Lopullinen opas WooCommerce SEO -tuotteisiisi

Lopullinen opas WooCommerce SEO -tuotteisiisi

Jokainen yritys – pieni, keskisuuri tai suuri – tarvitsee hakukoneoptimointia. Tämä johtuu siitä, että hakukoneoptimointi (tai SEO) on välttämätön markkinointikanava. Kuten kohti raportit ahrefs 68% verkkokokemuksista alkaa hakukoneella, ja vain 0,78% hauista siirtyy toiselle sivulle ja napsauttaa hakutulosta. Tämä tarkoittaa, että jos haluat lisää liikennettä WooCommerce-kauppaan, sinun on työskenneltävä optimoimaan sitä liittyville hakutermeille.


Mikä on SEO?

Hakukoneet, kuten Google, Yahoo! Tai Bing, suunnittelevat käyttäjiä tärkeimmille verkkosivustoille tai sivuille. He ottavat huomioon useita tekijöitä, sekä teknisiä että luovia, verkkosivustojen sijoittamiseen ja luettelointiin hakutuloksissa. SEO on prosessi, jolla päivitetään verkkosivustosi yritettäessä sijoittaa korkeatasoiset hakutulokset saadaksesi “ilmaista” tai “orgaanista” liikennettä.

WooCommerce Organic SEO

Vaikka se saattaa kuulostaa monimutkaiselta, se ei ole. Hyvä asia on, että hakukoneoptimoinnista on tehty paljon tutkimusta, ja sinun tarvitsee vain soveltaa asiantuntija-havaintoja WooCommerce-kaupassasi auttaakseen sitä sijoittautumaan!

WooCommerce-tuotesivu ja hakukoneoptimointi

WooCommerce-myymäläsi on kokoelma tuotteita, jotka palvelevat tiettyä tarkoitusta. Haluat, että tietyt tuotteet sijoittuvat, kun käyttäjä etsii niitä. Oletetaan esimerkiksi, että myyt hattuja. Haluat, että siniset hatut-tuotesivusi sijoittuu, kun joku hakee ”siniset hatut”.

Mutta sinisiä hattuja myyviä verkkosivustoja voi olla satoja. Kuinka varmistat, että verkkosivustosi on kärjessä? Kuten mainittiin, hakukoneet etsivät sijoitussignaalit sovittaa tietyn hakutermin asiaankuuluvaan tulokseen. WooCommerce-tuotesivullesi nämä sijoitussignaalit sisältävät hakutermin esiintymisen sivun URL-osoitteessa, otsikossa ja sisällössä, sivun latausnopeuden, nopeuden, jolla sivu latautuu mobiililaitteella, linkit sivu muilta verkkosivustoilta, sosiaalisen suosion indikaattorit ja paljon muuta.

Sen sijaan, että yllätät kaiken, sinun on ensin aloitettava perus – sellainen, joka jokaisella sivulla on tehtävä – ja siirryttävä sitten monimutkaiseen – kun olet vallannut perustiedot.

Kaikki alkaa avainsanatutkimuksesta

Riippumatta siitä, millaista tuotetta myyt, oikeiden avainsanojen ymmärtäminen sivullesi on tärkeä. Avainsana on lause, jota käyttäjä todennäköisimmin etsii etsiessään tuotetta.

Esimerkiksi, jos myyt sinisiä hattuja, ihanteelliset avainsanat näyttävät olevan “siniset hatut”, “osta siniset hatut” tai “miesten hattu sininen” tai jotain näistä. Arvauksen tekeminen ei ole aina helppoa. Viisaampi vaihtoehto on aloittaa laajoilla avainsanoilla (joista voit ajatella) ja käyttää sitten avainsanatutkimuksen työkaluja niiden hienosäätöön.

Hakusanatutkimuksen työkalut

Käytettävissä olevista monista vaihtoehdoista joitain (ilmaisia ​​ja maksettuja) työkaluja ovat:

 • Avainsanat kaikkialla (ilmainen) – selainlaajennus, joka luettelee tietyn hakutermin suosion
 • Ahrefs – Tarjoaa joukon työkaluja, joiden avulla voit selvittää avainsanat, joihin kilpailijat sijoittavat, ja ne, joille sinun pitäisi sijoittaa
 • Moz Explorer – Hakusanatutkimustyökalu SEO gurut itse
 • Google-trendit (ilmainen) – Yksinkertainen vaihtoehto tarkistaa tietyn hakutermin suosio
 • Amazon-hakusehdotukset (ilmainen) – Hakusehdotukset Amazon luetteloi, kun kirjoitat tuotetta
 • Google-hakuehdotukset (ilmainen) – Hakutermit, jotka Google luettelee sivun loppuun kirjoittaessasi hakulauseketta
Google-hakuehdotukset

Esimerkki: Google-hakuehdotukset

Kun olet löytänyt avainsanat, sinun täytyy korjata yksi tietty ensisijainen avainsana ja päivittää sitä sisältöön. Voit käyttää toissijaisia ​​avainsanoja koko sisällössäsi.

