Forøg trafik til dit WordPress-sted i 6 nemme trin

Tip til at øge trafikken til dit WordPress-websted

Hvis du er noget som mig, er du på en konstant rejse for at øge trafikken til dit websted. Jo mere trafik dit websted får, jo flere penge tjener du, og jo tættere er du eftertragtet Fire timers arbejdsuge levevis.


Men det er ikke let at få trafik. Menneskerne er derude, men at finde dem og derefter få dem til dit websted er en anden ting helt. Det kræver en masse prøve og fejl at ramme en vindende formel.

Nå, jeg har fundet et par vindende formler i min tid, og jeg vil gerne dele dem med dig i dette indlæg. Hver af de følgende tip er prøvet, testet og praktisk garanteret for at øge trafikken til dit WordPress-websted. god fornøjelse!

1. Optimer dine indlæg i SERP’erne

De fleste bloggere er besat af placering i Google, men hvad mange ikke er klar over, er, hvordan dit indlæg er vises på Search Engine Results Pages (SERPs) i Google kan også gøre en stor forskel.

Optimer dine poster i SERP'erne for at øge trafikken

Stort set er der to ting, du skal beskæftige dig med:

  1. Titlen: Det kan være nødvendigt at ændre dette, så det er mere passende for folk, der bruger Google til at søge efter oplysninger.
  2. Beskrivelse: Du skal altid skrive en metabeskrivelse til dine indlæg for at give folk en klar idé om, hvad de kan forvente, hvis de klikker.

Tilpasning af titlen og beskrivelsen er et stykke kage med Yoast SEO-pluginet. Foretag blot ændringerne via metakassen på skærmen Post:

Yoast SEO Snippet-indstillinger

Det er alt, hvad der er dertil – Google henter oplysningerne og bruger dem inden for deres SERP’er, og forhåbentlig vil et mere attraktivt og klikbart uddrag hjælpe med at øge trafikken til dit websted.

2. Tilføj brødskrummer

Brødcrumbs-navigation er fantastisk til brugervenlighed – det giver besøgende på dit websted en øjeblikkelig idé om, hvor de er i forhold til dit websteds struktur og gør det muligt for dem nemt at navigere gennem dit websted.

Men der er en sekundær fordel for brødkrummer: de tilføjer en anden dimension til dit websteds udseende i SERP’erne.

Tilføj brødkrummere for at øge trafikken

Brødcrumbs på et websted …

Brødcumbs i Google SERP

… fører til brødkrummer i Google.

Som du kan se, vises brødkrum, der er inkluderet på dit websted, også inden for SERP’erne. Dette giver søgere flere oplysninger om dit websted, før de selv er på det, hvilket ikke kan være en dårlig ting.

At aktivere brødkrum på dit websted er en relativt ligetil affære og bruger WordPress SEO af Yoast plugin igen. Du kan lære, hvordan du tilføjer brødkrum til WordPress-webstedet med denne trin-for-trin-tutorial.

3. Del test Test dine overskrifter for at øge trafikken

Hvis du har blogget i nogen tid, vil du vide alt om betydningen af ​​overskrifter. Det samme indlæg kan være en komplet flopp eller blive viral på styrken af ​​sin overskrift alene.

Med det i tankerne er en af ​​de mest effektive ting, du kan gøre for at øge trafikken til dit websted, split-test dine overskrifter. Dette gøres let med Titelopdelte test til WordPress plugin. Det giver dig mulighed for at oprette to eller flere overskrifter for hvert indlæg og / eller side, du skriver, og derefter præsentere dem tilfældigt for besøgende og måle klikfrekvensen.

Efter et antal klik vil du være i stand til at bestemme, hvilken overskrift der er den mest succesrige og afslutte split-testen. Fordelene ved dette er øjeblikkelige, men endnu bedre, hvis du noterer dig tendenser (dvs. hvilke slags overskrifter der fungerer bedst) kan du oprette bedre overskrifter for dine læsere i fremtiden.

4. Interlink dine sider

Efter min mening er få ting vigtigere for at øge engagementet i en blog end at skabe forbindelse mellem dine indlæg (dvs. interlinking). Mange besøgende på dit websted vil oprindeligt være blinde for din navigation, og du vil opdage, at den eneste måde at tvinge dem til at udforske dit websted yderligere er at inkludere links til relaterede poster direkte i dit indhold.

