Hogyan javítsunk ki egy 404-es típusú postai hibát a WordPress-ben

A WordPress 3.0 kiadásával megjelent az a lehetőség, hogy hozzáadjuk az „Egyéni postai típusokat” a WordPress témához, ami egy nagyon értékes eszköz, amelyet már sok WordPress-témában használtam. Mostanra az egyedi üzenetfajták rendkívül népszerűek és szinte minden WordPress-témában használatosak. De bárki, aki az egyedi postafajtákkal dolgozott, valószínűleg találkozott a dreadful 404 Nem található hiba amikor megpróbál hozzáférni egy hozzászóláshoz a hozzászólás típusától függően. Szerencsére szinte mindig van egy egyszerű javítás ezen hibák kijavításához.


Az alábbiakban felsorolom azokat a leggyakoribb problémákat, amelyek az egyéni postai tipusokkal kapcsolatosak, és miért kaphatják meg ezeket a hibákat. Remélhetőleg legalább néhány embert segítenek odakinn.

1. Ellenőrizze az Állandó link beállításait

Ez valószínűleg az egyik leggyakoribb ok, amiért az emberek 404 hibát tapasztalnak az egyéni üzenet típusuknál, és már sokszor foglalkoztam vele. Láttam sok olyan javítást, mint például az átírási szabályok átmosása (amit nem ajánlok), de személyesen a következők egyszerű javításával volt a szerencsém:

Megoldás:

 • Állítsa be az egyéni állandó link struktúráját (például% postname%)
 • Kattintson a Mentés gombra
 • Nézze meg, hogy az egyéni postai oldalak 404 hibaoldalt jelentenek-e vissza
 • Ha igen, menjen vissza, változtassa meg az állandó linkeket az alapértelmezettre, és mentse
 • Most próbálja meg újból beállítani az állandó linket, és mentse

Az előre-vissza való visszatérés általában segített javítani a hibáimat, és nagyon sok sikert arattam ezzel a módszerrel.

Néhány kiszolgálón, ha az engedélyek nincsenek megfelelően beállítva, előfordulhat, hogy ez nem fog működni, és valószínűleg manuálisan kell frissítenie a .htaccess fájlt. Ehhez be kell jelentkeznie a webhelyére FTP vagy SFTP útján, és a böngészővel a gyökér WordPress könyvtárba (ugyanazon a helyen, ahol a wp-config.php fájl és a wp-content mappa található). Itt találnia kell egy .htaccess nevű fájlt, amelyet módosíthat (ha nem látja, akkor ellenőrizze, hogy az FTP-programja lehetővé teszi-e a rejtett fájlok engedélyezett megjelenítését, és ha egyszerűen nem létezik, akkor hozzon létre egyet). Most ellenőrizze, hogy a fájl tartalmazza-e a WordPress alapkódját, amint azt a WordPress docs, ami így néz ki:

# BEGIN WordPress

RewriteEngine be
RewriteBase /
RewriteRule ^ index \ .php $ - [L]
RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}! -F
RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}! -D
RewriteRule. /index.php [L]

# END WordPress

Fontos: Ha meglévő .htaccess fájlt módosít, akkor először készítsen biztonsági másolatot a számítógépén lévő fájlról, csak tegyen rá valamit.

2. Ellenőrizze a csigakonfliktusokat (van olyan oldal, amelynek ugyanaz a csiga van, mint a postád típusa)

Egy másik dolog, ami 404 hibát okozhat, hogy van egy főoldala a bejegyzés típusának megjelenítéséhez, és ugyanaz a meztelencsiga, mint a tényleges bejegyzés típusa. Például, ha van „portfólió” elnevezésű postai típus, és van egy fő „Portfólió” oldal is, mind a „portfólió” csiga mellett (más szavakkal, ha egy portfólió hozzászólást szeretne elérni, akkor a site.com/portfolio/sample- post) ez konfliktust hoz létre, ami 404 hibát okoz az egyes postai típusú üzeneteken. Ez az oka annak, hogy gyakran tapasztalja, hogy a portfólió postai típusa a „projektek” vagy a „portfólió elem” csiga használja az egyes csiga.

Megoldás:

 1. Megváltoztathatja az oldal nevét, hogy az eltérjen az egyéni üzenet típusától
 2. Megváltoztathatja az egyéni hozzászólás-típusú csúszkát, amely akkor történik meg, ha megváltoztatja az újraírási paramétert az egyéni postai típus regisztrálása

3. Auto Flush Rewrite szabályok (fejlesztők számára)

A 404 hibák egy másik oka az, ha új üzenettípust regisztrálnak, akkor át kell öblíteni az újraírási szabályokat a WordPress-ben. Ezt úgy teheti meg, ha a Beállítások> Permalinks menübe kattint, és rákattint a Mentés gombra (ezt a bejegyzés első szakaszában említik)..

Ha egy egyedi témán vagy regisztrált postai típusú plugin-en dolgozik, érdemes lehet fontolóra vennie a végfelhasználó újraírási szabályainak automatikus átmosását, amikor a téma vagy a plugin aktiválódik, hogy elkerüljék a 404 hibákat. Az alábbiakban egy példa a használható kódra:

// Témák kódja
add_action ('after_switch_theme', 'flush_rewrite_rules');

// Pluginek kódja
register_deactivation_hook (__FILE__, 'flush_rewrite_rules');
register_activation_hook (__FILE__, 'myplugin_flush_rewrites');
funkció myplugin_flush_rewrites () {
// hívja ide a CPT regisztrációs funkcióját (ezt az init-hez is be kell kapcsolni)
myplugin_custom_post_types_registration ();
flush_rewrite_rules ();
}

Van egy másik hiba vagy megoldás?

Ha újabb hibája van, vagy van jobb megoldása, akkor az enyém kérjük, kommentálja az alábbiakat, és tudassa velem. Nem csak segíteni fog, de valószínűleg segíteni fog más embereket is, akik megoldást keresnek a problémájukra. Köszönöm!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map