Bedste WordPress SEO værktøjer til 2020

Bedste WordPress SEO værktøjer

De fleste webstedsejere stræber efter at øge deres organiske trafik – dvs. besøgende, der ankommer via ubetalte søgeresultater via websteder som Google og Bing. Imidlertid, med så mange websider, der konkurrerer om eftertragtede pletter på Search Engine Results Pages (SERPs), kan det være ekstremt vanskeligt at øge din placering.


Hele målet med WordPress SEO (søgemaskineoptimering) er at finjustere dine websider, så de rangerer højere i SERP’er. Heldigvis er der masser af værktøjer til rådighed til at hjælpe dig med at udføre din SEO-strategi, og som et resultat øge din placering af søgemaskiner.

I denne artikel skal vi se på nogle af de bedste WordPress-værktøjer og plugins til at hjælpe dig med at optimere dine websider i 2019. Lad os komme i gang!

1. Yoast SEO

Yoast SEO-plugin

Med millioner af downloads er Yoast SEO et af de mest populære WordPress-plugins. Det leveres med brugervenlig funktionalitet til at hjælpe dig med dine SEO-strategier. Det er kendt for dets side analyse -funktion, som hjælper dig med at forbedre søgeordsbrug, indholdslængde, læsbarhed og mere. Andre praktiske indstillinger inkluderer oprettelse og underretninger af XML-sitemap, brødkrummer og integration af sociale medier. Hvis du er en SEO-begynder, er dette plugin et fantastisk sted at starte.

2. SEOPress

SEOPress til WordPress

En anden fantastisk mulighed for at optimere dit WordPress-sted er med SEOPress. Dette SEO-plugin tilbyder alt, hvad du har brug for for at forbedre dine placeringer såsom XML- og HTML-sitemaps, analyse af indholdssøgeord, åbne grafindstillinger, Google Local Business-data, omdirigeringer og mere. Plus SEOPress har en hvidmærket backend og en nyttig, brudt link-scanner indbygget. (selv i den gratis version).

Mens der er en gratis version på WordPress.org, hvilket er en fantastisk måde at prøve plugin-en, SEOPress Pro tilbyder masser mere. Når du opgraderer til en Pro-plan, får du endnu mere kraftfulde funktioner såsom support til brødkrumm, avancerede sitemaps til Google Nyheder eller Video XML, markering af strukturerede datatyper, nemme redigeringsværktøjer til dine robots.txt- og htaccess-filer, WooCommerce-integration og mere. For bare $ 39 (som du kan bruge på ubegrænsede websteder) er det værd at investere i dit websteds SEO.

3. Alt i én SEO-pakke

Alt i én SEO-plugin

Alt i én SEO-pakke er en anden enormt populær gratis WordPress-plugin med over 30 millioner downloads. Det er ofte knyttet som et alternativ til Yoast SEO, selvom det ikke tilbyder den samme dybde, når det kommer til on-page analyse. Det har dog mange andre lignende funktioner, såsom metatags, XML-sitemaps og integration af sociale medier. En unik egenskab ved Alt i én SEO-pakke er, at det er det eneste gratis plugin, der giver SEO-integration til e-handelswebsteder – inklusive dem, der bruger WooCommerce.

4. BAVOKO SEO-værktøjer

BAVOKO Gratis WordPress-plugin

BAVOKO SEO Tools er et godt alternativ til de 2 tidligere nævnte plugins. Tilbyder standardfunktioner til SEO på side (XML-sitemaps, metatitler, beskrivelser, indholdslængde, søgeordsoptimering osv.) Ud over nyttig SEO-præstationsovervågning (nøgleord, backlinks og konkurrentanalyse) og et redskab til generering af rapporter adskiller virkelig BAVOKO. Det er som at få flere SEO-tjenester plus et plugin til en lav pris. Du kan prøve BAVOKO SEO-værktøjer gratis, men for at få alle de funktioner, du har brug for at opgradere til premium (starter ved $ 19.99 pr. måned).

5. Rang matematik

Rang Math SEO WordPress Plugin

Rank Math er en anden stor plugin-mulighed for at administrere din WordPress SEO. Plugin tilføjer nemme muligheder for at hjælpe med at forbedre dit indhold, som fx søgeords tip, indholdets længdeovervågning, permalinkevaluering og mere. Rank Math er også integreret med Google Webmasters, så du kan spore webstatestatistikker og ydeevne lige fra dit WordPress-dashboard. Andre plugin-funktioner inkluderer overvågning af Google-gennemgangsfejl, kontekstuelle værktøjstip, automatiserede SEO-indstillinger for billede, XML-sitemap-generator, rige kodestykker (inklusive til brugerdefinerede posttyper) og mange flere.

