A WordPress SEO bevált gyakorlatai 2020-ig és azon túl

WordPress SEO bevált gyakorlatok

A jövő SEO tájképe ingatag hely. És tudod miért? A hatalmak (más néven a Google) mindent megtesznek, hogy jobb, gyorsabb és biztonságosabb internetet hozzunk létre mindannyiunk számára. Természetesen tízszer több haszon rejlik, de ki érdekli? Nos, akkor érdemes ezért a WordPress SEO legjobb gyakorlata olyan fontos.


Legalábbis, ha a WordPress webhelyed van, és továbbra is magas (vagy jól) rangot szeretne adni az Ön feltételeihez. Látja, hogy továbbfejlesztett keresési élményt nyújt (és milliárd dolláros nyereséget szerezzen valamilyen jövőbeli időpontban), a Google-nak folyamatosan frissítenie kell keresési algoritmusait, a SEO-szakértők bántalmazása mellett (igen, ez magában foglalja magát is).

A közelmúltban könnyen fel tudtam szerezni a Google vezető pozícióit (SERPs – Search Engine Result Pages), ha szó szerint “pumpáltam” a kulcsszavakat a tartalmaimba. Mit? Így történt – így végezték el a SEO szakértők a bal, a jobb és a középső részt. Még csak nem is megérintettem a kapcsolatépítést, de a rangsorolásam magasra emelkedett, mint a sasok a szteroidokban.

Aztán a Google feltörte az ostorral, és a kulcsszótömítés mutatta az ajtót. Kétségtelen, hogy a rangsorom ugyanúgy zuhant, mint Icarus, de ez nem a lényeg. Új korszak született a SEO-ban: a releváns és értékes tartalom, az alcímkék, a cím attribútumai és mi nem korszaka.

Ennek ellenére a Google folyamatosan folytatta az algoritmusfrissítéseket, és tagadta a SEO-kat és a webmestereket minden olyan lédús információról, amely minden bizonnyal segíthet SEO-kampányában. Ma csak egy kicsit el kell lépnie a sorból, és a Google nem habozzon, ha szárazra lóg.

Még mindig van remény, hogy látja, hogy a Google pontosan megmutatja, hogy mit kell tennie a legjobb rangsoroláshoz. Ezeket a WordPress SEO bevált gyakorlatokat vázoljuk fel ebben a bejegyzésben, tehát készülj fel szórakozásra, és készítsen egy félelmetes SEO profilt, amely ellenáll a következő algoritmusrázkódásnak. Essünk neki…

Melyek a legjobb gyakorlatok a WordPress SEO számára?

Mielőtt belekezdenénk a WordPress SEO bevált gyakorlataibe, engedjék meg, hogy említsek néhány dolgot, amelyeket érdemes tudni a s-ről, mint a tökéletes kezdőről..

Először is, a SEO két stratégiát foglal magában, nevezetesen az oldalon és az oldalon kívüli optimalizálást. Az oldali optimalizálás az összes olyan optimalizálási tevékenységet magában foglalja, amelyet a webhelyén (vagy a weboldalakon) végez. Ez magában foglalja a tartalom létrehozását, a kulcsszavak hozzáadását és a cím- és metacímkék optimalizálását. Az oldalon kívüli optimalizálás minden más olyan SEO tevékenység, amely harmadik felek webhelyeit foglalja magában, például blog kommentálást, vendég blogolást, címtárak benyújtását, hivatkozásokat és társadalmi könyvjelzőket..

Másodszor, van fehér és fekete kalap SEO. Az előbbi egy SEO stratégia, amely betartja a Google és más keresőmotorok által kidolgozott SEO szabályokat. Másrészt, a blackhat SEO magában foglalja a keresőmotorokat, amelyek csak forró levesbe engednek téged. Önnek törekednie kell egy white hat SEO stratégia kidolgozására, és soha nem szabad gondolkodnia a keresőmotorok manipulációjáról a black hat technikákkal. Egyszerűbben fogalmazva: ne próbálkozzon más olyan piszkos trükkökkel, amelyek nem szerepelnek például a találékonyságban SEO útmutató a Google számára.

Ezzel az útvonalon lépjünk tovább a WordPress SEO bevált gyakorlatainak figyelembe vételéhez és a 2020-ban történő végrehajtásához.

1. Végezzen szigorú kulcsszó-kutatást

A kulcsszó-tömés SEO megoldásként működött az elmúlt időkben, ám ma a Google szembesül ezzel a gyakorlattal. Ugyanakkor a kulcsszó, mint rangsoroló tényező, nem halott. A Google és más keresőmotorok továbbra is a kulcsszavakra támaszkodnak a webhelyek rangsorolásakor, azaz SEO stratégiáját szigorú kutatásnak kell irányítania.

