WordPress-laajennukset kauniiden kuvien lisäämiseksi verkkosivustollesi

Sisältö on kuningas. Olen varma, että olet kuullut niin lukemattomia kertoja aiemmin. Ja se on totta: sisältö on todella iso pala palapelissä onnistuneen verkkosivuston luomiseen. Mutta se ei ole vain pala.


Ensinnäkin, jos sinulla on kaunis, hyvin suunniteltu verkkosivusto, joka toivottaa vierailijat tervetulleiksi, antaa parhaan mahdollisen ensivaikutelman. Juuri tämä ensimmäinen vaikutelma rohkaisee heitä pysymään sivustolla pidempään, lukemaan todella upeaa sisältöä, jonka olet viettänyt tuntisi.

Nyt olen varma, että me kaikki haluamme visuaalisesti upean verkkosivuston, ja todennäköisesti meillä kaikilla on erilaisia ​​mielipiteitä siitä, mikä tekee verkkosivustosta upean. On kuitenkin yksi asia, josta olen varma, että olemme kaikki yhtä mieltä: kuvien ansiosta verkkosivusto näyttää hyvältä. Ja rohkeat, kauniit, hyvin valitut kuvat tekevät verkkosivustosta ilmeen Todella hyvä. Jos kävijä saapuu verkkosivustollesi vain nähdäkseen suuren tekstin, hänen ensimmäinen ajatuksensa on “En voi vaivautua lukemaan tätä.” Ennen kuin heillä ei edes ollut aikaa näytteillä maksamatta olevasta sisällöstä, he ovat jo painaneet takaisin-painiketta ja toinen potentiaalinen asiakas menetetään.

Tänään haluan rohkaista kävijöitäsi pysymään pidempään seuraamalla esittelemällä sinulle seitsemän WordPress-laajennusta kauniiden kuvien lisäämiseksi verkkosivustollesi. Muista: mitä pidempään he oleskelevat, sitä enemmän he lukevat ja sitä todennäköisemmin he konvertoivat. Tätä silmällä pitäen nämä laajennukset ovat pakollisia!

Vastuuvapauslauseke: WPExplorer on tytäryhtiö yhdelle tai useammalle alla luetellulle tuotteelle. Jos napsautat linkkiä ja suoritat ostoksen, voimme tehdä palkkion.

GridFX-herkät kuvaruudut

GridFX-herkät kuvaruudut WordPress-laajennus

Tiedot ja lataa

Tyylikkäiden kuvagallerioiden lisääminen on hyvä tapa kasvattaa sisältöäsi ja tehdä siitä visuaalisesti houkuttelevampi. Yksi suosikki kuvagalleria plugineistani on GridFX galleria plugin, saatavana 17 dollarilla.

GridFX: n avulla voit lisätä viesteihisi kauniita, reagoivia kuvataulukoita – saatavilla on myös upea muuraustyyli. Voit vetää kuvia WordPress-mediakirjastoistasi verkkoihin tai upottaa videoita, WooCommerce-tuotteita ja WordPress-viestejä / -sivuja. Valittavana on yli 80 erilaista mukautusvaihtoehtoa, mukaan lukien valopöydät, värit ja otsikkoanimaatiot. Oma suosikkini on paksu, täysleveä ruudukko, kuten alla olevassa kuvakaappauksessa näkyy.

GridFX Koko leveys -näyttö

Image Elevator Easy -kuvat

Image Elevator Easy Images for WordPress

Tiedot ja lataa

WordPress on aina helpottanut kuvien lisäämistä sisältöön – se on yhtä helppoa kuin kuvan vetäminen ja pudottaminen WordPress-mediagalleriaan ladataksesi se ja lisäämällä se sitten viestiin napsauttamalla. Image Elevator -laajennus tekee tästä prosessista kuitenkin vielä tehokkaamman!

Image Elevator -sovelluksen avulla voit liittää kuvia suoraan WordPress-editoriin – mediagalleriaa ei tarvitse edes avata. Tämä toiminnallisuus ulottuu myös kuvakaappauksiin, jotka otat itse: osu vain Tulosta näyttö ja voit liittää suoraan editoriin. Henkilökohtaisesti mielestäni kuvan leikkaaminen on kaikkien suurin haitta, ja Image Elevator ratkaisee tämän ongelman täydellisesti. Käyttämällä suosikkikuvasi editointiohjelmistoa, sinun tarvitsee vain korostaa haluamasi kuvan osa, kopioida napsauttamalla napsauttamalla ja liittää se sitten editoriin. Laajennusta ei tarvitse tehdä manuaalisesti, tämä laajennus on reaaliaikainen säästö.

