Egyszerűsítse online jelenlétét a WordPress segítségével: Márkaépítés és marketing

 1. 1. Egyszerűsítse online jelenlétét a WordPress segítségével: Tárhely
 2. 2. Egyszerűsítse online jelenlétét a WordPress használatával: Témák, beépülő modulok, termékek és szolgáltatások
 3. 3. Egyszerűsítse online jelenlétét a WordPress segítségével: Vállalatának létrehozása
 4. 4. Jelenleg olvas: Egyszerűsítse online jelenlétét a WordPress segítségével: Márkaépítés és marketing

Minden vállalkozásnak sok gondozásra és energiára van szüksége a pozitív pénzügyi és szakmai eredmények elérése érdekében. Mielőtt elkezdené használni a festékeket és ecseteket, derítse ki, hogy mire áll és mit képvisel, mi a küldetése és hogyan fogja a világot jobbá tenni. Ezek lesznek a szálak, amelyek kitalálják vállalkozásának szövetét. Az önmegvalósítás folyamata soha nem ér véget, a WordPress webhely növekedni fog, több vonzódást szerezhet, több olvasót érhet el, és márka- és marketing erőfeszítései megváltoznak.


Barátold be a márkád

Mielőtt hagyná, hogy a világ látja a színeit, érdemes kipróbálnia a márkáját és az üzleti vállalkozást, és tesztpróbaba tehet. Ebben az időszakban kérdezze meg magától: „Miért akarok képviselni?” És beszéljen ismerőseivel és családtagjaival márkájának, logójának és üzleti tervének jellemzőiről.

Minden a marketing; termékét, tartalmát, üzleti manifesztjét, márkáját, munkaminőségét, az Ön által nyújtott ügyfélszolgálatot…

A tesztelők egy ilyen vegyes csoportjából következtetéseket vonhat le a jövőbeli tanfolyamról, amelyet a további vizuális márkaépítés folyamatában kell megtennie. Miután elemezte a megjegyzéseket, több eszköz áll rendelkezésére. Tekintse meg a megjegyzéseket, mint visszacsatolást, amit kap minden, amit létrehoz, és háláljon az iránymutatások javításáért.

Online jelenlét márkanéven keresztül

A márkanév az üzleti kultúrája és az a gondolat, hogy hozzájárulj a világhoz. A választott címke olyan dolog, amely karrierje során mindig követi a terméket és a márkát. Tömörnek és fülbemászónak kell lennie. Ha blogot írsz, és neked is kellene, akkor a címkenek fel kell tüntetnie az olvasás fő előnyeit.

Az eredeti márkajelzés kidolgozása azt jelenti, hogy elindítják a következetes és kreatív dizájnt, amely előcsarnokként szolgál majd, mielőtt a célközönség belép a kreatív munkája világába. Amikor a belek ösztöne azt mondja, hogy a megfelelő dolog van, akkor barátságos leszel a márkáddal, és készen állsz a WordPress üzletének felhatalmazásának más szakaszaira is..

Közönség elérése közösségi csatornákon keresztül

A WordPress nagyszerű platform a termékek vagy szolgáltatások elindításához. Annak érdekében, hogy munkáját kibocsássa, befektetnie kell a kommunikációba. Ha termékeit az internetes piacra szánják, akkor minden bizonnyal többnyire online kommunikálnak, de még ha nem is, akkor az interneten dokumentált mindennek ünnepe van a keresőmotoroknak és azoknak az embereknek, akik szeretnének többet megtudni arról, hogy Ön mire készül, és hogyan lehetnek hasznosak, ha veled üzletelnek.

A közösségi média minden vállalkozásnak meg kell próbálnia. Ez a legközépibb stratégia a látogatók vonzására az Ön webhelyére, de általában akkor működik, ha elkötelezett vagy. Azt javaslom, hogy összpontosítson a Facebookra, a Twitterre, a Google Pluszra és az Instagramra, megnézze, melyik adja a legtöbb forgalmat, és folytassa azt.

