Lisää liikennettä WordPress-sivustoosi 6 helpossa vaiheessa

Vinkkejä liikenteen lisäämiseksi WordPress-verkkosivustoosi

Jos olet jotain kuin minä, olet jatkuvalla matkalla lisätäksesi liikennettä sivustoosi. Mitä enemmän liikennettä sivustoosi tulee, sitä enemmän rahaa ansaitset ja sitä lähempänä haluamaasi olette Neljän tunnin työviikko elämäntapa.


Mutta liikenteen saaminen ei ole helppoa. Ihmiset ovat siellä, mutta heidän löytäminen ja myöhemmin hakeminen sivustoosi on kokonaan toinen asia. Voittavan kaavan lyöminen vaatii paljon kokeiluja ja virheitä.

No, olen tavannut aikani muutaman voittavan kaavan ja haluaisin jakaa ne kanssasi tässä viestissä. Jokainen seuraavista vinkistä on kokeiltu, testattu ja käytännössä taattu lisäämään liikennettä WordPress-verkkosivustoosi. Nauttia!

1. Optimoi viestit SERP-sovelluksissa

Suurin osa bloggaajista on pakkomielle sijoituksesta Googlessa, mutta monet eivät ymmärrä, että viestisi on näyttöön Google-hakukoneiden tulossivuilla (SERP) voi myös olla suuri ero.

Optimoi SERP-viestisi lisätäksesi liikennettä

Yleisesti ottaen on olemassa kaksi asiaa, joista sinun tulee huolehtia:

  1. Otsikko: Haluat ehkä muuttaa tätä niin, että ihmisille, jotka käyttävät Googlea, on sopivimpaa etsiä tietoja.
  2. Kuvaus: sinun tulee aina kirjoittaa metakuvaus viesteihisi, jotta ihmiset saavat selkeän kuvan siitä, mitä he voivat odottaa napsauttaessaan.

Otsikon ja kuvauksen mukauttaminen on pala kakkua Yoast SEO -laajennuksella. Tee muutokset vain Viesti-näytön metaruudun kautta:

Yoast SEO -katkelma-asetukset

Siinä kaikki on siinä – Google noutaa tiedot ja käyttää niitä SERP-puitteissaan. Toivottavasti houkuttelevampi ja napsautettava katkelma auttaa lisäämään liikennettä sivustoosi.

2. Lisää leivänrumpu

Leipärumpujen selaus on erinomainen käytettävyys – se antaa sivustosi kävijöille välittömän kuvan siitä, missä he ovat suhteessa sivustosi rakenteeseen, ja antaa heille mahdollisuuden selata sivustosi helposti.

Mutta leivänmurroilla on toissijainen etu: ne lisäävät uuden ulottuvuuden sivustosi ulkoasuun SERP: issä..

Lisää leivänmurna lisätäksesi liikennettä

Leivänmurut verkkosivustolla…

Leipäpalumit Google SERP: ssä

… Johtaa leivänmurroihin Googlessa.

Kuten huomaat, sivustosi sisältämät leivänmurut näkyvät myös SERP: issä. Tämä antaa hakijoille lisätietoja sivustostasi ennen kuin he ovat edes siinä, mikä ei voi olla huono asia.

Leipämurmien ottaminen käyttöön sivustollasi on suhteellisen yksinkertainen tapa ja käyttää uudelleen WordPress SEO by Yoast -laajennusta. Tästä vaiheittaisesta opetusohjelmasta saat lisätietoja siitä, kuinka lisätä leivänmurhoja WordPress-sivustoon.

3. Testaa otsikkosi lisätäksesi liikennettä

Jos olet bloginnut pitkään, tiedät kaiken otsikoiden tärkeydestä. Sama viesti voi olla täydellinen floppi tai mennä virukselliseksi pelkästään otsikonsa vahvuudessa.

Yksi tehokkaimmista toimista, joita voit lisätä sivustosi liikenteen lisäämiseksi, on otsikoiden jakotesti. Tämä on helppo tehdä Otsikkojako-testaus WordPressille kytkeä. Sen avulla voit luoda kaksi tai useampia otsikoita jokaiselle kirjoittamallesi viestille ja / tai sivulle, esitellä ne sitten satunnaisesti vierailijoille ja mitata napsautussuhdetta.

Useiden napsautusten jälkeen voit päättää, mikä otsikko on menestynein, ja päättää jakotesti. Tästä on välitöntä hyötyä, mutta mikä vielä parempi, jos huomioit trendit (eli millaiset otsikot toimivat parhaiten), voit luoda tulevaisuudessa parempia otsikoita lukijoillesi.

4. Yhdistä sivusi

Mielestäni muutama asia on tärkeämpää blogin sitoutumisen lisäämisessä kuin viestien linkittäminen (ts. Linkittäminen). Monet sivustosi kävijät ovat aluksi sokeita navigoinnistasi, ja huomaat, että ainoa tapa pakottaa heidät tutkimaan sivustoasi tarkemmin on sisällyttää linkit aiheeseen liittyviin viesteihin suoraan sisältöön..