WordPress SEO bevált gyakorlatok kulcsszó-kutatás

Szeretne magas rangot szerezni a Google-ban a „WordPress témák” vagy a „WordPress bővítmények” kifejezésért? Egy olyan eszköz, mint a Google AdWords Kulcsszótervező segíthet meghatározni kifejezéseinek versenyképességét, és meghatározhat kulcsszó-alternatívákat a tartalomban történő felhasználáshoz. Te is használja a Google Analytics szolgáltatást hogy ellenőrizze azokat a kulcsszavakat, amelyekkel az emberek megtalálják az Ön webhelyét. A WordPress webhely-statisztikája szintén egy kulcsszóötletek forrása.

Minden kulcsszóra törekedjen tíz (10) alternatívának levezetésére. Például, ha az Ön által választott kulcsszó vagy kifejezés „WordPress témák”, akkor származhatnak alternatívák, például a „reagáló WordPress témák”, „többcélú WordPress témák”, „prémium WordPress témák” stb..

Ubersuggest Kulcsszóválasztó eszköz

Segítségre van szüksége kulcsszavai eldöntésében? Próbálja meg Ubersuggest. Ez a világ egyik legjobb SEO szakértőjének ingyenes eszköze segíti a kapcsolódó kulcsszóötleteket, és hasznos betekintést nyújt. Ha rákattint a Kulcsszóötletek linkre kattintva megjelenik a kulcsszó céljának becsült sikerességi aránya, valamint a jelenlegi rangsorolási verseny. A fenti képernyőképen láthatod, hogy a „WordPress” kulcsszó rangsorolása nehéz – különösen, mivel a kifejezés jelenlegi legnépszerűbb webhelyein nagy a domain pontszámuk és szilárd társadalmi jelenlétük..

Miközben kutatja, gondoljon a hosszú farok kulcsszavaira. Nyújtsa ki a kulcsszót legfeljebb négy (4) szóig, így nagyobb esélye van arra, hogy jól rangsorolja az egyszavas kulcsszavakat. Például a „WordPress témák” versenyképesebbek, mint a „reagáló többcélú WordPress témák”, vagyis az elsőknek nehezebb elsőbbséget adni, szemben az utóbbival.

Írja be néhány ilyen kulcsszót a tartalmába, és körülbelül egy hónapon belül el kell kezdenie élveznie a jobb rangsorolást. Igen, így van, a SEO időt vesz igénybe – egyik napról a másikra nem fogja élvezni az eredményeket. Bármely SEO „szakértő”, aki „pár nap alatt” ígéri a Google arany számát és a pozícióját a Google-on, elviszi az útját. A SEO egy hosszú távú és folyamatos folyamat, amely webhelyének teljes élettartama alatt tart.

Vissza a kulcsszavak sprinkingjéhez a tartalomban, a WordPress SEO bevált gyakorlatainak részeként a kulcsszó sűrűségéről beszélünk egy pillanat alatt, nehogy izzadja.

2. Fókuszban a tartalom – a SEO királya

A tartalom továbbra is. Egyedi, értékes és releváns tartalom, azaz. Amellett, hogy a SEO rangsorok közül a legnagyobb, a kiváló minőségű tartalom elsősorban az Ön webhelyének életévé.

A tartalom nélküli weboldal nos, nem webhely. Ugyanezen vonal mentén egy rossz minőségű tartalommal rendelkező webhely olyan, mint egy tompa kés – lehet, hogy elvégzi a munkát, de nagyobb erőt kell alkalmaznia. Az elavult tartalmú weboldal halott mind a keresőmotorok, mind az emberek látogatói számára. Ezt első kézből megértem, mivel többször is hosszú időn át mentem anélkül, hogy a saját blogomban tettem volna feljegyzéseket. Az eredmények? Alacsonyabb felhasználói elkötelezettség és elveszített SEO rangsor.

Csak említette, hogy tartalmának egyedinek, értékesnek és relevánsnak kell lennie. Mit is jelent ez? Először is, a tartalomnak egyedinek kell lennie, mivel a keresőmotorok, annál inkább a Google, nem szórakoznak plágiummal – vagy másolatot készítenek. Tartalmának valami frisset kell hoznia az asztalra – egyedinek kell lennie, ha jól szeretné rangsorolni.

Kétségtelen, hogy idézetek bárhonnan kihúzhatók az interneten, de egy egész oldal másolásával csak a bajba kerülhet..

Más szavakkal, távolítsa el a webhely másolatát, beleértve az URL-eket. A Google nem látja a http://yoursite.com és a http://www.yoursite.com ugyanazt az entitást, vagyis a rangsorod megoszlik a két URL között. Még ugyanezen büntetést kaphat.