Az online közönség meglehetősen sokrétűvé vált, és tudnia kell, hogy milyen típusú embereket kell felvennie. Elegendő lenne a szociális média egyik fő csatornájára összpontosítani. Például, ha új e-kereskedelemmel foglalkozó divat webhelyet indít, akkor valószínűleg a közösségi média képeire összpontosít, tehát Instagram eszközök a hozzászólások optimalizálása és megtervezése valóban segíthet az online jelenlétében.

Tedd rá a keresőmotorokra

Online jelenlét SEO-n keresztül

Ha egy keresztezőn állsz, figyelned kell néhány olyan jó minőségű vagy vonzó autóra, amely elhalad, és mások egyáltalán nem hívják fel a figyelmet. Ugyanez a folyamat történik az internetes forgalomban is. Néhány webhely teljes sötétségben létezik, és senki sem tud róla, míg más webhelyek és blogok sok olyan látogatót vonzanak, akik gyakran feliratkozók vagy rendszeres követők..

A blogokat és a webhelyeket a keresőmotorok állandó felügyelete alatt tartják. Annak érdekében, hogy a WordPress-vállalkozást észrevegyék, be kell tartania néhány szabályt.

 • Webhelyének oldalainak láthatónak kell lenniük a keresőmotorok számára, hogy tartalma megjelenjen az indexekben
 • A keresőmotorok sokféle algoritmussal ellenőrzik az oldalakat, jegyzeteket készítenek az oldalakról és osztályozzák őket, tehát a kiváló minőségű tartalomra kell törekednie.

Miután a webhelyet indexelték, a tartalom elérhető lesz a keresőmotorok segítségével történő kereséssel. Ezért van szüksége szöveges tartalomra. Számunkra, emberek, egy kép több ezer szót érdemel, de a keresőmotorok esetében nem.

Ezenkívül annak érdekében, hogy webhelye SEO-barátságosabbá váljon, a címkecímkét hozzá kell igazítania a keresőmotorokhoz. A címcím nagyon fontos elem, mivel ez megjelenik az eredményoldalakon, és ily módon vagy vonzza, vagy kiszorítja a potenciális látogatókat.

Ha bármilyen képet közzétesz a webhelyén, akkor azt is meg kell írnia az alt címkék használatával. Ez a címke rövid magyarázatot ad az egyes fényképekről. Ezzel a képeket indexelik és felismerik a keresőmotorok. Emellett a hallásproblémájú emberek a képernyőn megjelenő olvasók segítségével meg is hallhatják, mi található ezekben a képekben.

A webhely vagy blog meta leírása nagyon fontos jellemző, amely látható az eredményoldalakon, és közvetlenül részt vesz az átkattintási arányban. Ha vannak olyan keresési lekérdezésekre vonatkozó kulcsszavak, ez vonzza az embereket a munkájához, és magasabb konverziós arányhoz vezet.

Van néhány általános SEO hiba, amelyet meg kell próbálnia elkerülni, ezért töltsön további néhány percet ezen áthaladáson, és ellenőrizze, hogy webhelye megfelelően van-e indexelve..

Kulcsszavak a SEO-hoz

Online jelenlét kulcsszavakon keresztül

Ha információt szeretne kapni azokról a kulcsszavakról, amelyeket az emberek leggyakrabban írnak be a keresőmotorokba az Ön tartalmához való hozzáférés érdekében, a Google Analytics metrikák használata jó megoldás. Nem biztos abban, hogyan kezdje el, majd fizetje meg ingyen Google Analytics a WordPresshez plugin Yoast

Ezt követően láthatja a kulcsmondatokat, az egyes oldalakon töltött időt, a kattintásokat, a visszatérő látogatókat és mindent, ami megmutatja, hogy webhelye mely részei működnek, és melyek nem. A tartalommarketing stratégiát is létrehozhat a legjobban teljesítő tartalom alapján.

