A legjobb WordPress SEO eszközök 2020-ra

A legjobb WordPress SEO eszközök

A legtöbb webhelytulajdonos arra törekszik, hogy növelje szerves forgalmát – azaz olyan látogatókat, akik fizetés nélküli keresési eredményekkel érkeznek olyan webhelyeken, mint a Google vagy a Bing. Mivel azonban oly sok weboldal versenyez az áhított helyekért a keresőmotor találati oldalain (SERP), rendkívül nehéz lehet a rangsor növelése..


A WordPress SEO (keresőmotor-optimalizálás) teljes célja weblapjainak finomítása, hogy azok a SERP-kben magasabbak legyenek. Szerencsére sok eszköz áll rendelkezésre, amelyek segítenek SEO stratégiájának végrehajtásában, és ennek eredményeként javítják a keresőmotorok rangsorát.

Ebben a cikkben néhány legjobb WordPress-eszközt és beépülő modult vizsgálunk meg, amelyek 2019-ben optimalizálhatják weboldalait. Kezdjük el!

1. Élesztő SEO

Yoast SEO plugin

Több millió letöltéssel a Yoast SEO az egyik legnépszerűbb WordPress plugin. Telepítve van a könnyen használható funkciókkal, amelyek segítenek a SEO stratégiáinak kidolgozásában. Jól ismert oldal elemzés funkció, amely elősegíti a kulcsszóhasználat, a tartalom hosszának, az olvashatóságnak és egyebeknek a javítását. További praktikus lehetőségek közé tartozik az XML sitemap létrehozása és az értesítések, a zsemlemorzsa és a közösségi média integrációja. Ha Ön SEO kezdő, ez a bővítmény fantasztikus hely a kezdéshez.

2. SEOPnyomás

SEOPnyomás a WordPresshez

Egy másik nagyszerű lehetőség a WordPress webhelyének optimalizálására a SEOPress. Ez a SEO bővítmény mindent tartalmaz, amelyre szükség van a rangsorolás javításához, például XML és HTML webhelytérképek, tartalmi kulcsszóelemzés, Open Graph beállítások, Google Local Business adatok, átirányítások és még sok más. A Plus SEOPress tartalmaz egy fehér felirattal ellátott hátteret és egy beépített hasznos törött link-leolvasót. (még az ingyenes verzióban is).

Amíg van egy ingyenes verzió a WordPress.org webhelyen, amely kiváló módszer a plugin kipróbálására, SEOPress Pro többet kínál. Ha frissít egy Pro tervre, akkor még hatékonyabb funkciókat kap, mint például a zsemlemorzsa, a Google News vagy a Video XML fejlett webhelytérképei, a strukturált adattípusok jelölése, a robots.txt fájlok és a htaccess fájlok egyszerű szerkesztési eszközei, a WooCommerce integrációja és még sok más. Csak 39 dollárért (amelyet korlátlan webhelyeken használhat fel) érdemes befektetni a webhely SEO-jába.

3. Minden egy SEO csomagban

Minden egy SEO beépülő modul

Az All in One SEO Pack egy rendkívül népszerű ingyenes WordPress plugin, több mint 30 millió letöltéssel. Gyakran rögzítik a Yoast SEO alternatívájaként, bár az oldal elemzésekor nem nyújt ugyanolyan mélységet. Ugyanakkor számos más hasonló funkcióval is rendelkezik, mint például a metacímkék, az XML webhelytérképek és a közösségi média integrációja. Az All in One SEO Pack egyedülálló tulajdonsága, hogy ez az egyetlen ingyenes bővítmény, amely SEO integrációt nyújt az e-kereskedelmi webhelyek számára – ideértve a WooCommerce szolgáltatást is.

