Kuinka käyttää ponnahdusikkunoita vahingoittamatta SEO: ta

Kuinka käyttää ponnahdusikkunoita vahingoittamatta SEO: ta

Annetaan yksi asia tieltä. Ponnahdusikkunat voivat olla ärsyttäviä lukijoille, mutta ne ovat verkkovastaavien suosikki. Ne ovat upeita muuntamisiin, joten ponnahdusikkunoita ei todellakaan halua. Todellinen haaste on ponnahdusikkunoiden näyttäminen tavalla, joka on tehokkain tuloksille ja joka ei samalla ole tunkeuttava lukijoihin. Tutkitaan tässä viestissä, kuinka ponnahdusikkunoita voidaan käyttää turvallisesti vahingoittamatta SEO: ta verkkosivustollasi.


Miksi sinun pitäisi käyttää ponnahdusikkunoita

Ponnahdusikkunat ovat hienoja välineitä kiinnittää lukijoiden huomio ja ohjata se verkkosivustosi tiettyihin alueisiin tai sisältöön. Ne voivat vakuuttaa asiakkaan ostamaan tuotteen, maksamaan palvelun, liittymään uutiskirjeeseen, uusimaan tilauksen ja paljon muuta. SumoMen tutkimus havaitsi, että ponnahdusikkunoiden muuntoprosentti on yleensä 3,09%. Tämä luku voi nousta jopa 9,28: iin huipputehokkaiden ponnahdusikkunoiden osalta.

Ponnahdusikkunoiden muuntokurssit

Lähde: SumoMe.com

Voit myös ponnahdusikkunoiden avulla ohjata kävijöitä mihin tahansa toimintakehotuspainikkeeseen, tehdä ilmoituksia ja antaa tietoja.

Kuinka suunnitella muuntava ponnahdusikkuna

Yllä olevassa tutkimuksessa olet ehkä huomannut, että kaikki ponnahdusikkunat eivät ole yhtä tehokkaita muuntamiseen. Muuntoprosentit nousevat merkittävästi tehokkaimmissa ponnahdusikkunoissa. Käytämme siis aikaa ymmärtää, mitä loistavan ponnahdusikkunan luominen johtaa. Tässä on 8 hyvää ponnahdusikkunaa:

 1. Tarttuva ja asiallinen otsikko joka välittää suoraan ponnahdusikkunasta (Tilaa! Black Friday Sale! jne.).
 2. Selvä kuvaus Se ei jätä lukijoita arvaamaan olevan välttämätöntä. Sinun pitäisi paljastaa, mitä ponnahdusikkunasi on, ei vain siksi, että sitä voidaan pitää harhaanjohtavana mainonnana (mikä FTC ei salli), mutta myös siksi, että se näyttää roskapostilta – ihmiset haluavat tietää mitä napsauttavat. Napsauttaisitko ponnahdusikkunaa, joka sanoi juuri ILMAISEKSI ilman muita yksityiskohtia? Luultavasti ei.
 3. Visuaalinen vetoomus on myös avain. Käytä värejä, kuvia ja fontteja, jotka erottuvat. Ole varovainen, ettet mene yli laidan. Hullu grafiikka tai päivätty tyylit voivat saada opttin näyttämään roskapostilta, joten pidä nykyiset suunnittelutrendit ja oman verkkosivustosi ulkoasu mielessä luotaessa ponnahdusikkunaa.
 4. Ponnahdusikkunan on oltava merkityksellinen sen verkkosivun kontekstiin, jolla se esiintyy. Sinun on ensin käytettävä sivua arvon luomiseen ja sitten käytettävä tätä arvoa kiinnostuksen luomiseen ponnahdusikkunaan. Esimerkiksi blogisivulla voit pyytää lukijoita Tilaa blogi liikkeessäsi saatat pyytää heitä Tilaa tarjouksia.
 5. Hyödyllisyyden ohella ponnahdusikkunasi tulisi sijoittaa sijainti tuossa on järkeä. Suurin osa lukijoista ei aio tilata blogiisi ennen kuin he ovat lukeneet mitään, joten lisäämällä liitettävä optiini heti, kun he ovat päätyneet sivun puoliväliin, tai ponnahdusikkuna, kun artikkeli on valmis, todennäköisesti paremmin. Ajattele loogisesti, kun valitset miten ja mihin sijoitat ponnahdusikkunat.
 6. Tarjoa jotain, mikä on arvo lukijoillesi. Tee heidän kannattavansa napsauttaa ponnahdusikkunaa. Alennukset, pääsy arvokkaampaan sisältöön, ilmaiset jäsenyydet, linkit lisälukemiseen voivat tehdä vierailijoille kannattavan napsauttaa ponnahdusikkunaa.
 7. Ponnahdusikkunan tulisi olla a suora linkki haluttuun sisältöön. Lukijan ei tarvitse joutua napsauttamaan liian monta kertaa tai suorittamaan useita toimintoja ponnahdusikkunan napsautuksen jälkeen. Jos tarjoat uutiskirjeen tilauksen, lukijoiden pitäisi voida kirjoittaa tietonsa ja laskeutua hyödylliselle, liittyvälle seuraussivulle, joka vahvistaa tilauksen tai jopa jakaa enemmän sisältöä, josta he voivat nauttia. Jos tarjoat kuponkia, napsauttamalla tulee käyttää (tai kopioida) koodia ja viedä käyttäjä kauppaan.
 8. Elementin luominen uteliaisuus voi myös saada lukijan napsauttamaan ponnahdusikkunaa. Mutta kuten aiemmin mainittiin, toiminnan pitäisi johtaa jotain kannattavaa. Joten vaikka salaperäinen alennus tai ”salaiset” menestysvinkit ovat hienoja napsautussyöttiä, varmista, että noudatat lupauksesi.

