Begyndervejledning til SEO til WordPress: Intro, Prep & Jargon

 1. 1. I øjeblikket læser: Begyndervejledning til SEO til WordPress: Intro, Prep & Jargon
 2. 2. WordPress Nøgleordsundersøgelse og brug til SEO
 3. 3. Forbedre SEO med backlinks, webstedshastighed og mere

I denne kortfattede guide lærer du, hvordan du optimerer dit WordPress-sted og indbetaler de besøgende, du har forladt på bordet. I denne del vil du blive introduceret til SEO og få vist nogle trin, du skal tage for at forberede det kommende arbejde. Hvis du har problemer med at forstå nogen vilkår eller Jargon, skal du se afsnittet “dechiffrering af jargon”.


Hvad er SEO, og hvorfor skal du bruge tid på det?

Hvis du ikke ved, står SEO for søgemaskineoptimering, og det er dybest set disciplinen ved at få søgemaskiner, ofte med et stort fokus på Google, til at sende dig besøgende.

SEO er kompliceret, og det kan være svært at forklare alt, hvad det indebærer, uden at trække videre, så vi holder det kort og sødt. Den enkleste måde at forklare SEO er at sige, at det handler om kommunikation. På den ene side at kende dit potentielle publikum og kommunikere til dem på deres sprog, på den anden side kommunikere til søgemaskinerne om, at dit fantastiske indhold er værd at deres bots opmærksomhed og ærbødighed.

SEO er ofte udformet til at lyde som en slags mystisk, magisk bestræbelse. En rejse gennem grumset hav, som kun ‘guruerne’ og eksperterne kan navigere (eller spille resultaterne ved at ‘snyde systemet’). Og når det kommer til at bryde ind i de 10 bedste resultater på Google for de mest konkurrencedygtige vilkår derude og opretholde din rang, er det måske sandt.

Men det er ikke det, denne WordPress SEO-guide handler om. Denne guide viser dig nogle af de bedste fremgangsmåder, der kan begynde at få dig en lille, men betydelig søgetrafik, der vil tilføjes over tid.

Når det drejer sig om, hvorvidt du skal bruge tid på SEO som nybegynder, synes bloggesamfundet at være opdelt i halvdelen. Mennesker, der blogger om SEO “kan ikke undervurdere vigtigheden af ​​at gøre SEO”, mens folk der laver sociale medier, netværk, så kalder du det, alle slags ignorerer det.

Selvom jeg har set nogle overbevisende statistikker, der viser, at gæstebloggingstrafik konverterer bedre end søgetrafik, er den potentielle mængde også en helt anden. Mens gæsteposter muligvis bringer nogle få hundrede besøgende, tusinder endda, er den potentielle levetidstrafik ved at få en enkelt stillingsrangering af et andet omfang. Selv for nogle ‘uklare’ søgetermer, der kun får 30 daglige søgninger, er det tusinder af potentielle besøgende om året (og selvfølgelig er der heldigvis ikke brug for netværk / kold e-mail). Så lad os grave i WordPress SEO!

Jeg troede, at WordPress allerede var SEO-optimeret?

WordPress SEO af Yoast

Ja, ja… og nej. Korrekt struktur er en vigtig del af SEO, og WordPress har mange centrale strukturer på plads, der gør det indhold mere attraktivt for søgemaskiner. Med ekstra plugins, for eksempel WordPress SEO af Yoast, kan du tjekke en masse kasser uden næsten ingen anstrengelse overhovedet. Men der er nogle ting, der skal gøres, i det mindste for nu, mere eller mindre manuelt. Som at optimere dine billeder og sørge for, at dit websted indlæses så hurtigt som det kan. Eller brug overskrifttags korrekt, når du skriver indhold. Og sørg for, at dit indhold virkelig er nyttigt og får en andel eller tre og en backlink eller to.

Men intet af dette betyder noget, hvis ingen søger efter det, du skriver om, på samme måde som du skriver om det.

Selvom Google har gjort nogle fremskridt med hensyn til genkendelse af indhold, der er nyttigt for brugeren, selv når søgeudtrykkene ikke nøjagtigt matcher din brug af nøgleord, er der stadig ingen reel erstatning for nøgleordsforskning. Ligegyldigt hvor optimeret din side er, hvis ingen søger efter det, du skriver om, er der ingen, der finder den, selvom du rangerer øverst. (Så vær ikke for stolt af at placere nr. 1 til det nøjagtige match-nøgleord til navnet på dit websted. Selvom det kan være nyttigt at hjælpe tidligere besøgende med at komme tilbage til dit websted, er det meget usandsynligt, at du får nye øjebolde. )

Nøgleordsundersøgelse

Google AdWords søgeordsplanlægger

Hvis du tænker over, hvordan en søgemaskine fungerer, ved at gennemgå og indeksere dine sider og dit indhold og derefter matche det op med anmodninger fra søgere, kan du få en fornemmelse af, hvad det handler om. Søgemaskineoptimering handler på en måde om at kommunikere effektivt til et potentielt publikum. du skal vide, hvordan man kommunikerer med publikum.

