A WordPress webhelyének marketingje: A végső útmutató

Telepítve van a legújabb WordPress platform. Megvan a legmegfelelőbb prémium téma és az összes szükséges plugin. Nagyon izgatott vagy, hogy végre megvalósítja régóta fennálló álmát, hogy online üzleti vállalkozást üzemeltet. Vagy csak személyes webhely birtoklása. Beállította a postafiókjait, és készen áll a bolt megnyitására.


Más szavakkal, a WordPress webhely tele van teljesen betöltve, és valóban ki akarja dobni a partit. De pontosan nulla ügyfele van. Feltéve, hogy elvégezte a házi feladatát, az ügyfelek rendben vannak, de nem találta meg őket, vagy fordítva; nem találták meg a WordPress webhelyet és az Ön ajánlatát.

Mit kell tenni? A válasz ebben a WordPress marketingbejegyzésben található. Először vessünk néhány alapvető meghatározást az útból:

Marketing – Termékek vagy szolgáltatások promóciója és értékesítése, beleértve a piackutatást és a reklámozást.

Weboldal-marketing – Az internet használata promóciós anyagok szállítása a fogyasztók számára. Ez magában foglalja az e-mail marketing, a keresőmotor marketing, a szociális média marketing…

Forrás: Online meghatározások, Wikipedia.

Amikor azt mondjuk, hogy a WordPress webhelyét marketingre gondoljuk, valójában a termékek vagy szolgáltatások marketingjét értjük, tehát tegyük ezt a különbséget. Az Ön weboldala csupán marketing eszköz, de oly sok online vállalkozás felbukkanása esetén, amely minden más nap felbukkan, az Ön webhelye lehet az üzleti és a marketing eszköz is. Ezt is meg kell különböztetni.

A marketing módszerek, amelyeket ma megvitatunk, többnyire ingyenesek (vagy viszonylag olcsók), és meglehetősen könnyen megvalósíthatók, de ezt meg kell tennie fel kell készülnie az időbefektetésre. Azt is ajánlom néhány plugint, ahogyan megyünk, tehát erre is várjon. Ha ezt fedezi, hogyan lehet a WordPress webhelyet kevés könyökzsírral és a bank megbontása nélkül forgalmazni?

Helyezze el webhelyének címét az összes dokumentumra

add-a-email

Indítsuk el a régimódi utat. Ha mindenféle dokumentumot közzétesz: brosúrákat, brosúrákat, sajtóközleményeket vagy általában promóciós nyomtatott médiát, győződjön meg arról, hogy webhelyének címe (URL) megjelenik-e mindegyikön. Ez egyszerű, és nincsenek további költségek, tehát tedd meg már. Legyen névjegykártyák, számlák, levélpapírok, prezentációs mappák, specifikációs lapok, csomagok vagy marketing biztosítékok, helyezze el domainjét minden irodai papírból, amely kijön.

Egyéb dokumentumok közé tartoznak az e-könyvek, javaslatok, füzetek, csomagolóanyagok: konténerek, fedelek, táskák és egyéb, egyéb promóciós cikkek, sőt a PowerPoint bemutatói. Minden, a vállalkozást ábrázoló dokumentumnak meg kell adnia a domain nevét. Ez ilyen egyszerű.

Sajtóközlemény

Igen, tudom, hogy általában nem érzi magát úgy, mintha írt volna, de a sajtóközlemények továbbra is működnek. Az egyetlen hüvelykujjszabály az, hogy a sajtóközleménynek hírértékűnek kell lennie, és információt kell adnia vállalkozásáról.

Most minden nem hír. Ha új társasággal társul, hogy új (vagy jobb) szolgáltatást kínáljon, az mindenképpen híres. Másrészt, ha egy interjúban szerepel, akkor ez jó takarmányt nyújt egy blogbejegyzéshez, de nem sajtóközleményt. Hogy a különbség?

Ha készen áll a sajtóközleményre, nyújtsa be a helyi sajtóközleményekbe, de ha ki akarja hagyni az utazást, ingyenesen online is benyújthatja sajtóközleményeit. Íme néhány javaslatom:

Feltéve, hogy sajtóközleménye méltó, és ha megfelel az iránymutatásoknak, sajtóközleményének a szerkesztők kezébe kell kerülnie. Az eredmény a jó minõségû forgalom. Úsztasson néhány sajtóközleményt körül, és pontosan megkapja a kívánt ütést a forgalmi statisztikákban. garantált.

Cikk Marketing

Vezeték nélküli a városban

Itt egy újabb öreg. A cikkmarketing már régóta fennmaradt, és még a szigorú algoritmusfrissítésekkel sem távol van. Ha jól csinálja (a szabályokat követve és hasznos cikkeket adva), akkor van egy egész világ a felvételhez. Ne járjon a sötét sikátorokon a cikkmarketinggel, mert a jó öreg Google nem szereti ezt a fajta dolgot. Egyáltalán ne játsszon trükköket cikkcikk-marketinggel!