Egyszer szembesültem ezzel a kihívással, és könnyen megoldottam azt. Ha ismeri a szerver és a WordPress mappákat, a következő kód hozzáadása a .htaccess fájlhoz a következő trükk lehet:

RewriteEngine be
RewriteCond% {HTTP_HOST} ^ példa.com [nocase, OR] RewriteCond% {HTTP_HOST} ^ www.example.com [nocase] RewriteRule ^ (. *) Http://www.example.com/$1 [utolsó, átirányítás = 301]

Cserélje ki a example.com webhelyet a domain nevére. A fenti kód átirányítja az összes webhely.com és a www.yoursite.com kérést a http://www.yoursite.com webhelyre, azaz a keresőmotorokat nem szabad összekeverni. Használhatja a Az URL kanonizálása Matt Cutts magyarázatával.

A létrehozott egyedi tartalomnak értékesnek kell lennie, nem csak a bolyhok vagy töltőanyagok tartalmának, amelyek célja a keresőmotor pókok becsapása. Várj … milyen pókok? A Google és más keresőmotorok speciális típusú szoftvereket (szkripteket) használnak, amelyeket bejáróknak vagy pókoknak neveznek a tartalom megkereséséhez és indexeléséhez..

De mivel célunk a Google-ban (és a Bingben és a Yahoo!-ban) egyre magasabb rangot szerezni, hogyan hozhatunk létre egyedi és értékes tartalmat, amelynek célja nem a most okosabb keresőmotor-pókok vonzása vagy „becsapása”? Az egyszerű válasz az, hogy soha ne vizsgáljon bele tartalmat a keresőmotorokhoz. Ehelyett hozzon létre tartalmat az emberi olvasók számára, és a keresőmotorok követni fogják. Trhrefy mindent megtesz, hogy értékes tartalmat nyújtson, mert…

A keresőmotorok gyorsan fejlesztették az intelligenciát, hogy megkülönböztessék az olyan webhelyeket, amelyek értékkel szolgálnak az olyan webhelyek között, amelyek az érték illúzióját hozzák létre. – James McDonald, a Lyons Consulting Group.

Ne érts félre. Nem szabad értékes tartalmat létrehozni, mert a keresőmotorok egyre intelligensebbek. Készítsen értékes tartalmat, hogy segítsen valódi emberi látogatóinak. Ez az, amit a nagy márkák csinálnak.

Ha az első az emberi látogatók számára írt írás (és a második a keresőmotorok számára), akkor tartalmának relevánsnak kell lennie a célközönség számára. Ez az egyik oka annak, hogy meg kell határoznunk a célközönséget a szótól. Készítsen egyedi és értékes webtartalmat, amely releváns a célközönség számára. Írj a saját nyelvükön, használd az általuk értett terminológiát, és ha jól végezte a kulcsszó-kutatást, akkor nem kellene problémát okoznia kulcsszavak hozzáadásával a tartalmához.

Ha a tartalma jól megírt és értékes, akkor az olvasók ugyanazt fogják megosztani a családdal és a barátokkal, pontozva az Ön márkaneveit az interneten, ami, ha kíváncsi, újabb SEO rangsor.

Ha kulcsszavakat ad hozzá a tartalomhoz, akkor ezt természetesen kell tennie – ne erőltesse a kulcsszavakat a tartalmára. Ezért olyan fontos a tíz (10) alternatív kulcsszó megléte. Ha egy kulcsszó nem felel meg, akkor kilenc (9) további alternatíva van ��

Ez azonban a SEO merevnek bizonyul, ellenkezőleg, nagyon rugalmas. Miután a kulcsszó-tömésnek köszönhetően elvesztettem a rangsoromat, kidolgoztam egy új megközelítést, amely azóta soha nem hozta meg a kívánt eredményeket.

A WordPress SEO legjobb gyakorlatainak tartalma király

Néhány kulcsszó-kutatással indulok, amely több alternatívát eredményez az elsődleges kulcsszómhoz. Ahelyett, hogy először tartalmat írok, és később hozzáadnánk kulcsszavakat, mindkettőt egyszerre végezzem. Hogyan? Elkötelezem az elsődleges kulcsszóomat és a memória néhány alternatíváját, majd elírom. Feltéve, hogy már megvizsgálta a kulcsszavait és a tartalmát, az előbbiek az utóbbiba fognak belekerülni. A kulcsszavak jól illenek be. Nem gondolok a kulcsszavakra, de amikor elkészítettem az írást, a SEO készen áll a bejegyzésre. Természetesen ez a saját személyes technika, és esetleg nem működik az Ön esetében. És továbbfejlesztettem a technikát az idő múlásával, ezért nyugodtan fejlessze ki saját technikáját – csak ellenőrizze, hogy kulcsszavai természetesen megjelennek-e a tartalomban..

Hányszor kellene megemlíteni a kulcsszót a tartalmában, hogy készen álljon a keresőmotorok számára? A 2,5% a szokásos kulcsszó-sűrűség, de ezt kb. 4% -ra növelheti bármikor. Ez azt jelenti, hogy ha hozzászólása 2000 szó hosszú, akkor az elsődleges kulcsszónak (kifejezésnek) ötven (50) alkalommal meg kell jelennie. Természetesen.

Emellett adja hozzá a kulcsszót a bejegyzés / oldal címéhez, amely gyorsan kommunikálja a keresőmotorokat (valamint az emberi látogatókat), hogy mi a bejegyzés / oldal. Példaként arra, hogy a „WordPress SEO” kiemelkedő helyen jelenik meg a bejegyzés címében, amely azt mondja, hogy ennek a bejegyzésnek a WordPresshez és a SEO-hoz kapcsolódik. Ha a bejegyzés / oldal címsorokat és / vagy alcímeket tartalmaz, akkor ehhez is adjon kulcsszavakat. Csak tartsa a dolgokat természetesen, és rendben lesz.

Ha érdekes és megosztható tartalmat hoz létre, ne felejtse el összekeverni azt olyan médiumok hozzáadásával, mint videók, képek, prezentációk, infographics, podcastok stb..

A Google szereti a WordPress blogokat – rendszeresen frissítik blogok – tehát tartsa frissen a blogrészletet. Próbálja meg frissíteni a statikus webtartalmat, pl. és a termékoldalakról is. Bár a webmestereknek a Messiás visszatérése miatt szükség lehet a statikus oldalak tartalmának frissítésére, a WordPress blogfunkciója lehetővé teszi, hogy rendszeresen táplálja webhelyét friss tartalommal. Használd ki a blogot!

A hetente egyszer vagy kétszer történő feladásnak elegendőnek kell lennie ahhoz, hogy körülbelül két hónapon belül tisztességes helyet szerezzen a SERP-kben. Naponta is küldhet feladást, csak ügyeljen arra, hogy ne veszélyeztesse a minőséget a mennyiség nevében, mivel az utóbbi nem számít annyira, mint az előbbi az SEO új világában.

A hozzászólások létrehozásakor adjon hozzá SEO-barát címkéket, és kategorizálja a hozzászólásokat. Ha olyan SEO bővítményeket használ, mint a Yoast SEO, olyan mezőket kap, amelyekhez metaleírást, SEO címet és fókuszkulcsot adhat hozzá üzenetéhez. Használja ki ezeket a funkciókat: SEO-up a hozzászólásod. A tartalom optimalizálása mellett a Yoast SEO bővítmény jóval azelőtt is meg tudja határozni a cikk SEO pontszámát, hogy jóval a közzététel gombra kattint..

Adja hozzá a meta címeket, kulcsszavakat és leírásokat a többi oldalához, ne csak a hozzászólásokhoz. Ez a fajta információ a webhelyének egy részét, ahol a keresőmotor-pókok könnyen felvehetik az indexeléshez.

Jegyzet: A meta kulcsszavak, leírások és címek nem diszkontálják a kulcsszavak tartalmához történő hozzáadásának helyét és értékét.

Írjon egyedi és értékes (megosztható) tartalmat, amely releváns a célközönség számára. Ha további útmutatásra van szüksége, kérjük, ellenőrizze ezeket a bejegyzéseket:

Emlékeztetőül: soha ne írjon a keresőmotorok számára; ehelyett írjon az emberi olvasók számára – beszéljen velük a tartalmán keresztül, mintha előtted állnának. Ekkor elhagyna a természetellenes kulcsszavakat? kétlem.

Az oldali SEO magában foglalja mind a kreatív, mind a műszaki ismereteket. Mint marketingszakértő, fantasztikus tartalmat kell létrehoznia a webhelyén, amelyet a közönség imádni fog. Biztosítani szeretné, hogy webhelye segítsen a Google-nak (és az emberi felhasználóknak) könnyen megtalálni és megosztani ezt a tartalmat. – Justin Deaville, a Recepciós ügyvezető igazgató.

Kép és videó SEO

Mielőtt továbbmegyünk a következő szakaszhoz, szeretnék megemlíteni néhány dolgot azokról a képekről és videókról, amelyeket a tartalomban használsz a SEO megerősítéséhez.

Először is, képek és videók hozzáadása a tartalomhoz a SEO bevált gyakorlatainak egyike, amelyet sokan ritkán alkalmaznak. És ez csak szomorú, mert az optimalizált képek nagy forgalmat biztosítanak a Google Képek és a hasonlók számára. A videók összegyűjthetik a forgalmat, a linkeket, a megemlítéseket és más oldalakat, például a YouTube, a Vimeo, a Tumblr és más oldalakat..