4. BAVOKO SEO eszközök

BAVOKO Ingyenes WordPress bővítmény

A BAVOKO SEO Tools kiváló alternatívája a korábban említett 2 pluginnak. A weboldalon megjelenő SEO standard szolgáltatásai (XML webhelytérképek, metacímek, leírások, tartalom hossza, kulcsszóoptimalizálás stb.) Mellett a hasznos SEO teljesítményfigyelés (kulcsszavak, linkek és versenytársak elemzése), valamint a jelentéskészítő eszköz valóban megkülönbözteti a BAVOKO-t. Olyan, mintha több SEO szolgáltatást és egy plugint szerezne be egy alacsony árért. Megpróbálhatod BAVOKO SEO Tools ingyen, de ahhoz, hogy minden olyan szolgáltatást megkapjon, amelyre prémiumra kell frissítenie (havonta 19,99 dollártól).

5. Rank matematika

Rank Math SEO WordPress bővítmény

A Rank Math egy másik nagyszerű bővítmény a WordPress SEO kezeléséhez. A plugin egyszerű lehetőségeket kínál a tartalom javításához, például a fókuszkulcsszó-tippeket, a tartalomhossz-figyelőt, az állandó linkek értékelését és egyebeket. A Rank Math be van építve a Google Webmesterekbe is, így közvetlenül a WordPress irányítópultján nyomon követheti a webhely statisztikáit és a teljesítményt. Egyéb plugin-funkciók közé tartozik a Google feltérképezési hibafigyelése, a kontextusban szereplő tippek, az automatikus kép-SEO opciók, az XML webhelytérkép-generátor, a gazdag kivonatok (beleértve az egyedi postai típusokat is) és még sok más.

6. Prémium SEO csomag

Prémium SEO Pack műszerfal képernyőképe

Információ és letöltésView a Demo

A Premium SEO Pack egy teljes WordPress SEO plugin, amely segít webhelye jobb rangsorolásában a keresőmotorokban. Ez a prémium plugin ötvözi a SEO és a társadalmi optimalizálás mindegyikét, hogy korlátozza a több plugin igényét. A prémium SEO csomag társadalmi statisztikákat, oldal-elemzéseket, oldal-ellenőrzéseket és még sok másot tartalmaz. A SEO fontos – amikor az emberek olyan témában keresnek, amelyről Ön írt, akkor azt akarja, hogy először jelenjen meg webhelye. Így hozhat létre sok forgalmat (és akár értékesítést is), és növelheti közönségét.

A plugin egyedülálló tulajdonsága a SEO tömeges optimalizálás. Ezzel néhány kattintással optimalizálhatja a webhely minden oldalát, feladását és az egyedi feladástípusokat. A modul lehetőséget ad a metacím optimalizálására, a metaleírás optimalizálására, valamint a tartalom kulcsszójának automatikus észlelésére és optimalizálására. Ez azt jelenti, hogy néhány másodperc alatt javíthatja SEO-ját (és rangsorolását).

A plugin másik nagyszerű tulajdonsága a beépített Google Analytics támogatás és közösségi statisztikák. Ilyen módon könnyen láthatja és nyomon tudja követni az eredményeit, amelyek a SEO SEO megkönnyítésére szolgálnak az Ön webhelyén. A prémium SEO Pack egyedi Google Analytics-képernyője megkönnyíti a keresési statisztikák megtekintését és megértését, míg a Közösségi statisztikák modul megmutatja a hálózat elérhetőségét. Ha nagyszerű információkat tartalmaz a webhelyéről, akkor van egy hasznos SERP nyomkövető modul is, amely megmutatja, hogyan áll a webhely a versenytársakhoz – nagyszerű információ, hogy megnézhesd, hol állsz.

7. SEOPressor

A SEOPressor honlapja

Információ és letöltésView a Demo

A SEOPressor egy prémium WordPress plugin, amelynek célja, hogy maximálisan ellenőrizze webhelye SEO-ját egy könnyen használható felületen. A fejlesztők szerint a plugin speciális algoritmusa a Google emulációját emulálja, így pontos javaslatokat kap az oldalak optimalizálására. A SEOPressor összegyűjti webhelye összes lényeges SEO adatait, és egy helyen bemutatja azokat – figyelmeztetve bármilyen problémára.

