WordPress-verkkokaupan vinkkejä muuntava liikenteen houkuttelemiseen

WordPress-verkkokaupan vinkkejä muuntava liikenteen houkuttelemiseen

Verkkokauppasivustojen luominen WordPressistä on muuttumassa erityisen suosituksi ja numerot todistavat sen: WooCommerce on saavuttanut jo 22 prosentin markkinaosuuden vuonna 2019, asemointi suosituimmaksi ratkaisuksi miljoonan Internet-sivuston joukossa.


Siksi WordPress on pyrkinyt helpottamaan verkkokauppasivustojen toimivuutta ja menestymistä alustalla. Jos omistat WooCommerce-kaupan, tiedät kuinka turhauttavaa voi olla alhainen myynti. Varsinkin kun sinulla on paljon liikennettä. Näin voi käydä, koska tuomasi liikenne on heikkolaatuista tai koska sinun on jatkettava työtäsi kaupan optimoimiseksi.

Tässä artikkelissa tarkastelemme WordPress eCommerce -laajennuksia, jotka auttavat perustamaan uskomattomia verkkokauppoja, ja joitain vinkkejä, joita voit käyttää houkutellaksesi liikennettä, joka todella muuttuu myyntiin.

1. Optimoi verkkomainontastrategiasi

Mainosten maksaminen ei takaa, että tuot kauppaan korkealaatuista liikennettä, joka tuottaa tuloksen. Tämä koskee sekä sosiaalisen median mainoksia että Google-mainoksia. Maksullisten mainosten kautta tuomalla liikenteellä ei välttämättä ole korkea muuntoprosentti, mutta korkeiden tulosprosentien saavuttaminen tällä tavalla riippuu siitä, kuinka hyvin mainoksesi luodaan ja optimoidaan.

Mainonta on kuitenkin yksi menestyneimmistä tavoista tavoittaa valtava määrä kohdeasiakkaita helposti ja nopeasti. Vain jotta sinulla olisi idea, Googlella on yli 100 miljardia hakua kuukaudessa, kuvitelkaa kaikki ihmiset, joihin voitte tavoittaa, ja asiakkaiden mahdollisuudet nähdä ja napsauttaa mainoksiasi. Facebookilla on miljoonia käyttäjiä ympäri maailmaa, jolla voit myös näyttää mainoksiasi.

WooCommerce Älykkäät Google-mainokset

WordPress voi auttaa sinua luomaan tuotteillesi ja palveluillesi mainoksia joidenkin niiden laajennusten kanssa: Jos haluat näyttää tuotteitasi Googlessa, mutta sinulla ei ole tarpeeksi aikaa luoda kaikkia mainoksia, bannereita tai määrittää hintatarjousstrategiaasi, on olemassa laajennuksia, kuten WooCommerce Älykkäät Google-mainokset joka luo ja määrittää Google-mainoksesi automaattisesti ilmaiseksi viidessä helpossa vaiheessa:

 • Ensimmäinen askel on antaa sovelluksen käyttää Google Ads -määritystäsi. Tällä tavalla se voi lähettää, julkaista ja optimoida Google-mainoskampanjasi.
 • Annettuaan sovelluksen käyttöoikeuden sinua pyydetään määrittämään yleiset määritteet: maat, joissa haluat mainostaa tuotteitasi, kategoriat, joihin kauppaasi kuuluu, ja kokoelmat, joissa haluat mainostaa.
 • Sitten on aika antaa sovellukselle myymäläsi nimi ja muutama lause, joka kuvaa sitä. Sinua pyydetään myös lähettämään kuva logostasi.
 • Tässä vaiheessa sovellus pyytää sinua kirjoittamaan muutaman lyhyen lauseen, jonka haluat näkyä mainoksissasi, ja valitsemaan palvelut, joita tarjoat meille ilmaiseksi kuljetukseksi tai helpoiksi palautuksiksi. Voit myös lisätä puhelinnumeron, jos haluat näyttää sen.
 • Viimeisessä vaiheessa sinun on valittava vain päiväbudjetti, jonka haluat käyttää mainontaan Googlessa.

Tämän vaiheen suorittamisen jälkeen laajennus määritetään täysin ja Google-mainoksesi luodaan neljän työpäivän sisällä! Kun mainoksesi on luotu, sinulla on pääsy omaan hallintapaneeliin, josta voit hallita kaikkea.

Lataa Facebook WooCommerce-palveluun

Muut plugins kuten Facebook WooCommercelle yhdistää verkkosivustosi Facebookiin. Laajennus toimii luomalla myymälä Facebook-sivullesi, jonka avulla voit näyttää dynaamisia mainoksia alustalla. WordPress- ja WooCommerce-kauppojen mainontavaihtoehdot ovat rajattomat, sinun on vain löydettävä menetelmä, joka parhaiten vastaa tarpeitasi.