Muista, että avainsanan täyttö (avainsanan liiallinen käyttö) käytännössä on kuollut. Sijoita avainsanasi viisaasti koko sisältöön.

Paranna tuotesivua WooCommerce SEO-perusteilla

Kun sinulla on ensisijainen avainsana, sinun on varmistettava, että se esiintyy WooCommerce-tuotesivun tärkeimmissä osissa. Näin sinun on jatkettava sitä.

1. Tuotteen URL-osoite

Hakutermin läsnäolo URL-osoitteessa pidetään vahvana sijoitussignaalina. Itse asiassa, jos hakutermi on läsnä itse verkkotunnuksessa, sivu sijoittuu väistämättä (ellei jokaista muuta signaalia ole). Tuotteen URL-osoitteen tulisi parhaiten sisältää keskittymisavainsanasi. Voit noudattaa tätä käytäntöä luotaessa uusia sivuja. Mutta olemassa olevien sivujen tapauksessa sinun ei pitäisi muuttaa URL-osoitetta, jos olet markkinoinnin aloittelija. URL-osoitteen muuttaminen voi tarkoittaa kaiken sivun saaman SEO-arvon menettämistä ja saattaa vaikuttaa haitallisesti sijoituksiin.

Pro-vinkki: Aktivoi leivänmurut Woo-myymälässäsi, jotta URL on luettavissa hakutuloksissa

2. Tuotteen nimi

Hakutuloksen rakenne

Painopisteavainsanan tulisi olla läsnä tuotteen otsikossa sivutason parantamiseksi. Ei paljon keskusteltavaa täällä – jatka ja päivitä tuotenimet!

3. Tuotteen kuvaus

SEO-laajennukset kuten Hiiva SEO kertoo sinulle, että minkä tahansa verkkosivun sisällön tulisi mieluiten olla vähintään 300 sanaa. Sama pätee WooCommerce-tuotesivuillesi. Tuotesivusi tulisi sisältää yksityiskohtainen kuvaus tuotteestasi keskittymällä tai toissijaisilla avainsanoillasi, jotka näkyvät 2-3 kertaa koko sisällössä. Jälleen kerran, avain on kehittää sisältöä luonnollisesti eikä avainsanojen liiallista käyttöä.

WooCommerce-tuotesivu

Pro-vinkki: Jos tuotteesi ei takaa yksityiskohtaista kuvausta, kata olennaiset seikat. Lisää mitat, komponentit, hoito-ohjeet, toimitushuolet jne. Tai vastaa kysymyksiin, joita mahdollisilla ostajilla voi olla.

4. Kuvat ja videot

Tiesitkö, että videon sisällyttäminen viestiin voi lisätä tuloksia jopa 80% (videon SEO-oppaamme kohti)? Se on valtava! Tuotesivullasi olevat kuvat ja videot selittävät tuotetta paremmin ja kiinnostavat ostajaa. Kuvien tulee olla korkealaatuisia, mutta optimoitu pitämään sivukoko minimissä. Videot tulisi isännöidä Youtube- tai Vimeo-kaltaisilla alustoilla ja sisällyttää sitten tuotesivulle.
Muista, että on tärkeää lisätä Alt-teksti kuviin. Tämän tekstin tulisi määritellä kuvan merkitys. Hakukoneet käyttävät tätä tekstiä kuvan “lukemiseen”, ja tämä teksti näkyy verkkosivustollasi tapauksissa, joissa kuva ei lataudu. Tuotesivusi tulisi sisältää kuvia, joissa painopisteavain on Alt-tekstissä.

