Aloittelijan opas WordPressin hakukoneoptimointiin: Johdanto, valmistelu ja kieli

 1. 1. Luettu tällä hetkellä: Aloittelijan opas WordPressin hakukoneoptimointiin: Johdanto, valmistelu ja kieli
 2. 2. WordPress-avainsanojen tutkiminen ja käyttö SEO: lle
 3. 3. Paranna hakukoneoptimointia käänteisten linkkien, sivuston nopeuden ja muun avulla

Tässä tiivissä oppaassa opit kuinka optimoimaan WordPress-sivustosi ja käteisrahaa kävijöille, joille olet jättänyt pöydälle. Tässä osassa esitellään SEO: ta ja esitellään joitain vaiheita, jotka on toteutettava tulevan työn valmistelemiseksi. Jos sinulla on ongelmia minkä tahansa termin tai sanakirjan ymmärtämisessä, tutustu kohtaan “Erikielen dešifiointi”.


Mikä on SEO ja miksi sinun pitäisi viettää aikaa siihen?

Jos et tiedä, hakukoneoptimointi tarkoittaa hakukoneiden optimointia, ja se on periaatteessa kurinalaisuus saada hakukoneet, usein keskittyen voimakkaasti Googleen, lähettämään sinulle kävijöitä.

SEO on monimutkainen, ja voi olla vaikea selittää kaikkea sitä, mitä siihen liittyy, vetämättä, joten pidämme sen lyhyenä ja suloisena. Yksinkertaisin tapa selittää SEO on sanoa, että kyse on viestinnästä. Toisaalta tietäen potentiaalinen yleisösi ja kommunikoimalla heille heidän omalla kielellään, ja toisaalta viestimällä hakukoneille, että mahtava sisältö on heidän robottinsa huomion ja kunnioituksen arvoinen.

SEO on usein suunniteltu kuulostamaan jonkinlaiseksi mystiseksi, maagiseksi pyrkimykseksi. Matka hämärän meren läpi, jossa vain ‘gurut’ ja asiantuntijat voivat navigoida (tai pelata tuloksia ‘huijaamalla järjestelmää’). Ja kun kyse on kymmenen parhaan tuloksen löytämisestä Googlessa kilpailukykyisimmillä ehdoilla ja sijoituksen ylläpitämisessä, ehkä tämä on totta.

Mutta tästä WordPress SEO -oppaassa ei ole kyse. Tämä opas näyttää sinulle joitain parhaita käytäntöjä, joista voi alkaa saada pieniä, mutta merkittäviä hakuliikenteitä, jotka lisääntyvät ajan myötä.

Kun kyse on siitä, kannattaako viettää aikaa hakukoneoptimointiyrityksiin aloittelijana, blogiyhteisö näyttää jakautuvan kahtia. Ihmiset, jotka bloginvat SEO: sta, “eivät voi aliarvioida SEO: n tekemisen merkitystä”, kun taas sosiaalisen median, verkostoitumisen, sinä nimet, ihmiset kaikenlaista välittämättä siitä.

Vaikka olen nähnyt pakottavia tilastoja, jotka osoittavat, että vierasblogien liikenne tuottaa paremman tuloksen kuin hakuliikenne, potentiaalinen määrä on myös aivan erilainen. Vaikka vierasviestit voivat tuoda muutamia satoja kävijöitä, jopa tuhansia, potentiaalinen elinikäinen liikenne yhden viestin sijoituksen saamisesta on eri laajuinen. Jopa joillekin kohtalaiselle hakutermille, joka saa vain 30 päivittäistä hakua, on tuhansia potentiaalisia kävijöitä vuodessa (ja tietenkin, verkostointia / kylmää sähköpostia ei tarvita). Joten kaivataanpa WordPress SEO: ta!

Ajattelin, että WordPress oli jo SEO-optimoitu?

