Kuinka perustaa Google Site Kit WordPressiin

Kuinka perustaa Google Site Kit WordPressiin

Google Site Kit on upouusi SEO / analytics -laajennus WordPressille, jonka on kehittänyt Google. Google Site Kit -sovelluksen avulla voit yhdistää ja seurata sivustosi Googlen verkkomarkkinointipalveluissa, mukaan lukien: Search Console, Google Analytics, PageSpeed ​​Insights, Google AdSense, Google Optimize ja Google Tag Manager.


Paras osa? Voit tehdä kaiken tämän suoraan WordPress-sivustoltasi.

Tässä opetusohjelmassa osoitamme sinulle, kuinka voit asentaa ja määrittää Google Site Kitin WordPressiin ja yhdistää kaksi suosituinta Google-palvelua WordPress-hallintapaneeliin – Google Search Console ja Google Analytics. Osoitamme sinulle myös, kuinka PageSpeed ​​Insights aktivoidaan Google Site Kitissä.

Yleiskatsaus WordPressin Google Site Kit -sovellukseen

kuvakaappaus google site kit -sovelluksen oletusarvosta

Yksi Google Site Kitin hyödyllisimmistä ominaisuuksista on sen kyky näyttää sivustosi tiedot kohdassa (a) yleiskatsaus tai kokonaistaso, samoin kuin (b) kohdassa yksilötaso postille ja sivuille.

kuvakaappaus google-sivustopaketin sivutasotasoista 1 yleiskatsaus

Jälkimmäinen on erittäin hyödyllistä saada post- / sivutasotietoja useista Google-ominaisuuksista suoraan WordPress-hallintapaneelissa, mikä säästää paljon uusia välilehtiä, napsautuksia ja mikä tärkeintä, aikaa. Yllä oleva kuvakaappaus on erinomainen esimerkki tästä ominaisuudesta.

Opintojakson edellytys

Oletetaan, että olet jo määrittänyt Search Consolen ja Google Analyticsin WordPress-sivustossasi. Jos ei, suosittelemme, että määrität ensin sekä Google Analyticsin että Search Consolen, ennen kuin asennat Google Site Kitin.

Tästä syystä:

 • Haluamme ajatella, että Google Site Kit -laajennus on ensisijainen työ on yhdistä (tai linkitä) WordPress-sivustosi erilaisiin Google-palveluihin (oli se sitten Search Console tai Analytics).
 • Vaikka Google Site Kit voida Määritä uusi tili WordPress-sivustollesi jokaisessa sen palvelussa. Katsomme, että sinun pitäisi pidättäytyä tekemästä sitä.
 • Uskomme, että Search Consolen ja / tai Google Analyticsin määrittäminen manuaalisessa menetelmässä antaa sinulle a paljon kunkin työkalun ja markkinointianalyysien parempi ymmärtäminen.

Aloitetaan opetusohjelmasta!

Kuinka asentaa ja määrittää Google Site Kit WordPress -laajennus

google site kit plugin stats wordpress.org

Google ilmoitti Sivustopaketti WordPressille WordCamp US 2018: ssa ja vuotta myöhemmin he julkaisivat kehittäjän esikatselun kesäkuussa 2019. Nopea eteenpäin vuoteen 2020, laajennus on aktiivinen yli 200 000+ sivustossa.

Kuinka asentaa Google Site Kit -laajennus WordPressiin

Laajennuksen asentaminen on melko tavallinen prosessi:

asenna google site kit

Vaihe 1: Kirjaudu WordPress-hallintapaneeliin ja mene osoitteeseen Laajennukset → Lisää uusi ja kirjoita hakukenttään “Google Site Kit”. Asenna ja aktivoi laajennus.

aloita google-sivustopaketin asennus

Vaihe 2: Kun olet aktivoinut laajennuksen, sinua kehotetaan aloittamaan sen asennusprosessi. Klikkaa Käynnistä asennus aloittaa Google Site Kit -laajennuksen asennusprosessi.

