Javítsa a SEO-t a linkek, a webhely sebessége és így tovább

 1. 1. A WordPress SEO kezdő útmutatója: Bevezetés, előkészítés és szakterület
 2. 2. WordPress Kulcsszó kutatás és SEO felhasználás
 3. 3. Jelenleg olvas: Javítsa a SEO-t a linkek, a webhely sebessége és így tovább

Ebben a fejezetben a linkekkel foglalkozunk, hogyan szerezzük meg őket, hogyan javíthatjuk az oldal betöltési sebességét, a vendég kiküldetését, és hogyan optimalizálhatjuk a társadalmi megosztásokat. Tehát további adieu nélkül, mélyítsünk be még többet a WordPress SEO szolgáltatásba.


Szerezzen több organikus linket

A linkek egy kissé ellentmondásos kérdés. Nem az, hogy javítják-e a rangsorodat, hanem az, hogy miként kellene megszerezni őket. Elsősorban a organikus linkekkel foglalkozom, azaz amikor az emberek a saját akaratuk alapján hivatkoznak az Ön tartalmára. A közönség ápolása a webhelyre mutató szerves linkek visszatérésének biztos módja. Ez semmi esetre sem rövid távú megoldás. Amikor az emberek kommentálják vagy kérdéseiket levélben küldik el, ügyeljen arra, hogy szánjon időt arra, hogy átgondolt választ adjon. (És próbáld meg nemcsak a linkekhez / megosztáshoz csinálni.)

Valaki számára meglepő, bár ennek nem kellene, az, hogy valódi kiáltások adása és a különösen hasznosnak vagy érdekesnek talált cikkekhez való hivatkozás valójában módja lehet a linkek megszerzésének. “Adj egy, amit kapsz.” Jellemzően ez jobban működik azokkal a befolyásoló tényezőkkel, akiknek nincs olyan nagy közönsége, hogy mindig elárasztják őket kedvezmények iránti kérelmek, kiáltások, meghallgatási meghívások stb..

Végül, a kapcsolatok ápolása olyan emberekkel, akik hasonló témáról is írnak (de általában nem a közvetlen versenytársak), nagyszerű módja lehet annak, hogy nemcsak kapjunk linkeket. A kapcsolatok ápolása alatt nem azt értem, hogy olyan webhelyet választunk, akinek van elegendő oldalmegtekintéssel rendelkező weboldala a kritériumok teljesítéséhez, és e-mailekkel és tweetekkel spammel látom őket. Arra gondolok, hogy találsz valakit, aki lovagl, akit valójában ás, akinek a nézeteit jobban megismerheti, és talál egyedülálló módszert, amellyel valójában segíthet nekik. Küldje el számukra könyv-ajánlást, ha látja, hogy megemlít egy adott könyvet. (Vagy akár el is küldheti a könyvet.)

Írjon hosszabb tartalmat

Egy másik dolog, amely segíthet magasabb rangsorolásban, a hosszabb tartalom létrehozása. A Google nemcsak rendelkezik egy új funkcióval, amely bizonyos kereséseknél hosszú formájú tartalmat kínál, hanem a hosszú formájú tartalmak általában jobban is rangsorolódnak. (A Google első 10 eredményének átlagos tartalmi hossza meghaladja a 2000 szót.)

Miközben az internet hírhedt a rövid figyelmen kívül hagyása miatt, és macska-gif-kel fárasztik, kiderül, hogy a hosszabb bejegyzés lényegesen több linket kap. De ne gondold, hogy ez egy ingyenes bérlet 2500 szó kitöltésére. Ez azt jelenti, hogy talán kísérleteznie kellene az ötletek kombinálásával, hogy hosszabb tartalomt készítsen. Vagy foglalkozzon egy témával is, mert attól tart, hogy nem tud belemerülni egy gyorsbillentyű-cikkbe. Alapvetően ne félj mélyen mélyíteni egy témát.

Javítsa webhelyének sebességét

w3-total-cache-wordpress-plugin-wpexplorer

A gyorsabb betöltési sebesség nemcsak pozitívan befolyásolja rangsorolását, hanem csökkenti a visszafordulási arányt, segít több látogató megtartásában, ami az idő múlásával nagyobb felhasználói elkötelezettséget, megosztásokat és még linkeket eredményezhet..

Ha ingyenes módon szeretné gyorsan és egyszerűen növelni az oldal betöltési sebességét, telepítse a gyorsítótár-bővítményt, és konfigurálja azt a megfelelő módon. A képeket is optimalizálni kell. Érdemes beszereznie a képoptimalizáló plugint. A legfontosabb lépés itt az, hogy a képfájlokat manuálisan tömöríti, mielőtt feltöltenék őket, és a webhely megfelelő méretűvé tennék őket..

A képernyőképeket tekintve az alapértelmezés gyakran meglehetősen nagy adatsűrűségű PNG-fájl, amelyet bármilyen képszerkesztő segítségével könnyen tömöríthet egy sokkal jobban kezelhető JPEG-fájlba. Még az MS Paint. Míg a képek ajánlott mérete függ a gazdasebességétől és attól, hogy használ-e egy tartalomszolgáltatási hálózatot, általában jó ötlet a képfájlok megtartása néhány száz kilobájt vagy annál kevesebb. Próbáljon csak olyan bővítményeket használni, amelyek valóban javítják az alsó sorodat.

