Topnotch Facebook WordPress -laajennukset verkkosivustollesi

24. elokuuta 2015 oli Facebookin punaisen kirjeen päivä. Ensimmäistä kertaa, 1 miljardi ihmistä kirjautui Facebook-tiliinsä yhdessä päivässä. Aiemmin tänä vuonna Facebook haastoi yhteensä 1,59 miljardia käyttäjää. Ne ovat lukuja, joita millään suurella tai pienellä yrityksellä ei ole varaa sivuuttaa. Hyvä määrä Facebook-käyttäjiä on myös osa useimpien yritysten kohderyhmää. Varmasti, että tavoittaminen näille käyttäjille heille tutun alustan kautta on hyvä kaikille yrityksille.


Pysyä yhteydessä Facebookiin on WordPressin avulla helppoa. Niin helppoa, että monissa maissa se on ensisijainen tapa kommentoida ja kommunikoida verkossa. Voit integroida Facebookin WordPress-sivustoosi profiilissasi tai sivullasi tai sijoittamalla verkkosivustollesi widgetin, jota kävijät voivat yksinkertaisesti napsauttaa ja ottaa sinuun yhteyttä. Facebookissa on monia erilaisia ​​elementtejä, jotka voidaan helposti lisätä WordPressiin.

Vastuuvapauslauseke: WPExplorer on tytäryhtiö yhdelle tai useammalle alla luetellulle tuotteelle. Jos napsautat linkkiä ja suoritat ostoksen, voimme tehdä palkkion.

Facebook-plugins for WordPress

Suuri määrä laajennuksia voi auttaa yhdistämään Facebook-sivun WordPress-verkkosivustoon. Facebook-käyttäjät voivat muodostaa yhteyden sinuun verkkosivustollasi ilman, että heidän tarvitsee käyttää heidän Facebook-tiliään.

WordPress-laajennukset tekevät kaiken mahdolliseksi jakamalla Facebook-päivityksiä, faneja, tapahtumia ja kuvia verkkosivustollasi päivitysten automatisointiin ja lisäämällä kätevän kuvanjako-ominaisuuden. Suurin osa plugineista tarvitsee Facebook-sovellustunnuksen ja App Secret Key -sovelluksen. Näitä numeroita tarvitaan, jotta Facebook varmistetaan henkilöllisyydestäsi käyttäessäsi Facebook-tietojasi.

Olen sekoittanut monien laajennusten läpi ja tässä on suosituin WordPressin Facebook-laajennuksia.

Facebook-sivun laajennus

Facebook-sivun laajennus upottaa Facebook-sivustoosi. Sen avulla käyttäjät voivat pitää tai jakaa sivusi napsauttamalla painikkeita. Jos käyttäjät ovat kirjautuneena sisään, he näkevät myös, mitkä heidän ystävänsä ovat jo pitäneet sivusta.

Facebook-sivun laajennus

Lisää kuvaketta verkkosivustollesi käymällä Facebook-laajennussivulla. Kopioi verkkosivustosi Facebook-sivun URL-osoite ja liitä se sitten annettuun tilaan. Voit mukauttaa Facebook-upotuksen verkkosivustollesi säätämällä korkeutta ja leveyttä.

Saatuaksesi upotuksen koon haluamallasi tavalla, luo koodi napsauttamalla Hanki koodi -painiketta. Kaksi koodinpätkää luodaan. Kopioi / liitä ensimmäinen katkelma teemastasi tai lapsiteemasta koodin mukana tulevissa ohjeissa kuvatulla tavalla. Liitä toinen katkelma minne haluat. Yleisin paikka, josta löydät taustan .. on sivupalkki. Voit sijoittaa toisen koodin tekstiwidgettiin ja vetää sen sivupalkkiin. Nyt käyttäjät voivat helposti tykkää tai jakaa verkkosivustossasi.

