Hogyan lehet magasabb rangot keresőmotorokban?

A WordPress SEO készen született, de néhány különféle téma használata után vagy a kód néhány szerkesztése után a testreszabás megvalósításához elronthat olyan funkciókat, amelyek a WordPress-t kedvezővé teszik a keresőmotorok számára.


Ezek a szolgáltatások, amelyek a WordPress webhelyén keresztül irányítják a keresőmotorok bejáróit, magukba foglalják az állandó linkeket, a ping-eket és a bloggörgetést. A szolgáltatások a keresőpárokat vezetik át a kategóriákon, oldalakon és bejegyzéseken keresztül a webhely azonosításához és rangsorolásához szükséges adatok összegyűjtéséhez. Az óra három kérdése a következő:

 1. Hogyan lehet megőrizni webhelyének barátságát a világ Google-jaival szemben??
 2. Hogyan biztosíthatja, hogy továbbra is elsőként rangsorolja az elsődleges kulcsszavakat?
 3. Hogyan lehet felmászni egy, kettő vagy több lépcsőn a létrán a keresőmotorok rangsorolása szempontjából?

Így van.

Tartsa tisztán a kódját

kód
A keresőmotorok pókjai nem vizuálisan olvasják el az Ön webtartalmát, amikor egy oldalt olvasnak egy fizikai könyvből. Navigálnak és megértenek az Ön webhelyén a kódod alapján. Ha kódja hibátlan (vagy tiszta), akkor a munka félig kész. Másrészt, ha a WordPress webhelyét megtörik a törött linkek és a félig írt kód, a Google botjai nagyon dühösek lesznek, és a fejükre állva becsapnak téged (és a rangsorodat)..

Van egy egyszerű folyamat, az úgynevezett egy weboldal érvényesítése, amely segít meghatározni, hogy a kód tiszta-e. Ehhez az érvényesítéshez olyan minőségbiztosítási eszközöket, más néven validátorokat kell használni, amelyek ellenőrzik, hogy a WordPress-webhely megfelel-e a Internetes konzorcium vagy a W3C szervezet. Ezek az érvényesítők a következőket tartalmazzák:

 • Egyszarvú, amely a W3C egységes hitelesítője
 • MarkUp Validator, amelyet HTML validátornak is neveznek, és amelynek fő funkciója a weboldalak ellenőrzése XHTML, SVG, MathML és HTML formátumban.
 • Aztán ott van a Link ellenőrző, amely segítséget nyújt az összes megszakadt láncok körmében;
 • És a CSS Validator amely ellenőrzi a CSS-t (lépcsőzetes stíluslapok).

A W3C rendelkezik a következőkkel is Log Validator, amely a MarkUp Validator, a Link Checker és a CSS Validator kombinációja. Ezen felül van egy a MobileOk Checker a mobil webhelyén. Csak az URL-jére (domain név) van szüksége, és percek alatt teljes jelentést kap. Töltse le a Napló érvényesítőt, ha úgy dönt, hogy használja.

Mindig elképzeltem, hogy a Google rangsorolása olyasmi, amit fel tudtam csapkodni a lapjaim alól, de ezeknek az eszközöknek a segítségével végzett gyors ellenőrzés sok problémát tárt fel a kódommal. Még mindig rögzítem őket, tehát ne pazarolja az idejét; rögtön elérni.

A tartalom király

inline-frontend-wordpress-szerkesztők

Ennek kellett volna elsőnek lennie, de nem akartam túl kliséknek tűnni. Valószínűleg sokszor hallotta a „tartalom király” kifejezést, és talán még megesküdött, hogy megöli a következő felhasználót, aki ezt fogja használni, de mit tudsz; tartalom valóban a király. Mint néhány sorban említettük, a keresőmotorok nem „látják” a WordPress webhelyet, ahogy Ön, a pókok csak feltérképezni vagy „olvashatják” az Ön webhelyét. Bejárják a kódot, de ennél is fontosabb, hogy elolvassa a tartalmat.

A keresőmotorokhoz, mint például a Google, vannak speciális szkriptek, más néven robotok, algoritmusok, amelyek elolvasják a webhely tartalmát, hogy megadja a kívánt rangot. Ezek a pókok összegyűjtik az összes szükséges információt a szavakból, az Ön webtartalmából és a WordPress webhelyén található anyagból, amely babble, oktat, magyaráz, tájékoztat és megoszt. Minden szó számít, tehát győződjön meg arról, hogy minőségi internetes tartalommal rendelkezik, és jó eredményt kap.

