10 WordPress SEO -vinkkiä lisää liikennettä verkkosivustoosi

SEO-lähestymistavat tuovat liikennettä WordPress-verkkosivustoosi

Olet päättänyt avata blogin ja tehdä siitä todellisen pelinvaihtajan. Joten mitkä olette ensimmäiset askeleet, jotta siitä tulee niin suosittu ja huomion herättävä kuin haluat? Blogin parantaminen silmälläpitävällä suunnittelulla auttaa varmasti lisäämään uusia asiakkaita. Tämä toimii kuitenkin silloin, kun henkilö on jo laskeutunut sivullesi. Mutta miten voit saada heidät todella löytämään sinut verkosta ja kuinka pitää heidän huomionsa tarttuneena tietoihisi? Tällöin tulee verkkoresurssien asianmukainen SEO-optimointi.


Verkossa on laaja valikoima oppaita ja oppaita siitä, kuinka optimoida sisältösi siten, että se sijoittuu haussa korkeammalle. Mutta mitkä näistä ohjeista ovat todella tehokkaita ja toimivat hyvin WordPress-blogissa? Olemme päättäneet luetella 10 universaalia SEO-tekniikkaa, joiden avulla henkilökohtainen tai yritysblogisi loistaa verkossa riippumatta siitä, mihin nicheyn olet liittynyt.

1. Valitse reagoiva malli

Tarjoaako WordPress-blogi web-yleisölle saumattoman selauskokemuksen kaikilla nykyajan laitteilla? Blogin tekeminen täysin reagoivaksi takaa, että se tarjoaa verkkokäyttäjille nautittavan UX: n ja saa paremman sijoituksen hakutuloksissa.

Valitse reagoiva malli

Yhdessä uusimmissa hakualgoritmin päivityksissä Google totesi, että mobiiliystävälliset mallit saavat ylimääräisen sijoitusparannuksen mobiilihakutuloksissa. Joten, jos haluat tehdä verkkosivustostasi paremman pääsyn verkkoyhteisön saataville, varmista, että blogisi toimii yhtä hyvin missä tahansa verkkoympäristössä. Googlen vinkkejä mobiiliystävälliset verkkosivustot opastaa sinua oikeaan suuntaan.

2. Tee sisällöstäsi voimakas ja mahtava

Emme koskaan kyllästy toistamaan sitä uudestaan ​​ja uudestaan, että sisältö on kuningas. Blogissasi jaettavien tietojen laadun perusteella voimme puhua online-resurssisi mahdollisesta menestyksestä tulevaisuudessa. Luo arvokkaita tietoja, jotka liittyvät Web-resurssisi aiheeseen. Kun kirjoitat, muista, kuka on kohderyhmäsi ja minkä tyyppiset viestit ovat kaikkein jaettavinta ja kommentoituja.

3. Optimoi viestinimikkeet

Kun työskentelet blogikirjoituksessa, kiinnitä erityistä huomiota sen otsikkoon. Hyvin kirjoitettu ja kiinnostava otsikko on tie menestykseen. Aloita työskentelevä otsikko. Tee siitä tarkka, tarkka, mutta kiinnostava ja kiehtova.

 • Käytä selvennyksiä, kuten [haastattelu], [podcast], [infografinen] jne., Jotta selkeiden odotusten asettaminen on helpompaa. Siksi lukijasi tietävät, mitä tarkalleen he näkevät avattuaan viestisi.
 • Pidä se lyhyt. Viestinimikkeiden optimaalimmasta pituudesta ei ole yhtä koko-koko-sääntöä. Suurimmassa määrin tämä riippuu tavoitteesta, jota yrität saavuttaa. Jos haluat blogiisi otsikon näkyvän hakutuloksissa oikein, pidä se alle 70 merkkiä. Tällä tavalla hakukoneet eivät leikkaa viestin otsikon pituutta.
 • Käytä numeroa ja tilastoja.
 • Ohjeviestit ovat jo pitkään saaneet suosiota verkkokäyttäjien keskuudessa.
 • Muista lisätä painopisteavain viestin otsikkoon.

4. Tee pysyvät linkit lyhyiksi ja selkeiksi

Permalinkit ja linkkien rakenne ovat tärkeitä hakukoneiden kannalta. Vaikka mielipiteet eroavat optimaalisten linkkien optimaalisimmasta rakenteesta, Google toteaa selvästi, että pysyvien linkkien on oltava mahdollisimman yksinkertaisia ​​ja älykkäitä kuin ihminen, jotta hakukoneet ja haut voivat löytää halutun sisällön helposti.

 • Permalinkin optimaalisen pituuden tulisi olla enintään 100 merkkiä.
 • Käytä avainsanoja pisteeseen. Älä ylikuormita pysyviä linkkejä heidän kanssaan.
 • Erota sanat tavuviivoilla ja jätä pois lopetussanat, kuten ‘ja’, ‘tai’, ‘but’, ‘at’ jne..
 • Älä käytä dynaamisia ominaisuuksia (jos mahdollista).

