Fem væsentlige WordPress SEO-strategier til forbedring af placeringerne

Fem væsentlige WordPress SEO-strategier til forbedring af placeringerne

Enhver person, der driver en WordPress-blog, portefølje, online butik eller næsten enhver form for hjemmeside, er på udkig efter at tiltrække mere trafik. I betragtning af at de fleste websteder er afhængige af søgemaskiner for at få trafik, er der ethvert behov for at optimere dit websted til søgemaskiner og fokusere på dine SEO-strategier. Ikke kun skal dine menneskelige læsere være i stand til at nå, forstå og navigere på dit websted, men også bør søgemaskinebots bots, der gennemsøger dit websted. Derudover kan du også finjustere din off-side SEO-indsats for at bringe besøgende til dit dørtrin.


Et stort antal faktorer går ud på at gøre din hjemmeside søgemaskine venlig. I dette indlæg dækker vi de fem væsentlige ingredienser til SEO-strategier, som du kan fokusere på for at give dit websted et løft. Lad os starte!

Indholdet er konge for WordPress SEO

Er ikke i tvivl om denne – Indhold er konge. Indholdsledere har erfaring 7,8 gange mere webstedstrafik end ikke-ledere.

Indholdet er konge for WordPress SEO

Uanset hvad det er, du reklamerer for, når læsere kommer til dit websted, leder de efter oplysninger, der er nyttige for dem. Hvis de ikke finder det på dit websted, kan den resulterende bounce rate skade søgemaskinens placering (her er nogle nyttige tip til at reducere afvisningsfrekvensen). Tværtimod, når du lægger relevant og passende indhold, synger det dig ud som en pålidelig kilde til information. På den måde får du forhåbentlig besøgende, der vender tilbage til dit websted og bruger mere tid på at engagere sig i dit indhold (bemærk: søgemaskiner tæller gentagne besøgende som et plus).

Nogle tip til at huske på, mens du opretter kvalitetsindhold:

 • Enhver visuel repræsentation såsom fotos, videoer, infografik vil finde fordel hos læserne.
 • Vælg din niche og skriv autoritativt indhold til den niche.
 • Søgemaskiner skurer også de kommentarer, anmeldelser og feedback, du modtager. Vær derfor interaktiv med dine læsere.
 • For at nulstille den type indhold, du skal oprette, lytte til dit publikum, forstå deres krav og udvikle indhold omkring det. Tag hjælp fra sociale medier for at holde styr på trends og dit publikums præferencer. Undersøg dine publikumsaktiviteter og interesser på sociale medier for at få en idé om, hvilken slags indhold de foretrækker.
 • Genluk regelmæssigt eksisterende indhold og opdater gammelt indhold med nye links, nyere oplysninger og statistikker.
 • Link til andet indhold på dit websted. Link til sider med lavere placering, så de får synlighed.
 • Tag hjælp fra gæstebloggere og skriv frivilligt.

Brug af nøgleord korrekt

Når du opretter indhold til dit websted, skal du være opmærksom på brug af søgeord. Nøgleord er, hvad brugerne skriver i deres søgemaskine. Så før du offentliggør, er det en god ide at tage lidt tid til at undersøge søgeord og fokusere på et par få, der er relevante for det indhold, du skaber en brønd som dit publikum. Disse ord hjælper både dine læsere såvel som søgemaskiner med at forstå, hvad dit indhold handler om. Dit indhold rangeres på resultatsiden med søgemaskinerne på grundlag af dets relevans for de søgeord, der læses.

Brug nøgleord til at forbedre WordPress SEO

Det, der betyder noget ved en søgning, er kvaliteten af ​​nøgleord og distribution inden for dit indhold. Der skal huskes to slags nøgleord – nøgleord med korte hale og nøgleord med lang hale. De lange hale nøgleord er mere beskrivende (som “let begyndere WordPress SEO tip”), og det er vigtigt at matche dem med de korte hale nøgleord (som måske bare er “WordPress SEO”). Optimering til nøgleord med lang hale kan føre til bedre konverteringsfrekvens, da disse oftere bruges af folk, der har til hensigt at købe.

Der er mange søgeordsundersøgelsesværktøjer, der kan hjælpe dig med at finde optimale søgeord – Google Trends, SEMrush, Moz og KWFinder for at nævne et par stykker.

Google SEO Trends

Du kan også bruge analyser på en stor måde for at se, hvor dit publikum bevæger sig med deres søgninger og de websteder, de gennemsøger, og placere indhold der for at henlede opmærksomheden på dit websted. Endnu en måde at gøre det på er at kontrollere konkurrencen for at identificere de mest relevante nøgleord. Slå op på sociale medier, eller brug et værktøj som ahrefs, og følg deres strategier for at finde ud af, hvad der fungerer for dem.

Når du har identificeret de optimale nøgleord, skal du indarbejde dem i din side- eller posttiteltag, side-URL, billedfilnavne, alt-tekster og metabeskrivelse samt i indholdet.

Tilstedeværelse af sociale medier

Dernæst på vores liste over 5 væsentlige SEO-strategier for WordPress er tilstedeværelse på sociale medier platforme. I dag er det svært at ignorere bredden af ​​sociale medier. Flere likes og følger på sociale medier kan hente dig en højere rang hos Google såvel som give dig adgang til en bredere gruppe af nye læsere eller kunder.

Sociale medier & WordPress SEO

Med sociale medier er du i stand til at målrette mod en målgruppe, der deler. Selvom det typisk er en god ide at være på en række platforme, kan du indsnævre dit fokus til et par få, som din målgruppe er mest aktiv på og indsende indhold oftere der.