2. Pelastaa kadonneet asiakkaat

Huolimatta siitä syystä, että heidän piti poistua myymälästäsi tekemättä tosiasiallisesti ostoa, tarvitset suunnitelman heidän tuomiseksi takaisin. Voit tehdä tämän monella tapaa:

 • Käytä uudelleenkohdistuskampanjoita: muistuta heitä tuotteistasi seuraamalla aiempia kävijöitä Internetin kautta mainosten avulla. Tehokkaimmat ovat dynaamiset uudelleenkohdistavat mainokset. Ne näyttävät potentiaalisten asiakkaiden mainokset täsmälleen samasta tuotteesta, jota he katsoivat sivustollasi.
 • Lisää WooCommerce-toivelista-ominaisuus myymälääsi: Plugins kuten TI WooCommerce -listo tee vierailijoille helppo tallentaa haluamiaan tuotteita ja ostaa niitä myöhemmin. Käyttäjät voivat myös jakaa toivelistaansa perheen ystävien kanssa. Joten vaikka he eivät tee ostoa nyt, joku muu, jonka he tietävät, saattaa olla syntymäpäivää, lomaa tai muuta tapahtumaa varten.
 • Seuraa hylättyjä kärryjä: Käytä laajennusta, kuten Hylätty ostoskori Lite, tämä laajennus lähettää automaattiset ja ajoitetut sähköposti-ilmoitukset sekä vieraillesi että kirjautuneille asiakkaille muistuttamaan heitä hylätyistä tilauksista. Sinun tehtävänä on luoda rajaton määrä sähköpostimalleja lähettämään niitä haluamallasi aikavälillä. Reaaliaikainen tieto hylätyistä tilauksista, mukaan lukien hylätyt tuotteet ja niiden arvo.

3. Luo oma verkkoyhteisösi

Yhteisön luominen tuotemerkin ympärille on välttämätöntä sivustosi kasvulle ja lisää ihmisille houkuttelemiseen. Tätä varten on erittäin tärkeää luoda asianmukainen ympäristö sekä sivustollesi että siihen liittyville sosiaalisen median tileille.

Ensimmäinen askel on luoda oma blogi. Kirjoita viestejä tuotteista ja palveluista, asiakas tarvitsee sinua kattamaan ja aiheitasi, jotka ympäröivät kohdeyleisösi elämäntapaa. Keskity siihen, mitä heillä kaikilla on yhteistä, ja saa lukijat tuntemaan olevansa osa tuotemerkkiäsi. Kun he tekevät, he jakavat myös todennäköisemmin artikkelisi – auttavat sinua kasvamaan ilmaiseksi. H&M -lehti on loistava esimerkki verkkokaupan yhdistämisestä asiakaskohtaiseen blogiin. Jos katsot, heidän bloginsa kattaa muoti-, kauneus- ja kulttuuriviittaukset, jotka ovat yhdenmukaisia ​​heidän nykyisen tuotevalikoimansa ja tuotemerkkinsä kanssa.

Yoast SEO -laajennus

Sisällön luominen on erittäin hyödyllistä myös SEO-strategian parantamiseksi. Se luo lisää mahdollisuuksia sivustosi näkymiseen Googlen hakutuloksissa, kun ihmiset etsivät liittyviä avainsanoja. WooCommerce SEO: n parantamiseksi on monia tapoja, mutta paras tapa aloittaa on hyvä SEO-laajennus. Vaikka olet todennäköisesti kuullut siitä jo aiemmin, Yoast on yksi parhaista vaihtoehdoista WordPress-sivustolle. Sisältää WooCommerce-kaupat. Sen sisäänrakennetut vaihtoehdot auttavat sinua optimoimaan viestisi ennen julkaisemista blogissa. Lisäämällä todennäköisyyttä, että he alkavat sijoittua hakutuloksissa.

Toinen vaihe on kaiken sisällön jakaminen sosiaalisessa mediassa tavoittaaksesi niin monta ihmistä kuin mahdollista. Se auttaa tuomaan uutta liikennettä sivustoosi. Mikä puolestaan ​​voi johtaa potentiaalisten asiakkaiden navigointiin myymälässäsi, jos olet riittävän vakuuttava!

NextScripts: Sosiaalisten verkostojen automaattinen juliste

Yksi vaihtoehto on käyttää laajennusta, kuten Sosiaalisen verkoston automaattinen juliste. Tämä laajennus julkaisee blogisi viestit automaattisesti sosiaalisen median tileille. Sinun tarvitsee vain kirjoittaa uusi viesti, ja se julkaistaan ​​kaikissa määritetyissä sosiaalisissa verkostoissa. Tämä laajennus toimii profiilien, yrityssivujen, yhteisösivujen ja ryhmien kanssa, ja viestit ovat täysin muokattavissa jokaiselle verkkovaatimukselle.

