WordPress-laajennukset lisäävät yleisön vuorovaikutusta ja sitoutumista

Suurin osa bloggaajista on pakkomielle yleisön kasvattamisesta, kun heidän tulisi keskittyä sitoutumisen tason parantamiseen. Muista, että kiinnostunut yleisö on ostamassa, ja se on hieno uutinen ainoalle todella tärkeälle hahmolle: tuloksellesi.


Tämän sitoutumisen parantaminen on asteittainen prosessi. Suuri sisältö on perustavanlaatuisen tärkeää, kuten aina, mutta samoin on tapa toimia vuorovaikutuksessa ja yhdistää yleisösi – mitä enemmän yhteydenpitoasi yleisösi muodostuu, sitä vahvempi suhde bloggaajan ja lukijan välillä tulee.

Miksi sinun pitäisi hoito tämän suhteen vahvuudesta? No, koska suhteiden luominen on loistava tapa luoda uskollinen lukijakunta, jota tarvitset kestävään menestykseen – oletko kuullut 1000 uskollisen fanin periaatteesta, eikö niin? Nämä uskolliset lukijat lukevat heti julkaiseman uuden materiaalin, jakavat artikkeleita entistä innostuneemmin ja avaa heidän lompakonsa ostaa myymäsi esineet.

Tänään haluan auttaa sinua parantamaan yleisösi sitoutumista tasoa osoittamalla viisi tapaa olla vuorovaikutuksessa yleisösi kanssa sekä lisäosalla jokaisen strategian toteuttamiseen. Sukellaan suoraan sisään?

Aktiivinen kommentointiosa: Disqus (ILMAINEN)

Disqus

Erinomainen paikka aloittaa vuorovaikutus yleisösi kanssa on artikkeleiden alla olevan kommenttiosion kautta. WordPress sisältää oletusarvoisesti kommentointijärjestelmän, joka toimii riittävän hyvin, mutta on melko rajallinen verrattuna käytettävissä oleviin moniin monipuolisiin kommentointilaajennuksiin – seurauksena suurin osa blogin omistajista asentaa kommentointilaajennuksen..

Tämä johtuu henkilökohtaisista mieltymyksistä, mutta olen suuri fani niistä Disqus Comment System -laajennus, jota on tähän mennessä ladattu yli 1,5 miljoonaa. Miksi olen niin suuri Disqus-fani? Se ei vain näytä hyvältä yksinkertaisella, mutta myös tyylikkäällä asettelulla, mutta tekee siitä vierailijoiden uskomattoman helpon kommentin jättämiselle – he voivat kirjautua sisään Facebookissa, Twitterissä, Google+: ssa tai Disqus-tilillä. Minimoi kitka, maksimoi jäljellä olevien kommenttien määrä.

Disqus tukee myös kierteitettyjä kommentteja, jolloin on mahdollista vastata suoraan jäljellä oleviin kommentteihin. Heitä ylös / alas-äänestysjärjestelmää, joka kannustaa ihmisiä jättämään järkeviä kommentteja – kukaan ei pidä äänestyksestä alas, eikö niin? – ja sinulla on täydellinen kommentointiympäristö tarkoituksenmukaisen keskustelun edistämiseksi.

Kannusta keskusteluja kyselyjen kanssa: Responsive Poll (14 dollaria)

Responsiivinen kysely

Voit käyttää kyselyjä useilla tavoilla rohkaistaksesi vuorovaikutusta yleisösi kanssa. Ensinnäkin voit käyttää niitä saadakseen suoraa palautetta vierailijoilta: voit suorittaa kyselyn nähdäksesi, mistä aiheista yleisö haluaa esimerkiksi lukea lisää. Se on myös hieno tapa lisätä vuorovaikutteisuutta viesteihisi: harkitse ajankohtaisten kysymysten esittämistä, anna vierailijoiden lausua mielipiteesi ja katso sitten kiihkeää keskustelua kommentointitilaan – jos haluat luoda pikaviestin, joka kannustaa keskustelua, tämä on loistava ratkaisu.

