Vähintään 30 WordPress-teemaa 2020

m Suunnittelijoidesi avaintekijän tulisi olla suunnittelijasi. Täynnä esimerkkejä uusimmista ja parhaista teoksistasi, portfolioni on loistava tapa tehdä vaikutelmaa ja saada vakuuttamaan uutta asiakaskuntaa. Suunnittelijan tai taiteilijan tyypistä riippuen sinulla ei välttämättä ole tarvittavia web-kehitystaitoja oman online-portfolion luomiseen (tai ehkä sinulla ei juuri ole aikaa). Älä pelkää, olemme pyöristäneet joitain parhaimmista minimaalisista WordPress-teemoista, jotka sopivat täydellisesti mihin tahansa suunnittelijoiden verkkosivustoihin. Aloitetaan!


Vastuuvapauslauseke: WPExplorer on tytäryhtiö yhdelle tai useammalle alla luetellulle tuotteelle. Jos napsautat linkkiä ja suoritat ostoksen, voimme tehdä palkkion.

1. Anders

Anders puhdas monikonseptinen portfolion teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Jos etsit joustavaa teemaa, jonka avulla voit luoda salkun, blogin, kaupan tai minimaalisen yrityssivuston, Anders on sinua varten. Tämä teema sisältää 15 upeaa ja monipuolista kotisivumallia, mukaan lukien portfolio, projektiesittely, pystysuuntainen liukusäädin, toimisto, karuselli, kauppa ja interaktiiviset linkityylit. Valitse 6 otsikkotyyliä, 12 portfolion luetteloa ja useita tyyliblogijärjestelyjä täydellisen sivustosuunnittelun luomiseksi. Täydellisesti suunniteltu esittelemään salkkuasi verkossa, Andersilla on kaikki tarvitsemasi. Jopa osioita joukkueellesi ja hinnoitteluun. Lisäksi teema on yhteensopiva suosittujen laajennusten, kuten WooCommerce, Contact Form 7 ja WPML, kanssa.

2. Yhteensä

Parhaat minimaaliset WordPress-teemat: Yhteensä

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Total on yksi (WPExplorer) kaikkien aikojen suosituimmista ja myydyimmistä teemoista. Teemalla on oletuksena erittäin puhdas / perussuunnittelu, jota voidaan helposti mukauttaa live-mukauttajan avulla, ja voit luoda melkein minkä tahansa tyyppisiä sivustoja, joissa on kaikki sisäänrakennetut asetukset, asettelut ja sivunmuodostusmoduulit. Mutta mikä tekee tästä teemasta yhden parhaimmista minimaalisista WordPress-teemoista, jonka voit ostaa, on yli 40-vuotiaiden helppo aloitusdemos, joustavat vaihtoehdot ja kehittäjäystävällinen koodi.

3. Neve (ilmainen)

Neve WordPress -teema

Luo puhdas ja klassinen sivusto Neven kanssa. Tämä kaunis ilmainen teema suunniteltiin kevyeksi, nopeaksi ja yhteensopivaksi melkein kaikkien markkinoilla olevien suosittujen sivujen rakentajien kanssa. Teema on yhteensopiva Gutenbergin, Elementorin, Beaverin, SiteOriginin, Brizyn, Visuaalisen säveltäjän ja jopa Divin kanssa. Lisäksi se on valmis mobiililaitteille – joten sivustosi näyttää hyvältä millä tahansa laitteella. Mutta vaikka aiotkin rakentaa minimaalisen sivuston, on syytä harkita päivitystä a: ksi Ei koskaan premium-suunnitelmaa lisäominaisuuksille, kuten vierittäminen alkuun, valkoinen etiketti ja mukautetut tehostimet Elementorille, WooCommerce, blogi ja otsikot (suunnitelmasta riippuen).

4. Ineco

Parhaat minimaaliset WordPress-teemat: Ineco

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Jos tarvitset universaalia minimalistista sivustoa, katso tarkemmin tätä teemaa. Inecon mukana toimitetaan useita muunnelmia sivuista ja toiminnoista vastaamaan useimpien käyttäjien tarpeita. Tämän teeman asennus vie vain muutaman minuutin. Ineco tukee suosituimpia premium-laajennuksia ja lisäosia, mikä mahdollistaa sisällön luomisen ilman koodaustaitoja. Visual Composer Page Builder 40+ mukautetuilla lyhytkoodeilla auttaa sinua rakentamaan sivustosi vaivattomasti.