Revive vanhat viestit - automaattinen viesti sosiaaliseen mediaan

Voit myös käyttää sosiaalista mediaa pitääksesi sisällön ikivihreä ja jopa elvyttää vanhoja viestejä. Tätä varten on erityinen WordPress-laajennus: Revive Old Post – Automaattinen viesti sosiaaliseen mediaan. Tämä laajennus jakaa automaattisesti vanhat viestit ja lisää niihin liikennettä sosiaalisista verkostoista. Näin autat mainostamaan sisältöäsi. Voit valita viestien välisen ajan, jaettavien viestien lukumäärän ja sisällyttää hashtagit ja käänteiset linkit. Se on integroitu Google Analyticsiin, joten voit seurata kaikkea ja myös URL-lyhennysten kanssa yhteensopivaa.

Sosiaalinen media ei ole tärkeätä vain artikkeleidesi jakamisessa. Siellä on myös mahdollisuus olla vuorovaikutuksessa yleisösi kanssa, kiinnittää heitä ja saada palautetta. Tässä tapahtuu taikuutta, jossa sinulla on mahdollisuus mennä virukseen ja haaveilla isoina. On elintärkeää yhdistää sivustosi oikein sosiaalisiin verkostoihisi. Useimmat WordPress-teemat sisältävät sisäänrakennetut sosiaalisen median vaihtoehdot. Mutta jos sinulla ei ole, on paljon sosiaalisen median WordPress-laajennuksia, joista valita.

4. Tee yhteistyötä alan vaikuttajien kanssa

Voit aina tehdä yhteistyötä muiden yritysten tai yksityishenkilöiden kanssa sosiaalisessa mediassa, blogeissa tai muilla verkkosivuilla. Kumppanuus muiden teollisuudenalojen tai markkinarakojen kanssa on todistettu tapa lisätä asiaankuuluvaa liikennettä. Koska kohdistat ihmisiin, jotka ovat kiinnostuneita samanlaisista tuotteista tai palveluista tai joilla on tietty elämäntyyli, jonka kanssa tuotteesi tai palvelut vastaavat, liikenne muuntaa todennäköisemmin.

WordPress-vieraiden lähettäminen

Yksi suosituimmista yhteistyötavoista on vieraiden lähettäminen. Tämä on luonnollinen tapa esitellä itsesi ja yrityksesi uudelle yleisölle. Sisällön vaihtaminen muiden vaikuttajien ja yritysten kanssa sosiaalisessa mediassa tai blogeissa on hyödyllistä paitsi SEO: lle, myös luottamuksen lisäämiselle.

Olemme sosiaalisia eläimiä, haluamme tietää muiden kokemuksista tekeessään omia päätöksiä. Tätä kutsutaan sosiaaliseksi todisteeksi. Jos ihmiset näkevät, että muut vaikuttajat tai yhteisöt, joihin he kuuluvat, ja luottavat suosittelevat sinua, he todennäköisemmin luottavat myös sinuun. Lähes 63% kuluttajista osoittavat, että he ostavat todennäköisemmin sivustolta, jos sillä on tuotearvostelut ja arvostelut. Tämä prosenttiosuus on korkeampi, kun arvioinnin tekee vaikuttaja tai niche-asiantuntija.

Sosiaalisessa mediassa läsnäolon vuoksi vaikuttajaa pidetään kuuluisuutena kapealla alueella. Ihmiset yhdistävät usein influenssaajassa näkemänsä positiiviset ominaisuudet tuotteisiin, joita hän mainostaa. Siksi tuotemerkkilähettiläät sosiaalisessa mediassa voisivat olla hyvä idea yrityksellesi. Jos vaikuttaja käyttää tuotteita sosiaalisen median kuvissa, biossa, hashtageissa ja kuvauksissa, tällä voi olla suuri vaikutus brändin sosiaaliseen todisteeseen. Ota huomioon, että sosiaalisen median suurlähettilään ei tarvitse olla sosiaalisen median vaikuttaja. He voivat olla myös alan asiantuntija tai intohimoinen asiakas. Kaikki merkitsee!


WordPress SEO: n parhaisiin käytäntöihin keskittyy paljon muita vinkkejä siitä, kuinka tuoda kauppaan asiaankuuluvaa liikennettä. Tässä artikkelissa halusimme näyttää taktikoita, jotka eivät ole vain SEO-aiheisia. Mutta sillä on myös suuri potentiaali auttaa sinua parantamaan WooCommerce-myymäläsi suorituskykyä. Toivomme, että se auttaa sinua! Kaipaamme jotain? Mitä teet houkutellaksesi korkealaatuisia kävijöitä verkkosivustoosi?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map