Kuinka kirjoittaa parempia otsikoita ja otsikkopalkkeja WordPressille

Siellä on yli miljardi verkkosivustoa verkossa, lisäämällä lanseerauksia joka päivä. Jos olet uusi verkkosivuston rakentamisen ja hallinnan aloittaminen, niin suuri kilpailu voi hämmentää sinua. Kuinka saat sivustosi erottumaan ja houkuttelemaan osuutasi liikenteestä?


Ensimmäinen askel huomatuksi saamiseksi on kiinnostava otsikko ja luova tunniste. Koska nämä ovat ensimmäiset elementit, jotka lukijat näkevät, haluat tehdä välittömän vaikutuksen. Tarkoituksesi ja tuotemerkkiisi keskittyvän otsikon ja tunnisteen ansiosta saat etuna muihin sivustoihin, jotka kilpailevat saman yleisön huomiosta.

Tässä viestissä aiomme tutkia, mitkä WordPress-otsikot ja tunnistemerkit ovat ja miten ne vaikuttavat verkkosivustoosi. Keskustelemme myös siitä, miten luodaan otsikko ja tunniste, jotka määrittelevät tuotemerkkisi ja jotka on optimoitu hakukoneille. Aloitetaan!

Mitä WordPress-otsikot ja tunnusmerkit ovat?

Näyttökuva WPExplorer-otsikosta ja otsikkokohdasta.

Sivustosi otsikko ja tunniste on yleensä ensimmäinen asia, jonka kävijät näkevät. Se antaa sinulle blogin nimen ja kertoo tarkalleen mitä löydät käydessään sivustolla – tiivis, tarkka ja ammattimainen.

Kuten voit todennäköisesti arvata, sinun otsikko on sivustosi nimi. Se on kuinka ihmiset tunnistavat tuotemerkkisi ja miten he etsivät sinua verkosta. Toisaalta sinun esittelylause on lyhyt lause, joka on samanlainen kuin tekstitys tai mainoslause, joka usein asetetaan otsikon alle. Se toimii lyhyenä kuvauksena siitä, mistä sivustosi on kyse ja miksi sitä on olemassa.

Yhdistämällä vahva otsikko selkeään, kuvaavaan tunnistemerkkiin, sivustosi hyötyy yrittäessään kiinnittää yleisön huomion. Katsele uudelleen omaa otsikko- ja tagi-yhdistelmäämme yllä. Se antaa sivuston nimen ja selittää samalla selkeästi ja ytimekkäästi, mitä voit odottaa sisällöstämme (teemat, laajennukset ja oppaat).

Hyvin muotoilun otsikon ja otsikkokohdan keksiminen voi viedä aikaa, mutta se on ehdottomasti vaivan arvoista. Nämä kaksi yksinkertaista tekstiä voivat auttaa sinua erottumaan samanlaisista sivustoista. Ne kertovat myös lukijoillesi, mistä sivustosi on, sekä sävyn ja tyylin, jota odottaa. Mikä parasta, kun tehdään oikein, voit käyttää otsikkoasi ja otsikkolinjaasi WordPress-hakukoneoptimoinnin (SEO) parantamiseen.

Kuinka luoda parempia otsikoita ja otsikkopalkkeja WordPressille

Päättäessään kuinka sivustosi tuotemerkkejä kirjoittaa, sinun tulee aluksi keksiä sopiva otsikko. Kun otsikko on valmis, voit luoda sitä täydentävän tarrarivin ja optimoida sitten molemmat elementit SEO-tarkoituksiin. Puhutaanpa siitä, kuinka nämä tehtävät saadaan aikaan.

Vaihe 1: Valitse verkkosivustosi otsikko

Verkkosivuston otsikon laatiminen voi olla pelottavaa, koska se on ensimmäinen vaikutelma, jonka asiakkaat saavat sivustostasi. Ajattele sitä tällä tavalla: otsikko on tuotemerkki. Näin ihmiset tunnistavat sinut kaikkien muiden siellä olevien sivustojen joukosta.

Avain vahvan otsikon keksimiseen on ymmärtää, mitkä sivustosi tavoitteet ovat. Onko se henkilökohtainen blogi? Tai ehkä aloitat verkkokaupan, voittoa tavoittelemattoman organisaation tai online-portfolion. Joka tapauksessa, otsikon löytäminen on helpompaa, jos olet selvä sivustosi tarkoituksesta.

Tarvitsetko apua verkkosivuston nimen löytämisessä?