5. Lisää sisäinen linkitys blogiisi

On todennäköistä, että suurin osa verkkoresursseihisi tavoittavasta yleisöstä muodostuu ensimmäistä kertaa käyvistä vierailijoista, jotka tietävät vähän tai ei mitään asioista, jotka korostettiin sivustossasi aiemmin. Viestien väliset sisäiset linkit voivat parantaa navigointia sivustosi kollektoreissa. Vaikka lisäät nopeita linkkejä asiaan liittyviin julkaisuihin, ehdotat muita artikkeleita, jotka eivät ole hyödyllisiä yleisöllesi heidän luettaessa viestisi. Seurauksena on, että tämä lisää käyttäjien sitoutumista ja keskimääräistä aikaa, jonka ihmiset viettävät blogiisi.

6. Optimoi kuvatiedostojen nimet

Tekstien lisäksi myös kuvat sijoittuvat Googlessa. Joten jos haluat kasvattaa käyttäjien sitoutumista, ajattele hyvän nimen lisäämistä myös kuvatiedostoihin. Olet voinut huomata, että Google paljastaa sekä tekstit että kuvat hakutulossivuillaan paljastaen osuvia kuvia, jotka lisätään blogin sisältöön. Kun henkilö napsauttaa kuvaa Googlessa, hänet viedään sivulle, jolla kuva julkaistiin.

Optimoi kuvatiedostojen nimet

Sen sijaan, että säilyttäisit digitaalikameran tuottamat oletustiedostonimet, käytä tiedostonimessä kuvaavia sanoja ja ilmauksia. Älä myöskään unohda käyttää alt-tunnistetta ja otsikkotunnistetta jokaisessa kuvassa. Tutustu myös tähän perimmäiseen kuvan optimointioppaaseen, jotta saat vielä enemmän kuvan muotoilua ja SEO-vinkkejä.

7. Käytä sosiaalista mediaa

Nykyään jokaisella on sosiaalisen median profiili. Joten miksi et jaa julkaisujasi Facebookissa, Twitterissä tai Google+: ssa? Sosiaalisen median markkinointi on hieno tapa tuottaa uutta liikennettä. Anna sosiaalisen median seuraajien seurata päivityksiäsi, mutta älä mainosta vain itseäsi. Jaa artikkeleita muista suosimistasi blogeista ja sivustoista. Luo yhdistelmä mainosmateriaalia koulutusviestejä ja hauskaa tietoa. Anna sosiaalisen median profiilisi kuulostaa hyödylliseltä yleisölle.

8. Vaihda käänteisiä linkkejä

Riippumatta siitä, mihin alaan sivustosi liittyy, on aina trendi-asettajia, joille verkkoyhteisö viittaa useammin kuin tuntemattomiin nimiin. Toimialaasi kuuluu myös tällaisia ​​trendi-määrittäjiä. Ne voivat olla auktorisointisivustoja tai muita blogeja. Joten ota heihin yhteyttä tarkoituksena vaihtaa linkkejä sivuille / aiheisiin, jotka ovat merkityksellisiä verkkosivustosi korostamille sivuille / aiheille.

9. Luo sivustokartta

WordPress-resurssi voi sisältää tonnia sivuja. Jotta Google voi indeksoida sen, hakukoneen on tiedettävä sivustosi rakenne. Sivustokartan luominen pystyy käsittelemään tätä työtä erinomaisesti.

WordPress sisältää joukon laajennuksia, joita voit käyttää oikein SEO-optimointiisi sivuillesi. Yksi heistä on Google XML -sivustokartat. Tämä on ilmainen WordPress-laajennus, joka luo sivustosi sivukartan automaattisesti, jotta Google voi indeksoida blogisi tehokkaammin.

10. Käytä SEO-ystävällisiä teemoja

Blogeihin on valittavissa tuhansia valmiita WordPress-teemoja, sekä ilmaisia ​​että premium-luokkia. Nopeita ja mobiiliystävällisiä, nämä on yleensä optimoitu nopeaan ja virheetöntä suorituskykyä varten nykyaikaisissa hakukoneissa. Esimerkiksi TemplateMonsterin WordPress-blogin teemat säästävät paljon aikaa sivujen ja sisällön asianmukaiseen optimointiin, mikä kasvattaa projektien mahdollisuuksia näkyä paremmin verkossa.

Käytä yllä mainittuja vinkkejä tehdäksesi sisällöstäsi paremman löydettävyyden verkossa. Kokeile eri tekniikoita oikean datan optimoimiseksi, kiinnosta yleisöä hakukoneen avulla ja saa heidät pääsemään WordPress-blogiisi koskaan poistumaan kilpailijan sivustolle..


johtopäätös:

Tietysti tämä ei ole kaikki, nämä ovat vain 10 vinkkiä. Jos haluat tarkempia oppaita, voit tutustua ”WordPress SEO Best Practices” -viestimme viestiin, joka sisältää paljon lisätietoja aloittamisen ja sivustosi SEO parantamiseksi. Ja jos sinulla on lisävinkkejä, jätä kommentti!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map