Kuinka korjata mukautetun postityypin 404 -virheet WordPressissä

WordPress 3.0: n julkaisun myötä mahdollisuus lisätä mukautettuja postityyppejä WordPress-teemoihisi on erittäin arvokas työkalu, jota olen käyttänyt monissa luomissani WordPress-teemoissa. Tähän mennessä Custom Post -tyypeistä on tullut erittäin suosittuja ja niitä käytetään melkein kaikissa WordPress-teemoissa. Mutta kuka tahansa, joka on työskennellyt mukautettujen postityyppien kanssa, on todennäköisesti törmännyt dReadful 404 ei löydy virheestä kun yrität käyttää viestiä postityypistä jossain vaiheessa. Onneksi näiden virheiden korjaamiseen on melkein aina olemassa yksinkertainen ratkaisu.


Seuraavaksi olen luetellut yleisimmät ongelmat, joita ihmisillä on mukautettujen postityyppien kanssa ja miksi he saattavat saada näitä virheitä. Toivottavasti he auttavat ainakin muutamaa ihmistä siellä.

1. Tarkista pysyvän linkin asetukset

Tämä on todennäköisesti yksi yleisimmistä syistä, että ihmiset saavat 404 virhettä räätälöityihin viestityyppeihinsä, ja olen käsitellyt sitä monta kertaa. Olen nähnyt monia korjauksia siellä, kuten uppoamalla uudelleenkirjoitussääntöjä (joita en suosittele), mutta henkilökohtaisesti minulla on ollut paras onni seuraavilla yksinkertaisesti korjailla:

Ratkaisu:

 • Aseta mukautettu pysyvän linkin rakenne (kuten% postname%)
 • Napsauta Tallenna
 • Katso, palauttavatko yksittäiset mukautetut viestisivut 404 -virhesivua
 • Jos he tekevät niin, palaa takaisin ja muuta pysyvät linkit takaisin oletusarvoihin ja tallenna
 • Yritä nyt asettaa mukautettu pysyvä linkki uudelleen ja tallenna

Eteenpäin liikkuminen on yleensä auttanut korjaamaan virheeni ja minulla on ollut paljon menestystä tällä menetelmällä.

Nyt joissakin palvelimissa, jos käyttöoikeuksiasi ei ole asetettu oikein, tämä ei ehkä toimi, ja joudut ehkä päivittämään .htaccess-tiedostosi manuaalisesti. Tätä varten sinun on kirjauduttava sivustoosi FTP: n tai SFTP: n ja selaimen kautta WordPress-juurihakemistoon (samassa paikassa, jossa wp-config.php-tiedosto ja wp-sisältökansio sijaitsevat). Täältä pitäisi löytää tiedosto .htaccess, jota voit muokata (jos et näe sitä, varmista, että FTP-ohjelmallasi on mahdollisuus näyttää piilotetut tiedostot käytössä, ja jos niitä ei yksinkertaisesti ole, luo ne). Varmista nyt, että tiedosto sisältää ytimen WordPress-koodin, kuten kohdassa WordPress-asiakirjat, joka näyttää tältä:

# ALOITA WordPress

RewriteEngine päällä
RewriteBase /
RewriteRule ^ hakemisto \ .php $ - [L]
RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}! -F
RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}! -D
RewriteRule. / index.php [L]

# END WordPress

Tärkeä: Jos muokkaat olemassa olevaa .htaccess-tiedostoa, varmista, että varmuuskopioit ensin tietokoneellasi olevan tiedoston..

2. Tarkista etikettien ristiriidat (jos sivulla on sama etiketti kuin viestityypillä)

Toinen asia, joka voi aiheuttaa 404-virheen, on, että sinulla on pääsivu, jolla näytetään viestityyppinen viestisi, ja sillä on sama etana kuin todellisella postityypin yksittäisellä etana. Esimerkiksi, jos sinulla on postityyppi nimeltä ”portfolio” ja sinulla on myös pääportfolio-sivu molemmilla etangeilla ”portfolio” (toisin sanoen päästäksesi salkkuviestiin menisit osoitteeseen site.com/portfolio/sample- post) tämä aiheuttaa ristiriidan, joka aiheuttaa 404 virhettä yksittäisissä postityyppisissä viesteissä. Siksi huomaat usein, että portfolion postityyppi käyttää etana “projektit” tai “portfolio-esine” yksikkönä etana.

Ratkaisu:

 1. Voit muuttaa sivun nimen niin, että se eroaa muokatun viestin tyypistä
 2. Voit muuttaa mukautetun postityyppisi-etikettiä, joka tehdään muuttamalla uudelleenkirjoitusparametria milloin mukautetun postityypin rekisteröiminen

3. Automaattisen huuhtelun uudelleenkirjoitussäännöt (kehittäjille)

Toinen syy 404-virheisiin on aina, kun uusi viestityyppi rekisteröidään, sinun on “tyhjennettävä” uudelleenkirjoitussääntösi WordPressissä. Tämä voidaan tehdä siirtymällä kohtaan Asetukset> Permalinks ja napsauttamalla tallennuspainiketta (mainittu tämän viestin ensimmäisessä osassa).

Jos työskentelet muokatun teeman tai laajennuksen kanssa rekisteröidyillä postityypeillä, sinun kannattaa ehkä harkita automaattisen loppukäyttäjän uusintasääntöjen huuhtelua, kun he aktivoivat teeman tai laajennuksen 404-virheiden estämiseksi. Alla on esimerkki koodista, jota voit käyttää:

// Teeman koodi
add_action ('after_switch_theme', 'flush_rewrite_rules');

// Lisäosien koodi
register_deactivation_hook (__FILE__, 'flush_rewrite_rules');
register_activation_hook (__FILE__, 'myplugin_flush_rewrites');
toiminto myplugin_flush_rewrites () {
// soita CPT-rekisteröintitoiminnollesi täällä (sen tulisi myös olla koukussa 'init')
myplugin_custom_post_types_registration ();
flush_rewrite_rules ();
}

Onko toinen virhe tai ratkaisu?

Jos sinulla on uusi virhe tai sinulla on parempi ratkaisu, kommentoi alla olevaa asiaa ja ilmoita minulle siitä. Se ei vain auta minua, vaan luultavasti auttaa muita ihmisiä, jotka etsivät korjausta ongelmaansa. Kiitos!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map