Kun tiedät sivustosi kysymyksestä, on helpompaa löytää mahdolliset nimet. Mutta jos sinulla on edelleen vaikeuksia, kokeile näitä:

 • Käytä adjektiiveja tai lauseita, jotka kuvaavat sinua, tai sanoja tai lauseita, jotka kuvaavat sinua. Oletetaan esimerkiksi, että sinulla on tee-se-itse-blogi monista asioista, jotka osaat tehdä hyvin ja joista voi auttaa ihmisiä. Voit kutsua blogiisi “Jack (tai Jill, tai nimesi) kaikista kaupoista”.
 • Kirjoita tietoisesti kirjoitusvirhe tai keksiä sanoja, jotka liittyvät siihen, kuka olet tai mitä teet. Tarjoatko tapauspohjaisia ​​sanakirjoja ja sanasto-ohjeita? Soita sivustollesi “Dictosaurus”. Ole luova!
 • Kokeile a sanageneraattori tai tesaurus uusia ideoita varten.

Pidä verkkosivustosi tarkoitus mielessä. On hienoa käyttää jotain hauskaa ja hullua henkilökohtaiseen blogiin, mutta sinulla pitäisi olla jotain ainakin ymmärrettävää (ja vähän ammattilaista) yrityksen verkkosivustolle..

Jos verkkosivustosi on online-portfoliosi tai keino mainostaa freelancer-yritystäsi, hyvä vaihtoehto on käyttää omaa nimeä otsikossa – esimerkiksi omanimesi.com. Tämä saattaa lyödä sinua liian eteenpäin, mutta se kertoo ihmisille, jotka olet ilman heitä, tarvetta kaivaa profiilisi. Tämän avulla voit rakentaa itsesi ja auktoriteettini brändinä. Neil Patel, Esimerkiksi, on asemoinut itsensä verkkomarkkinointiguruksi brändämällä nimensä:

Neil Patelin oma tuotemerkki -verkkosivusto

Vaihe 2: Luo hyvä otsikkolinja

Taglines voi olla vaikeampaa luoda kuin otsikot. Haluat varmistaa, että omasi summaa sivustosi. Jos löydät fiksun tavan tehdä se käyttämällä sanojen pelaamista tai alliteraatiota, se on hienoa. Sivustosi sisällön lyhyt kuvaus on kuitenkin parempi kuin fiksu kynä, joka ei kerro lukijoille mitä odottaa. Joten vaikka tagiliini näkyy otsikkosi jälkeen, se on yhtä tärkeä, ellei vielä tärkeämpi, koska tagline:

 1. Anna konteksti otsikollesi, jos se ei jo osoita selvästi, mitä teet.
 2. Korosta tai kiinnitä huomiota sivustosi tarkoitukseen.
 3. Aseta ääni sivustollesi.
 4. Sisällytä avainsanoja, jotka auttavat sivustosi näkymään hauissa.

Sinulla voisi olla maailman tyylikkäin otsikko – sano esimerkiksi esimerkiksi Shiny Betrayed Dinosaur -, mutta ilman etikettiä ihmiset eivät tiedä, että sivustosi on henkilökohtainen matkablogi kokemuksistasi tutkimalla uusia ja jännittäviä paikkoja.

Tunnisteellasi tunnetaan markkinoinnissa ainutlaatuisena myyntiehdotuksena. Näin voit näyttää kävijöille, mitä hyötyä sivustosi tarkistamisesta on, vastaamalla kysymykseen siitä, mitä heillä on. Jos he eivät tiedä miksi sivustosi on täällä tai kuinka se on heille merkityksellinen, on todennäköistä, että he eivät käy.

Millainen on verkkosivustosi sisältö? Onko sinulla nokkela lausuntoja ja täyttä huumoria? Näytätkö taitosi suunnittelijana tai teknikkona? Oletko ylpeä, sarkastinen, tosiasia? Anna sen näkyä tarrassa – kävijät saavat makua siitä mitä he ovat tekemisissä.

Tulossa hyvä tagline

Hyvä otsikko ei vain houkuttele kävijöitä sisään, vaan auttaa heitä myös muistamaan sinut. Parhaimmilla tarroilla on seuraavat piirteet:

 1. Pidä se lyhyt: Riippumatta siitä, miten keksit, suosittelemme, että pidät tarrasiirron lyhyenä. Haluat tehdä maksimaalisen vaikutuksen heti, eikä pitkä, sohva tunnistekuva ei näy täysin hakutuloksissa. Yritä olla käyttämättä yli 60 merkkiä, koska se näkyy hakutuloksissa. Tiivis oleminen on tehokkaampaa kuin pitkä ja sohva.
 2. Älä toista: Ne lisäävät nimikkeeseen voimaa toistamatta sitä. Muista, että tarjoat sivustosi otsikon yhteydessä kontekstin, joka tarkentaa sivustosi tarkoitusta ja päämääriä.
 3. Ole erilainen ja tarttuva: Haluat sanoa jotain itsestäsi, mitä muut bloggaajat tai liikemiehet eivät sano. Erottua viettää aikaa tutkia kilpailua. Jos otsikkolinjasi voi ilmaista, mitä muut eivät vielä sano, tai ilmaista jotain uudella ja ainutlaatuisella tavalla, äänesi ja brändisi on mieleenpainuvampi..

