10 WordPress SEO tipp a webhely forgalmának növeléséhez

SEO megközelítések a forgalom növelésére a WordPress webhelyén

Úgy döntött, hogy elindít egy blogot, és valódi játékváltóvá teszi. Szóval, mi az első lépés, amelyet megtesz annak érdekében, hogy ez a népszerű és figyelemfelkeltő legyen, ahogy szeretné? A blog fejlesztése figyelemfelkeltő formatervvel minden bizonnyal az új ügyfelek vonzására irányul. Ez azonban akkor működik, ha egy személy már leszállt az oldalára. De hogyan lehet rávenni, hogy valóban megtalálnak téged az interneten, és hogyan tartsák figyelmükbe az adatait? Ekkor kerül sor az online erőforrás megfelelő SEO optimalizálására.


Az internet hatalmas választékát kínálja útmutatók és útmutatók számára, hogyan optimalizálhatja tartalmát oly módon, hogy a keresésnél magasabbra kerüljön. De melyik az utasítások valóban hatékonyak és jól fognak működni a WordPress blogján? Úgy döntöttünk, hogy felsorolja a 10 univerzális SEO technikát, amelyek révén személyes vagy vállalati blogja ragyog az interneten, függetlenül attól, hogy milyen réshez kapcsolódsz.

1. Válasszon egy adaptív kialakítást

A WordPress blogja zökkenőmentes böngészési élményt nyújt az internetes közönség számára minden kortárs eszközön? Ha teljes mértékben reagál a blogodra, akkor garantálja, hogy élvezetes UX-t biztosít az internet látogatói számára, valamint magasabb rangot szerez a keresési eredmények között.

Válasszon egy érzékeny kialakítást

A Google a keresési algoritmus egyik legújabb frissítésében kijelentette, hogy a mobilbarát kialakítások további rangsorolást fognak elérni a mobil keresési eredmények között. Tehát, ha webhelyét hozzáférhetőbbé szeretné tenni az online közösség számára, győződjön meg arról, hogy blogja bármely webes környezetben ugyanolyan jól teljesít. A Google tippjei mobilbarát webhelyek a helyes irányba vezet.

2. Tegye tartalmát erőteljes és hatalmasnak

Soha nem fogunk unatkozni, hogy újra és újra megismételjük, hogy a tartalom a király. Az Ön blogján megosztott adatok minősége alapján beszélhetünk az online erőforrás lehetséges jövőbeli sikeréről és igényéről. Készítsen értékes adatokat, amelyek relevánsak a webes erőforrás témájában. Írás közben ne feledje, ki az a célközönség, és milyen típusú hozzászólások vannak a legjobban megosztható és megjegyzett.

3. Optimalizálja a feladási címeket

Miközben blogbejegyzésen dolgozik, fordítson különös figyelmet a címére. A jól megírt és figyelemre méltó címsor egy út a sikerhez. Kezdje egy működő címmel. Legyen konkrét, pontos, mégis magával ragadó és érdekes.

 • Használjon olyan pontosításokat, mint [interjú], [podcast], [infographic] stb., Hogy megkönnyítse a világos elvárások meghatározását. Így az olvasók tudni fogják, mit látnak pontosan azután, hogy megnyitják az üzenetét.
 • Tartsd röviden. Nincs egy egységes méretre vonatkozó szabály a hozzászólások legoptimálisabb hosszúságára vonatkozóan. A legnagyobb mértékben ez attól a céltól függ, amelyet elér. Ha azt szeretné, hogy blogbejegyzésének címe megfelelően jelenjen meg a keresési eredmények között, akkor tartsa 70 karakternél kevesebbet. Ilyen módon a keresőmotorok nem vágják le a bejegyzés címét.
 • Használja a számot és a statisztikákat.
 • A How-to-hozzászólások már régóta népszerűek az internetes felhasználók körében.
 • Ne felejtsük el hozzáadni a fókuszkulcsot a bejegyzés címéhez.

4. Tegye a Permalinks rövidre és törölje

A állandó linkek és a link szerkezete a keresőmotorok szempontjából fontosak. Bár a vélemények eltérnek a permalink legoptimálisabb struktúrájáról, a Google egyértelműen kijelenti, hogy az állandó linkeknek a lehető legegyszerűbbeknek és intelligensebbeknek kell lenniük, mint az ember számára, hogy a keresőmotorok és a keresések könnyedén megtalálják a kívánt tartalomdarabot..

 • Az állandó link optimális hossza legfeljebb 100 karakter lehet.
 • Használjon kulcsszavakat. Ne töltsön velük permalinkeket.
 • Válassza ki a szavakat kötőjelekkel, és hagyjon ki olyan lemondó szavakat, mint a „és”, „vagy”, „de”, „at” stb..
 • Ne használjon dinamikus tulajdonságokat (ha lehetséges).