Yoastin WordPress SEO

No, kyllä… ja ei. Oikea rakenne on tärkeä osa hakukoneoptimointia, ja WordPressillä on useita avainrakenteita, mikä tekee sivuston sisällöstä houkuttelevamman hakukoneille. Lisälaajennuksilla, esimerkiksi Yoastin WordPress SEO, voit tarkistaa paljon ruutuja melkein vaivattomasti. Mutta on joitain asioita, jotka on tehtävä, ainakin toistaiseksi, enemmän tai vähemmän manuaalisesti. Kuten kuvien optimoinnista ja siitä, että verkkosivustosi latautuu niin nopeasti kuin mahdollista. Tai käyttämällä otsikkotunnisteita oikein, kun kirjoitat sisältöä. Ja varmistaa, että sisältösi on todella hyödyllistä ja kerätä yksi tai kolme osaa ja käänteinen linkki tai kaksi.

Mutta tällä ei ole merkitystä, jos kukaan ei etsi sitä, mistä kirjoitat, samalla tavalla kuin sinä kirjoitat.

Vaikka Google on edistynyt jonkin verran käyttäjän tunnistavan hyödyllisen sisällön tunnistamisessa, vaikka hakutermit eivät täsmälleen vastaa avainsanojesi käyttöä, avainsanatutkimukselle ei vieläkään ole mitään todellista korvausta. Riippumatta siitä, kuinka optimoitu sivu on, jos kukaan ei etsi sitä, mistä kirjoitat, ketään ei löydä, vaikka se sijoittuisi kärkeen. (Joten älä ole liian ylpeä sijoituksesta # 1 tarkan haun avainsanalla verkkosivustosi nimeä varten. Vaikka siitä voi olla hyötyä aiempien kävijöiden palaamisessa sivustollesi, on erittäin epätodennäköistä, että saat uusia silmämunia. )

Avainsanatutkimus

Google AdWords avainsanan suunnittelija

Jos mietit hakukoneen toimintaa indeksoimalla ja indeksoimalla sivusi ja sisältösi ja sovittamalla se sitten etsijöiden esittämiin pyyntöihin, saat selville, mistä se on kyse. Hakukoneiden optimointi tarkoittaa tietyssä mielessä tehokasta kommunikointia potentiaaliselle yleisölle. sinun täytyy osata kommunikoida yleisön kanssa.

Ja siellä avainsanatutkimus tulee. Avainsanatutkimuksen tarkoituksena on puhua potentiaalisen vierailijan kieltä. Hieman erilainen ilmaus voi tarkoittaa 1000%: n eroa potentiaalisessa yleisössä. Joskus enemmän (mutta se ei tarkoita, että sinun tulisi aina kohdistaa suosituimpaan, enemmän siihen myöhemmin).

Vaikka siellä on paljon ohjelmistoja avainsanatutkimuksen tekemiseen, tämän oppaan tarkoituksiin aiomme käyttää ilmaista vaihtoehtoa Google Keyword Planner (tarvitset aktiivisen AdWords-tilin käyttääksesi sitä, mikä on riittävän helppoa, jos sinulla jo on Google-tili – se on ilmainen).

Yksi suosikkitoiminnoista avainsanan suunnittelijassa on, että voit käyttää sitä saadaksesi ehdotuksia ja näkemyksiä kielestä, jota yleisö käyttää sisältöä etsiessäsi, kirjoittamalla vain yksi laajempi aihe tai ongelma.

Avainsanatutkimuksen toinen osa on kilpailun arviointi. Tämä on avainta, koska se auttaa sinua päättämään, kannattaako aikaa yrittää mennä tietyn avainsanan jälkeen, vai sinun pitäisi vain tallentaa se myöhempää käyttöä varten ja siirtyä vihreämmille laitumille..

SEO: n parhaat käytännöt Googlen mukaan

Google ei suosittele “keinotekoisten linkkien luomista”, mukaan lukien vierasblogit linkkien luomiseksi. Sen sijaan Google kehottaa sinua:

 • Optimoi verkkosivustosi rakenne
 • Kirjoita tarkat sivunimikkeet
 • Paranna verkkosivustosi URL-osoitteita
 • Käytä metakuvauksia oikein
 • Kirjoita kick ass -sisältöä tai toimita kick ass -palveluita
 • Käytä otsikkotunnisteita oikein
 • Optimoi kuvat

Valmistautuminen

Ja nyt todelliseen tekemiseen. Seuraavat asiat auttavat sinua saamaan verkkosivustosi valmistamaan SEO parhaita käytäntöjä, joita käsittelemme oppaan seuraavassa osassa.