A szabályok követése és a nagy értékű cikkek előállítása mellett csatlakoznia kell, és csak az általános SEO irányelveket követő cikkkönyvtárakba kell bejelentkeznie. Ellenkező esetben a Google és más nagyobb keresőmotorok mindenféle rossz profillal megjelölnek téged, ami elveszíti a márka tekintélyét és a forgalmat. Ettől eltekintve, a cikkmarketing segít az üzleti vállalkozásának abban a hatalmas forgalomban, amelyet a cikkkönyvtárak vonzanak.

Csak annyit kell tennie, hogy a cikk végére tartalmazza a domain nevet (vagy egy linket a termékoldalakra), üljön hátra és nézzen, ahogy a számok a tetőn lőnek. Nem szeretnéd? Ha kipróbálni szeretné a cikkmarketingben a WordPress webhely népszerűsítését, íme néhány ajánlott cikkkönyvtár:

 • Ezinearticles.com
 • iSnare.com
 • Articlealley.com
 • Webmasterarticles.net
 • Artipot.com

Ne küldje el cikkeit több ezer cikkkönyvtárban, mert ezt spamküldésnek tekintik, és a keresőmotor-pókok büntetnek. Az öt cikkkönyvtárba történő benyújtás elegendő lenne.

A cikkek csatlakozása vagy benyújtása előtt ellenőrizze, hogy a választott cikkkönyvtár megfelel-e az ajánlott iránymutatásoknak.

Vendég blog

A vendég blogolás egy fantasztikus marketing eszköz, amelyet személyesen használok. A cikkmarketing alá vontam, mert lényegében a vendég blogolás csak egy másik forma cikk marketing. Ellentétben a ezer cikk írásával és a különféle könyvtárakba történő beküldésével, a vendégblogolás során információs (és gyakran nagyon hosszú) blogbejegyzéseket írnak egy másik webhelyen – lehetőleg egy olyannál, ahol nagyobb a forgalom, mint az öné.

Fontos annak biztosítása is, hogy vendégblogokat készítsen olyan webhelyeken, ahol magas a Google PageRank (5 felett). Ellenőrizheti a domainhatalmakat, az pagerank-t és a webhelyek különféle egyéb aspektusait, például az Nyissa meg a Site Explorer alkalmazást vagy Alexa. Számos kapcsolódó weboldal vendégblogja, illessze be az URL-t a szerző életrajzába, és figyelje, ahogy növekszik a forgalom. Az online vállalkozók többsége a vendég blogolásra kezdi a marketing egyik fő módszerét, tehát ne hagyja ki a szórakozást.

E-mail marketing

wordpress-email-comment-értesítés

Az utcákon ez a szó kilencvennyolc százalék a webhely látogatói közül az első látogatáskor nem vásárol. Szomorú, igaz? De nem engedhetjük meg maguknak, hogy szomorúak legyenek, szóval keressük meg a megoldást: e-mail marketing. E-mail marketing kínál közvetlen kapcsolat a potenciális ügyfelekkel. Bármikor kommunikálhat vevőivel. Megoszthatja az iparági híreket, tippeket, tanulságokat vagy bármi mást, amely jobb ügyfelek (vagy üzleti) életét javítja.

E-mail marketing útján reklámozhatja termékeit (vagy kapcsolt termékeit – csak nem közvetlenül a kapcsolt linkeket). Kommunikálhatja a vállalkozás frissítéseit és változásait. Néhány okos e-maillel konvertálhatja a puszta internetes látogatókat hűséges és fizető ügyfelekké. Tudod, te is tudsz. Csak annyit tehet az e-mailes marketing révén, hogy fenntartsák az egészséges forgalom áramlását a WordPress webhelyére. Ez különösen igaz, ha hatalmas e-mail listája van. Csak küldjön egy e-mailt minden alkalommal, amikor új bejegyzést tesz közzé.

E-mail marketing, igen, te is �� Mint mindig, szimatoltam, és találtam néhány e-mail marketing plugint az induláshoz. Itt van a lista:

Ha azonnal szeretné elindítani az e-mail marketingt, a következő hűvös srácok örömmel fogják tartani a kezed.

Ezek a cégek havonta tizenkilenc dollárért (19 dollárért) bérelnek e-mail marketing szoftvert és minden mást, amire szüksége van. Mindhárom tagja voltam, és míg az AWeber szuperhatékony, a MailChimp bonyolult lehet (de csak azért, mert olyan sok nagyszerű tulajdonsága van), és a Mad Mimi szellő, amellyel együtt dolgozhatunk. Jelenleg a Mad Mimi-t használom, a WPExplorer pedig a MailChimp-t használja. Válasszon egyet, amely az Ön számára megfelelő!

