10 WordPress SEO-tip for at få mere trafik til dit websted

SEO-metoder til at bringe trafik til dit WordPress-websted

Du har besluttet at lancere en blog og gøre den til en rigtig spiludveksler. Så hvad er de første skridt, du vil tage for at gøre det så populært og opmærksomt, som du ønsker? Forbedring af din blog med et iøjnefaldende design vil helt sikkert arbejde for en bedre tiltrækning af de nye kunder. Dette fungerer dog, når en person allerede er landet på din side. Men hvordan kan du få dem til at finde dig faktisk på nettet, og hvordan man kan holde deres opmærksomhed taget med dine data? Dette er, når en ordentlig SEO-optimering af din online ressource kommer i spil.


Internettet tilbyder et stort udvalg af guider og tutorials om, hvordan du optimerer dit indhold på en måde, som det rangerer højere i søgningen. Men hvilke af disse instruktioner er virkelig effektive og vil fungere godt på din WordPress-blog? Vi har besluttet at opregne de 10 universelle SEO-teknikker, der får din personlige eller virksomhedsblog til at skinne på nettet, uanset hvilken niche, du er relateret til.

1. Vælg et responsivt design

Giver din WordPress-blog webpublikummet en problemfri browseroplevelse på alle moderne enheder? At gøre din blog fuldt responsiv garanterer, at den giver webbesøgende en fornøjelig UX, samt får en højere placering i søgeresultaterne.

Vælg et responsivt design

I en af ​​sine seneste opdateringer af søgealgoritmen erklærede Google, at mobilvenligt design ville få en yderligere rangordning i de mobile søgeresultater. Så hvis du vil gøre dit websted mere tilgængeligt for onlinesamfundet, skal du sørge for, at din blog kan fungere i ethvert webmiljø lige så godt. Googles tip til mobilvenlige websteder vil guide dig i den rigtige retning.

2. Gør dit indhold stærkt og magtfuldt

Vi bliver aldrig trætte af at gentage det igen og igen, at indholdet er kongen. Baseret på kvaliteten af ​​de data, der deles på din blog, kan vi tale om den mulige fremtidige succes og efterspørgsel efter din online ressource. Opret værdifulde data, der er relevante for emnet i din webressource. Husk, hvem der er din målgruppe, mens du skriver, og hvilke typer indlæg der er mest delbare og kommenterede.

3. Optimer dine indlægstitler

Når du arbejder på et blogindlæg, skal du være særlig opmærksom på dens titel. En velskrevet og iøjnefaldende overskrift er en måde at få succes på. Start med en arbejdstitel. Gør det specifikt, nøjagtigt, men alligevel fanger og spændende.

 • Brug afklaringer som [interview], [podcast], [infographic] osv., Hvilket gør det lettere at stille klare forventninger. Således vil dine læsere vide, hvad de præcist vil se, når de åbner dit indlæg.
 • Hold det kort. Der er ingen en-size-fit-all regel om den mest optimale længde på posttitlerne. I størst grad afhænger dette af det mål, du forfølger. Hvis du ønsker, at titlen på dit blogindlæg skal vises korrekt i søgeresultaterne, skal du holde det mindre end 70 karakterer. På den måde skærer søgemaskinerne ikke længden på posttitel.
 • Brug nummer og statistik.
 • How-to-indlæg har længe vundet popularitet blandt internetbrugerne.
 • Glem ikke at føje fokusnøgleordet til posttittlen.

4. Gør permalinks korte og klare

Permalinks og linkstruktur er vigtige set fra søgemaskine. Mens meninger er forskellige om permalinks mest optimale struktur, siger Google det tydeligt, at permalinks skal være så enkle som muligt og så intelligente som et menneske, så søgemaskinerne og søgningerne let kan komme på det ønskede indholdsstykke.

 • Permalinkens optimale længde skal maksimalt være 100 tegn.
 • Brug nøgleord til det punkt. Undlad at overdrive permalinks med dem.
 • Adskil ord med bindestreger og udelad stopord som ‘og’, ‘eller’, ‘men’, ‘ved’ osv..
 • Brug ikke dynamiske egenskaber (hvis muligt).