Vaihe # 1 Varmista, että sallit hakukoneiden indeksoida sinut.

wordpresssearchenginevisibility

Jätä tämä ruutu valvomattomana! Ei väliä kuinka hyvin teet kaikki muut asiat, jos sekoitat tämän vaiheen, sillä ei ole mitään merkitystä. Sivustosi ilmoittaa googlebotit, bingbotit ja yahoobotit, että he eivät ole “tervetulleita tänne”. Ja ne etenevät, tekemällä sinusta tehokkaasti näkymättömän useimmissa (ellei kaikissa) hakukoneissa.

Vaihe 2: Asenna SEO-laajennus, joka hakee sinne, missä WordPress jättää.

Yoastin käyttämä ja suositeltava lisäosa, ja täällä käytetään WP Exploreria, on Yoastin WordPress SEO (opit käyttämään sitä myöhemmin, yksityiskohtaisesti, joten ei ole mitään huolta).

Vaihe 3: indeksoi sivustosi, jos sitä ei vielä ole

Jotta Google voi indeksoida, tarvitset jo indeksoidun verkkosivuston linkittääksesi verkkosivustollesi tai sinun on indeksoitava verkkosivustosi manuaalisesti. Voit tehdä tämän lähettämällä sivustokarttasi (joka on helppo luoda käyttämällä Yoastin WordPress SEO -laajennuksella, tai XML-sivustokartat) käyttämällä Google Webmaster Tools (indeksoidaksesi Bing-käytössä Bing-verkkovastaavan työkalut lähettääksesi sivustokarttasi). Enemmän XML-sivukartan luominen ja lähettämällä sen täällä.

Vaihe 4: Jätä ruma permalinkit taakse

Oletusrakenteen (p = 999) paitsi ulkonäkö myös vahingoittaa epäsuorasti sijoitusta, koska avainsanojen omistaminen sivusi URL-osoitteessa auttaa hieman. Se on myös niin helppo korjata. Mene vain asetuksiin> pysyvät linkit ja valitse “viestin nimi” -linkkirakenne, ja olet valmis.

wordpresspermalinks

Verkkosivun purkaminen

Yritämme tulkita erästä erityisestä žargonista, jota käytetään usein puhuttaessa SEO: sta. Jos sinulla on termi, mietit mitä tarkoittaa, jätä kommentti!

 • Hakumäärä = tietyllä avainsanalla tehtyjen hakujen määrä kuukaudessa.
 • Avainsana = viittaa useimmiten sanaan tai lauseeseen, jota etsitään sisältöön sisällyttämisen yhteydessä.
 • Hakusana = Joku etsii hakukoneissa.
 • Tarkan haun avainsana = Avainsana, joka vastaa tarkkaa hakulauseketta (‘Luomu kissanruoka’ on tarkka haku, mutta ‘Luonnollinen kissanruoka’ ei ole).
 • Backlink = linkki ulkopuoliselta verkkosivustolta verkkosivustolle tai sivulle.
 • Permalink = Viestin (tai sivun) täydellinen URL-osoite. Periaatteessa mistä löydät viestin, kun sitä ei enää ole etusivulla.
  Tässä tiivissä oppaassa opit kuinka optimoimaan WordPress-sivustosi ja saamaan ylimääräisiä kävijöitä, joita saatat jättää pöydälle..

johtopäätös

Olet hyvällä alussa ja matkalla parempaan WordPress SEO -käytäntöjen ymmärtämiseen ja toteuttamiseen. Toivottavasti sinulla on nyt idea mistä aloittaa sivustosi SEO kanssa. Seuraavassa viestissäni haemme avainsanoja, niiden merkitystä ja miten valita parhaat WordPress-sivustollesi – joten pysy kuulolla! Ja jos sinulla on jotain lisättävää, jätä vain kommentti alle. Haluamme mielellämme kuulla mielipiteesi SEO prep: stä.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector