Forenkle din online tilstedeværelse med WordPress: Branding og marketing

 1. 1. Forenkle din online tilstedeværelse med WordPress: Hosting
 2. 2. Forenkle din online tilstedeværelse med WordPress: Temaer, plugins, produkter og tjenester
 3. 3. Forenkle din online tilstedeværelse med WordPress: Etablering af din virksomhed
 4. 4. I øjeblikket læser: Forenkle din online tilstedeværelse med WordPress: Branding og marketing

Hver virksomhed har brug for meget pleje og energi for at give positive økonomiske og faglige resultater. Før du begynder at bruge maling og børster, skal du finde ud af, hvad du står for, og hvad du repræsenterer, hvad din mission er, og hvordan du skal gøre verden til et bedre sted. Dette vil være de tråde, der fremstiller stoffet i din virksomhed. Processen med selvrealisering slutter aldrig, dit WordPress-websted vil vokse, du får mere trækkraft, flere læsere og din branding- og markedsføringsindsats vil ændre sig.


Bliv venligt med dit brand

Inden du lader verden se dine farver, kan du teste dit brand og din forretning og prøve en prøve. I denne periode skal du spørge dig selv: ”Hvad er det, jeg vil stå for?” Og tal også med dine venner og familie om dine funktioner i dit brand, logo og forretningsplan.

Alt er markedsføring; dit produkt, dit indhold, dit forretningsmanifest, dit branding, din kvalitet af arbejdet, kundesupport, du leverer …

Fra en sådan blandet gruppe af testere vil du være i stand til at drage konklusioner om det fremtidige kursus, du skal tage i processen med yderligere visuel branding. Når du har analyseret kommentarerne, har du flere værktøjer til at arbejde med. Se kommentarer som en feedback, du får for alt, hvad du opretter, og vær taknemlig for at have retningslinjerne for at forbedre.

Online tilstedeværelse gennem branding

Branding er også din forretningskultur og din idé om at bidrage til verden. En tagline, du vælger, er noget, der altid vil følge dit produkt og dit brand i hele din karriere. Det skal være kortfattet og iørefaldende. Hvis du skriver en blog, og det bør du, skal tagline angive den største fordel ved at læse den.

At anvende original branding betyder lancering af ensartet og kreativt design, der vil fungere som en lobby, inden din målgruppe kommer ind i dit kreative arbejdes verden. Når instinktet i dine tarm fortæller dig, at du har den rigtige ting, så vil du blive ven med dit brand og være klar til andre faser med at styrke din WordPress-forretning.

Nå målgruppe gennem sociale kanaler

WordPress er en fantastisk platform til lancering af dine produkter eller tjenester. For at udsende dit arbejde skal du investere i kommunikation. Hvis dine produkter er beregnet til internetmarkedet, kommunikerer du bestemt det meste online, men selvom de ikke er det, er det en fest for søgemaskiner og folk, der ønsker at vide mere om, hvad du handler om, og hvis alt det er dokumenteret online hvordan de kan drage fordel af at handle med dig.

Sociale medier er noget, enhver virksomhed skal prøve. Det er den mest midtvejsstrategi for at tiltrække besøgende til dit websted, men det fungerer normalt, hvis du er dedikeret. Jeg foreslår, at du fokuserer på Facebook, Twitter, Google Plus og Instagram for at se, hvilken der giver dig mest trafik og forfølge den.

Online-målgrupper er blevet temmelig forskellige, og du skal vide, hvilken type mennesker man skal henvende sig til. Det ville være nok at fokusere på kun en af ​​de almindelige kanaler på sociale medier. For eksempel, hvis du starter et nyt mode-websted for e-handel, vil du sandsynligvis have fokus på billeder til dine sociale medier, så brug af Instagram-værktøjer at optimere og planlægge dine indlæg kan virkelig hjælpe med din online tilstedeværelse.

Få søgemaskiner til at vide om dig

Online tilstedeværelse gennem SEO

Når du står ved en gangbro, skal du være opmærksom på nogle kvalitets- eller attraktive biler, der passerer, og nogle andre henleder overhovedet ikke din opmærksomhed. Den samme proces sker i webtrafikken. Nogle steder findes i total mørke, og ingen ved noget om dem, mens nogle andre websteder og blogs tiltrækker mange besøgende, der ofte bliver abonnenter eller regelmæssige følgere.

Blogs og websteder er under konstant overvågning af søgemaskiner. For at få din WordPress-virksomhed bemærket af dem, skal du følge nogle regler.

 • Siderne på dit websted skal være synlige for søgemaskiner, så dit indhold kommer i deres indekser
 • Søgemaskiner undersøger dine sider ved hjælp af en masse forskellige algoritmer, noter hvad siderne handler om og klassificerer dem, så du er nødt til at sigte mod indhold af høj kvalitet

Når dit websted er indekseret, kan indholdet være tilgængeligt ved at søge efter det ved hjælp af søgemaskinerne. Derfor har du brug for tekstindhold. For os mennesker er et billede værd tusinde ord, men det er ikke tilfældet for søgemaskiner.