Word of Mouth, más néven: vírusos marketing

Így van, ha szót szól, akkor jelentősen növelheti webes forgalmát. A terv az, hogy ösztönözze a barátait, hogy osszák meg a domain nevet (URL) barátaival. A szájról szájról vírusmarketingré válik, amikor a barátaid barátai megosztják az URL-t barátaival is. Vigyázz egy ideig, és a domain név nagyon sok ember számára elérhető lesz idő alatt. Csak kezdje el megosztani URL-jét ma, és kérje meg barátait, hogy ossza meg barátaival stb.

1. megjegyzés: Vigyázzon arra, hogy teljesíti ígéreteit, és minőségi szolgáltatásokat nyújt, különben mindent megszegi.

Jegyzet 2: Ne spamoljon senkit – csak e-mailben küldje el barátait, nem pedig barátait.

Ön is kínálhat ösztönzők és jutalmak bárki számára, aki megosztja az Ön URL-jét a legtöbb emberrel, ami bemutatja nekünk a következő pontunkat.

Partner marketing / programok

Keressen pénzt a WordPress segítségével

Jutalmazhatná az embereket arra, hogy másokat utaljanak a WordPress webhelyére. Mágikusként működik, és nagyszerű marketing eszköz sok online vállalkozás számára, pl. web hosting webhelyek. Jutalékokkal, ingyenes tagsággal és kedvezményekkel jutalmazhatja az embereket, akik másokra utalnak az Ön webhelyére.

Nem kell előzetesen rendelkeznie a jutalékkal, csak vegye le az áttételből származó eladásokból. A kapcsolt programok futtatásához szükséges szkriptek telepítése meglehetősen felfelé haladhat, ezért javasolom azokat a programokat és beépülő modulokat, amelyeket a társult vállalkozásainak kezelésére használhat. Ban,-ben affiliate plugins kategóriánk:

És a társult programok kategóriánk:

Ne feledje, hogy mindig le kell fizetnie a leányvállalatait időben ��

Offline marketing

OLG vágású-képeslapok-levelek

A WordPress webhely birtoklása nem jelenti a valódi marketingből való kilépést. Kisvállalkozásként továbbra is óriási előnyeit élvezheti a Sárga oldalak hirdetései és így tovább. A hirdetések magazinokban való elhelyezése és a levelek kiküldése elég elavultnak tűnhet, de ne tévedek, az emberek nagy csoportja még mindig olvas magazinokat és leveleket. Csak győződjön meg arról, hogy a megfelelő magazinokban hirdet.

A magazinokban található kis hirdetések meglehetősen olcsók, tehát a jobb internetes forgalom elérése érdekében nem kell bankot rablnia. Az alkalmi levél elküldése valakinek kissé eltér a közönségtől (e-mail, SMS, tweet), és elválasztja Önt. Még nem hallotta a végét. A WordPress webhelyét képeslapok segítségével forgalmazhatja! Igen, a képeslapok nagyon régi iskolák, de ne felejtsd el kiállni mert éppen ez történik, amikor képeslapokat küld az ügyfeleknek.

A képeslapok olcsók, és sok mindent megszerezhet az Amazon-ról. A saját kinyomtathatja a Creative Market vagy az Etsy egyedi sablonját is.

Keresőmotor benyújtása

Az emberek többsége akkor aktiválja kedvenc keresőmotorjait, ha és amikor információra van szükségük az adott termékről. Ez azt jelenti, hogy a keresett emberek pontosan azt kereshetik, amit kínálnak.

De nem fogják megtalálni a fantasztikus WordPress webhelyet vagy termékeket, ha nem szerepel a keresőmotorokban. A weboldal elküldése a keresőmotoroknak egyszerű és ingyenes.

Vannak olyan webhelytulajdonosok, akik úgy vélik, hogy felkerülnek a fő keresőmotorokba, mert egy SEO-cég havi 49,95 dolláros előfizetése ezt mondja, vagy azért, mert valaki megígérte, hogy felsorolja őket több ezer keresőmotorban, de ezekre nem tartozik..

A webhely felsorolásának legjobb módja a kéz – a saját kezed – mert az összes beküldő szükség van a három fő keresőmotorra, nevezetesen a Google, a Bing és a Yahoo!

Nyújtsa be webhelyét a következő címre:

Ne felejtse el elküldeni a webhelytérképet is. További információ a webhelytérképek Google-ra történő benyújtásáról itt, Bingnek itt, és a Yahoo-nak! itt. Miután elküldte webhelyét, itt az ideje annak optimalizálására, hogy teljes mértékben kihasználhassa a keresőmotor forgalmát.

