Legjobb WordPress üzleti SEO tippek

A legnépszerűbb WordPress SEO tippek az új vállalkozások számára

A keresőmotor-optimalizálás (SEO) széles téma, és kissé lenyűgözőnek tűnhet, amikor új vállalkozás vagy webhelytulajdonosként indul. De ne aggódj! Ebben a cikkben a SEO-t néhány kulcsterületre bontottuk, hogy könnyebben kezelhetővé váljunk. Lássuk!


Telepítsen egy jó SEO beépülő modult

A WordPress webhelyének tartalmának optimalizálásához elengedhetetlen egy SEO beépülő modul használata. Rengeteg nagyszerű funkciót kínálnak, amelyek segítenek webhelyének rangsorolásában. Szerencsére számos ingyenes (és prémium) SEO plugin áll rendelkezésre, amelyek segítenek javítani az oldalak és a hozzászólások pozícióját a keresőmotorokban.

Yoast SEO

Yoast SEO

Általában a Yoast SEO a legnépszerűbb és legismertebb elérhető WordPress plugin. Ez az ingyenes megoldás lehetővé teszi a SEO számos fontos tényezőjének irányítását, például címeit és metaadatait, XML webhelytérképeket, zsemlemorzsakat, permalinkeket, közösségi linkeket és még sok minden mást (erről a Yoast teljes útmutatójában olvashat)..

Yoast SEO Post Meta

A Yoast SEO lehetővé teszi a fókuszkulcs meghatározását is. Ily módon valóban optimalizálhat egy adott tartalmat a magas értékű kulcsszavak rangsorolására. A Yoast megmutatja, ha elegendő alkalommal és a megfelelő helyen használta-e a kulcsszót. Azt is tanácsokkal fogja szolgálni, hogy mit tehet a tartalom javítása érdekében annak biztosítása érdekében, hogy webhelye harci esélye legyen az Ön kulcsszavai rangsorolására..

Helyi SEO

Yoast Local

Ha helyi vállalkozása van, fizikai helyszínekkel, akkor fontolóra kell vennie a Yoast helyi SEO for WordPress prémium pluginjére való telepítést is. Vagy ugyanígy válasszon A Yoast helyi SEO-ja a WooCommerce számára ha e-kereskedelmi üzletet működtet a tégla- és habarcsüzlet mellett.

Amikor optimalizálja a helyi SEO-t, akkor a keresési célokat földrajzilag közel helyezkedik el a telepítési helyéhez. Ez elősegítheti a rangsorolását a helyi keresések keresőmotorjaiban (például „New York City legjobb fagylaltboltja”), valamint lehetővé teszi a Google Maps, elérhetőségek, üzletkövető és nyitvatartási idők könnyű beillesztését a WordPress webhelyére..

Végezzen kulcsszó-kutatást

A kulcsszó kutatása elengedhetetlen az új vállalkozások számára. Miután meghatározta, hogy mit és kinek ad el, elengedhetetlen annak meghatározása, hogy mit keresnek a potenciális ügyfelek. Például, ha az esküvőkre szakosodott Denver-i ruházati üzletben van, akkor valószínűleg a „Denver esküvői ruhák” vagy a „hol lehet egy esküvői ruhát vásárolni Denverben” rangsorolni és hasonlókat..

Ezzel a szögeléssel írhat tartalmat webhelyére, összpontosítva ezekre a kulcsszavakra. Ha a „Legjobb útmutató az esküvői ruha vásárlásához Denverben” írja, akkor a webhelynek nagy esélye van ezen rangsorolásra. Következésképpen, ha valaki ezekkel a kulcsszavakkal keres, akkor a keresőmotorokban felkerül a webhelyére.

Google Kulcsszótervező

A jó kulcsszóstratégia része azonban a variációk és a támogató kulcsszavak keverékének használata. A … val Google Kulcsszótervező gyorsan meghatározhatja, mely kulcsszavakat kell használni a bejegyzésében. Ez a népszerű eszköz lehetővé teszi, hogy vállalkozásához kapcsolódó kulcsszavakat írjon be. A tervező ezután fontos információkat szolgáltat arról, hogy hány ember keresi a kiválasztott kulcsszavakat.

Hasonlóképpen, a Google Kulcsszótervező felhívja a figyelmet a keresett kapcsolódó szavakra és kifejezésekre, amelyek relevánsak az eredeti kulcsszó (k) ra. Ezután meg kell próbálnia ezeket felhasználnia a tartalmában, hogy segítse webhelyét a népszerű kulcsszavak sorrendjében, amelyek kompatibilisek a rést.

Ubersuggest Kulcsszóválasztó eszköz

Használhat ingyenes eszközöket is, például Ubersuggest még kapcsolódó kulcsszavak vagy Google Trends új / felkapott kulcsszavak felfedezésére a környéken. Ezek remek eszközök, amelyeket Ön (vagy a blogszerzői) menet közben is használhat, anélkül, hogy be kellene jelentkeznie a Google-fiókjába.