Desuden skal du tilpasse dit titeltag til søgemaskiner for at gøre dit websted mere SEO-venligt. Titelmærket er et meget vigtigt element, da det vises på resultatsiderne og på den måde enten tiltrækker eller skubber potentielle besøgende ud.

Hvis du lægger billeder på dit websted, skal du også beskrive dem ved hjælp af alt-tags. Dette tag giver en kort forklaring om hvert foto. Dermed indekseres og genkendes fotos af søgemaskiner. Desuden vil folk, der har problemer med hørelsen, også kunne høre, hvad der er på disse fotos ved hjælp af læse på skærmen.

Meta-beskrivelsen af ​​dit websted eller blog er en meget vigtig funktion, der er synlig på resultatsiderne og er direkte involveret i din klikfrekvens. Hvis der er nøgleord, der er relevante for søgeforespørgsler, vil det tiltrække folk til dit arbejde og føre til en højere konverteringsfrekvens.

Der er nogle almindelige SEO-fejl, du skal prøve at undgå, så brug et ekstra par minutter på at gå over disse, og sørg for, at dit websted er korrekt indekseret.

Nøglefraser til SEO

Online tilstedeværelse gennem nøgleord

Hvis du ønsker at få oplysninger om de nøgleord, som folk oftest indtaster i søgemaskinerne for at komme til dit indhold, ville det at bruge Google Analytics-metrics være en god løsning. Det er du ikke sikker på, hvordan du starter, så kassen gratis Google Analytics til WordPress plugin af Yoast

Når du har gjort det, kan du se nøglesætninger, tid brugt på bestemte sider, klik, tilbagevendende besøgende og alt andet, der viser, hvilke dele af dit websted, der fungerer, og hvilke ikke. Du kan også etablere en indholdsmarkedsføringsstrategi, baseret på det indhold, der gør bedst.

Dette vil også give dig mulighed for at gennemgå alt indholdet på dine websider og notere de mest relevante sætninger og ord, der kan være nyttige for dit publikum og fremtidig indholdsoprettelse.

Derudover kan du bruge Google AdWords søgeordsværktøj for at bestemme, hvilke nøgleord der er mest relevante for dit indhold og de mennesker, der leder efter det. Dette værktøj vil foretage en grundig søgning og finde frem til de bedste valg af nøgleord. Her på WPExplorer har vi en fantastisk guide til nøgleordeforskning, så tjek den.

SEO-konteksten ændrer sig konstant, men du bør ikke bruge for meget tid eller kræfter på at følge disse ændringer for at holde dig på sporet med trends.

Marketing af bedste praksis

Der er to typer SEO-bestræbelser:

 • On-side – sker lige der inden for dit domæne ved at producere og optimere dit indhold
 • Off-side – eksternt uden for dit domæne gennem linkopbygning og gæsteblogging

Online tilstedeværelse gennem markedsføring af bedste praksis

Markedsføring af bedste praksis er, hvad der vil betale sig i det lange løb, så det er vigtigt at gøre alt lige fra starten. Du ønsker ikke at bruge tid på at rette op på Google-algoritmeeffekter på dit websted. Følg altid WordPress SEO bedste praksis.

Der er en generel sandhed om SEO – intet kan kompensere for manglende indhold.

Hvis du vil have dit online arbejde og tilstedeværelse værdsat og fulgt, skal du investere al din viden og færdigheder i indholdet. SEO kommer kun som hjælp til indholdet af fremragende kvalitet til at finde vej til læsere, tilhængere, kundeemner og i sidste ende betalende kunder .

Webanvendelighed og SEO

Dit websted gennemgås af motorer, men det er oprettet til folk. Tænk altid på folket, når du beslutter at gennemføre en ændring.

Dit WordPress-websted skal:

 • være let at navigere (implementering af klistret header er en god funktion)
 • har indlæg og sider optimeret til et nøgleord / emne
 • har mindst 400 ord sider og mere end 600 ord artikler med unikt indhold af høj kvalitet (billeder, videoer og andet visuelt indhold)

Hvis søgemaskiner er i stand til at gennemgå dit websted uden problemer, vil folk også gøre det. Gør din informationsarkitektur så flad som du kan uden unødvendige undermapper og kategorier. Jo mindre rod du har, jo bedre. Nem navigation og behagelig læseoplevelse er det, der giver den glade browsingoplevelse, for ikke at nævne tilbagevendende besøgende og kunder.

Pak ind

Branding og marketing trækker deres magt fra dine ideer. Dine ideer giver materiale til kvalitetsindhold og produkter. WordPress bruges af enkeltpersoner, virksomheder, kendte bloggere, og det giver også en chance for mange ambitiøse og vidende mennesker at lancere deres ideer og få påskønnelse og økonomisk tilfredshed med deres arbejde.

Stol ikke kun på logoet, navnet, marketing og SEO, men udvikle dig selv og dit brand gennem at fremvise og dele din ekspertise, lidenskab og ideer gennem fantastiske indhold, produkter og tjenester. Hvis du tror, ​​at vi har gået glip af noget, så lad os dine tip nedenfor. Vi ville meget gerne høre fra dig!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map