Kuinka asentaa ja määrittää Google Site Kit -laajennus WordPressissä

kuinka linkittää google-sivustopaketti ja hakukonsoli 1

Vaihe 3: Kun napsautat Käynnistä asennus -painiketta edellisessä vaiheessa, uusi välilehti avautuu ja lataa Google Site Kit -määrityssivun. Klikkaa Kirjaudu sisään Googlella jatkaa.

merkintä: Muista käyttää Google-tiliä, johon kaikki sivustosi ominaisuudet, kuten Search Console tai Analytics, on linkitetty. Jos käytät toista sähköpostia, Site Kit ei löydä asianmukaisia ​​ominaisuuksia ja luo uusia WordPress-sivustollesi. Loppujen lopuksi sinulla on rikki kokoonpano, jolla on päällekkäisiä tietoja.

kuinka linkittää google-sivustopaketti ja google analytics 1 google kirjaudu sisään

Vaihe 4: Kirjaudu sisään asianmukaisella Google-tilillä. Jos huomaat tarkkaan yllä olevan kuvakaappauksen, huomaat, että olen käyttänyt henkilökohtaisia ​​sähköpostiviestejäni allekirjoittamiseen (joka on kaikkien Google-ominaisuuksieni päätili).

kuinka linkittää google-sivustopaketti ja hakukonsolin 3 käyttöoikeudet

Vaihe 5: Site Kit pyytää erilaisia ​​oikeuksia käyttääksesi yhdistettyjä Google-palveluita, kuten Search Consolea jne. Napsauta Sallia siirtyäksesi seuraavaan vaiheeseen.

kuinka linkittää google-sivustopaketti ja hakukonsolin 4 menestys

Vaihe 6: Kun määritys on onnistunut, näet samanlaisen näytön kuin yllä. Tämä vahvistaa, että:

 • Olet sivustosi verkkotunnuksen oikea omistaja ja että verkkotunnuksesi on määritetty Search Consolessa.
 • Sivustopaketti voi käyttää yleisiä Google-tilisi tietojasi ja Search Consolen tiedot. Sillä ei ole pääsyä muiden ominaisuuksien, kuten Google Analyticsin, jne. Tietoihin. Tämä tarkoittaa, että joudut antamaan henkilökohtaiset käyttöoikeudet jokaiselle omaisuudelle, jonka haluat linkittää.

Klikkaa Mene hallintapaneeliin palataksesi WordPress-hallintapaneeliin.

kuinka linkittää google-sivustopaketti ja hakukonsolin yleiskatsaus 5

Vaihe 7: Tässä vaiheessa vain Google-hakukonsolin tiedot linkitetään, kuten yllä olevassa kuvakaappauksessa näkyy.

google-sivustosarjan hakukonsolin hallintapaneeli

Vaihe 8: Voit tarkastella sivustosi yksityiskohtaisia ​​Search Console -tietoja Sivustopaketti → Hakukonsoli sivu.

Kuinka asentaa Google Analytics sivustopakettiin

Tässä osiossa näytämme, kuinka linkittää Google Analytics sivustopakettiin.

kuinka linkittää google site kit ja google analytics 0

Vaihe 1: Klikkaa Yhdistä palvelu -painike yllä olevan kuvakaappauksen osoittamalla tavalla.

kuinka linkittää google-sivustopaketti ja google analytics 1 google kirjaudu sisään

Vaihe 2: Kirjaudu sisään samalla Google-tilillä, jota käytit viimeisessä vaiheessa.

kuinka linkittää google-sivustopaketti ja google analytics 2 -oikeudet

Vaihe 3: Klikkaa Sallia myöntää Site Kit -käyttöoikeuden Google Analytics -tietoihisi.

Vaihe 4: Sinut palautetaan WordPress-hallintapaneeliin. Varmista, että oikea Google Analytics -omaisuus on valittu, ja napsauta sitten Määritä Analytics suorittaaksesi yhteyden loppuun.

google site kit google analytics kojelauta

Vaihe 5: Google Analytics on nyt linkitetty Google Site Kit -sovellukseen. Mene Sivustopaketti → Analytics nähdäksesi sivustosi Google Analytics -tiedot WordPress-hallintapaneelissa.

Kuinka asentaa PageSpeed ​​Insights Site Kit -sovelluksessa

Voit yhdistää muita Google-palveluita joko SIte Kit -hallintapaneelista tai Site Kit -asetuksista, kuten näemme myöhemmin.

kuinka linkittää google-sivustopaketti ja google analytics 4 menestys sivunopeutta

Voit esimerkiksi ottaa käyttöön PageSpeed ​​Insights -sovelluksen napsauttamalla Yhdistä palvelu -painiketta Site Kit -hallintapaneelista.

