Kuinka sijoittaa korkeammalle hakukoneissa

WordPress on syntynyt SEO-valmiiksi, mutta sen jälkeen, kun olet käyttänyt muutamaa eri teemaa tai muokannut jotakin koodia mukauttamisen toteuttamiseksi, saatat rikkoa joitain ominaisuuksia, jotka tekevät WordPressistä rakastetun hakukoneille.


Nämä ominaisuudet, jotka ohjaavat hakukoneindeksoijia WordPress-sivustosi kautta, sisältävät pysyvät linkit, pinging ja blogin rullaus. Ominaisuudet ohjaavat hämähäkkejä luokkien, sivujen ja viestien läpi kerätäksesi tietoja, joita tarvitaan verkkosivustosi tunnistamiseen ja sijoittamiseen. Tunnin kolme kysymystä ovat:

 1. Kuinka säilytät verkkosivustosi ystävällisyyden tämän maailman Googleihin nähden?
 2. Kuinka varmistat, että jatkat sijoitusta ensisijaisilla avainsanoillasi ensin?
 3. Kuinka kiivetä yksi, kaksi tai enemmän portaita ylös tikkaat hakukoneiden sijoitusta?

Tässä on miten.

Pidä koodi puhtaana

koodi
Hakukoneiden robotit eivät lue verkkosivustosi visuaalisesti, kun luet sivua fyysisestä kirjasta. He navigoivat ja ymmärtävät verkkosivustoasi koodillasi. Jos koodisi on virheetön (tai puhdas), työsi on puolet valmis. Toisaalta, jos WordPress-sivustosi on ohuilla linkillä ja puoliksi kirjoitetulla koodilla, Google-robotit ovat erittäin turhautuneita ja lyövät sinut (ja sijoituksesi) ylösalaisin..

On yksinkertainen prosessi, joka tunnetaan nimellä verkkosivuston validointi, joka auttaa sinua selvittämään, onko koodisi puhdas. Tämän lisäksi validointiin sisältyy laadunvarmistustyökalujen eli validoijien käyttö, jotka tarkistavat, onko WordPress-sivustosi vaatimusten mukainen Internet-konsortio tai W3C-organisaatio. Näitä validoijia ovat:

 • Yksisarvinen, joka on W3C: n yhtenäinen validoija
 • MarkUp Validator, jota kutsutaan myös HTML-validoijaksi ja jonka päätoiminto on tarkistaa verkkosivut XHTML-, SVG-, MathML- ja HTML-muodossa.
 • Sitten on Link Checker, joka auttaa sinua naulaamaan kaikki rikkoutuneet linkit;
 • Ja CSS Validator joka tarkistaa CSS (Cascading Style Sheets).

W3C: llä on myös Log Validator, joka on yhdistelmä MarkUp Validator, Link Checker ja CSS Validator. Lisäksi heillä on MobileOk Checker mobiilisivustollesi. Tarvitset vain URL-osoitteen (verkkotunnuksen nimen) ja saat täydellisen raportin muutamassa minuutissa. Joudut kuitenkin lataamaan lokivalidoijan, jos haluat käyttää sitä.

Olen aina kuvitellut, että hyvä sijoittuminen Googlessa oli jotain, jonka voin tunkeutua arkkien alle, mutta nopea tarkistus näitä työkaluja käyttämällä paljasti paljon ongelmia koodini kanssa. Korjaan niitä edelleen, joten älä tuhlaa aikaa; päästä siihen heti.

Sisältö on kuningas

Inline-käyttöliittymä-WordPress-editorit

Tämän olisi pitänyt tulla ensin, mutta en halunnut vaikuttaa liian kliseeltä. Olet todennäköisesti kuullut lauseen ”sisältö on kuningas” monta kertaa ja ehkä jopa vannonut tappaavan seuraavan henkilön, joka käyttää sitä, mutta mitä tiedät; sisältö on todella kuningas. Kuten mainitsimme muutama rivi sitten, hakukoneet eivät “näe” WordPress-sivustoasi kuin sinäkin, hämähäkit voivat vain indeksoida tai “lukea” sivustosi. He indeksoivat koodisi, mutta mikä tärkeintä, he lukevat sisältöäsi.

Hakukoneilla, kuten Google, on erityiset skriptit eli robotit, joita kutsutaan algoritmeiksi ja jotka lukevat sivustosi sisältöä antaaksesi haluamasi sijoituksen. Nämä hämähäkit keräävät kaikki tarvitsemansa tiedot sanoista, verkkosisällöstäsi ja WordPress-verkkosivustosi materiaalista, joka sepelittää, kouluttaa, selittää, tiedottaa ja jakaa. Jokainen sana on tärkeä, joten varmista, että sinulla on laadukasta verkkosisältöä ja saat hyvät pisteet.