Korábban már beszéltünk a képek optimalizálásáról a WordPress számára, de hogyan optimalizálhatjuk a képeket a keresőmotorok számára? Ez a legegyszerűbb rész. Először optimalizálnia kell a képeket a gyors betöltéshez. Ne használjon nehéz képeket, amelyek csak lelassítják webhelyét. Ha a következő bejegyzéséhez 650×300-as kiemelt képre van szüksége, töltsön fel egy 650×300-as képet, és ne egy pixelnél többet.

Másodszor, ellenőrizze, hogy képei relevánsak-e a tartalmához. A jobb rangsorolás mellett a képek javítják a tartalmat – az eredeti céljaikat.

Harmadszor, adja meg a képeinek megfelelő fájlneveket. A kép a WordPress SEO-ról szól? Nevezze meg a képet mint ilyen – ne hagyja a képeit úgy, mint az IMAGE001_2020.jpg. Miért? Káros a felhasználói élmény és a SEO szempontjából, mivel a keresőmotorok nem látnak képeket, mint az emberi olvasók. Ezen felül próbálja meg kinyomtatni a kulcsszóját a képfájl nevében.

Ha beszélünk arról, hogy a keresőmotorok „látják” a képeket, akkor hozzá kell adnia az ALT címkét a képekhez, hogy megkönnyítse a pókok munkáját. Az ALT szöveg egy alternatív (alternatív) szöveget jelent, az a szöveg, amely megjelenik, ha a kép bármilyen okból nem töltődik be. Az ALT címkének másik célja van. Ennek célja volt, hogy segítsen a képernyőolvasóknak „látni” képeit. A képernyőolvasókat vizuálisan kihívásnak kitett emberek használják webhelyének tartalmának fogyasztására. A keresőmotorok pókjai az ALT-címkén szereplő információkat használják a képeik „megtekintésére”.

A képek optimalizálása a WordPress-ben csekély munka. Csak kattintson a „Média hozzáadása” elemre a bejegyzés szerkesztőben, és válassza ki a képet a megjelenő képernyőn. A kép kiválasztása után a jobb oldalon olyan területeket észlel, amelyek lehetővé teszik a cím, felirat, alt és leírás hozzáadását. Csak összpontosítson az „alt” mezőre, de bátran töltse ki a többi részletet, ha van rá időd.

Az ALT-szöveg nagyszerűen használható SEO-hoz, érvényes HTML-t tesz lehetővé annak felhasználásakor, és segít a vizuálisan kihívott olvasóknak teljes mértékben hozzáigazítani az Ön tartalmát. Mint ilyen, tegye az ALT szöveget leíróvá (és releváns legyen a képre és a bejegyzésre), de rövid legyen.

3. Használjon SEO-kész WordPress témákat és beépülő modulokat

Teljes prémium WordPress témakeret

A WordPress annyira népszerű manapság, mert létrehozhat egy weboldalt egy forró kávéscsésze leteléséhez szükséges idő alatt. A WordPress témáknak és beépülő moduloknak köszönhetően bárki (és bárkire gondolok) bármikor elkészíthet professzionális weboldalt. De ez csak akkor igaz, ha a tökéletes témát és a bővítményeket választja ki. A WordPress SEO szempontjából a kiválasztott témáknak és beépülő moduloknak SEO-barátnak kell lenniük az induláskor.

Nyilvánvaló, hogy bármilyen témával és bármilyen bővítménnyel elkezded, de a SEO-készen állnak a kezedbe, amit vihar segítségével el kell vinni a Google-hoz. Mire kell figyelnie a WordPress és a bővítmények kiválasztásakor?

Először is, a választását ki kell használni tiszta és érvényes HTML. Ha a téma felépítése mindenhol helyben van, akkor nemcsak a WordPress SEO-val, hanem a kialakításával is problémái lesznek. Keressen olyan témákat, amelyek használják a kanonikus URL metacímkét. Egy kanonikus URL meta mi? Ez csak egy képzeletbeli kifejezés egy bizonyos típusú metatag számára, amely az oldal felső URL-jét tárolja. Ha ez a kezdőlap, akkor a kanonikus URL metacímke tárolja a domain nevet. Ha ez bejegyzés, a címke tárolja a bejegyzés URL-jét.

A témának támogatnia kell a a címsorok (h1, h2, h3… h6) és címcímkék helyes használata. A WordPress témákat, amelyek integrálják a Nyissa meg a Grafikon metacímkét a közösségi média megosztásának javítása.

Hogyan határozhatja meg ezeket a tényezőket? Elolvashatja a fejlesztő promóciós anyagait, közvetlenül kapcsolatba léphet velük, vagy megnézheti a bemutatót. Mit kell keresni? Kattintson a jobb gombbal a bemutatóra, és válassza a „View Source Source” vagy valami ezzel egyenértékű lehetőséget. Összpontosítania kell a kód első részére – a között lévő területre és címkéket. megtalálja címkék, pl. vagy.