De førende sociale mediekanaler er Facebook med 2,07 milliarder registrerede brugere, Instagram med 800 millioner brugere og Twitter med 330 millioner aktive månedlige følgere. Andre populære kanaler inkluderer LinkedIn, Quora, Reddit og Pinterest. Det indhold, du poster på disse kanaler, skal være i overensstemmelse med USP for hvert forum, f.eks. Billeder til Instagram, faglige interesser for LinkedIn.

Du kan finjustere dine sociale medieindstillinger for at tilpasse dine indlæg i henhold til dit målmarked. Dette vil gøre dem mere relevante for specifikke grupper med hensyn til placering, alder, interesser eller køn. For eksempel giver Facebook dig mulighed for at ændre indstillinger, der passer til bestemte grupper, Twitter har hashtags til filtrering af indhold, og LinkedIn kan indsnævre dit publikum til meget specifikke netværk af personer.

Sociale medier er et sted at samle feedback, gennemføre undersøgelser, få en fornemmelse af, hvad dit publikum ønsker og sende relevant og meget aktuelt indhold. Du skal være aktiv på sociale medier på en konsekvent basis, holde en puls på tendenser og reagere hurtigt på dem. Det er super vigtigt at præsentere indhold i disse fora på en meget engagerende måde. Det hjælper også, hvis du kender til bedste tider at sende indhold for at maksimere indflydelse, og følgelig bliver planlægning af stillinger en afgørende faktor for, hvor effektive de er.

Mobiloptimering

I dag, flere søgninger påbegyndes på mobilenheder end nogensinde før. Mobil tegner sig også for en god del af konverteringer. Cyber ​​mandag 2017 hit USD 6,59 B i salg i USA, med en enorm $ 2B heraf er mobilkøb (en stigning på 40% fra 2016). Så du kan se, hvorfor det er en vigtig del af dine SEO-strategier at sikre dig, at dit websted er mobilvenligt. I dag er de fleste moderne WordPress-temaer som Total allerede responsive og går langt med at sikre, at dit websted er mobilvenligt. Ikke at glemme, mobilvenlighed er et officielt SEO-rangeringssignal fra april 2015.

En vigtig del af WordPress SEO er mobiloptimering

Så hvordan optimerer du dit websted til mobiler? Google har lagt ud retningslinier netop til dette formål. Hvert aspekt af dit websted, fra indhold og skrifttyper, til farver og logoer, skal se og fungere perfekt på mobile enheder, der bruges til at få adgang til dit websted. Du kan gøre mange store og små justeringer for at opnå dette inklusive optimering af billeder og maksimal hastighed. Når det kommer til mobil er det bedst at gøre det undgå popups på fuld skærm og vælg udvideligt indhold, såsom harmonika, udvidelige bokse og skjulte faner på dit mobilwebsted.

Du kan også overveje at undersøge Accelerated Mobile Pages, der gør dine sider hurtig til at indlæse på mobiler i Googles søgeresultater. Mange mobilbrugere får adgang til dit websted ved at trykke på en mobilapp på deres hjemmeskærme, og du vil måske også drage fordel af dette.

Googles mobilvenlige test

Og glem ikke at teste dit websted for mobilvenlighed, når du har gjort alt, hvad du kan PageSpeed ​​Insights, eller tændt Googles mobilvenlige test.

Lokal SEO

En anden vigtig SEO-faktor er lokaliseringsspecifik optimering til at imødekomme folk i et specifikt kvarter eller geografisk område. Relevante, nyttige og nøjagtige lokale søgeresultater foretrækkes af Google. “I nærheden af ​​mig” med titlen søgninger er stigende i popularitet. Disse søgninger bruger geografiske signaler til at generere lokaliseringsspecifikke slutresultater.

Google Trends, Near Me Searches

Årsagen til denne stigning er ikke langt at søge – tilgængelighed af wi-fi i offentlige rum, spurt i bærbar teknologi, mobile apps og nem netværksadgang hjælper med til at skubbe til salg af produkter fra kunder, der søger efter dem, mens de er i nærheden af ​​dit butik. Du er bestemt nødt til at være opmærksom på lokal SEO, hvis du vil tiltrække kunder, der bruger mobile enheder at shoppe.

Du kan starte en god start ved at inkludere NAP (navn, adresse og telefonnummer) på hver side. Dette er data, der bruges af søgemaskiner i søgninger med lokal intention. Hvis du er beliggende i mere end et område, skal du have en separat destinationsside for hver lokalitet og medtage indhold, der er relevant for den lokalitet. Prøv at inkludere placeringen i dit søgeord, og sørg for at bære ændringerne til sociale medier. Vær generøs med opkaldsknappen-knapper (Ring nu, tilmeld, lær mere, send en meddelelse), de er en nem måde for læsere at få forbindelse til din virksomhed.

En ting mere, du kan gøre, er at liste i lokale kataloger, f.eks CraigsList eller Bysøgning. På Google Min virksomhed kan du give detaljer som din arbejdstid, telefonnummer og retninger på Google Søgning og kort og verificere det for ægthed. Derefter har din virksomhed en bedre chance for at blive vist i et brugerdefineret panel øverst på en søgeresultatside. Facebook fungerer også Lokal opmærksomhedsannoncer hvor du kan nå folk i nærheden af ​​din virksomhed ved at vise annoncer, når de nærmer dig din placering.

Afslutter

Det er ikke let at få besøgende til dit websted i betragtning af overbelastningen af ​​oplysninger på internettet. Men tipene i dette indlæg kan hjælpe dig med at forbedre dit websteds SEO og øge trafikken til dit websted. Hvis du har brug for mere hjælp til at øge trafikken til dit websted, så tjek vores post med flere SEO-tip.

Men nu over til dig – har du nogle tip at tilføje? Eller spørgsmål om, hvordan du ellers kan forbedre dine WordPress SEO-strategier? Fortæl os det nedenfor!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map