Forbedre SEO med backlinks, webstedshastighed og mere

 1. 1. Begyndervejledning til SEO til WordPress: Intro, Prep & Jargon
 2. 2. WordPress Nøgleordsundersøgelse og brug til SEO
 3. 3. I øjeblikket læser: Forbedre SEO med backlinks, webstedshastighed og mere

I dette kapitel behandler vi backlinks, hvordan man får dem, hvordan man forbedrer sidehastighedshastigheden, gæstepostering, og hvordan man optimerer for sociale aktier. Så uden yderligere adieu, lad os undersøge endnu mere om WordPress SEO.


Få flere organiske backlinks

Backlinks er lidt af et kontroversielt spørgsmål. Ikke om de forbedrer dine placeringer eller ej, men hvordan du skal gøre for at få dem. Jeg vil hovedsageligt beskæftige sig med organiske backlinks her, hvilket betyder, når folk linker til dit indhold af egen fri vilje. En sikker måde at få flere organiske links tilbage til dit websted er at dyrke et publikum. Dette er på ingen måde en kortvarig løsning. Når folk kommenterer eller sender dig spørgsmål pr. Post, skal du sørge for, at du tager dig tid til at efterlade tankevækkende svar. (Og prøv ikke kun at gøre det til backlinks / deling.)

Noget, der måske er overraskende for nogle, skønt det ikke burde være, er, at det at give ægte råbe og linke til artikler, som du syntes særligt nyttigt eller interessant, faktisk kan være en måde at få backlinks på. ”Giv en du skal modtage.” Dette fungerer typisk bedre med influencer, der ikke har et så stort publikum, at de altid er oversvømmet af anmodninger om favoriserer, råber og invitationer til at blive interviewet og lignende.

Endelig kan det at dyrke forhold til mennesker, der også skriver om et lignende emne (men typisk ikke er dine direkte konkurrenter), være en god måde at ikke kun få backlinks på. Ved at kultivere forhold, mener jeg ikke at vælge nogen, der har et websted med nok sidevisninger til at opfylde dine kriterier og spam dem med e-mails og tweets. Jeg mener, finde en, der kører, som du faktisk graver, hvis synspunkter du kan lide at lære mere om, og find en unik måde, du faktisk kan hjælpe dem med. Send dem en boganbefaling, hvis du ser dem nævne en bestemt bog. (Eller du kan endda sende dem bogen.)

Skriv længere indhold

En anden ting, der kan hjælpe, når det kommer til højere placeringer, er at skabe længere indhold. Google har ikke kun en ny funktion, der indeholder indhold i lang form til nogle søgninger, indhold i lang form har bare en tendens til at rangere bedre generelt. (Den gennemsnitlige indholdslængde for de top 10 resultater i Google er over 2000 ord.)

Mens internettet bliver berygtet for dets korte opmærksomhedsspænd, og det er forelskelse af katte-gif, viser det sig, at længere indlæg får betydeligt flere backlinks. Men tro ikke, at dette er en gratis adgang til at skrive 2500 fyldstoford. Hvad det betyder er, at du måske skulle eksperimentere med at kombinere ideer for at skabe længere indholdsstoffer. Eller tackle et emne, du er bange for, at du ikke kan dumme ned i en quickie-artikel. Vær ikke bange for at gå dybt om et emne.

Forbedr dit websteds hastighed

w3-total-cache-wordpress-plugin-wpexplorer

En hurtigere indlæsningshastighed vil ikke kun have en positiv indflydelse på dine placeringer, det vil reducere din afvisningsprocent, hvilket hjælper dig med at beholde flere besøgende, hvilket kan føre til mere brugerengagement, delinger og endda backlinks over tid.

Hvis du vil have en gratis måde til hurtigt og nemt at øge din sidehastighedshastighed, skal du installere et cache-plugin og konfigurere det på den rigtige måde. Du vil også optimere dine billeder. Det kan være nødvendigt at få et billedoptimeringsplugin. Men det vigtigste trin her er, at du komprimerer dine billedfiler manuelt, før du uploader dem, og gør dem til den passende størrelse til dit websted.

I tilfælde af skærmbilleder er standard ofte en ganske datatung PNG-fil, som du nemt kan komprimere til en meget mere håndterbar JPEG-fil ved hjælp af en hvilken som helst billedredigeringsprogram. Selv MS Paint. Selvom den anbefalede størrelse til dine billeder afhænger af hastigheden af ​​din vært, og om du bruger et indholdsleveringsnetværk eller ej, er det normalt en god ide at prøve at holde billedfiler på et par hundrede kilobyte eller mindre. Og prøv kun at bruge plugins, der faktisk forbedrer din bundlinje.