Som sådan anbefaler jeg, at du inkluderer så mange relevante links til relaterede indlæg på din blog som muligt, når du opretter blogindlæg. Dette er dog ikke altid så let med WordPress ‘standard søgefunktionalitet (hvilket efterlader meget at ønske).

Derfor sværger jeg ved Bedre intern link-søgning plugin. Mens WordPress standardsøgefunktionalitet søger efter dit valgte søgeord bogstaveligt talt hvor som helst inden for alle dine indlæg og sider og returnerer resultater i kronologisk rækkefølge, vil Better Internal Link Search kun overveje indlæg og sidetitler.

Standard WordPress internt link søgning

Det her…

Bedre WordPress internt link søgning

… Bliver dette.

I betragtning af at du sandsynligvis vil være i stand til at huske mindst et eller to ord fra titlen på det indlæg, du linker til, bliver processen med sammenkobling langt lettere med dette plugin.

5. Medtag beslægtede poster

Du er sandsynligvis fortrolig med konceptet om at medtage relaterede indlæg i bunden af ​​en artikel. Hvis du allerede bruger Jetpack, kan du tilføje relaterede indlæg til din blog ved blot at aktivere funktionen. De skulle se sådan ud:

Jetpack-relaterede indlægsmodul

Inkluderede relaterede indlæg er en bevist måde at øge engagementet ved at give besøgende en klar mulighed for at fortsætte med at læse indhold på dit websted. Du kan dog (med rimelighed) undre dig over, hvad relaterede indlæg har at gøre med at skabe mere trafik til dit websted.

Det er her et relateret posts plugin kommer ind. De fleste af de bedste relaterede posts plugins giver dig mulighed for at specificere, hvordan du vil have dine relaterede poster genereret – via kategorier, tags, nylige poster, forfattere osv. Plus der er typisk muligheder for, hvad / hvordan du ønsker oplysninger om dine relaterede varer vises på indlæg (miniature, titel, uddrag og mere).

6. Gentag Tweet arkiverede indlæg

jeg er en kæmpe stor fan af Twitter – Jeg tror, ​​det er langt det mest tilgængelige sociale netværk med hensyn til at kunne opbygge en efterfølgende og øge trafikken (jeg har endda skrevet et indlæg om at føre trafik til dit websted med Twitter). Ikke kun det, du kan automatisere strømmen af ​​trafik fra Twitter (såvel som Facebook, LinkedIn, Tumbler og Xing) til dit sted med Revive Old Post-plugin.

Processen er enkel: du linker plugin til din Twitter-konto, og det tweeter arkiverede indlæg på din blog igen på baggrund af kriterier, du har angivet (f.eks. Specifikke indlægstyper, hvor ofte tweets skal offentliggøres og inden for hvilke tidspunkter).

Gendan gamle indlægsindstillinger

Arkiverede indlæg bliver periodisk sendt til din Twitter-profil, og dine Twitter-tilhængere klikker på dem, hvorved de finder det gamle indhold og genindgår dem med din blog. Desuden kan de muligvis gentweet dine indlæg, hvilket fører til, at de opdages af folk, der ikke tidligere havde hørt om dig.

Hvad tip gør Du Nødt til at øge trafikken?

De seks tip herover er nogle af mine favoritter, især fordi de er så handlingsfulde – du kan implementere dem på et øjeblik og begynde at øge trafikken med det samme. Og det er, hvad vi alle ønsker i slutningen af ​​dagen: handlingsrige tip, som vi kan omsætte til praksis.

Imidlertid har jeg virkelig kun ridset overfladen ovenfor med hensyn til at bruge WordPress til at øge trafikken til dit websted. Derfor vil jeg have din hjælp nu. Hvad gør du gør for at øge trafikken til dit WordPress-sted? Har du nogle tip, du kan dele? Fortæl os venligst i kommentarfeltet nedenfor!

Alternativt, hvis du overhovedet har spørgsmål til ovenstående tip til at øge trafikken (eller om bygningstrafik generelt), tøv ikke med at stille.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map