A beépülő modul szemantikai elemzést és a vonatkozó kapcsolódó jelölési szabványokat is magában foglal. Teljes körű irányítást kínál a keresőmotorok feltérképezésén keresztül az Ön webhelyén, és optimalizálja a link profilját. Ha az eszköz teljes felhasználása havonta 9 dollár, a SEOPressor nagyon nagyszerűnek tűnik.

8. Moz Pro

A Moz Pro honlapja

A Moz Pro eszközök és szolgáltatások gyűjteményét kínálja webhelyének SEO stratégiájának kezeléséhez. Követi a heti rangsorolást webhelye és versenytársai számára, valamint felfedezi és rangsorolja a kulcsszavakat a webhelye segítségével Kulcsszófelfedező eszköz. Használ Nyissa meg a Site Explorer alkalmazást segítséget nyújt a linkek felépítésében, és feltérképezi a webhelyet, hogy megkeresse a releváns kérdéseket.

Ha további meggyőzésre van szüksége, a Moz Pro olyan szolgáltatásokat is kínál, amelyek segítenek az oldalsó SEO-nál, és egy sor jelentéstételi és elemzési lehetőséget kínál. Havonta 79 USD-től (éves előfizetés esetén) az ár határozottan meredek a többiekhez képest. Ha azonban úgy gondolja, hogy az összes ajánlatát felhasználja, akkor érdemes lehet.

9. ahrefs SEO eszközök és források

ahrefs SEO eszközök és források Prémium előfizetés

Nagyszerű lehetőség, ha módot keres webhelye SEO teljesítményének figyelésére. Ez a prémium szolgáltatás magában foglalja a versenytársak elemzéséhez, kulcsszó-kutatáshoz, backlink-megfigyeléshez, tartalmi hiányosságokhoz, rangsor-követéshez és egyéb eszközökhöz tartozó eszközöket. A legjobban, ha az automatikus riasztásokat és jelentéseket rendszeres időközönként (például hetente egyszer) e-mailben küldi el e-mailben, beállíthatja azokat a konkrét SEO tényezőket, amelyekre összpontosít.

10. Rankie

A Rankie honlap fejléce

Információ és letöltésView a Demo

A Rankie egy prémium WordPress-bővítmény, amelyet kifejezetten azért fejlesztettek ki, hogy nyomon tudja követni weblapja Google rangsorát. A kulcsszavak manuális ellenőrzése helyett a Rankie segítségével kutathatja, követheti és jelentheti a kívánt kulcsszavakat, hogy megnézze, hogyan működik a SEO.

A SEO nagyon fontos minden weboldalon – különösen a kulcsszó rangsorolásakor. Ha rangsorol egy fantasztikus keresési kifejezésre az iparágban, akkor sok forgalmat érhet el, amely értékesítésre, reklámra vagy más konverzióra konvertálható. A Rankie egy nagyszerű eszköz, amellyel kiválaszthatja és nyomon tudja követni a kívánt kulcsszavakat. A telepítés után használhatja a Rankie-t a kulcsszavai kereséséhez – a plugin még további kifejezéseket is javasol, amelyekre valószínűleg rangsorolása alapján keres..

Ami a követést illeti, a Rankie 4 lehetőséget kínál kulcsszavak nyomon követésére: Google, Google Ajax api, whatsmyserp.com vagy ezmlm.org. Amellett, hogy egy integrált eszközt javasol, amellyel megcélozhatja azokat a kulcsszavakat. A plugin napi rangsorolási jelentéseket is tartalmaz, kulcsszó-grafikonokkal kiegészítve, így láthatja, hogy a SEO-fejlesztési módszerek működnek-e. A jelentéseket e-mailben is elküldheti Önnek, így soha nem felejti el ellenőrizni őket.