5. Tilføj intern forbindelse mellem dine blogindlæg

Det er sandsynligt, at størstedelen af ​​det publikum, der når din webressource, vil bestå af førstegangsbesøgere, der kun ved intet om de emner, der blev fremhævet på dit websted tidligere. Interne links mellem indlæg kan forbedre navigationen på dit webstedsmanifold. Mens du tilføjer hurtige links til relevante publikationer, foreslår du andre artikler, som ikke kommer godt med for dit publikum, når de læser dit indlæg. Som et resultat øger dette brugerengagement og den gennemsnitlige tid, som folk bruger på din blog.

6. Optimer billedfilnavne

Tekster, men også billeder rangeres ikke kun i Google. Så hvis du vil øge brugerens engagement, skal du også tænke på at tilføje et godt navn til billedfiler. Du kunne have bemærket, at Google afslører både tekster og billeder på dets søgeresultatsider og afslører relevante billeder, der er føjet til bloggen. Når en person klikker på billedet i Google, føres han til den side, hvor billedet blev offentliggjort.

Optimer billedfilnavne

I stedet for at bevare standardfilnavne, der er genereret af et digitalt kamera, skal du bruge beskrivende ord og sætninger i filnavnet. Glem heller ikke at bruge alt-tagget og titelmærket til hvert billede. Check også denne ultimative guide til billedoptimering for endnu mere billedformatering og SEO-tip.

7. Brug sociale medier

I dag har alle en profil på sociale medier. Så hvorfor ikke dele dine publikationer på Facebook, Twitter eller Google+? Social media marketing er en god måde at generere ny trafik på. Lad dine tilhængere af sociale medier holde styr på dine opdateringer, men promover ikke kun dig selv. Del artikler fra andre blogs og websteder, som du kan lide. Opret en blanding af salgsfremmende indhold med uddannelsesindlæg og sjove data. Lad din sociale medieprofil lyde nyttig for publikum.

8. Udveksle backlinks

Uanset hvilken branche dit websted er relateret til, er der altid de trendsættere, som websamfundet ofte refererer til end ukendte navne. Din branche inkluderer også sådanne trendsættere. Dette kan være autoritetswebsteder eller andre blogs. Så kom i kontakt med dem med det formål at udveksle links til de sider / emner, der er relevante for dem, du fremhæver på din egen webportal.

9. Opret et sitemap

Din WordPress-ressource kan indeholde mange sider. For at få det indekseret af Google skal søgemaskinen kende din webstedsstruktur. Ved at oprette et sitemap kan du håndtere dette job perfekt.

WordPress indeholder et antal plugins, som du kan bruge til en ordentlig SEO-optimering af dine sider. En af dem er Google XML-sitemaps. Dette er et gratis WordPress-plugin, der genererer et sitemap af dit websted automatisk, så Google kan indeksere din blog mere effektivt.

10. Brug SEO-venlige temaer

Der er tusinder af færdige WordPress-temaer til blogs at vælge imellem, både gratis og premium. Hurtigpresterende og mobilvenlige, disse er ofte optimeret til en hurtig og fejlfri ydeevne i de moderne søgemaskiner. WordPress-blogtemaer fra TemplateMonster, for eksempel, sparer dig masser af tid til en korrekt optimering af dine sider og indhold, hvilket øger chancerne for dine projekter til at blive mere synlige på nettet.

Brug ovennævnte tip til at gøre dit indhold bedre synligt på nettet. Eksperimenter med forskellige teknikker til korrekt dataoptimering, engagér publikum via søgemaskinen, og få dem til at nå din WordPress-blog for aldrig at rejse til en konkurrents side.


Konklusion:

Dette er selvfølgelig ikke alt, det er kun 10 tip. Hvis du ønsker en mere dybdegående guide, kan du tjekke vores indlæg om “WordPress SEO Best Practices”, som indeholder meget mere information, der hjælper dig med at komme i gang og forbedre dit websted seo. Og hvis du har nogle yderligere tip, skriv en kommentar!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map