Näiden tekijöiden lisäksi sinun on kiinnitettävä huomiota tilastoihin, kun harkitaan ponnahdusikkunoiden käyttöä. Vaikka voimme jakaa vinkkejä pop-up-käsityösi valmistamiseen, emme voi kertoa teille, mikä parhaiten toimii verkkosivustollesi parhaiten tietyllä toimialan markkina-alueella. Käytä optin-laajennuksesi tai ohjelmistosi raportointia tai analysointia seurataksesi muuntavia ponnahdusikkunoita ja tehdäksesi parannuksia sieltä.

Rankaiseeko Google verkkosivustoja ponnahdusikkunoilla?

Nopea vastaus on voi olla – se riippuu siitä, pidetäänkö ponnahdusikkunaasi häiritsevänä. Vaikka onnistutkin optimoimaan ponnahdusikkunasi täysin, se ei tarkoita, että voit jatkaa ja täyttää verkkosivustosi niillä. Ainakin et, jos haluat Googlen löytävän. Jotkut vierailijat sulkevat ikkunan ja siirtyvät pois verkkosivustoltasi, jos heillä on mahdollisuus ponnahdusikkunassa. Sinun on varmistettava, että ponnahdusikkunat eivät ole käyttäjän häiritseviä, jotta kävijät pysyvät pidempään verkkosivuillasi ja saadaksesi Google luettelemaan sinut hakutuloksissa..

Google on alkanut rangaista ponnahdusikkunoita (välimainoksia) 10. tammikuuta 2017 alkaen mobiilisivut jotka ovat häiritseviä lukijalle. Google haluaa olla varma, että käyttäjille näytettävää sisältöä on helppo käyttää riippumatta siitä, mitä laitetta he käyttävät Webin selaamiseen.

Googlen ja muiden hakukoneiden hakumenetelmät kehittyvät jatkuvasti. Nykyään liikenne mobiililaitteista ylittää työasemien liikenteen. Tämän matkaviestinliikenteen kasvun mukaisesti Google sisällyttää sijoitustekijät, jotka korostavat käyttäjän matkakokemusta. Mobiililaitteet käyttävät joitain erilaisia ​​hakutapoja, kuten paikallishaku ja äänihaku. Nämä mobiililaitteiden käyttäjien hakutavat vaikuttavat suuresti hakukoneisiin. Itse asiassa Google on siirtynyt eteenpäin mobiili-ensimmäinen indeksointi, ja kaikissa hauissa Google-robotit tarkastelevat nyt mobiilisivujasi ennen työpöydän sisältöä.

Google on julkaissut sisällön helpottamiseksi matkapuhelimissa mobiiliohjeet jotka selittävät, mitkä ponnahdusikkunat ovat matkapuhelimissa hyväksyttäviä ja mitkä eivät. Perussääntö on, että ponnahdusikkunat ja muut lukijoille häiritsevät välimainokset ovat iso EI. Tämä koskee vain mobiilisivuja.

Esimerkkejä hyväksyttävistä ponnahdusikkunoista

Hyväksyttävät ponnahdusikkunat eivät vahingoita SEO: ta

Google tarjoaa esimerkkejä häiritsemättömistä ponnahdusikkunoista. Näiden kaltaiset ponnahdusikkunat ovat hienoja, ja Google pitää niitä täysin hyväksyttävinä,

 • Ponnahdusikkunat vastauksena lakisääteisiin vaatimuksiin, kuten ikävakuutus tai evästeiden käyttö. Sama pätee ponnahdusikkunoihin, jotka vaativat sisäänkirjautumisen pääsyn lukittuun sisältöön.
 • Ponnahdusikkunat, jotka vievät kohtuullista näyttötilaa ja ovat helposti poistettavissa.
 • Pienemmät viestit, kuten banderollit, viivat tai diat tai välilehtien takana piilotettu sisältö.