Optimoi hakukoneille, kirjoita ihmisille

 1. Kuinka etsisit suosikki tuotemerkkisi kahvia Internetistä?
 2. Kuinka etsit suosikki Nikes-pariasi?

Kirjoita verkkosivustosi hakijan kanssa, joka mielessä on myös asiakkaasi. Kuinka he löytävät tietoa verkosta? Ei riitä, että sinulla on hyvä tuote; ihmisten on löydettävä tuotteesi. Kun kirjoitat verkkosisältöä, harkitse avainsanoja / lauseita, joita kohdeyleisösi käyttäisi tietojesi löytämiseen. Ripottele näitä avainsanoja verkkosivustosi säästeliäästi. Älä liikaa, tavoittele noin kymmenen (10) avainsanaa 500 sanaa kohden, mikä on Googlen suosittelema standardi.

Joten jos myyt cabernet-viiniä, älä vain sano, että myyt “cabernet-viiniä”, sano jotain selkeämpää, jotain, jota ostovalmis asiakas käyttäisi, jotain, kuten ”kuiva Cabernet Sauvignon Ranskasta” tai jotain naapuruston naapurimaista. että. Tietysti sinun on oltava kyseinen erityyppinen viini varastossasi ��

Sisältö tulee ensin aina

Hakukoneiden robotit eivät vie Web-sivustossasi niin paljon aikaa kuin luulet tai jopa haluaisit. Suurimmaksi osaksi nämä indeksointirobotit vain käyvät läpi verkkosivustosi keräämällä sisältöä unohtamatta CSS: ää ja ylimääräistä kykyäsi tyyliä HTML-elementtejä. Älä tunne sitä pahasti, voit tehdä asialla jotain vähän.

Ensinnäkin voit valita hyvän WordPress-teeman, joka sijoittaa sisällön sivun yläosaan pitäen sivupalkit ja alatunnisteet alareunassa. Tämä johtuu siitä, että useimmat hakukoneet eivät skannaa sivun ensimmäisen kolmanneksen jälkeen. Internetissä on vain liian monta sivua indeksoitavaksi, ja kolmasosa sivusta riittää kertomaan, mistä verkkosivustolla on kyse.

Käytä avainsanoja otsikoissa ja linkkeissä

Hakukoneet eivät välitä estetiikasta – sinulla saattaa olla kaunein verkkosivusto, jonka maailma on koskaan nähnyt, mutta se ei takaa sinulle ykköspaikkaa Googlessa. Hakukoneet arvioivat sivustosi sisällön sanoilla.

Käytä avainsanoja nimikkeissä

Nämä sanat ja niiden yhdistelmät käyvät läpi sifterin, josta he saavat hyvityksiä. Vertaamalla verkkosivujen sanoja linkkien ja otsikoiden sanoihin, hakukone antaa sinulle paremman sijoituksen. Siksi yritä käyttää avainsanoja sisällössäsi, otsikoissa ja linkkeissä.

Image SEO

Verkkosivusto ilman kuvia on… hyvin… tylsää. Verkkosivusto, jossa on liian paljon kuvia, on hullu, koska kuvat saattavat estää hyvää sisältöä. Oikean tasapainon löytäminen on aina parasta. Sanotaanpa, että sivustosi on suunniteltu enimmäkseen kuvien ja linkkien avulla ja ilman paljon tekstiä. Kuinka optimoit “kuvasisällön” sijoittumiseksi hakukoneissa? Kuvassa tulisi aina olla ”alt” -attribuutti (jota noobs kutsuu joskus ”tag”), joka näyttää seuraavalta:

”your_keyword”

Linkillä on otsikkomääritteet kuten:

ankkuriteksti avainsanalla

Hakukoneet etsivät alt- ja otsikkomääritteitä, joten näiden ominaisuuksien hyvät kuvaukset ja avainsanat antavat hämähäkkeille enemmän sisältöä sulautua. WordPressissä koodi näkyy harvoin luotaessa uusia viestejä tai sivuja, mutta voit lisätä otsikko- ja alt-määritteet lisääessäsi mediaa tai linkkejä. Katso alla oleva kuva.

Lisäämällä-title-määrite-to-links-wpexplorer

Link-rakennus

Hakukoneet jatkavat suosimista sinulle, jos muut verkkosivustot jatkavat linkittämistä verkkosivustollesi. Ilmeisesti oman alansa viranomaisena olemisen etuja ovat muun muassa se, että sijoitus on korkeampi hakukoneissa, koska kaikki haluavat linkittää materiaalisi.