11. A Google Kulcsszótervező Ingyenes SEO eszköz

A Google Kulcsszótervező honlapja

A Google Kulcsszótervező egy eszköz a AdWords előfizetők, akik kulcsszavakat javasolnak a rangsorolásához. Megadhat információkat termékéről és webhelyéről, és a keresést különböző paraméterekkel célozhatja meg. Minden javasolt kulcsszó esetében megtekintheti a korábbi adatokat, beleértve az átlagos havi kereséseket, a verseny szintjét és a javasolt AdWords ajánlatot.

Bár ez az eszköz rendkívül értékes, ennek valamivel kevésbé intuitív felülete van, ezért érdemes megnézni a jó bemutató mielőtt beragadnék.

12. Kulcsszóválasztó eszköz Ingyenes tervező

A Kulcsszóválasztó eszköz honlapja, amely megjeleníti a keresősávot

A Kulcsszóválasztó eszköz a Google Kulcsszótervező alternatívájaként van rögzítve. Egyszerű felülettel rendelkezik, és a Google automatikus kiegészítés funkcióját használja, hogy minden beírt keresési kifejezésre több száz hosszú farokú kulcsszójavaslatot generáljon. A Google Kulcsszótervezőtől eltérően azonban a Kulcsszóválasztó eszköz ingyenes verziója csak a kulcsszavakat sorolja fel, nem pedig a kísérő adatokat, például a keresési mennyiséget, a kattintásonkénti költségeket és a versenyt. Ezt az információt fel lehet oldani, ha úgy dönt, hogy fizet a magasabb szintű prémium verziók.

13. LinkPatrol prémium szolgáltatás

A LinkPatrol honlapja

A LinkPatrol egy prémium WordPress-bővítmény, amely arra koncentrál, hogy segítse a kimenő link-profil tisztítását. A teljes webhely linkjeinek átkutatása néhány másodpercig tart, és megadja az összes, a hozzájuk kapcsolódó szerző, domain és horgonyszöveg listáját. Ha észreveszi rossz linkek, gyors és egyszerű a nincs követés címkézze meg vagy szüntesse meg az URL linkjét. Az árak évente 50 USD-tól kezdődnek.

14. GTmetrix Ingyenes webhelysebesség-elemző

A GTmetrix honlapja

A GTmetrix egy olyan eszköz, amelyet arra terveztek, hogy segítsen a webhely sebességének növelésében keresőmotorok fontolja meg a rangsoroló algoritmusokban. Betekintést nyújt a webhely betöltési sebességébe, majd segít javítani a webhely teljesítményét. Az oldalak elemzésével Google oldalsebesség és Yahoo YSlow szabálykészleteket, és eredményeket szolgáltat, beleértve az oldal betöltési idejét és az oldal teljes méretét. Láthatja azt is, hogy a webhelye miként áll össze a többi GTmetrix által megfigyelt webhellyel.

Az eszköz lehetővé teszi a teljesítmény nyomon követését, a webhely sebességének elemzését egy mobil eszközön keresztül, és az oldalt több régióban is tesztelheti. Végül az oldal betöltését rögzítheti, és az eredményeket visszaadhatja a teljesítményproblémák pontos meghatározásához.

Végső gondolatok

A SEO összetett téma, és először gyakran ijesztőnek tűnik. Olyan sok elemre gondolva, amely túl sok gondot okozhat, a weboldalak optimalizálása az SERP-k jobb játékáért nagy feladat lehet..

Ebben a részben 10+ eszközt és WordPress beépülő modult biztosítunk Önnek, hogy segítsen Önnek kidolgozni és végrehajtani a 2019. évi SEO stratégiáját. Ezen eszközök bármelyike ​​szerepel a napi SEO munkafolyamatban? Van más SEO tippeket az új évre? Tudassa velünk az alábbi megjegyzés szakaszban!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map