5. Arvostelut ja arviot

Asiakkaiden arvostelut ja arviot ovat luottamustekijöitä, ja hakukoneet arvostavat niitä erittäin korkeasti. Arvostelujen esiintyminen tuotesivullasi voi auttaa sitä sijoittautumaan osuviin hakuihin. Hyvä osa on, että WooCommerce huolehtii tuotearvostelun näyttämisestä hakutuloksissa lisätäksesi SEO-arvoa sivulle.

Kuten mainittiin, Yoastin kaltainen SEO-laajennus on välttämätön ja voi auttaa sinua havaitsemaan reikiä tuotesivulla. Pari Yoast sen kanssa WooCommerce-laajennus lopulliseen SEO supervaltaan.

Kehittynyt SEO-taktiikka parantaa WooCommerce-tuotesivun sijoitusta

Jos olet seikkailunhaluinen ja haluat siirtyä perusvinkkien ohi, voit kokeilla joitain edistyneitä muutoksia myymälässäsi optimoidaksesi sen.

Tuotesivullasi olevan sisällön lisäksi hakukoneet tarkistavat useita muita tekijöitä, joiden avulla päätetään sivun sijoituksesta. Nämä sisältävät:

 • Avainsanat tuotesivun metassa – Tuotesivua kuvaava sisältö, joka yleensä näkyy hakutuloksessa sivun otsikon alla, on sivun meta. SEO-laajennus auttaa sinua lisäämään sivujen metatietoja tuotteillesi. Avainsanan läsnäoloa sivun meta-tilassa pidetään sijoituskertoimena.
 • Optimointi mobiililaitteille – Kun otetaan huomioon mobiililaitteilla tapahtuvien hakujen lisääntyminen, sillä, että WooCommerce-tuotesivusi on optimoitu mobiililaitteille tai ei, on vaikutusta SEO: han. Tämä tarkoittaa, että sivusta tulee reagoiva ja käytetään sivusi AMP (Accelerated Mobile Pages) -versioita, jotta se latautuu nopeammin mobiililaitteisiin..
 • Tuoreen sisällön lisääminen – Sivusi tuoreus (kuinka usein sitä päivitetään) on tärkeä SEO tekijä. Helppo tapa pitää sivut tuoreina on arvosteluilla. Ne ovat luonnollinen sisällön lähde, jota lisätään ajan myötä. Samoin voit lisätä muita asiaankuuluvia osia WooCommerce-tuotteisiisi. Tämä voi olla laskettu myytyjen tuotteiden lukumäärä (päivitetään reaaliajassa), UKK-osio, jossa kiinnostuneet asiakkaat voivat kysyä sinulle vastauksia koskevia kysymyksiä, asiakasjuttu-osio, video-suosittelut ja paljon muuta.
  WooCommerce SEO tuoreen sisällön idea
 • käänteisiä – Tämä on vähän hankala, koska se on tehtävä oikein. Takaisinlinkki on, kun linkität muita verkkosivustoja, lisää linkki tuotesivuillesi. Tämä voi tapahtua hakemistoluetteloiden, tytäryhtiöviestien, tuotemainintojen ja niin edelleen kautta. Takaisinlinkit ovat luottamustekijä ja osoittivat, että tuote on riittävän hyvä linkitettäväksi. Mitä enemmän käänteisiä linkkejä, sitä paremmat mahdollisuudet tuotteesi sijoitukselle ovat. On tärkeää, että käänteiset linkit vaikuttavat luonnollisilta, eikä niitä istuteta satunnaisten kommenttien avulla suosituille verkkosivustoille * ahem ahem *

Ottaa mukaan

Hakukoneoptimoinnin tarkoituksena on varmistaa, että oikean tyyppinen liikenne saavuttaa tuotesivusi. Mitä suurempi potentiaalisten ostajien lukumäärä saavuttaa sivusi, sitä suurempia tuloksenmahdollisuudet ovat.

Edellä mainitun toteutuksen lisäksi saatat haluta myös optimoida WooCommerce -sovelluksen suorituskyvyn, käyttää joitain WooCommerce-myymälän parannusvinkkejä ja sijoittaa HTTPS: ään (muun muassa) WooCommerce-sovelluksen turvaamiseksi. Lisää lukemista SEO: sta kokeile WPExplorerin opasta WordPress SEO: sta Moz-opas hakukoneoptimointiyrityksiin tai Ahrefin opas sähköisen kaupan SEO.

WooCommerce-tuotesivujen optimointi hakukoneille on jatkuva prosessi. Muista, että SEO mantra – optimoi, analysoi, päivitä ja toista!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map