Ne törődj vele, ha a kedvenc témádban nincsenek ezek a területek. Később bármikor hozzáadhat nekik címkéket, a SEO bővítmények használatával vagy a kód szerkesztésével manuálisan. Minden nap csatlakoznék pluginekhez. A téma, amely nem támogatja az oldalcímeket és címsorokat, teljes nem-nem, tudod, ha ilyen téma elsősorban létezik.

4. SEO-barát URL-ek

A WordPress-ben Pretty Permalinks néven is ismert, a SEO-barát URL-ek a WordPress SEO bevált gyakorlatainak, valamint a felhasználói élmény kulcsfontosságú elemei. Például melyik URL-t könnyebb megjegyezni:

 • https://www.yoursite.com/article300152
 • https://www.yoursite.com/?p=3424
 • https://www.yoursite.com/wordpress-seo

A három közül melyik URL gondolja úgy, hogy „felkelt” keresőmotor-pókokat? A lista harmadik URL-je az abszolút nyertes. Nyugtalanító látni a webmestereket olyan URL-eket használó URL-címeken, mint például a http://www.example.com/?p=123, amikor a WordPress olyan egyszerűvé teszi a SEO-barát URL-ek létrehozását (és ahol vannak olyan nagyszerű bővítmények, mint például Csinos link amelyet könnyen emlékezetes külső linkek létrehozására használhat).

Csak menj ide Beállítások> Permalinks és válassza ki Bejegyzés neve vagy Hónap és név. Ezt hosszú ideig tegye meg, mielőtt tartalmat adna a blogjához, hogy elkerülje a törött linkeket. Ha fogalma sincs, a megszakadt hivatkozások rossz üzlet a SEO számára, és ha többet szeretne tudni, az Elegant Themes egy nagyszerű bejegyzés közzétette, miért kellene soha ne használja az alapértelmezett permalinks beállítást.

5. Mobilbarát webhely

Talán egy hiba megrágott, mert minden alkalommal, amikor nagyszerű weboldalon vagyok, mindig átméretezem a böngészőmet, hogy ellenőrizjem, hogy a webhely reagál-e. Ugyanezen hibának meg kellett harapnia valakit a Google-on is, mert ha még nem vetted észre, akkor már bevezettek mobilbarát címkéket a keresési eredményekbe.

Az mit jelent? Ha webhelye nem mobilbarát, akkor rosszabb rangsorolást élvezhet, mint a mobilbarát webhelyek. Az olvasók azt is tudni fogják, hogy webhelye nem mobilbarát, jóval azelőtt, hogy megérkezik a honlapjára, ami csökkenti a kattintási arányt.

A Google javasolja az adaptív webdesign (RWD) alkalmazását – olyan webdesign-technikát, amely lehetővé teszi a fejlesztők számára, hogy webhelyet hozzanak létre az első mobil megközelítés alapján. Az RWD technikák köré épített webhelyek minden eszközön mindig jól néznek ki és működnek.

Ha az RWD nem fog működni az üzleti modellnél, ami valószínűtlen, akkor hibrid mobil megoldást kereshet. Csak ellenőrizze, hogy a mobil látogatók eljutnak-e a mobil webhelyére, és nincsenek olyan tartalmi (vagy URL) konfliktusok, amelyek a WordPress SEO megzavarhatnák. Ez Google SEO útmutató egy teljes szakasz ismerteti, hogyan kell továbblépni.

Ellenkező esetben csak az elején válasszon ki egy adaptív WordPress témát és plug-ineket. Nem tudod hol kezdjem? A Total Responsive Multipurpose WordPress téma nagyszerű választás sok olyan vállalkozó számára, mint te.

Mobil optimalizálási tippek

6. Közösségi média jelei

A közösségi média növekedése az elmúlt években új és jövedelmező csatornát hozott létre a WordPress SEO számára. Még küzdelem nélkül is láthatja a közösségi média nagy forgalmi potenciálját. Ezenkívül lehetőséget ad arra, hogy közösséget hozzon létre márkája és / vagy termékei körül.

A keresőmotorok márka- és tartalommegjelöléseket használnak a rangsoroláshoz. Ennek a megközelítésnek az oka egyszerű: Ha több ember kedveli, retweetel, tűzi fel, botlik stb. A tartalmának, akkor értékesnek kell lennie, és fordítva.

Legyen óvatos a közösségi médiával szemben. Kétirányú kommunikációt szeretne megnyitni, szemben a lehetőségeivel való beszélgetéssel. Szüksége van az emberekre, hogy vegyenek részt a márkáddal, hogy „… javítsák az átadási értéket és az online szóbeszédet”.