6. Premium SEO-pakke

Et Premium SEO Pack-dashboardskærmbillede

Info & DownloadSe demoen

Premium SEO Pack er et komplet WordPress SEO-plugin, der hjælper dit websted med at rangere bedre i søgemaskiner. Dette premium plugin kombinerer det bedste fra både SEO og social optimering for at begrænse behovet for flere plugins. Premium SEO Pack inkluderer socialstatistik, sideanalyser, sidevalideringer og mere. SEO er vigtig – når folk søger efter et emne, du skriver om, vil du have, at dit websted skal vises først. Sådan kan du generere masser af trafik (og endda salg) og få dit publikum til at vokse.

En unik funktion ved dette plugin er muligheden SEO Mass Optimization. Med dette kan du optimere hver side, post og brugerdefineret posttype på dit websted med et par klik. Modulet giver dig muligheden for at optimere metatitlen, optimere metabeskrivelsen samt auto-detektere og optimere nøgleordet til dit indhold. Dette betyder, at du potentielt kan forbedre din SEO (og din placering) på bare få sekunder.

En anden stor funktion ved plugin er indbygget Google Analytics support og social statistik. På denne måde kan du let se og spore dine resultater fra at gøre SEO tilpasning på dit websted. Premium SEO Packs tilpassede Google Analytics-skærm gør det nemt at se og forstå din søgestatistik, mens modulet Social Stats viser dit netværks rækkevidde. Med al informationen om dit websted er stor, er der også et nyttigt SERP-sporingsmodul til at vise dig, hvordan dit websted stabler op til din konkurrence – fantastisk information for at se, hvor du står.

7. SEOPressor

SEOPressors hjemmeside

Info & DownloadSe demoen

SEOPressor er et premium WordPress-plugin designet til at give dig maksimal kontrol over dit websteds SEO i en brugervenlig grænseflade. Udviklerne hævder, at plugins avancerede algoritme emulerer Google, så du får nøjagtige forslag til optimering af dine sider. SEOPressor samler alle de væsentlige SEO data til dit websted og præsenterer dem et sted – advarer dig om eventuelle problemer.

Plugin indeholder også semantisk analyse og de relevante tilknyttede markupstandarder. Det giver dig fuld kontrol over, hvordan søgemaskiner gennemsøger dit websted, og optimerer også din linkprofil. For $ 9 pr. Måned for fuld brug af værktøjet ser SEOPressor ud som en ganske god handel.

8. Moz Pro

Moz Pro-startsiden

Moz Pro tilbyder en samling værktøjer og funktioner, der hjælper dig med at administrere dit websteds SEO-strategi. Det sporer ugentlig placering for dit websted og dine konkurrenter og opdager og prioriterer søgeord ved hjælp af dets Søgeord Explorer-værktøj. Det bruger også Åbn Site Explorer for at hjælpe med linkopbygning og gennemsøger dit websted for at søge efter eventuelle relevante problemer.

Hvis du har brug for yderligere overtalelse, tilbyder Moz Pro også funktioner til at hjælpe dig med din on-SEO SEO og tilbyder en pakke med rapporterings- og analysemuligheder. Fra $ 79 per måned (for et årligt abonnement) er prisen bestemt stejl sammenlignet med andre. Men hvis du tror, ​​du vil bruge alle dens tilbud, kan det være det værd.

9. ahrefs SEO værktøjer og ressourcer

ahrefs SEO-værktøjer og ressourcer Premium-abonnement

Hvis du leder efter en måde at overvåge dit websteds SEO-ydeevne er en god mulighed. Denne premium-service inkluderer værktøjer til konkurrentanalyse, nøgleordsundersøgelse, backlink-overvågning, indholdshuller, rangsporing og mere. Bedst af alt kan du konfigurere automatiske advarsler og rapporter, der skal e-mailes til dig med regelmæssige intervaller (f.eks. En gang om ugen) for at holde styr på specifikke SEO-faktorer, du fokuserer på.

10. Rankie

Rankie-startsideoverskriften

Info & DownloadSe demoen

Rankie er et premium WordPress-plugin, der er designet specielt til at hjælpe dig med at holde styr på din websides Google-placering. I stedet for manuelt at kontrollere dine søgeord, skal du bruge Rankie til at undersøge, spore og rapportere om dine ønskede nøgleord for at se, hvordan det går med din SEO.