5. Adjon hozzá belső linket a blogbejegyzései között

Valószínű, hogy a webes erőforrást elérő közönség nagy részét első alkalommal látogatók alkotják, akik alig vagy semmit sem tudnak a webhelyen korábban kiemelt témákról. A bejegyzés közötti belső kapcsolat javíthatja a navigációt a webhelyen. Miközben gyors linkeket ad hozzá a releváns kiadványokhoz, további cikkeket javasol, amelyek hasznosak lehetnek a közönség számára, amikor elolvasják az Ön üzenetét. Ennek eredményeként ez növeli a felhasználók elkötelezettségét és azt az átlagos időtartamot, amelyet az emberek az Ön blogján töltöttek.

6. Optimalizálja a képfájl nevét

Nem csak a szövegek, hanem a képek is rangsorolódnak a Google-ban. Tehát, ha növeli a felhasználók elkötelezettségét, gondoljon arra, hogy jó képet adjon a képfájlokhoz is. Láthatta volna, hogy a Google megjeleníti mind a szövegeket, mind a képeket a keresési eredményoldalain, feltárva azokat a releváns képeket, amelyeket a blog felépítéséhez adnak hozzá. Amint egy személy rákattint a képre a Google-ban, az arra az oldalra kerül, ahol a képet közzétették.

Optimalizálja a képfájlneveket

A digitális fényképezőgép által generált alapértelmezett fájlnevek megőrzése helyett leíró szavakat és kifejezéseket használjon a fájlnévben. Ezenkívül ne felejtsük el, hogy minden képhez használjuk az alt és a címkéket. Nézze meg ezt a végső képoptimalizálási útmutatót, amely még több képformázást és SEO tippeket tartalmaz.

7. Használja a közösségi médiát

Manapság mindenkinek van közösségi média profilja. Tehát miért nem osztja meg publikációit a Facebook-on, a Twitter-en vagy a Google + -on? A közösségi média marketing nagyszerű módja az új forgalom generálásának. Hagyja, hogy a közösségi média követői nyomon kövessék az Ön frissítéseit, de ne csak saját magukat reklámozzák. Ossza meg cikkeit más élvezetes blogjairól és webhelyeiről. Készítsen keverékét promóciós tartalmakhoz oktatási hozzászólásokkal és szórakoztató adatokkal. Hagyja, hogy a közösségi médiaprofil hasznosnak tűnjön a közönség számára.

8. Exchange backlinks

Nem számít, hogy melyik iparághoz kapcsolódik a webhely, mindig vannak olyan trendrendezők, akikre az internetes közösség gyakrabban utal, mint ismeretlen nevekre. Az iparágba tartoznak az ilyen trendmeghatározók is. Ezek lehetnek hivatalos webhelyek vagy más blogok. Tehát vegye fel a kapcsolatot velük azzal a céllal, hogy cseréljen linkeket azokra a lapokra / témákra, amelyek relevánsak azokhoz, amelyeket a saját internetes portálján kiemel..

9. Hozzon létre egy webhelytérképet

A WordPress erőforrás tonna oldalt tartalmazhat. Annak érdekében, hogy a Google indexelje, a keresőmotornak meg kell ismernie a webhely felépítését. Ha webhelytérképet készít, ezzel a munkával tökéletesen megbirkózhat.

A WordPress számos beépülő modult tartalmaz, amelyeket felhasználhat az oldalai megfelelő SEO optimalizálásához. Az egyik ilyen Google XML webhelytérképek. Ez egy ingyenes WordPress plugin, amely automatikusan elkészíti webhelytérképét, hogy a Google hatékonyabban indexelje blogját.

10. Használjon SEO-barát témákat

Több ezer kész WordPress témát választhat a blogok számára, ingyenes és prémium kategóriákban egyaránt. Gyors és mobilbarát, ezeket általában a gyors és hibátlan teljesítmény érdekében optimalizálják a modern keresőmotorokban. Például a TemplateMonster WordPress blog témái rengeteg időt takarítanak meg az oldalak és a tartalom megfelelő optimalizálása érdekében, ezáltal növelve a projektek esélyét arra, hogy láthatóbbá váljanak az interneten.

Használja a fent említett tippeket, hogy tartalma jobban megtalálható legyen az interneten. Kísérletezzen a megfelelő adatok optimalizálásának különböző technikáival, vonzza be a közönséget a keresőmotoron keresztül, és tegye elérhetővé a WordPress-blogját, hogy soha ne hagyja el a versenytársak webhelyét.


Következtetés:

Természetesen ez nem minden, ezek csak 10 tipp. Ha részletesebb útmutatót szeretne, akkor nézze meg a „WordPress SEO legjobb gyakorlatok” című bejegyzésünket, amely sokkal több információt tartalmaz az Ön elindításához és a webhely SEO fejlesztéséhez. És ha van további tippe, kommentáljon!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map