Komolyan veszi a Linképítést

A linkek kiépítése fontos tényező a Google webhelyek rangsorolásának algoritmusában. Ezért győződjön meg róla, hogy linkeket ad hozzá a webhelyéhez belsőleg és külsőleg. Az idő múlásával a linkek organikusan fognak megjelenni, de új vállalkozásként meg kell próbálnia megtervezni azt is, hogyan kezdi el linkeket szerezni a webhelyére..

Belső linkek

Belső linkek

A belső linkek a saját webhelyén lévő többi oldalhoz vagy hozzászóláshoz kapcsolódnak. Például, ha egy linket adunk hozzá a WordPress SEO-hoz, ez egy belső link egy saját webhelyünk oldalára, amely a WordPress SEO-ról szól.

Belső linkek hozzáadása a webhelyéhez egyszerű módja annak, hogy javítsa pozícióját a keresőmotorokban. A belső linkek megkönnyítik a Google számára az Ön webhelyén történő keresést a tartalom megkeresése és rangsorolása érdekében. A belső linkek megkönnyítik a látogatók számára a tartalom megtalálását, és hozzájárulhatnak a webhelyen töltött idő növeléséhez.

Amikor webhelyén cikkeket vagy oldalakat készít, ne felejtse el hivatkozni más releváns hozzászólásokra vagy oldalakra. Ezenkívül feltétlenül használjon belső linkeket a felhasználók számára a legfontosabb oldalak irányításához. Például a kezdőlapjáról linkeket kell csatolnia azokra az oldalakra, ahol a látogatókat legközelebb szeretné eljuttatni (saját WPExplorer honlapunkon linkeket mutatunk a leginkább hasznosnak tartott fő cikkeinkre, valamint a legutóbbi hozzászólásainkra).

Bárhová is van értelme az oldalakat és hozzászólásokat összekapcsolni, használja ki ezt a lehetőséget, és belső linkeket adjon hozzá a WordPress webhelyéhez.

Visszatérő linkek

Külső linkek

Harmadik féltől származó weboldalak, amelyek a tartalmára mutatnak, visszamenő linkek. A belső kapcsolatokhoz képest minden bizonnyal nehezebb létrehozni. Fontos, hogy releváns, jó hírű webhelyekről kapjon linket a webhelyére. Linkkapcsolat révén a Google felismeri, hogy webhelye fontos, és ez segíthet webhelye rangsorolásában a keresési eredmények között.

A webhelyére mutató linkek generálásának nagyszerű módja az, ha más webhelyeken vendégküldést tesz közzé. Vegye fel a kapcsolatot a résében lévő más webhelyekkel, hasonló vállalkozásokkal, az ipari online magazin- és híroldalakkal, valamint minden egyéb releváns webhellyel, amelyet megtalál. Ha ezekről a webhelyekről vendég üzeneteket ír, visszaadhat egy linket a saját webhelyére.

Blog hozzáadása

WordPress Blog

Szánjon időt és törekedjen vállalkozása számára a blog elindítására számos előnnyel. A keresőmotorok szeretik látni, hogy a weboldalt folyamatosan frissítik, és hozzáadják. Napi vagy heti blogcikkek feladása segít bejelölni ezt a négyzetet.

A blog lehetővé teszi webhelye számára az általános tartalom, a forgalom forrásainak felépítését és végül is növekedését. Érdekes és értékes tartalom hozzáadása vonzza az új látogatókat és ösztönzi az ismétlődő felhasználókat. Fontolja meg különféle típusú média, például videó, podcast és webinárium használatát, hogy vonzó legyen a különböző közönségek számára. A blogjához érkező forgalom nem csak a vállalkozása számára lesz kedvező, hanem a növekvő látogatószám segít az új vállalkozás keresőmotorok rangsorolásában is..

Végül feltétlenül írjon új hozzászólásokat új témákhoz. Nem szeretne másolatot készíteni. Ahelyett, hogy összpontosítson minden blogbejegyzést egy másik kulcsszóra. Ez lehetővé teszi, hogy webhelye rangsorolja a különféle kulcsszavakat, és következésképpen szélesebb közönséget érjen el. Minél érdekesebb és változatosabb tartalmat tesz közzé, annál valószínűbb, hogy kapcsolatba lép új felhasználókkal.

Optimalizálja webhelyének teljesítményét

Győződjön meg arról, hogy WordPress webhelye a lehető legmagasabb szintű teljesítményt nyújt. A keresőmotorok figyelembe veszik az olyan tényezőket, mint a kép optimalizálása és a webhely sebessége. Tehát a webhely általános teljesítményének optimalizálása egy másik módja annak, hogy javítsa webhelyét a keresőmotorok számára.

Figyelemmel kíséri a webhely sebességét

Figyelemmel kíséri a webhely sebességét

A Google mosolyog azokra a webhelyekre, amelyek gyorsan betöltődnek és zökkenőmentes felhasználói élményt nyújtanak. Tehát ha webhelyének nincs gyors töltési ideje, ez nagyban befolyásolhatja az Ön pozícióját a keresőmotorokban.