SEO er meget vigtig for hvert websted – især din søgeordsrangering. Hvis du rangerer efter et fantastisk søgeterm i din branche, kan du få masser af trafik, der kan konverteres til salg, reklamer eller en anden konvertering. Rankie er et fantastisk værktøj, som du kan bruge til at vælge og spore dine ønskede søgeord. Når det er installeret, kan du bruge Rankie til at søge efter dine søgeord – pluginet vil endda foreslå yderligere udtryk, som du måske ønsker at rangere efter baseret på det, du søger.

Med hensyn til sporing inkluderer Rankie 4 indstillinger, som du kan spore dine søgeord med: Google, Google Ajax api, whatsmyserp.com eller ezmlm.org. Samt et integreret værktøj, der foreslår lister over nøgleord, som du måske ønsker at målrette mod. Pluginet giver dig også daglige rangeringsrapporter komplet med nøgleordgrafer, så du kan se, om dine SEO-forbedringsmetoder fungerer. Derudover kan du få rapporterne sendt til dig, så du aldrig glemmer at kontrollere dem.

11. Google Nøgleordsplanlægning Gratis SEO værktøj

Google Nøgleordsplanlægger startside

Google Keyword Planner er et værktøj til AdWords abonnenter, der foreslår nøgleord at prøve at rangere efter. Du kan indtaste oplysninger om dit produkt og dit websted og målrette din søgning med forskellige parametre. For hvert foreslået søgeord kan du se historiske data, inklusive gennemsnitlige månedlige søgninger, konkurrenceniveauet og et foreslået AdWords-bud.

Selvom dette værktøj er ekstremt værdifuldt, har det en lidt mindre end intuitiv interface, så det er værd at tjekke en god tutorial før du sidder fast.

12. Søgeordsværktøjs gratis planlægning

Startsiden til søgeordsværktøjet, der viser søgefeltet

Søgeordsværktøj er knyttet som et alternativ til Google Nøgleordsplanlægning. Det har en enkel grænseflade og bruger Googles autofuldførende funktion til at generere hundredevis af forslag til nøgleord med lang hale til hvert søgeudtryk, du indtaster. I modsætning til Google Nøgleordsplanlægger viser den gratis version af søgeordsværktøjet kun nøgleordene og ikke de ledsagende data, såsom søgevolumen, pris pr. Klik og konkurrence. Disse oplysninger kan låses op, hvis du vælger at betale for højere niveau premium versioner.

13. LinkPatrol Premium Service

LinkPatrol-hjemmesiden

LinkPatrol er et premium WordPress-plugin, der er fokuseret på at hjælpe dig med at rydde op i din udgående linkprofil. Det tager kun få sekunder at scanne hele dit websted efter links og giver dig en liste over alle forfattere, domæner og forankringstekst, der er knyttet til dem. Hvis du bemærker det dårlige links, det er hurtigt og enkelt at tilføje en ingen følger tag eller strip linket til URL’en. Priser starter ved $ 50 pr. År.

14. GTmetrix Free Site Speed ​​Analyzer

GTmetrix-hjemmesiden

GTmetrix er et værktøj designet til at hjælpe med webstedshastighed, en faktor der søgemaskiner overveje i ranking algoritmer. Det giver dig indsigt i, hvor hurtigt dit websted indlæses, og hjælper dig derefter med at forbedre dets ydeevne. Det analyserer dine sider med Googles sidehastighed og Yahoo YSlow regelsæt og leverer resultater inklusive sideindlæsningstid og samlet sidestørrelse. Du kan også se, hvordan dit websted stabler sig sammen med andre GTmetrix-overvågede websteder.

Værktøjet giver dig også mulighed for at spore ydelse, analysere webstedshastighed gennem en mobilenhed og teste din side i flere regioner. Endelig er du også i stand til at registrere sidebelastninger og afspille resultaterne for at finde præstationsproblemer.

Afsluttende tanker

SEO er et komplekst emne og kan ofte virke skræmmende i starten. Med så mange komponenter at tænke på, kan det blive en overvældende opgave at optimere dine websider for bedre at spille SERP’erne.

I dette stykke har vi forsynet dig med 10+ værktøjer og WordPress-plugins til at hjælpe dig med at udtænke og implementere din SEO-strategi for 2019. Har nogle af disse værktøjer funktion i din daglige SEO-arbejdsgang? Har du andre SEO-tip til det nye år? Fortæl os det i kommentarfeltet nedenfor!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map