5. xPression

xPression Minimal WordPress -teema blogille

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Tämä puhdas, moderni ja tyylikäs teema sopii täydellisesti henkilökohtaisille online-blogeille, muotiblogeille, matkablogille ja muulle. xPression on ladattu paljon ennalta suunniteltuja sivuja, jotka tekevät online-resurssistasi erottuvan mailin. Se tarjoaa kolme kotisivutyyliä yhdessä muiden sivujen kanssa, ts. Blogin luettelon, blogin yhden, yhteystiedot ja noin. Teema on rakennettu käyttämällä yhtä suosituimmista ilmaisista vedä ja pudota Elementor -sivun rakennustyökaluista. WordPressin teeman räätälöintivaihtoehtoihin sisältyy Live Changes Preview, joten sinun ei tarvitse edes ladata sivua uudelleen nähdäksesi muutokset.

6. kuvaa

Parhaat minimaaliset WordPress-teemat: kuvaa

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Kuvittele on todella suunnittelijoiden teema suunnittelijoille. Luotu yhteistyössä Blaz Robar, tämä ainutlaatuinen uber-teema sopii kaikenlaisiin taiteilijoihin. Upeat ominaisuudet, kuten mukautetut postityypit, värikoodatut kuvapeittokuvat ja postin väripaletit (kuten Dribbblessa näet) ovat vain jäävuoren huippu..

7. Lily Daily

Lily Daily Blog WordPress -teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Kokeile Lilyä, jos haluat parempaa suorituskykyä, puhtaampaa muotoilua, nopeampaa lastausnopeutta ja matalampaa kokemusta. Voit valita kymmenestä erilaisesta asettelusta kotisivullesi, arkistosivuille, tekijäsivuille, hakutulossivuille, tunnisteille ja luokille ja käyttää erilaisia ​​vaihtoehtoja blogin muotoiluun. Teema on erittäin helppokäyttöinen ja HTML5 / CSS3 / Bootstrap-käyttöinen. Tiukka navigointi antaa kävijöillesi nopean pääsyn kaikkiin sivustosi tietoihin. Lily on käännösvalmis ja sisältää .pot-tiedoston, joten blogistasi tulee eräänlainen kansainvälinen resurssi.

8. Polku

Parhaat minimaaliset WordPress-teemat: Polku

Tiedot ja lataa

Rohkea ja kaunis Trail on loistava vaihtoehto esitellä työsi verkossa. Tämän teeman suuret kuvat, puhdas asettelu ja helppo lukea typografia pitävät lukijat keskittymään haluamaasi kohtaan – työhösi. Teema on myös reagoiva, se voi näyttää parallaksikuvia ja on valmis suodatettavan salkun.

9. Webion

Webion Minimal Universal Elementor WordPress -teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Tämä teema on täysin yhteensopiva Elementor WP Page Builder -sovelluksen kanssa. Elementorilla saat ilmaisen kokonaisen widget-paketin. Widgetit, kuten Carousel, Google maps, jne. Ovat myös mukana. Tämä yhdessä Webion-teeman kanssa tekee verkkosivustojen luomisesta helppoa ja tehokasta (plus se ei vaadi koodaustaitoja).

10. Oriana

Oriana Minimaalinen portfolio ja valokuvaus WordPress-teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Oriana on luova, laadukas, täysin reagoiva teema. Se antaa luoville ihmisille mahdollisuuden esitellä itseään poikkeuksellisella tavalla. Voit määrittää suurimman osan Orianan näkökohdista, kuten aksenttiväri, Google Fonts ja monet muut, käyttämällä sisäänrakennettuja vaihtoehtoja. Teeman esittely on erittäin helppo asentaa yhdellä napsautuksella, joten sinulla on reagoiva, verkkokalvo- ja käännösvalmis sivusto nopeasti..

11. Tunnelma

Parhaat minimaaliset WordPress-teemat: Ambiance

Tiedot ja lataa

Täydellinen suositun Genesis-kehyksen faneille, Ambiance-lapsiteema on täydellinen tapa rakentaa online-portfoliosi Genesiksen avulla. Tämä teema on reagoiva mobiililaitteisiin, sisältää mukautetun otsikon ja esittelee kaikki upeat esillä olevat kuvasi edessä ja keskellä (tekeminen sopii erinomaisesti käytettäväksi perusportfoliona).