Optimalizálja keresőmotorok számára, írjon az emberek számára

 1. Hogyan keresse meg kedvenc márkájú kávét az interneten?
 2. Hogyan keresse meg kedvenc Nikes párját??

Írja meg webtartalmát a keresővel, aki szem előtt tartja az ügyfelet is. Hogyan találnak információt online? Nem elég egy nagyszerű termék; az embereknek meg kell találniuk a terméket. Webes tartalmak írásakor vegye figyelembe azokat a kulcsszavakat / kifejezéseket, amelyeket a célközönség felhasználna az Ön adatainak megtalálására. Megszórja ezeket a kulcsszavakat a webtartalomban. Ne túlzásba állítson, célozzon meg körülbelül tíz (10) kulcsszót 500 szónál, ami a Google által ajánlott.

Tehát, ha cabernet bort árul, ne csak azt mondja, hogy „cabernet bort” ad el, mondjon valamit határozottabban, valamit, amelyet egy vásárolásra kész vásárló használna, valamit, mint például a „száraz Cabernet Sauvignon Franciaországból” vagy valamit a hogy. Természetesen a készletben kell lennie ennek a fajta bornak ��

A tartalom mindig az első

A keresőmotor-pókok nem töltenek annyi időt az Ön webhelyén, mint gondolná, vagy akár csak szeretne. Ezek a bejárók nagyrészt csak átjárják az Ön weboldalát a tartalom gyűjtésén, miközben figyelmen kívül hagyják a CSS-t és az emberfeletti képességét a HTML elemek stílusában. Ne érezd jól magát, bármi kevés megtehetsz róla.

A kezdőknek kiválaszthat egy jó WordPress témát, amely a tartalmat az oldal tetejéhez közel helyezi el, miközben az oldalsávokat és a lábléceket alul tartja. Ennek oka az, hogy a legtöbb keresőmotor nem olvassa be az oldal első harmadát. Éppen túl sok oldal van az indexeléshez az interneten, és egy oldal egyharmada elegendő ahhoz, hogy megmondja, mi a honlap egyáltalán szól.

Használja a kulcsszavait a címeiben és a hivatkozásaiban

A keresőmotorok nem törődnek az esztétikával – lehet, hogy a legszebb webhelyén a világ valaha látott, de ez nem garantálja Önnek a Google első számú helyét. A keresőmotorok a tartalomban szereplő szavak alapján értékelik webhelyét.

Használjon kulcsszavakat a címekben

Ezek a szavak és különféle kombinációik egy rostán haladnak át, ahol kreditet kapnak. Ha összehasonlítja a weboldalakon szereplő szavakat a linkeiben és címeiben szereplő szavakkal, a keresőmotor jobb rangsorolást biztosít. Ezért igyekezzen kulcsszavait felhasználni a tartalomban, a címekben és a linkekben.

Kép SEO

A képek nélküli weboldal… nos… unalmas. A túl sok képet tartalmazó weboldal szörnyű, mivel a képek akadályozhatják a jó tartalmat. A megfelelő egyensúly megteremtése mindig a legjobb dolog. De tegyük fel, hogy webhelyét elsősorban képekkel és linkekkel tervezték, és sok szöveg nélkül. Hogyan optimalizálja „képtartalmát” annak érdekében, hogy jól rangsoroljon a keresőmotorokban? Egy képnek mindig meg kell adnia az „alt” attribútumot (amelyet noobs néha „tag” -nek nevez), amely így néz ki:

”your_keyword”

A hivatkozás címcím-attribútummal rendelkezik majd:

a horgonyszöveg kulcsszóval

A keresőmotorok megkeresi az alt és a cím attribútumokat, így ezekben az attribútumokban szereplő jó leírások és kulcsszavak a pókok számára több tartalmat kínálnak az emésztésre. A WordPress alkalmazásban ritkán látja a kódot új hozzászólások vagy oldalak létrehozásakor, de média vagy hivatkozások hozzáadásakor hozzáadhatja a címet és az alt attribútumokat. Lásd az alábbi képet.

hozzátéve-cím-attribútum to-linkek-wpexplorer

Linképítés

A keresőmotorok továbbra is kedveznek az Ön számára, feltéve, hogy más webhelyek továbbra is kapcsolódnak az Ön webhelyéhez. Nyilvánvaló, hogy ha ön tekintélyes hatóság a saját területén, akkor az magában foglalja a magasabb rangsorolást a keresőmotorokban, mivel mindenki szeretne linket mutatni az Ön anyagához.