Kuvahissi-näyttökuva

Canva Design -painike

Canva Design Button Free WordPress -laajennus

Viestisi suosikki kuvat ovat yksi verkkosivustosi yleisimmin katsotuista elementeistä – ne ovat kuitenkin blogisi kotisivulla ja esiintyvät usein viestien yläosassa. Jos voit tehdä esitellyistä kuvista houkuttelevampia, saat enemmän napsautuksia sisältöösi. Yksinkertainen, oikein?

Henkilökohtaisesti olen suuri Freemium Canva Design Button -laajennuksen fani esiteltyjen kuvien rakentamiseksi – vaihtoehtoisesti voit rakentaa esiteltyjä kuvia suoraan Canvan verkkosivusto. Canva antaa vetämällä ja pudottamalla -liittymän avulla päällekkäin monenlaisia ​​valokuvia, fontteja ja grafiikkaa luodaksesi kauniita, merkkituotteita. Katso esimerkki kuvan tyypistä, jota Canva pystyy tuottamaan, katso alla oleva kuvakaappaus.

Canva-esimerkki

Canvalla on saatavana yli miljoona varastossa olevaa valokuvaa ja myös paljon graafisia elementtejä. Muutama näistä on ilmaisia, mutta useimmissa on kohtuullinen hintalappu. Kun olet lopettanut kerrostetun kuvan luomisen, maksa vain käyttämistäsi premium-elementeistä, niin voit käyttää niitä verkkosivustollasi.

Eesop-tarinamoottori

Aesop Story Engine ilmainen WordPress-laajennus

Suosittelemme massiivisesti aliarvioitua Aesop Story Engine -ominaisuutta, jonka avulla sisältösi näyttää upealta, ilmaiselta liitännäiseltä. Laajennus on käytännössä sarja erilaisia ​​”moduuleja” kiinnostavan, pitkämuotoisen sisällön julkaisemiseksi. Osa toiminnallisuudesta on keskittynyt sisällön järjestämiseen, esimerkiksi aikataulut ja lukuotsikot. Aesop Story Engine voi kuitenkin myös tehdä paljon hienoja asioita kuvillesi.

Aluksi voit lisätä kauniita kokonaisia ​​sivuja kuvia viestin yläosaan. Tämä on ominaisuus, jota jotkut WordPress-teemat tukevat, mutta tämä on loistava vaihtoehto jokaiselle, joka haluaa lisätä tämän verkkosivustolleen. Voit myös käyttää laajennusta lisätäksesi yksinkertaisia ​​kuvagallerioita kuvaan tai koko laajuuden kuvia sisältöön – voit käyttää jopa parallaksi-ilmiötä täyslevesi kuvien kanssa, mikä näyttää upealta.

Jos haluat välittää viestisi suurella, vaikuttavalla tyylillä, Aesop Story Engine voi olla juuri etsimäsi.

Allground: Koko näytön taustat

Allground: Koko näytön taustat WordPressille

Tiedot ja lataa

Siirtyminen kauniiden kuvien sijoittamisesta pois sisällä sisältösi, Allground-koko näytön tausta auttaa sinua lisäämään kauniin sisustuselementin koko verkkosivustollesi. Allground antaa sinun lisätä omia koko näytön kuvia, jotka sitten näytetään verkkosivustosi taustana. Tämä on loistava tapa luoda kiinnostava ensivaikutelma kävijöille. Voit upottaa YouTube-videoita tai näyttää itse isännöitäviä videoita myös taustana.

Voit asettaa taustasi näyttämään koko sivuston tai määrittää sen näkymään tietyssä viestissä / sivulla. Myöskään taustat eivät ole kiinteät, ja voit määrittää kuvasarjan pyörimään muutaman sekunnin välein.

WP Smush.it

WP Smush.it ilmainen WordPress-laajennus

Epäilemättä tämän päivän luettelossa esiintyvä vähiten hohdokas plugin, mutta mahdollisesti yksi tärkeimmistä. WP Smush.it -kuvan optimointi antaa sinun pitää WordPress-verkkosivustosi nopeasti käynnissä tiivistämällä kuvat pienempiin tiedostokokoihin menettämättä laatua. Ja kuten me kaikki tiedämme, verkkosivuston nopeus on osa Googlen sijoitusalgoritmia, joten mikä tahansa, jota voit parantaa latausaikojen parantamiseksi, voi nähdä sinun kiipeävän SERP-pisteisiin..

WP Smush.it pakkaa kuvan tiedostokoko poistamalla tarpeettomat metatiedot – muodon häviöttömän pakkauksen. Voit asettaa laajennuksen “tukahduttamaan” uudet kuvat automaattisesti, kun ne ladataan mediakirjastoon, tai voit palata takaisin ja pakata olemassa olevia tiedostoja. Jos haluat premium-version Smush.it-laajennuksesta, WPMU on julkaissut WP Smush PRO: n.