Vendégküldés: Minőség meghaladja a mennyiséget

A vendégküldés egyszerűen azt jelenti, hogy a cikkét vagy bejegyzését közzéteszi mások blogjában vagy webhelyén. Míg Matt Cutts annyira eljutott, hogy idén elején halottnak nyilvánítja a linkekre küldött vendégküldéseket, rengeteg olyan példa található a vendég által gyakran közzétett blogokra, amelyekkel a legkisebb büntetést nem szankcionálták. Olyan webhelyek, amelyek sok versenyképes kulcsszó szempontjából magas rangot képviselnek. A puffer az egyik példa.

Meglátogatom a végtagot, és azt javaslom, hogy a vendég, aki elküldi az Ön webhelyére mutató linkek mennyiségének növelése érdekében, az volt, és büntetést kap. Miközben néhány minőségi vendégbejegyzést ír a kapcsolódó webhelyekre vagy blogokra, valószínűleg nincs káros hatása az Ön webhelyére. Bár ha biztonságosan szeretné lejátszani, akkor mindig kérheti, hogy a webhelyére mutató hivatkozásokat ne kövesse.

Vagy ha teljesen lejátszani szeretné, 10000% -át választhatja úgy, hogy egyáltalán nem vendégküldést küld, de ez valószínűleg a saját költségén történik. A vendégküldés rendkívül gyors módja lehet a közönség felépítésének, és az aktív közönség birtoklása nagyon jó módja annak, hogy több részvényt, linket és természetesen a jobb rangsorolást szerezzen. Ön valószínűleg azt szeretné, hogy távol maradjon a sok vendég-blog-közösségtől az interneten, mivel egyes tagok beszámoltak arról, hogy egyesületek büntették őket a keresési rangsorban. Ha teljesen új vagy a koncepcióban, olvassa el ezt útmutató a vendég blogolásról.

Használja a Google Authorship-ot

Ez nem csak az arcát és a nevét jeleníti meg a Google keresési eredményei mellett, hanem az eredményeit is prioritássá fogja tenni, ha a kereső személy a G + hálózat része. A folyamat meglehetősen egyszerű. Ön nevet ad közreműködőnek a G + oldal egy bizonyos webhelyén, majd hozzáad egy linket a G + oldalhoz a tartalomból, hogy kitöltse a kört. További információ hogyan állíthatja be a Google szerzői jogát a WordPress programban.

Optimalizálja a társadalmi részvényekhez

wordpress-társadalmi-ettiquette

A társadalmi részvények egyre nagyobb szerepet játszanak a keresési rangsorolásnál, tehát azt szeretné megbizonyosodni, hogy a lehető legtöbbet kap-e. Ha még nem rendelkezik ilyennel, szerezz be egy plugint. De ne vigyük túlzásba. Egy oldalra nincs szüksége három szociális gombra. Ez csak a megosztás kevésbé vonzónak tűnik, mert a látogató úgy fogja érezni, mintha megpróbálná erőltetni a problémát. Mintha kicsit túl sokat próbálsz.

Újra, a hosszabb tartalom csak úgy tűnik, hogy több lesz megosztva. Lehet, hogy van szükség valamilyen extra erőfeszítésre, vagy talán az, hogy a hosszabb tartalom átlagosan többé érdemes megosztani, mint a rövidebb tartalom. Egyszerűen azért, mert az érdekes tartalmat írt emberek általában hosszabb üzeneteket írnak. Ki tudja.

De ez nem azt jelenti, hogy hosszabb mindig jobb. Minden attól függ, hogy mi a téma és a közönség. Például Seth Godin hatalmas részvényeket szerez rögtönzött bölcsesség és inspiráció üzenetén. De ha technikai témákkal foglalkozik, akkor a hosszú útmutatók sokkal jobbak lehetnek.

Ha az érdemes valamit megtanított nekünk (kivéve, hogy a „kíváncsisági rés” rengeteg kattintást ér el), akkor az kell, hogy teszteljük a címsorunkat, hogy megnézze, mi működik jobban. Szerencsére könnyedén feloszthatja a teszt címeit a Címkísérletek ingyenes plugin. És ismét, a befolyásos személyekkel való kapcsolat ápolása egy biztos módszer a társadalmi elérhetőség növelésére. Végül is egy tweet potenciális olvasók százainak, ha nem több ezer potenciális olvasónak teheti ki magát, akik viszont megoszthatják a tartalmat is.

Noha sok ember elégedett azzal, hogy ösztönzi az embereket, hogy egyértelműen osztozzanak a bejegyzéseik végén, néhány tapasztaltabb blogger azt tanácsolja, hogy hatalmas érzelmeket használjon arra, hogy ösztönözze az embereket a hozzászólások vége felé. Motiválva az embereket a megadott információk alapján történő cselekvésre, közvetett módon befolyásolhatja őket, hogy meghozzák azokat a műveleteket, amelyeket legjobban kívánnak, és megosszák a tartalmát.

Ha eddig elérted, szeretnék gratulálni, hogy eljutottál a posta sorozat egyik mamutjának végéhez (4100 szó és számolás). De az útmutató elolvasása nem elég. Valójában követned kell. Lépésről lépésre, sorról sorra, szóról szóra. A SEO világának túl bonyolult volt sokak számára, hogy még a WordPress eljövetele előtt is megpróbálhatjuk beavatkozni. És ez még hosszú út is lehet, mielőtt úgy érzi, hogy pontosan tudja, mit kell tennie. De ehhez az útmutatóhoz elegendő küzdelemre van szüksége a dolgokról, hogy megfejtse és végrehajthassa az igazi SEO szakértők tanácsát, valamint megtanulhassa magának a dolgot..

Ha hajlandó tanulni, és türelme és kitartása továbbra is állandó, akkor elsajátíthatja a vadállatot, amely SEO, és élvezheti a jutalmakat, amelyek ezzel az eredménnyel járnak..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map