On myös hyödyllistä selvittää, kuka on kohdeyleisösi. Millaisia ​​lukijoita toivotte houkuttelevan? Mitä hyötyä haluat tarjota heille? Tämä auttaa sinua keksimään otsikossa, joka erottuu haussa. Tarvitsetko lisää apua? Kokeile Shopifyn maksutta iskulause valmistaja aloittaaksesi.

Miksi hyvä otsikko ja otsikko ovat niin tärkeitä?

Otsikko ja tagline SEO

Kuten aiemmin mainitsimme, Internetissä on paljon kilpailua. Viime vuosina verkossa saatavilla olevan sisällön määrä on kasvanut eksponentiaalisesti. Vuoden 2014 infografian mukaan alkaen Uberflip, päivittäin lähetetään melkein 145 miljardia sähköpostia, julkaistaan ​​2,73 miljoonaa blogin viestiä ja 500 miljoonaa tweettiä – puhumattakaan kaikista YouTube-videolle ladattujen videoiden tunneista tai julkaistuista uutisartikkeleista. Kuvittele, kuinka paljon se on lisääntynyt viime vuonna!

Niin monet ihmiset ovat luoneet ja markkinoineet niin paljon sisältöä, saaden ihmiset huolehtimaan teidän sisältö on tullut paljon vaikeammaksi. Jos sinulla on lukijan huomion kiinnittävä ja sivustosi kannalta merkityksellinen otsikko ja tunniste, voit houkutella lisää kävijöitä ja erottua joukosta.

Hakukoneoptimointi

Auta pitämään omaasi kilpailussa, harkitse hakukoneoptimointia (SEO) – ts. Tiettyjen avainsanojen käyttöä varmistaaksesi, että sivustosi näkyy korkealla tasolla hakutulosten luettelossa saadaksesi mahdollisimman monta kävijää. Vaikka sivustojen liikenteen tuottamiseen ei pitäisi luottaa vain hakukoneisiin, ne ovat silti hyödyllinen työkalu.

Hakukoneet etsivät avainsanoja, joten asiaankuuluvan sisällön löytäminen asianmukaisilla tunnisteilla auttaa – mutta tekemällä otsikkoosi ja / tai tagline SEO -valmiiksi tuotat parempia tuloksia. Osastot toimivat yleensä tuoteniminä, eikä niissä ole aina tilaa avainsanoille, joten suurin osa SEO tapahtuu otsikkolinjassasi – varmista, että ne ovat osuvia ja etikettisi on silti järkevä!

Kuinka lisätä SEO-ystävällinen otsikko ja otsikkopalvelu WordPressiin

Pitkän aikaa käydään keskustelua siitä, onko nimikkeiden tärkeyttä selkeä tai fiksu. Verkkosivustollesi päättävän tekijän tulisi olla sen vaikutus SEO: hon. Kontekstin tarjoamisen ja sivustosi äänen asettamisen lisäksi otsikoiden ja tunnisteiden avulla voit käyttää avainsanoja hakutulosten parantamiseksi. Onneasi, on olemassa useita tapoja lisätä SEO-ystävällisiä otsikoita ja tunnisteita verkkosivustollesi.

Vaihtoehto 1: Käytä WordPressin sisäänrakennettua otsikkoa ja otsikkolinjaa

WordPress sisältää sisäänrakennetut vaihtoehdot verkkosivustosi otsikkoon ja otsikkolinjaan. Itse asiassa sinun olisi pitänyt valita sivustosi otsikko, kun asennat WordPressin ensimmäisen kerran. Kirjaudu sisään WordPressin hallintapaneeliin ja siirry kohtaan tehdäksesi muutoksia tai lisätäksesi mukautetun tunnisteen Asetukset> Yleiset:

WordPressin yleiset asetukset: Otsikko ja otsikkopalkki

Tai voit napsauttaa Ulkonäkö> Mukauta siirtyäksesi live-teeman mukauttajaan. Chic-blogging WordPress -teemassamme sivuston otsikko ja tunniste ovat aivan ensimmäinen mukautusvaihtoehto.

teema-customizer-otsikot

Chicissä (ja muissa premium WordPress-teemoissa) tunniste saattaa olla oletusarvoisesti piilotettu, joten sinun on todennäköisesti otettava asetus käyttöön, jos haluat näyttää sen. Chicille vaihtoehto on oikeassa Muokkausohjelman Yleiset teema -asetukset -osiossa Otsikon asetukset -kohdassa. Valitse vain valintaruutu ja napsauta Tallenna.