Lopullinen laatat ruudukkogalleria

Viimeinen laatat ruudukkogalleria WordPressille

Tiedot ja lataa

Viimeinen lisäosa tämän päivän luettelossa on Final Tiles Grid Gallery. Laajennuksen avulla voit luoda verkkosivustollesi yksinkertaisia, tyylikkäitä, reagoivia ruudukkogallerioita.

Oma suosikki galleriatyylini, jota Final Tiles tukee, on kaunis “älykäs” ruudukko. Älykkäiden ruudukkojen avulla voit rakentaa ruudukkoja rajoittamatta sarakkeita ja rivejä – valitsemasi kuvat leikkautuvat yksinkertaisesti yhteen ja luovat kauniita, erottuvia gallerioita. Katso alla oleva kuvakaappaus nähdäksesi tämän toiminnassa.

Viimeinen laattojen näyttökuva

Tämän lisäksi laajennus tukee myös yhden napsautuksen sosiaalista jakamista, viittä valopöytyyliä ja hover-tehosteita. Voit myös lisätä kuvatekstejä kuviin, ja vierailijat voivat lajitella ja suodattaa gallerioita. Vierailijan selaimesta riippuen, Final Tiles tukee myös upeita CSS3-animaatioita, jotta gallerioistasi tulisi vieläkin kiinnostavampi.

ImageLinks

ImageLinks

ImageLinks on premium-luokan WordPress-laajennus, joka tuo interaktiivisen ratkaisun verkkosivustollesi. Karttatiedot ovat kaikkien sivustosi vierailijoiden saatavilla laitteesta tai ominaisuuksista riippumatta. Käytä sitä luodaksesi infografioita, karttoja, uutisvalokuvausta, tuotemarkkinointi- ja verkkokauppasivuja, ostettavia tuoteluetteloita ja lukemattomia muita asioita. Ota kaikki kuvat, sijoita hotspotit, linkitä popover-työkaluvihjeitä multimediasisällölle ja julkaise se sivustossasi. Laajennuksella on oma monipuolinen vedä ja pudota -verkkosovellus, joten käyttäjä voi luoda nopeasti ja helposti mahtavaan interaktiiviseen kuvakarttaansa ja upottaa ne heti verkkosivustoon..

Se tukee myös WordPress-sisäänrakennettua sisältöeditoria popover-työkaluvihjeille, joiden avulla voit lisätä rikas sisältöä interaktiivisen kuvakartan työkaluvihjeisiin. Lisää tekstiä tyyleillä, mediasisällöllä, upota sisältöä youtubesta, vimeosta, soundcloudista ja muista verkkopalveluista. Lisäksi voit käyttää WordPress-lyhytkoodeja asennetuista lisäosista. Laajennus skaalautuu erinomaisesti kaikentyyppisissä laitteissa, toimii myös kosketusnäytöissä.

Valitse yksi kolmesta ennalta määritettyä teemaa tai käytä omaa. Voimme mukauttaa nykyistä teemaa mukautetuilla css-säännöillä tai luoda uuden, suorittaa oman JavaScripti-koodisi, kun käyttäjä napsauttaa hotspotia tai käynnistää uuden toimenpiteen tehdä jotain erityistä verkkosivustollasi. Mene pähkinään, olet tervetullut.


Upeiden kuvien lisääminen verkkosivustoosi luo vankan ensivaikutelman, joka pitää vierailijat sivustolla pidempään. Mitä pidempään he oleskelevat, sitä enemmän he lukevat ja sitä todennäköisemmin heistä tulee uskollisia faneja – ja uskollisen yleisön omistaminen on perustavan tärkeää, kun yritetään rakentaa kestävää brändiä ja terveellistä tulosta.

Jos haluat lisätä kauniita kuvia verkkosivustollesi, jokainen näistä plugineista auttaa. Neuvoni: katso, mitä kukin voi tehdä, ja pohdi, kuinka laajennuksen toiminnot saattavat sopia sisältöön ja rakentamasi verkkosivustoosi. Jos uskot, että se tulee olemaan hyvä ottelu, anna se mennä – muista seurata vain poistumisprosentti ja aika päällä tiedot ennen laajennuksen asentamista ja sen jälkeen nähdäksesi kuinka yleisösi reagoi ylimääräisiin kuviin!

Mikä on suosikkisi WordPress-laajennus kuvien lisäämiseen? Kerro meille alla olevassa kommenttiosassa!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map