Yksi parhaimmista kyselyn laajennuksista, joita olen tavannut, on Responsive Poll -laajennus, joka maksaa 14 dollaria CodeCanyonissa. Kyselysi tulokset näytetään reagoivissa, animoiduissa kaavioissa, joista valittavana on seitsemän tyyliä: pylväskaavio, ympyräkaavio, munkkikaavio, viivakaavio, tutkakartta, polaarikaavio ja käynnistysradan etenemispalkit – kaikki tyylit näyttävät hyvältä . Kyselyt ovat täysin muokattavissa, ja voit valita niin monta mahdollista vastausta kuin tarvitaan.

Voit lisätä kyselyn oikealle keskelle sisältöä yksinkertaisella lyhytkoodilla. Lisäksi voit käyttää samaa lyhytkoodia kyselyiden lisäämiseen mihin tahansa widget-alueeseen – kirjoittamishetkellä ei ole erillistä widgettiä, mutta tätä työtä tehdään kehittäjät.

Luo Buzz kilpailuilla: ContestHopper (ILMAINEN)

ContestHopper

Ihmiset rakastavat asioiden hankkimista ilmaiseksi, joten käytä tätä eduksesi: kilpailun järjestäminen, jolla on mahtava palkinto, voi tuottaa paljon sirinä verkkosivustollesi. Jos et ole kuitenkaan järjestänyt kilpailua aikaisemmin, tietäminen kuinka aloittaa ja käynnistää voi tuntua pelottavalta. Suosittelen ilmaisen asennusta ContestHopper laajennus verkkosivustollesi.

ContestHopper antaa sinun lisätä verkkosivustollesi puhtaan näköisen kilpailulomakkeen. Voit näyttää tämän missä tahansa verkkosivustollasi käyttämällä lyhytkoodia tai erillistä widgettiä. Kilpailulomakesi on täysin muokattavissa: voit asettaa otsikon ja otsikon tekstin, mukaan lukien taustaväri ja fontit – yli 600 Google-fontista – ja myös kilpailun aikataulun. Voit myös määrittää ilmoittautumisvaatimukset – mitkä yksityiskohdat on jätettävä, pääsyrajoitukset henkilöä kohden ja tarvitaanko kaksoisvalinta sisäänkirjautumisen validoimiseksi.

Sisäänmenon jälkeen plugin antaa käyttäjälle mahdollisuuden jakaa kilpailu yhdellä suurimmista sosiaalisista kanavista – voit palkita heitä lisäämällä ilmoituksia tekemisestä. Viimeinkin, kun kilpailun aikaraja on kulunut umpeen, laajennus valitsee voittajan satunnaisesti.

Suora viestintä: Ota yhteyttä lomakegeneraattoriin (15 dollaria)

Ota yhteyttä lomakegeneraattoriin

Joskus vierailija haluaa tavoittaa sinut, mutta ei tunnu mukavalta jättää kyselynsä julkiseen ympäristöön, kuten kommenttiosaan. Helpoin tapa vastaanottaa viestejä vierailijoilta on asentaa yhteyslomakelaajennus. Suurin osa meistä tuntee jo useita yhteydenottolomakkeiden laajennuksia – etenkin ilmaisia Yhteydenottolomake 7, ja premium Gravity Form -laajennukset – mutta tänään haluan tarjota jotain erilaista: Contact Form Generator -laajennus, saatavana vain 15 dollarilla..

Yhteydenottolomakegeneraattori on tehokas muotojen rakennustyökalu, joka antaa sinun luoda upean näköisiä yhteydenottolomakkeita intuitiivisen vedä ja pudota -käyttöliittymän avulla. Kaikki lomakkeet reagoivat täysin ja niillä on lähes rajaton määrä mukautusvaihtoehtoja. Voit muotoilla lomakkeesi nopeasti ja helposti – voit valita haluamasi fontin vähintään 600 Google-fontista ja lisäksi hallita fonttia, taustaa, reunusta ja painikkeen väriä..