Ez lehetővé teszi továbbá a weboldalak teljes tartalmának áttekintését, és feljegyezni a legfontosabb kifejezéseket és szavakat, amelyek hasznosak lehetnek a közönség és a jövőbeli tartalom létrehozása során..

Ezen felül használhat Google AdWords Kulcsszóválasztó eszköz annak meghatározására, hogy mely kulcsszavak a legmegfelelőbbek az Ön tartalma és az azt kereső emberek számára. Ez az eszköz alapos keresést végez, és felveszi a legjobb kulcsszóválasztást. Itt, a WPExplorer oldalán van egy nagyszerű kulcsszó-kutatási útmutató, ezért kérjük, nézd meg.

A SEO kontextus folyamatosan változik, de nem szabad túl sok időt vagy erőfeszítést költenie ezeknek a változásoknak a követésére, hogy a tendenciákkal lépést tudjon követni.

Marketing bevált gyakorlatok

Kétféle SEO erőfeszítés létezik:

 • On-page – ott történik közvetlenül a domainjén belül, a tartalom előállítása és optimalizálása révén
 • Oldalon kívüli – kívül, a domainjén kívül, a linkek kiépítése és a vendég blogok révén

Online jelenlét a legjobb marketing gyakorlatok révén

A bevált marketing gyakorlatok az, amelyek hosszú távon megtérülnek, ezért fontos, hogy mindent megtegyen a kezdetektől. Nem akar időt tölteni a Google algoritmushatásainak kijavításával a webhelyén. Mindig kövesse a WordPress SEO bevált gyakorlatait.

Van egy általános igazság a SEO-nál – semmi nem helyettesítheti a tartalom hiányát.

Ha azt akarja, hogy online munkáját és jelenlétét megbecsüljék és kövessék, fektessen be minden tudását és készségeit a tartalomba. A SEO csak akkor nyújt segítséget a kiváló minőségű tartalom számára, hogy megtalálják az utat az olvasók, követők, vezetők és végül kifizető ügyfelek számára. .

Webes használhatóság és SEO

Az Ön webhelyét motorok feltérképezik, de az emberek számára készült. Mindig gondoljon az emberekre, amikor úgy dönt, hogy végrehajt egy változást.

A WordPress webhelyének:

 • könnyen navigálható (a ragacsos fejléc megvalósítása jó szolgáltatás)
 • egyetlen kulcsszóra / témára optimalizált hozzászólások és oldalak vannak
 • legalább 400 szavas oldalakkal és több mint 600 szavas cikkekkel rendelkezik, egyedi, kiváló minőségű tartalommal (képek, videók és egyéb vizuális tartalmak)

Ha a keresőmotorok probléma nélkül képesek feltérképezni az Ön webhelyét, akkor az emberek is ezt fogják tenni. Tegye információs architektúráját a lehető legalacsonyabbá, felesleges alkönyvtárak és kategóriák nélkül. Minél kevesebb rendetlenség van, annál jobb. Az egyszerű navigáció és a kellemes olvasási élmény adja az örömteli böngészési élményt, nem is beszélve a visszatérő látogatókról és az ügyfelekről.

Tekerje fel

A márkaépítés és a marketing ötleteiből meríti erejét. Ötleteiteket adnak a minőségi tartalomhoz és termékekhez. A WordPress-t magánszemélyek, cégek, ismert bloggerek használják, és ez számos ambiciózus és hozzáértő ember számára lehetőséget ad arra, hogy elindítsák ötleteiket, és megbecsülést és pénzügyi elégedettséget kapjanak munkájukért..

Ne hagyatkozzon kizárólag a logóra, névre, marketingre és SEO-ra, hanem fejleszd magad és márkád a tapasztalatainak, szenvedélyének és ötleteinek bemutatásával és megosztásával a csodálatos tartalmak, termékek és szolgáltatások révén. Továbbá, ha úgy gondolja, hogy valami hiányzott, hagyja el nekünk az alábbiakat. Szeretnénk hallani felőled!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map