Og det er her nøgleordsforskning kommer ind. Nøgleordsundersøgelser handler om at tale det potentielle besøgende. En lidt anden formulering kan betyde en forskel på 1000% i potentielt publikum. Nogle gange mere (men det betyder ikke, at du altid skal målrette mod den mere populære, mere om det senere).

Selvom der er et stort antal software til at udføre nøgleordsundersøgelser derude, bruger vi i denne vejledning det gratis alternativ til Google Nøgleordsplanlægning (du har brug for en aktiv AdWords-konto for at bruge den, hvilket er let nok, hvis du allerede har en Google-konto – den er gratis).

En af mine yndlingsfunktioner omkring nøgleordsplanlæggeren er, at du kan bruge det til at få forslag og indsigt i det sprog, dit publikum bruger, når de søger efter indhold, ved blot at indtaste et bredere emne eller et problem.

Den anden del af søgeordsundersøgelse er at vurdere konkurrencen. Dette er nøglen, da det vil hjælpe dig med at beslutte, om det er værd at bruge din tid til at prøve at gå efter et specifikt nøgleord, eller du skal blot gemme det til senere og gå videre til grønnere græsgange.

SEO bedste praksis ifølge Google

Google fraråder “bygning af kunstige links”, herunder gæsteblogging for at opbygge backlinks. I stedet råder Google dig til at:

 • Optimer din webstedsstruktur
 • Skriv nøjagtige sidetitler
 • Forbedre dine webstedsadresser
 • Brug rigtigt metabeskrivelser
 • Skriv kick ass-indhold, eller lever kick-ass-tjenester
 • Brug korrekt tagkoder
 • Optimer dine billeder

Forberedelse

Og nu på den faktiske gør. Følgende ting vil hjælpe dig med at få dit websted klar til implementering af SEO’s bedste praksis, vi vil tackle i den næste del af guiden.

Trin 1 Sørg for, at søgemaskiner kan indeksere dig.

wordpresssearchenginevisibility

FORLAG DENNE BOKS UHAKKET! Ligegyldigt hvor godt du gør alle de andre ting, hvis du roter dig sammen med dette trin, betyder det overhovedet ikke noget. Dit websted fortæller googlebots, bingbots og yahoobots, at de ikke er velkomne her. Og de vil komme videre, hvilket gør dig effektivt usynlig for de fleste (hvis ikke alle) søgemaskiner.

Trin # 2 Installer en SEO-plugin, der samler op, hvor WordPress forlader.

En af de mest brugte og anbefalede plugins, og den, vi bruger her, er WP Explorer, er WordPress SEO af Yoast (du lærer at bruge det senere, i detaljer, så der er ikke noget at bekymre sig om).

Trin # 3 Få dit websted indekseret, hvis det ikke allerede er

For at blive indekseret af Google skal du bruge et allerede indekseret websted for at linke til dit websted, eller du bliver nødt til manuelt at få dit websted indekseret. Du kan gøre dette ved at indsende dit sitemap (oprettes let ved hjælp af et plugin som WordPress SEO af Yoast, eller XML-sitemaps) ved brug af Googles webmasterværktøjer (for at blive indekseret i Bing-brug Bing Webmasterværktøjer for at indsende dit sitemap). Mere om oprette et XML-sitemap og indsende det her.

Trin 4 Lad de grimme permalinks bag

Standardstrukturen (p = 999) er ikke kun dårlig for udseende, den beskadiger også indirekte din placering, fordi det at hjælpe lidt med at have nøgleord i din side-url. Det er sådan en nem løsning også. Gå blot til indstillinger> permalinks og vælg linket “postnavn” -struktur, så er du klar.

wordpresspermalinks

Afkryptering af jargon

Det er her vi forsøger at dechiffrere noget af den jargon, der ofte bruges, når vi taler om SEO. Hvis du har et begreb, undrer du dig over, hvad det betyder, er du velkommen til at give en kommentar!

 • Søgevolumen = Mængden af ​​søgninger, et specifikt søgeord får pr. Måned.
 • Nøgleord = Henviser oftest til et ord eller en sætning, der søges efter i, i sammenhæng med at sætte det ind i dit indhold.
 • Søgesætning = Noget, som nogen søger i søgemaskiner.
 • Nøjagtigt matchende nøgleord = Nøgleord, der er det nøjagtige match til en søgesætning (‘Organisk kattemat’ er et nøjagtigt match, men ‘Natural Cat Food’ er det ikke).
 • Backlink = Et link fra et eksternt websted til et websted eller en side.
 • Permalink = Den fulde url for et indlæg (eller side). Grundlæggende hvor du finder et indlæg, når det ikke længere er på forsiden.
  I denne kortfattede guide lærer du, hvordan du optimerer dit WordPress-sted og får ekstra besøgende, som du muligvis forlader på bordet.

Konklusion

Du er i gang med en god start og godt på vej til bedre forståelse og implementering af god WordPress SEO-praksis. Forhåbentlig har du nu en idé om, hvor du skal starte med SEO til dit websted. I mit næste indlæg henter vi nøgleord, deres betydning og hvordan man vælger de bedste til dit WordPress-sted – så hold dig opdateret! Og hvis du har noget at tilføje, skal du bare skrive en kommentar nedenfor. Vi vil meget gerne høre, hvad du har at sige om SEO-prep.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map