A közösségi média segítségével saját közönséget hozhat létre, és keményen dolgozhat a beszélgetés és a felhasználói elkötelezettség fokozása érdekében. Minél több megemlíti, annál jobb.

7. Verem a versenyt

Amikor beírja kulcsszavát a Google-ba, az első tíz (10) megjelenő webhely a legerősebb versenytársa. Annak érdekében, hogy megszerezze ezt a megfoghatatlan első helyet, meg kell vernie mindet.

Emlékszel-e arra a bölcs mondásra, amely hasonló a barátok és az ellenség közel tartásához? Szánjon időt a verseny tanulmányozására. Kapjon válaszokat olyan kérdésekre, mint például: Miért ver engem az első? Mit csinálnak mások? Bevezetnek olyan white hat SEO technikákat, amelyek hiányozhatnak?

Talán nem olyan jók, mint gondolnád – talán például tartalmuk elavult. Ez lehet a lehetőségek ablaka, hogy megszerezze a megérdemelt rangsorot. Tanulja meg a versenyt, és verje meg őket saját játékukkal. A kis versenyképesség fantasztikus. Plusz, ha a jutalom jobb rangsorolás, nagyobb forgalom és végül jobb konverziók, akkor minden nap felkészültem a kihívásra. Te?

8. Javítsa az oldal betöltési sebességét

Ha webhelyének töltése évezredet vesz igénybe, elveszíti kilátásait balra, jobbra és középpontjában. Ezenkívül a SEO pontokat is leöblíti a csatornába, és ezek nehéz elérni.

A lassú oldalak magasabb visszafordulási arányt, a forgalom elvesztését és az ügyfelek bizalmát eredményezik, tehát csökkentheti az oldal betöltési idejét. A fenti nyilatkozatban összekapcsolt bejegyzés mindent megmutat, amit meg kell tennie a WordPress-webhely sebességének javításához. Ha gyorsan meg akarta vizsgálni a webhely sebességét, ellenőrizze, hogy milyen gyorsan használhatja Google Page Insights eszköz hogy ellenőrizze webhelyét, és megnézze, hogy milyen típusú ajánlásokat tartalmaz a Google a webhely sebességének növelésére (fontos megjegyezni, hogy az oldal betekintése sok olyan mikrooptimalizálásra összpontosít, amelyek néha nem adnak sok értelmet az Ön webhelyének. ez nem érinti a webhelyét annyira, mint a jobb hostolási terv megszerzése, a legfontosabb tényező a tényleges betöltési idő, tehát összehasonlítania kell a betöltési időt a legfontosabb versenytársakkal, és győződjön meg arról, hogy webhelye gyorsabb).

9. HTTPS mint rangsorjel

A bevezetésben megemlítettük, hogy a Google mindent megtesz egy jobb, gyorsabb és biztonságosabb web létrehozása érdekében mindenki számára. A keresési algoritmusok frissítésével javítják a keresési élményt. A sokoldalú Tudás grafikon, a keresőmotor gyorsabban nőtt. És most azt szeretnék, ha minden webmester elfogadná a HTTPS-t a webes tulajdonságok biztonságának javítása érdekében.

Noha a HTTPS nem fontos jelzés, a Google továbbra is teszteket folytat, és a közeljövőben dönthet úgy, hogy megerősíti azt. Másnap csak egy cikket tettek közzé webhelyének védelme a HTTPS segítségével. A bejegyzés felvázolja a webhelybiztonság fontosságát, a legjobb gyakorlatokat a HTTPS beállításakor és a HTTPS beállítását a HTTP-webhelyen. Jó kezekben kell lenned.

10. Helyi SEO

A helyi SEO olyan, mint a szokásos (organikus) SEO. Az egyetlen különbség az, hogy egy lépéssel tovább kell menned a helyi SEO kampánynál. Például, ne felejtsük el hozzáadni a várost / államot címcímkékhez, címsorokhoz, tartalomhoz, URL-hez és az alt szöveghez. Ezenkívül ne felejtse el igényelni a Google Cégem oldal a ruhádhoz. Ingyenes, tehát ne várjon.

A WordPress SEO bevált gyakorlatainak helyi SEO

A helyi SEO-ról többet megtudhat a Moz vagy Keresőmotor földje.

11. Nyújtsa be webhelyét a keresőmotorokhoz

Mint már megállapítottuk, a keresőmotor-pókok fésülködnek az interneten, és tartalmat keresnek. Ezután indexelik a tartalmat a különféle szerint SEO rangsor jelzések. A webhely kézi beküldése a keresőmotorokhoz javítja annak esélyét, hogy gyorsabban szerezzen jobb rangsorolást. A webhely kézi beküldése csökkenti annak esélyét is, hogy spamként jelenjen meg.