Yllä olevasta havainnollistavasta luettelosta voi olla turvallista päätellä, että laajennettavan sisällön, kuten haittojen tai laajennettavien laatikoiden sisällyttäminen turvallisiin vaihtoehtoihin.

Esimerkkejä hyväksyttävistä ponnahdusikkunoista

Huonot ponnahdusikkunat vahingoittavat SEO-sijoitusta

Google ei hyväksy ponnahdusikkunoita, jotka heikentävät tai estävät ihmisiä käyttämästä verkkosivustoasi. Tämä sisältää:

 • Klassiset välimainokset ja pikamainokset, jotka häiritsevät käyttäjiä navigoidessaan sivujen välillä ja / tai ennen kuin he saapuvat kotisivullesi.
 • Uusi ikkuna-ponnahdusikkunat avautuvat heti, kun käyttäjä napsauttaa sivua.
 • Sisältöä kattava ponnahdusikkuna, jonka käyttäjän on pakko sulkea lukemisen jatkamiseksi.
 • Erilliset välimainokset, jotka on hylättävä, ennen kuin käyttäjät voivat käyttää sisältöäsi.
 • Harhaanjohtavat sivuasettelut, joiden yläosa osuu välimainokselta.

Näistä esimerkeistä voidaan päätellä, että myöskään seuraavat välimainokset eivät löydä suosiota Googlessa,

 • Spammy, vaikea hylätä ponnahdusikkunoita, jotka ohjaavat kävijöitä, jotka napsauttavat niitä vahingossa, tai vähentävät käyttäjän kokemusta.
 • Koko näytön peittokuvat, tervetuliaismatot ja mainosmuodot.
 • Häiritseviä lightbox-mainoksia.
 • Välimainokset että Pyydä käyttäjää asentamaan mobiilisovellus.

Vaikka tämä saattaa kuulostaa hiukan ankaralta, se on järkevää. Google on keskittynyt käyttäjäkokemukseen, ja on olemassa tapoja, joilla voit edelleen kasvattaa yleisöäsi ponnahdusikkunoilla asettamatta Googlen huonoille puolille.

Kuinka käyttää ponnahdusikkunoita vahingoittamatta SEO: ta

Jos olet saavuttanut tämän pisteen, sinulla pitäisi olla käsitys ponnahdusikkunoiden käytöstä ja oikeudenmukainen käsitys ponnahdusikkunoiden tyypeistä, jotka todennäköisesti eivät vaikuta sivustosi SEO-tasoon. Voit harkita seuraavien käyttöä laajoina ohjeina lisättäessä ponnahdusikkunoita sivustoosi.

Vaihtaa poistu aikomus ponnahdusikkunoista. Googlen John Mueller vahvisti että poistumistarkoituksen laukaisemat välimainokset ovat edelleen sallittuja. Vain välimainokset näkyvät haun napsautuksen ja sisältöön pääsyn välillä, joilla on kielteinen vaikutus sijoitukseen. Näin ollen ponnahdusikkunat, jotka ilmestyvät siirryttäessä sivulta toiselle tai poistuvat aikomusikkunoista, eivät todennäköisesti vaikuta sijoitukseen.

Viive ponnahdusikkunan ulkonäkö. Odota, kunnes lukijat ovat kiinnostuneita sisällöstäsi, ja varmista, että ponnahdusikkuna sulkeutuu automaattisesti. Voit käyttää Google Analyticsia selvittääksesi keskimääräisen ajan, jonka käyttäjä viipyy verkkosivulla. Moniin optin-laajennuksiin sisältyy ominaisuuksia, jotka asettavat ponnahdusikkunoiden asetusajan tai vuorovaikutukseen perustuvia liipaisimia, jolloin on helppo viivyttää niitä, kunnes lukija on mukana sivuston sisällössä..

On myös hyvä idea ylläpitää pitkään väliajoin ponnahdusikkunoiden kahden esiintymisen välillä. Käyttäjiä ei haluta pommittaa tilaamista koskevilla pyynnöillä jokaisella vierailullaan. Hyvä ponnahdusikkuna käyttää evästeitä, jotta voit tunnistaa ja kohdistaa tiettyjä käyttäjiä tarjoamaan erilaisia ​​ponnahdusikkunoita, erikoistarjouksia palauttaville käyttäjille tai jopa vuorovaikutukseen perustuvia seurantoja.