Voit määrittää lomakkeen helposti yksinkertaisesti vetämällä ja pudottamalla elementtejä haluamallasi tavalla – voit lisätä valintaruutuja, valintanappeja ja pudottaa luetteloita lomakkeeseesi. Kunkin elementin leveyden määrittämiseksi on myös liukusäädin. Siellä on myös edistyneitä elementtejä, kuten aika, päivämäärä, URL ja captcha, ja laajennus vahvistaa kunkin merkinnän muodon ennen lähettämisen hyväksymistä. Lopuksi voit integroida kaikki tärkeimmät automaattivastauspalvelut, mukaan lukien MailChimp ja AWeber.

Lisäviestintäkanavat: HelloBar (ILMAINEN)

HelloBar

Internetin varhaisimmista päivistä lähtien verkkovastaavat ovat ymmärtäneet sähköpostiluettelon kasvattamisen tärkeyden – on muutamia parempia tapoja jatkaa vuorovaikutustasi yleisösi kanssa. Sähköpostiluettelon avulla voit kommunikoida tilaajien kanssa suoraan heidän postilaatikonsa kautta, mikä laajentaa tavoitettavuustasi verkkosivustosi rajoissa ja julkaisemasi sisällön rajoissa..

On olemassa useita sähköpostiluettelon laajennuksia, joista monet kulkevat hienosti linjan välillä, joka on liian tunkeileva ja ei kiinnitä tarpeeksi huomiota tilaajien houkuttelemiseen.. HelloBar on loistava ratkaisu tähän ongelmaan, houkutteleen vain tarpeeksi huomiota tuntematta liiallisuutta.

HelloBar on yksinkertainen opt-in-muoto, joka pudottaa sivun yläreunasta. Se voidaan integroida yhdeksään automaattivastauspalveluun – mukaan lukien suuret, AWeber ja MailChimp. Jos sinulla ei vielä ole automaattivastaajatilausta, HelloBar tallentaa kaapatut sähköpostiosoitteet sinulle.

Itse HelloBar on täysin muokattavissa – voit muokata viestiä, fontteja, fontin väriä ja painikkeiden värejä maksimoidaksesi tulokset. Baarisi esittelyversio tulee näkyviin, jolloin voit pelata näiden mukautusvaihtoehtojen kanssa reaaliajassa. Itse palkit näyttävät fantastisilta, ja kaikilla saatavilla olevilla väreillä voit luoda jotain silmiinpistävää samalla kun ne sopivat verkkosivustosi värimaailmaan. Voit jopa luoda useita HelloBaareja ja suorittaa a / b-testit nähdäksesi, mikä niistä toimii parhaiten – HelloBar-kojetaululla voit määrittää, kuinka usein kukin näytetään, sekä seurata tuloksia..

Kun olet tyytyväinen suunnitteluusi, voit lisätä HelloBar -sivustosi käyttämällä yksinkertaista HTML-koodia, joka lisätään juuri ennen sulkevaa tunnistetta. Sinulla on myös mahdollisuus ladata oma esiasetettu WordPress-laajennus, joka on ladattu HelloBar-kojetaulusta – lataa ja aktivoi tämä plugin ja HelloBar tulee heti aktiiviseksi.

Lopulliset ajatukset

Joten siellä se on: viisi yksinkertaista laajennusta parantaaksesi vuorovaikutustasi yleisösi kanssa. Jos olet tosissasi siitä, että rakennat uskollisen yhteisön pitämään kävijät tulvien puolella, nämä ovat kaikki hienoja strategioita, joita voit käyttää – ne voivat jopa tarjota suojan kaikkein pahimmilta vaikutuksilta, joita Google-algoritmipäivityksellä voi olla verkkosivustollesi..

Ja älä unohda: vuorovaikutus yleisösi kanssa on hauska – ehkä kaikkein paras syy olla yhteydessä yleisöösi useammin!

Voitko suositella muita vuorovaikutusta lisääviä WordPress-laajennuksia? Kerro meille alla olevassa kommenttiosassa!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map