12. Kotka

Eagle Responsive Minimal WordPress -teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Eagle on täysin reagoiva minimaalinen WordPress-teema, joka on suunniteltu virastoille. Sen puhtaan suunnittelun ja blogin ansiosta kaikki ammattilaiset, toimistoyritykset, luovat toimistot, arkkitehti- tai sisustusalan yritys, valokuvausstudio jne. Voivat mainostaa työtä tai liiketoimintaa helposti. Yhden napsautuksen esittelytuontitoiminnot, konfiguroitavat teemavaihtoehdot ja lyhytkoodit helpottavat kaiken muuttamista nopeasti.

13. Koi

koi

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Koi on loistava tapa esitellä monenlaisia ​​töitäsi. Puhtaalla ja organisoidulla ruudukkopohjaisella asettelulla tämä teema sopii erinomaisesti kaikenlaisiin luoviin verkkosivustoihin. Lisäksi tämä teema on ladattu 6 ilmaisella liitännällä, CSS3-suodatustehosteilla, portfolionäkymälaskurilla, lightbox-tuella ja muulla.

14. Pähkinänruskeat

Hazel Minimalistinen monikäyttöinen WordPress-teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Pähkinäosa on muokattavissa oleva teema, jossa on sisäänrakennettu megavalikko ja täysi WooCommerce-muotoilun integrointi. Siinä on useita typografisia vaihtoehtoja yli 800+ Google-fontilla, mukautetut sivuvaihtoehdot monisivuisille sivustoille, erilaiset portfolotyypit ja tyylit. Lisäksi se on WPML ja käännös valmis. Lisäksi Hazeliin toimitetaan tonnia hyödyllisiä visuaalisia sivunrakennuselementtejä ja runsaasti valmiiksi määritettyjä asetteluja.

15. Muste

muste

Tiedot ja lataa

Muste on upea suodatettavissa oleva portfoliopohja, jossa on hyödyllinen vasemmalle kohdistettu valikko. Helppo käyttää ja navigoida, muste on myös herkkä säätämään mihin tahansa näytön kokoon. Teemassa on myös koko näytön taustakuvia, jotka voit asettaa sivua kohden antamaan jokaiselle viestille, sivulle tai portfolioesitykselle ainutlaatuisen suunnittelun.

16. Kirjamato

Kirjamato Koko näytön WordPress-teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

BookWorm on suunniteltu erityisesti kirjailijoille ja kustantajille. Koko näytön web-suunnittelu auttaa sinua esittelemään teoksiasi ja henkilökohtaisia ​​tietojasi hetkessä. Pienin, puhdas ja reagoiva asettelu on helppo esitellä äskettäin julkaistut tai tulevat kirjajulkaisut etusivullesi. Plus Bookwormissa on ominaisuuksia, kuten kirjailijaprofiili, aiemmin julkaistut kirjaosat, kirjoittajan blogi, äskettäin julkaistut tai tulevat teoksen julkaisutiedot jne..

17. Pohjoinen

pohjoinen

Tiedot ja lataa

Puhdas, rohkea ja tyylikäs pohjoismainen teema on ihana ruudukkotyylivaihtoehto työllesi. Mukautettujen Twitterin, Flickrin ja Dribble-widgetien avulla lukijoiden on helppo seurata nykyisiä projektejasi. Mukautetut teemagalleriat ja salkut tekevät myös kuvien, äänitiedostojen ja videoiden lisäämisestä helppoa.

18. Mindelo

Mindelo Minimal Portfolio WordPress -teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Tämä täysin reagoiva teema on varustettu Visual Composer Drag & Drop Page Builder -sovelluksella sekä Slider Revolution -laajennuksella. Ja mikäli yrityksesi tarvitsee monikielisen sivuston, Mindelo mukana tulee myös WordPress Multilingual Plugin juuri tätä tarkoitusta varten. Teema rakennettiin Bootstrapiin, joka on yksi suosituimmista HTML-, CSS- ja JS-kehyksistä reagoivien, mobiilien ensimmäisten projektien kehittämiseksi verkossa.

19. Tilat

Parhaat minimaaliset WordPress-teemat: Tila

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Puhdas ja yksinkertainen Spaces on erittäin minimaalinen WordPress-teema, jossa on monipuolinen portfolio – siksi mielestämme se on yksi markkinoiden pienimmistä WordPress-teemoista. Tämä teema sopii hyvin suunnittelijoille, jotka saattavat haluta myydä myös omia tuotteitaan, koska teema tukee sekä Easy Digital Downloads & WooCommerce -sovellusta verkkokaupan helpoksi asennusta varten.