Ha nem biztos benne, hogy webhelye milyen jól teljesít, érdemes szabad eszközt használni a pihenéshez. Az egyik remek lehetőség Pingdom eszközök. A prémium weboldal teljesítmény-menedzsment szolgáltatásának ingyenes verziója többek között lehetővé teszi, hogy gyorsan tesztelje webhelye betöltési sebességét. Ezenkívül részletes jelentéseket készít, amelyek segítenek megérteni, hogy milyen típusú tartalom lassítja webhelyét, és mit tehetne a betöltési idő javítása érdekében. A prémium felhasználók folyamatosan figyelemmel kísérhetik az oldal sebességét, valamint valós idejű értesítéseket kaphatnak a leállásokról.

Egy másik nagyszerű eszköz az isten ole ” Google PageSpeed ​​Insights. Ez az eszköz elemzi az Ön webhelyét az első mobilindexelési megközelítés alkalmazásával – ami azt jelenti, hogy az asztali számítógép előtt megvizsgálja a webhely teljesítményét a mobil eszközök alapján. A Pingdomhoz hasonlóan a Google PageSpeed ​​Insights „lehetőségeket” is kínál a webhely teljes sebességének javítására.

Javítsa webhelye sebességét

Van néhány egyszerű módszer a webhely sebességének javítására. Nyilvánvalóan vegye figyelembe a bejelentett oldalsebességű eszközöket, de van néhány javítás, függetlenül attól, hogy mit végez.

Először alaposan vizsgálja meg a téma és tárhelyszolgáltatás amit használsz. Egy modern, gyorsan betöltő téma, mint például a saját témánk, a Total WordPress Theme azonnal lenyűgözi a keresőmotorokat és a webhely rangsorolását.

wpengine által kezelt WordPress tárhely-szolgáltató

Információ és letöltés

Ugyanilyen fontos a magas színvonalú internetes host használata. A régi mondás „amit megkapsz, amit fizetsz” elhelyezésével egyértelműen igaz. Ha megengedheti magának, mindig válasszon egy olyan csúcsminőségű WordPress tárhely szolgáltatót, mint a WP Engine. Ez a WordPress-specifikus tárhelyszolgáltatás lenyűgöző eredményeket mutat, gyors letöltési időt biztosítva a fogadó számos webhely számára.

A webhely sebességének javítására szolgáló további tippek közé tartozik néhány különféle plugin telepítése a WordPress webhelyére. Fontolja meg a gyorsítótárazó beépülő modul, a képoptimalizáló beépülő modul és a lusta betöltő plugin használatát. Mindez javíthatja webhelye teljesítményét, és elősegítheti, hogy kedvezzen a keresőmotorokkal.

Tegye webhelyét barátságossá

Tegye webhelyét barátságossá

Egy mobilra reagáló téma használata egy másik döntő tényező, ha azt akarja, hogy a WordPress webhelye jól rangsorolódjon a keresőmotorokban. Manapság szinte lehetetlen olyan témát vásárolni, amely még nem készen áll a mobilkészülékre.

Ha nem biztos benne, csak ellenőrizze. Húzza ki a telefonját vagy táblagépét, és látogasson el webhelyére. Ezeket a tippeket is felhasználhatja webhelyének barátságosvá tételére. Webhelyének réstől függően érdemes lehet a WordPress AMP elemzésére is koncentrálni. Dióhéjban az AMP (Accelerated Mobile Pages) lehetővé teszi az oldalak gyorsabb betöltése, egyszerűsített verzióinak megjelenítését (gyorsítótárral, kevesebb HTML-lel, JavaScript nélkül stb.) A mobil eszközökön. Ha a blog fontos része a webhelynek, akkor az AMP jó ötlet lehet az Ön számára.

Google PageSpeed ​​Insights

Mint korábban említettem, ellenőrizze a Google webhelyét, hogy ellenőrizze webhelye teljesítményét mobiltelefonon Az oldalsebesség-betekintés eszköz. Egyszerűen írja be webhelyét, és a Google 100-ból ad pontszámot webhelyének mobil teljesítményéhez, és ajánlásokat nyújt a fejlesztéshez..

Záró gondolatok az új üzleti SEO számára

Számos vállalkozásnak, különösen akkor, amikor csak kezdődik, nincs ideje arra, hogy elkötelezze magát a SEO mellett. Ha ez a helyzet és ha van rá költségvetése, akkor érdemes SEO szakembert alkalmazni, aki segít optimalizálni webhelyét.

Amikor megfelelő SEO vállalkozásokat vagy magánszemélyeket próbál megkeresni, kérdezze meg az ajánlásokat. Mindig próbáljon beszélni korábbi ügyfeleivel, akikkel együtt dolgozott, ne csak olvassa el az ajánlásokat. És kerülje el a legfontosabb követeléseket. Ha ígérnek valamit, ami túl jó ahhoz, hogy igaz legyen, akkor valószínűleg az!

SEO-szakértő felvétele nagyszerű módja lehet egy új vállalkozásnak, hogy elinduljon a keresőmotorokba. Csak felvétel előtt győződjön meg róla, hogy gondosan végez kutatást.

Milyen SEO területre van szüksége a WordPress webhelyén, hogy javítsa vagy összpontosítson rá? Kérjük, ossza meg gondolatait az alábbi megjegyzésekben …

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map