Siksi WordPress on varustettu blogroll-, trackbacks- ja pingbacks-tiedoilla, jotta voit linkittää muihin, kun ne linkittävät sinuun. Kyse on siitä, kuka linkittää sinuun; siksi, älä laske roskapostia tai muita heikkolaatuisia verkkosivustoja. Voit tarkistaa verkkosivustosi linkkien lukumäärän kirjoittamalla linkin: www.yoursite.com Googleen. Mitä enemmän linkkejä sivustoosi on, sitä parempi, joten linkki muihin korkealaatuisiin verkkosivustoihin käyttämällä:

 • Hakemiston lähettäminen
 • URL-osoitteen lisääminen foorumin viesteihin
 • Vierasblogit (toistaiseksi suosikkini menetelmä)

Muiden blogoiden kommentointi ei enää tue linkkien luomista, koska nykyaikaiset CMS (sisällönhallintajärjestelmät) käyttävät rel = ”nofollow” -ominaisuutta kieltämään kommentaattoreiden linkkimehut. Kommentoi muita blogeja riippumatta, mutta varmista, että lisäät jotain keskusteluun. Muutama ihminen saattaa nähdä hyvän kommenttisi ja päättää napsauttaa sitä, mikä on aina hyvä asia.

Hakemistotiedoista voit lähettää sivustosi hakemistoihin, kuten Open Directory Project (DMoz.org), tai lähettää artikkeleita URL-osoitteesi kanssa moniin artikkelihakemistoihin. Etsi Google-artikkelihakemistoista. Varmista, että lähetät vain artikkelihakemistoihin, jotka seuraavat Googlen hakukoneoptimointiohjeita. Muussa tapauksessa saat hymyillä, kun he julkaisevat seuraavan algoritmipäivityksen.

SEO-laajennukset

WordPressille on lukemattomia SEO-laajennuksia, jotka auttavat sinua parantamaan sijoitustasi ilman liikaa vaivaa. Koska tässä artikkelissa ei kuitenkaan pyritä luettelemaan niitä, mainitsen vain kaksi suosituinta esimerkkiä.

Kaikki yhdessä SEO-paketti

all-in-one-SEO-pack-wpexplorer

Tämä laajennus on uskomaton SEO-ratkaisu, joka optimoi WordPress-sivustosi automaattisesti parempaan sijaintiin hakukoneissa. Laajennuksella on pari ainutlaatuista ominaisuutta, joihin kuuluvat edistyneet kanoniset URL-osoitteet, Google Analytics -tuki, XML-sivustokartat, mukautettujen viestityyppien SEO, SEO-integrointi WordPress-verkkokauppasivustoihin ja yhteensopivuus monien muiden pluginien kanssa. Plugin on helppo käyttää ja toimii heti asennuksen jälkeen (teknistä kokoonpanoa ei tarvita).

Yoastin WordPress SEO

WordPress-SEO-by-Yoast-wpexplorer

Kehittäjien mukaan tämä laajennus “vie ylimääräisen mailin huolehtimaan kaikesta teknisestä optimoinnista …” Yoastin WordPress SEO -palvelussa on joitain vaikuttavia ominaisuuksia, kuten katkelman esikatselu, jotta näet kuinka sivusi / viestisi näkyy hakutuloksissa, sivuanalyysi, XML-sivukartat, RSS-optimointi ja sosiaaliset integraatiot mainitakseni muutamia.

Lisälukema

WordPressin hakukoneoptimointi on laaja kenttä, jonka kattamiseen tarvitaan enemmän kuin yksi viesti, mutta tässä on enemmän resursseja, jos haluat lukea eteenpäin:

 1. Bloggerin opas hakukoneoptimointiin
 2. WordPress SEO – lopullinen opas korkeampaan sijoitukseen blogiisi
 3. WordPress SEO -video, kirjoittanut Joost de Valk, Yoast
 4. Aloittelijoille tarkoitettu hakukoneoptimoinnin opas

johtopäätös

WordPress on helppo asentaa ja käyttää, mutta suurin osa WordPress-aloittelijoista ei valmistaudu vaikeisiin tehtäviin markkinointiin tai liikenteen tuottamiseen. Sisään SEO ja päiväsi tallennetaan. Hakukoneiden optimointi on helppo tapa lisätä orgaanista liikennettäsi, jos olet valmis antamaan ajan. Lisäksi sinun ei tarvitse maksaa jollekin siitä, jos budjetti on tiukka. Voit saavuttaa upeita tuloksia yksin, mutta jos sinulla ei ole aikaa tai et tiedä mitä menee SEO: n suhteen, palkkaa asiantuntija. Tiesitkö muita SEO-menetelmiä, joita en maininnut artikkelissa? Jaa kanssamme alla olevassa kommenttiosassa!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map