Ez az oka annak, hogy a WordPress a blogroll-okkal, a trackbacks-ekkel és a pingback-ekkel együtt jön létre, így másokkal is összekapcsolhatja őket, amikor összekapcsolódnak veled. Arról van szó, hogy ki kapcsolódik hozzád; ezért nem tartozik ide a spam és más alacsony minőségű webhelyek esetében. Annak ellenőrzéséhez, hogy hány linket mutat webhelye, írja be a link: www.yoursite.com webhelyet a Google-ba. Minél több a webhelyére mutató hivatkozás, annál jobb, így más, magas színvonalú webhelyekre mutató linkek segítségével:

 • Könyvtári benyújtás
 • Az URL hozzáadása a fórumbejegyzésekhez
 • Vendégblog (eddig a kedvenc módszerem)

Más blogok kommentálása már nem támogatja a linkek kiépítését, mivel a modern CMS (tartalomkezelő rendszerek) a rel = ”nofollow” attribútumot használják, hogy megtagadják a kommentálók linkeinek léét. Kommentáljon más blogokat, függetlenül attól, hogy ellenőrizze, adjon-e valamit a beszélgetéshez. Néhány ember láthatja a jó hozzászólását, és úgy dönt, hogy átkattint, ami mindig jó dolog.

A címtárak beküldésével elküldheti webhelyét olyan könyvtárakhoz, mint például az Open Directory Project (DMoz.org), vagy beküldhet cikkeket az URL-jével a sok cikkkönyvtárba. Keressen a „cikk könyvtárakban” a Google-on. Gondoskodjon arról, hogy csak a Google SEO irányelveit követő cikkkönyvtárakba küldje el, különben meglepetés lesz, amikor a következő algoritmusfrissítést kiadják.

SEO beépülő modulok

Számtalan SEO bővítmény található a WordPress számára, amelyek túl sok gond nélkül segíthetnek rangsorolásában. Mivel azonban a cikk nem kívánja felsorolni őket, csak a legnépszerűbb példákat említem.

Minden egy SEO csomagban

all-in-one-seo-pack-wpexplorer

Ez a plugin hihetetlen SEO megoldás, amely automatikusan optimalizálja a WordPress webhelyet a keresőmotorok jobb pozicionálása érdekében. A pluginnek néhány egyedi funkciója van, amelyek magukban foglalják a fejlett kanonikus URL-eket, a Google Analytics támogatást, az XML webhelytérképeket, az egyéni postai típusok SEO-jét, a SEO integrációját a WordPress e-kereskedelmi webhelyekhez és a sok más pluginnel való kompatibilitást. A plugin könnyen használható, és a telepítés után azonnal működik (műszaki konfiguráció nélkül).

Yoast WordPress SEO

wordpress seo-by-yoast-wpexplorer

A fejlesztők szerint ez a plugin „további mérfölddel jár, hogy vigyázzon az összes műszaki optimalizálásra…”. A Yoast WordPress SEO néhány lenyűgöző funkcióval rendelkezik, beleértve egy részlet-előnézetet, amely megmutatja, hogyan jelenik meg az Ön oldala / bejegyzés a keresési eredmények között, az oldal elemzése, XML webhelytérképek, RSS optimalizálás és társadalmi integrációk, néhányat említve.

További irodalom

A WordPress keresőmotor-optimalizálása egy széles terület, amelynek fedéséhez több üzenetre van szükség, de itt további források találhatók, ha előre szeretne olvasni:

 1. A Blogger útmutatója a SEO-hoz
 2. WordPress SEO – A Blog magasabb rangsorának végleges útmutatója
 3. WordPress SEO videó, Joost de Valk, Yoast
 4. Kezdő útmutató a keresőmotor optimalizálásához

Következtetés

A WordPress telepítése és használata könnyű, de a WordPress kezdőinek többsége nem készül fel a marketing vagy a forgalom generálásának nehéz feladatára. Belép a SEO-ba, és napja megment. A keresőmotor optimalizálása egyszerű módja a természetes forgalom fellendítésének, feltéve, hogy készen áll az időre. Ráadásul nem kell fizetnie valakinek, hogy megteszi, ha szűk költségvetéssel rendelkezik. Önmagában is kiváló eredményeket érhet el, de ha nincs ideje vagy nem tudja, mi a SEO szempontjából, akkor béreljen szakértőt. Ismer egyéb SEO módszereket, amelyeket a cikkben nem említettem? Oszd meg velünk az alábbi megjegyzés szakaszban!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map