Gæstepost: Kvalitet over mængde

Gæstepostering betyder simpelthen at have din artikel eller indlæg offentliggjort på en andens blog eller websted. Mens Matt Cutts gik så langt som at erklære gæstepostering for backlinks som død tidligere i år, er der masser af eksempler på blogs, som gæsteposter ofte, som ikke er blevet straffet i det mindste. Websteder, der fortsat rangerer meget for mange et konkurrencedygtigt søgeord. Buffer er et eksempel.

Jeg vil gå ud på en lem og foreslå, at gæstepostering for at øge mængden af ​​backlinks til dit websted, er det, der har været, og bliver straffet. Mens du skriver et par kvalitets gæsteposter til relaterede websteder eller blogs, vil det sandsynligvis ikke have nogen negative effekter på dit websted. Skønt du vil spille det sikkert, kan du altid bede om, at eventuelle links til dit websted ikke foretages.

Eller hvis du vil spille det helt, 10000%, kan du vælge at ikke gæstepost overhovedet, men dette vil sandsynligvis være for din egen regning. Gæstepost kan være en meget hurtig måde at opbygge et publikum på, og det at have et aktivt publikum er en rigtig god måde at få flere aktier, backlinks og selvfølgelig bedre placeringer. Du vil sandsynligvis også ønske at holde dig væk fra de mange gæstebloggingssamfund online, da nogle medlemmer har rapporteret at blive straffet i søgerangeringer efter forening. Hvis du er helt ny med konceptet, skal du læse dette vejledning om gæsteblogging.

Brug Google Authorship

Dette får ikke kun dit ansigt og navn til at vises ved siden af ​​dine søgeresultater i Google, dine resultater vil også blive prioriteret, hvis den person, der søger, er en del af dit G + -netværk. Processen er forholdsvis enkel. Du navngiver dig selv som en bidragyder på et bestemt sted på din G + -side, og derefter tilføjer du et link til din G + -side fra indholdet for at afslutte cirklen. Læs mere om hvordan man opretter Google forfatterskab i WordPress.

Optimer til sociale aktier

wordpress-social-ettiquette

Sociale aktier spiller en større og større rolle, når det kommer til søgerangeringer, så du vil sikre dig, at du får så mange som du kan. Hvis du ikke allerede har en, skal du få et plugin. Men overdriv det ikke. Du har ikke brug for tre sæt sociale knapper på en enkelt side. Det får bare deling til at virke mindre tiltalende, fordi besøgende vil føle, at du prøver at tvinge problemet. Som om du prøver lidt for hårdt.

Igen, længere indhold ser ud til at blive delt mere. Måske er det, at der er en følelse af ekstra indsats, eller måske er det, at længere indhold simpelthen i gennemsnit er mere værd at dele end kortere indhold. Simpelthen fordi folk, der skriver værdifuldt indhold, har en tendens til at skrive længere indlæg i gennemsnit. Hvem ved.

Men det er ikke at sige, at længere altid er bedre. Det hele afhænger af dit emne og dit publikum. Seth Godin, for eksempel, får masser af andele på sine nugget-store stillinger med visdom og inspiration. Men hvis du tackle et teknisk emne, kan lange guider muligvis være meget mere passende.

Hvis upworthy har lært os noget (bortset fra at ‘nysgerrighedsgabet’ får masser af klik), er det, at vi skal teste vores overskrifter for at se, hvad der fungerer bedre. Heldigvis kan du nemt split-testoverskrifter med Titel Eksperimenter gratis plugin. Og igen er kultivering af forbindelser med influencere en sikker måde at øge din sociale rækkevidde. Når alt kommer til alt, kan en tweet udsætte dig for hundreder, hvis ikke tusinder af potentielle læsere, som igen måske deler dit indhold også.

Mens mange mennesker tilfredse sig med at tilskynde folk til at dele i slutningen af ​​deres indlæg på en ligetil måde, anbefaler nogle, mere erfarne bloggere, at du bruger magtfulde følelser for at motivere folk til at gribe ind mod slutningen af ​​dine indlæg. Ved at motivere folk til at gribe ind på de oplysninger, du har givet dem, kan du indirekte påvirke dem til at tage de handlinger, du mest vil have dem til at tage, ved at dele dit stykke indhold.

Hvis du har nået det så langt, vil jeg gerne lykønske dig for at have gjort det helt til slutningen af ​​en mammut i en postserie (4100 ord og tælling). Men det er ikke nok at læse denne vejledning. Du skal faktisk følge igennem. Trin for trin, linje for linje, ord for ord. Verden af ​​SEO var for kompliceret for mange af os til endda at drømme om at blande sig med, før WordPress kom med. Og det kan stadig være en lang rejse, før du har lyst til at vide, hvad du skal gøre. Men med denne vejledning skal du have nok af at kæmpe for tingene for at være i stand til at dechiffrere og implementere råd fra rigtige SEO-eksperter, såvel som at lære selv, mens du følger med..

Hvis du er villig til at lære, og tålmodigheden og vedholdenheden til at forblive konsistent, kan du mestre dyret, der er SEO, og høste fordelene, der følger med denne præstation.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map