A legjobb az, ha a folyamat gyors és egyszerű. Webhelyének a Google felé történő elküldéséhez használhatja a URL hozzáadása vagy Webmesterek eszközök. Webhelyének a Yahoo! és Bing, nyugodtan használja A Bing weboldalának benyújtási oldala. Ne aggódjon, Yahoo! A keresést a Bing keresőmotor biztosítja. Ez azt jelenti, hogy akkor jelenik meg a Yahoo keresési eredményeiben, amikor elküldi webhelyét a Bingnek.

12. Webhelytérképek

A webhelytérkép szó szerint egy webhelytérkép, amely bemutatja az összes oldalt, kategóriát és így tovább. Készítsen webhelytérképet mind az emberi látogatók, mind a keresőmotorok számára. Tegye közzé webhelytérképét webhelyén, így az olvasók elvesztésekor megtalálhatják a tartalmat. A 404-es hibalapon hivatkozhat még webhelytérképére is. A webhelytérképet manuálisan is létrehozhatja, vagy plug-inként használhatja Google XML webhelytérképek.

Míg a keresőmotorok megtalálják a webhelytérképet az Ön webhelyén, el kell küldenie azt a következővel: Google Webmestereszközök hogy javítsa esélyeit. Okos dolog ez, különösen egy új weboldal használatával.

Nem számít, mit mondanak az emberek, a linképítés a WordPress SEO bevált gyakorlatainak fontos része. Így működik a linképítés. Kiváló minõségû tartalmat és a webhelyre mutató linkeket tesz közzé a folyamatban lévõ linkek levélével. Ha tekintélyes webhelyről van szó, akkor a Google magasabb hivatkozási profillal jelöl meg téged, és a rangsorod növekszik. Akkor, ha megy előre, és linket mutat a B oldalra, akkor megosztja a linkléjét is. Ha azonban a B webhely teljesen kimarad az Ön niche-ről (spam) vagy alacsony minőségű tartalmat tartalmaz, akkor csak elrontja a rangsorát, és valószínűleg büntetést kap..

A linkeket csak a résed kiváló minőségű webhelyeiről vagy tekintélyes webhelyektől fogadhatja el. Csak a jó minőségű webhelyekhez (tartalomhoz) kapcsolódjon, amelyek hozzáadott értéket képviselnek az Ön webhelyén.

A SEO jövője lesz a kapcsolat minőségének fontossága. A linket tartalmazó oldalnak társadalmilag aktívnak kell lennie, és használható és interakciós felhasználói bázissal kell rendelkeznie. A link fontossága lesz annak a webhelynek az értéke, amely az internet társadalmi oldalának tulajdonítható. – Nick Anderson, a Hostoople alapítója.

Tanulja meg természetesen hivatkozásokat építeni. Linkek vásárlása esetén a Google megtudja és megbünteti Önt. Arra kell törekednie, hogy fantasztikus tartalmat hozzon létre, amely természetesen kap hivatkozásokat. Az összekötő gazdálkodás (sok lánc egyidőben vagy rövid időn belül történő vetése) csak bajba juttatja Önt.

Emellett használjon természetes horgonyszöveget a linkeiben. Kerülje el a „Kattintson ide” szeretetét, és használjon helyette szöveget. Kell egy példa? Csak nézze meg az összekötő mintázatot, amelyet blogunkban felhasználtunk. Végül, ha egy webhelyre szeretne hivatkozni, de nem akarja megosztani a linklét, akkor használhatja a rel = ”nofollow” attribútumot a linkeiben.

Példa: Értelmes horgonyszöveg

WordPress SEO eszközök és források

Most, hogy a WordPress SEO bevált gyakorlataink már nem elérhetőek, milyen eszközök szükségesek a WordPress SEO előrehaladásához?

Íme egy rövid lista:

A nap végén…

… ne feledje, hogy a WordPress SEO időt vesz igénybe. A WordPress SEO ezen bevált gyakorlatainak bevezetése után elegendő időt kell hagynia az eredmények megtekintésére. Kár, hogy még nem rendelkezik beállítási és hagyási SEO megoldással. Ezenkívül folyamatosan frissítenie kell a WordPress SEO stratégiáját az iparági változásoknak megfelelően. A szankciók elkerülése érdekében ne felejtse el betartani a megállapított SEO irányelveket. Összefoglalva: készítsen kiváló minőségű tartalmat, és hirdesse a webhelyét, mint egy őrült ember.

Reméljük, hogy elegendő takarmányt adott nekünk; a labda most a bíróságon van. Kihagytuk a fontos WordPress SEO bevált gyakorlatokat? Mely WordPress SEO bevált gyakorlatokat használ? Kérjük, ossza meg velünk a megjegyzéseket. Minden jót, és áldja meg Isten a kezed munkáját!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map