20. Camila

Camila Minimal Blog WordPress -teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Camila-teema painottaa voimakkaasti tekstin luettavuutta. Sitä voidaan käyttää henkilökohtaisena blogina, lehtenä tai päiväkirjana, ja se on erittäin helppo asentaa ja käyttää. Jos et halua suunnittelun ohittavan sisältöäsi, Camilan valitseminen on hieno valinta, koska se on ensisijainen sisältö -teema. Jos olet valokuvaaja, voit luoda kauniita gallerioita näyttääksesi parhaat teoksesi yksinkertaisesti ilman mitään koodausta vaadittaessa. Ja jos olet taiteilija tai luova henkilö, voit esitellä kykyjäsi etkä väljättömiä suunnittel temppuja.

21. Savoy

Savoy - minimalistinen AJAX WooCommerce -teema

Savoy on hauska ja minimaalinen tapa näyttää gallerioita tuotteistasi. Lisää tuotteesi vain kuvagalleriaan (WooCommercein kautta), ja ne näytetään yksinkertaisella ruudukkotyylisellä kotisivulla. Tällä tavalla asiakkaat voivat selata kaikkea työtäsi ilman, että sinun tarvitsee ladata sivua uudelleen (valtava ajan säästö).

22. Narya

Naryan ruokablogi WordPress-teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Narya sisältää kaiken, joka vastaa luovuustarpeisiisi: sosiaalinen media, verkkokauppa, upeat galleriat, mainosten hallintatyökalut, jakamispainikkeiden integrointi, jossa on kiinnitetty erityistä huomiota yksityiskohtiin ja muotoiluun. Sen typografia on sekä tyylikäs että huomaamaton, ja teemaominaisuuksien liukusäätimet esittävät sisältösi upeimmalla tavalla. Haluatko mukauttaa pienen asetuksen brändisi tyyliin sopivaksi? Narya sisältää myös yksinkertaisen Naryan teema-asetukset -paneelin helppojen muutosten tekemistä varten.

23. Volta

Volta

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Volta on vaikuttava salkkuvaihtoehto, joka sisältää 3 pääruudun muunnelmaa. Valitse sisällön liukusäätimestä, videosta tai kuvan taustasta, kun käyttäjät laskeutuvat ensimmäisen kerran verkkosivustollesi. Teema sisältää myös ihania ja minimaalisia portfolioita, jotka ovat täysin reagoivia ja verkkokalvo valmiita.

24. Neonix

Neonix Digital Agency WordPress -teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Neonix on liiketoiminnan WordPress-teema, joka on ihanteellinen digitaalitoimistoille, verkkostudioille, henkilökohtaisille blogeille / salkkuille, SEO-asiantuntijoille ja muille digitaalisten palveluiden tarjoajille. Se on täysin reagoiva ja käännösvalmis, joten yleisöäsi ei rajoiteta laitteen tai sijainnin suhteen. Et tarvitse mitään koodaustietoa, jos haluat luoda verkkosivuston Neonixilla – luo vain verkkosivustosi muutaman minuutin malliesimerkillä.

25. KEO

KEO monikäyttöinen teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

KEO on reagoiva teema, joka sopii erinomaisesti verkkotoimistoille, valokuvausstudioon, kauppaan, käynnistykseen, freelanceriin, V-korttiin ja muihin. Teema perustuu intuitiiviseen ja kätevään Qoob-rakentajaan, joka tarjoaa runsaasti räätälöintitoimintoja seuraavalle projektillesi. Luo upouusi verkkosivustosi tyhjästä rakennusaineen avulla ja online-dokumentoinnin avulla.

26. Paljasta

Parhaat minimaaliset WordPress-teemat: Paljasta

Tiedot ja lataa

Revealin tarkoitus on erinomainen reagoiva ja suodatettava salkku. Tämä teema on puhdas ja minimaalinen, joten projektisi erottuvat, ja tyylikäs ajax-katselu on vaikuttava lisäominaisuus. Teema sisältää myös diaesitysvaihtoehtoja, mukautettuja widgettejä, painikkeita ja paljon muuta, mitä olet odottanut WordPressin pienimmistä teemoista.