Keresőoptimalizáció

seo-hibák

Ennek kellett volna elsőnek lennie ezen a poszton, de el kellett indítanunk a régimódi utat, emlékszel? A Search Engine Optimization (vagy röviden SEO) az a folyamat, amellyel a WordPress-webhely ellenállhatatlanná válik a keresőmotor-pókok számára.

A tartalommarketing kutatások kimutatták, hogy sok ember érkezik egy weboldalra, miután megtalálta a keresőmotorokban. Ez azt jelenti, hogy élvezheti a forgalom hatalmas növekedését, ha gondosan optimalizálja webhelyét a keresőmotorok számára. Végül is sok ember ne menj el a Google keresési eredmények első oldalán, tehát a legelső oldalon, lehetőleg az első öt találatban kell megjelennie. Mióta lefedtük WordPress SEO ebben a másik hozzászólásban hosszú időnként megemlítek néhány pontot.

SEO tartalom

 • Arra törekszenek, hogy először webes tartalmat hozzanak létre az emberek számára, a második pedig a keresőmotorok számára. Tartalmának hasznosnak kell lennie, és címei valóban vonzóak az olvasók csábítására – ne fosztogassák a kreativitást. Terjessze a kulcsszavakat egyenletesen – ne essen túl.
 • Előzetesen végezzen kulcsszó-kutatást, és optimalizálja termékoldalait azokkal a kifejezésekkel, amelyeket az emberek használnak az Ön termékeire. Használjon szoros alternatívákat is.
 • Semmi sem indokolja az elérhetőség, a GYIK, az adatvédelmi irányelvek és az egyéb olyan oldalak optimalizálását, amelyek nem érintik közvetlenül az Ön alsó sorát. Optimalizálja kezdőlapját és termékalapjait (kezdőlapjait).
 • A kulcsszó sűrűsége 2,5% az alap
 • Az elsődleges kulcsszavak felvétele a címsorba (

  ,

  ,

  …,

  ) és a horgonyszövegben.

 • Kerülje az automatizált cikkek centrifugálását, hozzon létre friss és eredeti tartalmat, vagy írjon cikkeket kézzel

Kép SEO

 • Vegye fel a kulcsszót a képneveibe
 • Vegye fel a kulcsszót az ALT-címkébe
 • Adjon hozzá minden kulcsszóban gazdag leírást

Kérjük, olvassa el többet a WordPress SEO oldalról egyéb cikk. Nyilvánvaló, hogy nem kell manuálisan szerkesztenie a WordPress sablonokat, optimalizálhatja WordPress webhelyét az alábbi pluginek egyikével:

További források a WordPress SEO-n és általában a SEO-n:

Közösségi média

wordpress-társadalmi-ettiquette

A Facebook, a Twitter, a Pinterest, a Reddit, a Digg, a StumbleUpon és az egyéb szociális média oldalak találatot okoznak a milliókban. Minden nap. Ezen webhelyek egyike sem számlázik a fiókok létrehozását, és percek alatt reklámozhatja vállalkozását az egész világon.

Csak állítson be fiókokat, és kezdje el kapcsolatba lépni a millió felhasználóval. Ez ennyire egyszerű, de stratégiának is kell lennie. Blogfrissítéseket küldhet, új szolgáltatási kínálatokat csipoghat, érdekes képeket rögzíthet, valamit Redditbe hozhat, valamit mást is beírhat, és csak botladozza az utat a jobb internetes forgalomba. Érezd jól magad, ez a közösségi média.

Eszköztár

A WordPress webhelyének piacra dobásakor szüksége lesz egy eszközök arzenáljára. Az alábbiakban felsorolunk néhány szükséges erőforrást és beépülő modult:

Erőforrások

WordPress Marketing / Social Sharing plugins

Következtetés

A WordPress webhelyének marketingje először kihívásnak tűnhet, de amint felfüggeszti, akkor ez lesz a legegyszerűbb dolog, amit valaha tettél. A legjobb megközelítés mindig a szabályok követése, különösen a Google algoritmusfrissítések jelenlegi idején. Kerülje el a fekete kalap marketing módszereit és fusson a hegyekre, amikor a SEO cég vagy az internetes marketingszakértő javasolja az említett módszereket.

A nap végén, nem annyira az alkalmazott módszereket érinti, hanem a cselekvés képességét, amely meghatározza a sikerét. Ennek oka az, hogy a marketing folyamatos folyamat, és a siker arányos az erőfeszítésekkel. Mindig emlékezzen rá, hogy a legtöbb energiát fektesse be az Ön számára megfelelő módszerekbe, csakúgy, mint a 80-20 Paleo szabály.

Ismer olyan WordPress marketing módszereket, amelyeket nem említettem ebben a bejegyzésben? Vagy van néhány nagyszerű marketing tippe, amelyet megoszthat? Oszd meg velünk az alábbi megjegyzés szakaszban!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map