indhold eller omskriv artikler for hånd

Image SEO

 • Medtag dit søgeord i dine billednavne
 • Inkluder dit nøgleord i ALT-tagget
 • Føj beskrivelser med nøgleord til alle dine billeder

Læs mere om WordPress SEO i vores anden artikel. Det er absolut ikke nødvendigt at manuelt redigere dine WordPress-skabeloner, du kan optimere dit WordPress-sted ved hjælp af en af ​​disse plugins:

Flere ressourcer om WordPress SEO og SEO generelt:

Sociale medier

wordpress-social-ettiquette

Facebook, Twitter, Pinterest, Reddit, Digg, StumbleUpon og disse andre sociale mediesider trækker millioner af hits. Hver dag. Ingen af ​​disse sider debiterer dig for at oprette konti, og du kan promovere din virksomhed til hele verden i løbet af få minutter.

Bare opret konti, og start interaktion med millioner af brugere. Det er så enkelt, men du skal også have en strategi. Opret blogopdateringer, tweet nye servicetilbud, fastgør interessante billeder, Reddit noget, Digg noget andet og bare snuble dig vej ind i bedre webtrafik. Ha det sjovt, mens det er, det er sociale medier.

Værktøjskasse

Når du markedsfører dit WordPress-sted, har du brug for et arsenal af værktøjer. Følgende er nogle af de ressourcer og plugins, du har brug for:

Ressourcer

WordPress Marketing / Social Sharing Plugins

Konklusion

Markedsføring af dit WordPress-sted kan virke som en udfordring i starten, men i det øjeblik du får fat på det, er det de nemmeste ting, du nogensinde har gjort. Den bedste fremgangsmåde er altid at følge regler, især i de aktuelle tider med opdateringer af Google-algoritmer. Skub sorte hat markedsføringsmetoder og kør efter bakkerne, når dit SEO firma eller internet marketingmedarbejder foreslår de nævnte metoder.

I sidste ende, det handler ikke så meget om de metoder, du bruger, men muligheden for at tage handling, der bestemmer din succes. Det er fordi marketing er en kontinuerlig proces, og din succes er proportional med din indsats. Husk altid at investere mest energi i de metoder, der fungerer for dig, ligesom den 80-20 Paleo-regel.

Kender du nogen WordPress-marketingmetoder, som jeg ikke nævnte i dette indlæg? Eller har du nogle gode marketingtips, du kan dele? Del med os i kommentarafsnittet nedenfor!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map