Sellaisena suosittelen, että lisäät blogiisi mahdollisimman paljon olennaisia ​​linkkejä liittyviin viesteihisi blogiisi. Tämä ei kuitenkaan ole aina niin helppoa WordPressin oletushakutoimintojen avulla (mikä jättää paljon toivomisen varaa).

Siksi vannon Parempi sisäinen linkkihaku kytkeä. Vaikka WordPressin oletushakutoiminto etsii valitsemasi avainsanan kirjaimellisesti mistä tahansa kaikista viesteistäsi ja sivuistasi ja palauttaa tulokset aikajärjestyksessä, Parempi sisäinen linkkihaku harkitsee vain viesti- ja sivunimikkeitä.

Oletus WordPress -sisäisen linkin haku

Tämä…

Parempi WordPressin sisäinen linkkihaku

… tulee tästä.

Koska todennäköisesti pystyt muistamaan vähintään yhden tai kaksi sana linkitettävän viestin otsikosta, linkitysprosessista tulee paljon helpompaa tämän laajennuksen avulla.

5. Sisällytä niihin liittyvät viestit

Olet todennäköisesti perehtynyt käsitteeseen sisällyttää aiheeseen liittyvät viestit artikkelin alaosaan. Jos käytät jo Jetpackia, voit lisätä aiheeseen liittyviä viestejä blogiisi yksinkertaisesti ottamalla ominaisuuden käyttöön. Niiden pitäisi näyttää noin:

Jetpackiin liittyvät viestit-moduuli

Mukana olevat viestit ovat todistettu tapa lisätä sitoutumista antamalla kävijöille selkeä mahdollisuus jatkaa sivustosi sisällön lukemista. Saatat kuitenkin (melko kohtuudella) miettiä, mihin liittyviin viesteihin liittyy lisää liikennettä sivustoosi.

Sieltä liittyy liittyvien viestien laajennus. Suurimman osan parhaimmista liittyvistä viesteistä voi määrittää, kuinka haluat liittyvien viestien luoda – luokkien, tunnisteiden, viimeisimpien viestien, kirjoittajien jne. Kautta. Lisäksi on tyypillisesti vaihtoehtoja mitä / miten haluat tietoja aiheisiin liittyvistä artikkeleista näytetään viesteissä (pikkukuva, otsikko, ote ja muut).

6. Arkistoitujen viestien twiittaminen uudelleen

minä olen valtava Twitterin fani – Minusta se on ylivoimaisesti saatavissa oleva sosiaalinen verkosto siinä suhteessa, että pystyy rakentamaan seuraavan ja lisäämään liikennettä (kirjoitin jopa viestin juuri liikenteen ohjaamisesta sivustoosi Twitterissä). Paitsi, että voit automatisoida liikenteen kulkua Twitteristä (sekä Facebookista, LinkedInistä, Tumblerista ja Xingistä) sivustoosi Revive Old Post -laajennuksella.

Prosessi on yksinkertainen: linkität laajennuksen Twitter-tiliisi ja se tweetsi blogisi arkistoidut viestit uudelleen asettamasi kriteerien perusteella (kuten tietyt viestityypit, kuinka usein tweetit tulisi julkaista ja missä ajassa).

Revive Old Post Settings

Arkistoidut viestit julkaistaan ​​säännöllisesti Twitter-profiiliisi ja Twitter-seuraajat napsauttavat niitä, niin löytävät vanhan sisällön ja kiinnostavat heidät blogiisi uudelleen. Lisäksi he voivat twiittiä viestejäsi uudelleen, jolloin ihmiset, jotka eivät olleet aiemmin kuuleneet sinusta, löysivät heidän.

Mitä vinkkejä tehdä Sinä Täytyy lisätä liikennettä?

Yllä olevat kuusi vinkkiä ovat suosikkejani, etenkin koska ne ovat niin toimivia – voit ottaa ne käyttöön hetkessä ja lisätä liikennettä heti. Ja sitä me kaikki haluamme päivän päätteeksi: toimivia vinkkejä, jotka voimme toteuttaa käytännössä.

Olen kuitenkin todella raaputtanut yllä olevaa pintaa WordPressin hyödyntämiseksi sivustosi liikenteen lisäämiseksi. Siksi haluan apuasi nyt. Mitä tehdä sinä tehdä lisätäksesi WordPress-sivustosi liikennettä? Onko sinulla vinkkejä jaettavaksi? Kerro meille alla olevassa kommenttiosassa!

Jos sinulla on kysyttävää yllä mainituista liikenteen lisäämistä koskevista vinkistä (tai rakennusliikenteestä yleensä), älä epäröi kysyä.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map