 

kuvakaappaus google site kit -sovelluksen oletusarvosta

Kun PageSpeed ​​Insights on linkitetty Site Kit -sovellukseen, voit tarkastella WordPress-sivustosi yleisiä PageSpeed-tehokkuustietoja suoraan Site Kitin hallintapaneelista WordPressissä.

Yllä oleva kuvakaappaus on Site Kitin oletushallintapaneeli, jossa on kolme aktiivista palvelua, mukaan lukien Search Console, Analytics ja PageSpeed ​​Insights. Muuten, tämä on sama kuvakaappaus, jonka näit opetusohjelman alussa.

Kuinka yhdistää yksittäisiä Google-palveluita Site Kit -sovelluksessa

Voit yhdistää tai katkaista yksittäiset Google-palvelut Site Kit -sovellukseen pääsemällä laajennuksen asetuksiin. Kuten helmikuussa 2020, Site Kit tukee kuutta Google-palvelua, mukaan lukien:

 • Google Search Console
 • Google Analytics
 • PageSpeed ​​Insights
 • Google AdSense
 • Google Optimoi
 • Google Tag Manager

google site kit -asetukset 1 yhdistetty palvelu

Voit tarkastella aktiivisia yhteyksiäsi kohdassa Yhdistetyt palvelut sivuston alla Pakkaus → Asetukset.

google site kit settings 2 muuta saatavilla olevaa palvelua

Voit yhdistää lisää uusia Google-palveluita siirtymällä Yhdistä lisää palveluita -välilehti ja valitse palvelu, johon haluat muodostaa yhteyden.

google site kit settings 3 järjestelmänvalvojan asetukset

Järjestelmänvalvojan asetukset antaa sinulle yleiskuvan Site Kit -laajennuksen tilasta ja kyvystä nollata laajennuksen asetukset.

Voit myös jakaa nimettömien laajennusten käyttötilastot Googlen kanssa parantaaksesi laajennuksen kehitystä. Asetus on poistettu käytöstä oletuksena. Olen päättänyt tiedottaa laajennuksen kehittäjien kanssa.

Kuinka tarkastella yksittäisiä viestejä / sivutietoja Google Site Kitissä

Kuten olemme aiemmin nähneet, yksi Google Site Kit -sovelluksen hyödyllisimmistä ominaisuuksista on kyky tarkastella useiden Google-palveluiden (kuten Analytics ja PageSpeed ​​Insights) tietoja yksittäiset viestit ja sivut.

kuvakaappaus google-sivustopaketin sivutasotasoista 1 yleiskatsaus

Jos haluat tarkastella näitä tietoja, avaa viesti tai sivu uudella välilehdellä, kun olet kirjautunut WordPressiin. Vie hiiri Sivustopaketti-painikkeen päälle ja uusi välilehti ilmestyy sivutasotiedoilla. Napsauta Lisätietoja, päästäksesi kyseisen sivun yksityiskohtaisiin tietoihin.

google site kit -sivutasolla tilastotiedot 1

Yllä oleva kuvakaappaus näyttää yksityiskohtaiset sivutasotiedot kyseiseltä sivulta kolmella Google-palvelulla, mukaan lukien Search Console, Analytics ja PageSpeed ​​Insights.

Käärimistä

WordPressin yleinen asema ja määräävä markkina-asema ovat saaneet Googlen kaltaiset goliatit julkaisemaan CMS: n viralliset laajennukset. Tänään tarkastelemme erilaisten kolmansien osapuolien palveluiden avoimempaa ja kattavampaa integrointia WordPressiin, mikä hyödyttää viime kädessä loppukäyttäjää.

Googlen sivustopaketti on loistava esimerkki tästä osallistavasta integroinnista. Jatkossa olisi hienoa nähdä syvempi integroituminen YouTube Analyticsin ja Google Adsin kanssa, koska monet verkkoyritykset käyttävät huomattavia summia mainoksiin maksetun sisällön markkinoinnissa ja mainostamisessa.

Mitä mieltä olet Google Site Kitistä? Haluatko käyttää sitä sivustossasi? Kerro meille ajatuksesi alla olevissa kommenteissa!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map