Näytä teeman tunnistekuvaus

Vaihtoehto 2: Käytä WordPress SEO -laajennusta

Mutta nämä otsikot eivät usein ole paras vaihtoehto, koska oletusotsikko ja otsikkokohde koskevat koko sivustoasi. Jotta todella parantaisit hakukoneoptimointiasi, sinun on kiinnitettävä apua laajennukseen. Käytämme henkilökohtaisesti Yoast SEO -laajennus, jonka voit saada ilmaiseksi WordPress-laajennusten arkistosta.

Yoast SEO -laajennus

Kun asennus on, siirrä hiiri uuden päälle SEO valikkokohta WordPress-hallintapaneelissa ja napsauta sitten Otsikot ja meta. Täältä voit lisätä parempia oletusarvoisia SEO-ystävällisiä otsikoita ja tunnisteita verkkosivustosi eri osioihin – mukaan lukien kotisivu, mukautetut viestityypit (tämä koskee, jos WordPress-teema sisältää portfolioita, suosituksia, henkilökuntaa, tapahtumia jne.), Taksonomioita (se on kategoriat, tunnisteet ja muut), arkistot ja muut sivut (tämä on yleensä 404 ja hakutulokset).

Yoast SEO: Otsikot ja meta

Yoastin WordPress SEO sisältää tonnia muuttujia tehdä otsikoidesi ja metakoodien (jotka ovat kuin kaikkien sivujen ja viestien tunnistemerkit) automatisointi helpoksi. Tämä on pakollinen ominaisuus, koska et todennäköisesti halua, että kaikilla blogiluokkien sivuilla olisi sama otsikko ja tunnistekuvaus. Tässä on esimerkki siitä, kuinka muotoilemme blogi-viestien otsikot WPExplorerissa:

SEO otsikot: Muuttuvat otsikot

Olemme määrittäneet blogiviestimme käyttämään %% otsikko %% muuttujaa ja sen jälkeen verkkosivustomme nimeä oletuksena. Mutta Yoastilla on myös yksilölliset asetukset sivua ja postia kohden ohittaaksesi valitsemasi oletusasetukset. Jos haluat muuttaa otsikko- tai metakuvausmuotoa, avaa vain sivu tai viesti ja vieritä alas sisällön alapuolelle. Sinun pitäisi nähdä WordPress SEO -asetukset -ruutu seuraavasti:

Lisää mukautetun viestin otsikko ja meta

Täältä voit tarkistaa yleisen hakukoneoptimoinnin (tarkistaa, löytyvätkö haluamasi avainsanat tarpeeksi sivulta tai viestistä, suorittaa sivuanalyysi jne.), Mutta voit myös tarkistaa, toimiiko oletus SEO-otsikko, ja voit lisätä mukautetun myös meta kuvaus. Jos katsot yllä olevaa kuvaa, voit nähdä, että otsikko on oikeastaan ​​vähän liian pitkä, joten meidän pitäisi todennäköisesti lisätä mukautettu nimike, ja olemme jo lisänneet mukautettuun metaan oletusarvon käytön sijasta (mikä olisi ollut ensimmäinen 156 merkkiä viestistä, koska asetimme metan arvoksi %% excerpt %%).

Yoastin WordPress SEO -palvelussa on paljon muita hienoja SEO ominaisuuksia, ja jos todella haluat oppia lisää, sinun kannattaa tarkistaa heidän tietopohja. Kaikista muista SEO-vaihtoehdoista on yksityiskohtaiset ohjeet!

johtopäätös

Hyvä otsikko ja tunniste verkkosivustollesi on välttämätöntä, jotta erotat itsesi joukosta ja ohjaat liikennettä sivustoosi. Edellä antamiesi vinkkien avulla otsikkosi ja otsikkokilven esittämisen ei tarvitse olla pelottavaa. Itse asiassa siitä voi tulla hauskaa! Onko sinulla nimikettä tai otsikkolinjaa, josta olet erityisen ylpeä? Kuullemme sen – lähetä kommentti alla olevaan kommenttiosaan!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map