Voit myös harkita ponnahdusikkunoiden piilottamisen mobiililaitteilla ja näyttämisen vain työpöydällä. Tai voit luoda ja määritellä tiettyjä ponnahdusikkunoita kampanjoita eri laitteille joten voit silti käyttää peittokuvamattoa.

OptinMonster edistyneille ponnahdusvalikoille

Joten miten käytät kaikkia näitä vinkkejä luoda ja toteuttaa mahtavia optiineja, jotka eivät johda Google-rangaistukseen? Vai haluatko käyttää ponnahdusikkunoita WordPressin kanssa? Suosittelemme OptinMonsteria. Tämä voimakas lyijygeneraattori tarjoaa paljon tonnia optiineja ja ominaisuuksia, jotta voit mukauttaa ponnahdusikkunoita, tervetuliaismattoja, liukua optiineja, sisältökaappeja, mukautettuja tarjouksia ja paljon muuta. Mikä parasta, sitä on helppo käyttää ja toteuttaa WordPressin avulla.

OptinMonster Review & Asennusopas

Voit lukea OptinMonster-arvosteluamme nähdäksesi lisää kuvakaappauksia ja täydellisen kävelymatkan aloittamiseen, mutta tiivistäen OptinMonsterin avulla on niin helppoa luoda, muokata ja hallita omia optiinejasi ja ponnahdusikkunoitasi WordPressille..

OptinMonster Optin räätälöinnit

Todellinen opttiinien luominen tapahtuu heidän verkkosivustollaan, jossa voit käyttää vedä ja pudota -sovellusta, sisäänrakennettuja tyylivaihtoehtoja (vaikka ne tukevat mukautettua CSS: ää), mobiilivaihtoehtoja, mukautettuja tehosteita ja kampanja-asetuksia ponnahdusikkunoiden suunnittelussa. Voit myös valita yleisistä ajoitusvaihtoehdoista sekä edistyneemmistä poistumistarkoituksista, vierityslaukaisimesta, passiivisuudesta, aikataulusta ja muusta. Tämä on lisäksi mahdollisuus kohdistaa tiettyihin käyttäjiin viittausten, paikannuksen, laitteen tai jopa evästeiden perusteella henkilökohtaisille kampanjoille.

Asenna OptinMonster-laajennus

Kun optiini on valmis, asenna vain heidän laajennus, muodosta yhteys OptinMonster-tiliisi ja valitse ne optiot, jotka haluat ottaa käyttöön. Ja vaikka on olemassa paljon muita hienoja ominaisuuksia, jotka voisimme mainita, viimeinen koskemaan on sisäänrakennettu analytiikka. Voit nopeasti nähdä yhdellä silmäyksellä, mitkä ponnahdusikkunat ja optiinit ovat muuttumassa, testata muutoksia A / B-jakotestauksella ja seurata suorituskykyä kojetaululta.

Joten jos olet kiinnostunut lisäämään ponnahdusikkunoita verkkosivustoosi ja haluat varmasti välttää Google-rangaistuksia, OptinMonster tarjoaa kaikki ominaisuudet ja vaihtoehdot, joita saatat haluta.

Yhteenvetona

Ponnahdusikkunoilla ja muilla välimainoksilla on paljon hyötyä heille. Mikään ei aivan tartu lukijan huomioon kuten ponnahdusikkuna, mutta monet käyttäjät ja Google-robotit eivät ota heitä ystävällisesti vastaan. Jos olet huomannut nousevan poistumisprosentin sivustossasi tämän vuoden tammikuun jälkeen, ponnahdusikkunat voivat olla yksi mahdollinen syy siihen..

Lisäksi, kuten tämän viestin kirjoittamishetkellä, Google on ilmoittanut että Chromen sisäänrakennettu mainosten esto alkaa 15. helmikuuta 2018 alkaen estää mainoksia, joille ei ole valitettu standardit asettaa Koalition parempia mainoksia, jonka jäsen Google on. Nämä standardit kattavat sekä työpöytä- että mobiilikokemukset. Esimerkkejä tällaisista mainoksista ovat ponnahdusikkunat, suuret tarttuvat mainokset ja mainokset, jotka toistavat ääntä yllättäen. Tästä eteenpäin verkkosivustojen on myös tarkistettava, ovatko niiden ponnahdusikkunat myös parempien mainosten koalition asettamien standardien mukaisia.

Jos sinulla on muita kysymyksiä tai lisää vinkkejä ponnahdusikkunoiden käytöstä, jätä meille viesti alla oleviin kommentteihin.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map