27. Chela

Chela Minimal Agency WordPress -teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Chela on erittäin kevyt, minimaalinen ja moderni teema, joka sopii erinomaisesti toimistoille ja freelancereille. Se on täysin reagoiva ja näyttää hyvältä kaikilla laitteilla. Teema on varustettu Advanced Custom Fieldsillä, joka on täydellinen ratkaisu kaikille WordPress-verkkosivustoille, jotka tarvitsevat joustavampaa dataa kuten muut sisällönhallintajärjestelmät. Lisäksi mukana toimitettu Owl V2 / Carousel touch -yhteensopiva jQuery-laajennus mahdollistaa kauniin reagoivan karuselli-liukusäätimen luomisen.

28. Grafix

Parhaat minimaaliset WordPress-teemat: Grafix

Tiedot ja lataa

Grafix on ammattimaisempi portfolio, jonka muotoilu on tyylikäs ja minimaalinen. Teemalla on loistava portfolio työhösi. Lisäksi teemasta on helppo tehdä oma oma sisäänrakennettujen lisävarusteiden avulla mukautetuille taustaväreille ja kuville.

29. Moroseta

Moroseta-matkablogi WordPress-teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Moroseta sisältää 5 blogin asettelua ja 4 yksittäisen viestin asettelua, joten sinulla on paljon valittavissa olevaa. Muokattu liukusäädin on helppo sisustaa minkä tahansa viestisi, ja reaaliaikainen räätälöinti mahdollistaa sujuvan mukautusprosessin. Tämä blogging-WordPress-teema on myös widget-valmis, joten voit laajentaa sen toimintoja WooCommerce- ja MailChimp-laajennuksilla, JetPackilla, Yhteyslomakkeella 7 jne..

30. Tunniste

Parhaat minimaaliset WordPress-teemat: Tag

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Tag on puhdas koko näytön tyylisalkun teema, jolla on helppo mukautusvaihtoehto (värimaailmille, korostusväreille, google-fontteille ja muille). Mukana tulevat mukautetut widgetit, sivumallit, cusotm-lyhytkoodit ja tyyliset postimuodot tekevät sisällön lisäämisestä yksinkertaisen.

31. Inspiro

Parhaat minimaaliset WordPress-teemat: Inspiro

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Vaikka Inspiro luotiin valokuvaajien mielessä, tämä minimaalinen WordPress-teema sopii täydellisesti kaikille suunnittelijoille tai taiteilijoille, jotka etsivät tyylikästä ja minimaalista teemaa. Koko näytön diaesitykset, galleriat ja jopa WooCommerce tekevät tästä teemasta loistavan vaihtoehdon.

32. Alkuperä

Parhaat minimaaliset WordPress-teemat: Alkuperä

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Alkuperä on yksinkertainen ruudukkoon perustuva, ei marginaalivalikoiman teema, joka on täydellinen kuvasi esittelyyn. Teema on täysin reagoiva, joten lukijat voivat kassalla työskennellä pöytätietokoneilla, tablet-laitteilla ja matkapuhelimilla. Lisäksi teema sisältää useita vaihtoehtoja mukautetuille väreille, asetteluille ja jopa mainoksille.

Parhaiden minimaalisten WordPress-teemoidemme rivittäminen

Mene – yli 30 mahtavaa premium WordPress -teemaa, joista valita. Tietenkin siellä on myös hienoja ilmaisia ​​teemoja. Jos sinulla on vähän budjettia, kannattaa ehkä katsoa seuraavia aiheita: oma Elegant ilmainen WordPress-teema, Pronto ilmainen WordPress teema ja Photo free WordPress teema. Tai pikahaku ”portfolioon” sivustosta WordPress.org antaa sinulle myös paljon muita ihmisarvoisia ilmaisia ​​teemavaihtoehtoja. Muista vain, että ilmaisilla teemoilla et saa samoja erinomaisia ​​premium-ominaisuuksia ja tukea, jotka maksetaan maksetun teeman kanssa. Ensiluokkaiset teemat ovat hintansa arvoinen, etenkin kun valitset teema ammattimaiselle verkkokansioon.

Jos sinulla on jotain lisättävää tai jos epäilet, että kaipaamme todella mahtavaa teemaa, kerro meille alla olevissa kommenteissa. Haluaisimme kuulla, mitkä ovat WordPress-suosikkisi vähimmäisteemasi!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map