Lopullinen Facebook

WPMU DEV: n perimmäinen Facebook integroi Facebook-sivut WordPressiin saumattomasti. Monet useiden liitännäisten suorittamat tehtävät on kaikki niputettu tähän yhteen virtapakattuun laajennukseen. Siinä on tehokkaat integraatiotyökalut, jotka takaavat vierailijoille sujuvan kokemuksen yhdistää henkilöllisyytensä verkkosivustoosi.

Facebook-käyttäjien ei tarvitse luoda tiliä verkkosivustollesi. He voivat rekisteröidä tai kirjautua sisään WordPress-verkkosivustoihin helposti Facebook-tietojensa avulla. WordPress-jäsenprofiili luodaan automaattisesti Facebookista otettujen profiilitietojen kanssa.

Lopullinen Facebook

Käyttäjät löytävät sivusi Facebookista helposti ja voivat kommentoida tutun Facebook-kommenttiliittymän avulla. Facebookissa lähetetyt kommentit voidaan yhdistää Kommentit-ketjuosi. Joten jos ystävä lähettää kommentin käyttäjän Facebook-seinälle, se tuodaan automaattisesti verkkosivustosi Kommentit-osioon. Monet Facebook-käyttäjät kommentoivat kommentteja Facebookissa mukavammin, ja tämän laajennuksen ansiosta heidän on helppo jakaa kommentteja sekä Facebookissa että verkkosivustollasi..

Voit lisätä aktiviteettisyöte-widgetin, joka voi esitellä käyttäjälle muun henkilökohtaisen sisällön verkkosivustollasi. Käyttäjät voivat jakaa albumeita ja lähettää automaattisen viestin seinälle, sivuille, tapahtumiin tai muistiinpanoihin.

Plugin voi ostaa osana WPMU DEV -jäsenyyspakettia, ja tarjolla on 14 päivän ilmainen kokeilu. Se on monisivustovalmis ja yhteensopiva useimpien standarditeemien kanssa.

Muokattu Facebook-syöte

Muokattu Facebook-syöte on arvostettu, paljon ladattu laajennus (200 000+ aktiivista asennusta). Se auttaa sinua näyttämään muokattavan Facebook-syötteen verkkosivustollasi. Muut Facebook-laajennukset upottavat syötteen iframe-kehyksiin, ja hakukoneet eivät voi indeksoida sitä. Mukautettu Facebook-syöte kuitenkin lisää sisältöä, jota hakukoneet voivat indeksoida – todellinen vauhtia SEO: lle.

Muokattu Facebook-syöte

Syöte voidaan piirtää yhdeltä sivulta tai useilta sivuilta tai ryhmiltä. Lyhyet koodit auttavat upottamaan syötteen mille tahansa sivulle, viestiin tai widgettiin. Se on helppo asentaa. Osa viesteistä voidaan piilottaa ja välimuisti varmistaa, että viestit lastataan suurella nopeudella. Jos lähetät säännöllisesti, voit säätää asetuksia tarkistaaksesi Facebook-sivuilta päivittäin tuoretta syötettä. Tai se voi tarkistaa muutaman minuutin tai muutaman päivän välein sen mukaan, kuinka usein lähetät. Viestien hashtag linkitetään automaattisesti Facebook-hashtageihin.

Asetuksia voidaan mukauttaa erittäin yksityiskohtaisesti, jotta voidaan säätää typografiaa, sisältöä, värejä ja paljon muuta. Laajennus on hieno tekstisyötteen näyttämiseen, mutta jokaiselle viestille valokuvien, videoiden ja tykkäysten, jakamisten ja kommenttien lukumäärän näyttämiseksi sinun on päivitettävä premium-versio.

Facebook-kommentit

Facebook-kommentit plugin tekee Facebook-kommenttijärjestelmän lisäämisestä WordPress-sivustollesi yksinkertaista. Sitä voidaan sitten mukauttaa ja hallita verkkosivustoltasi.

Facebook_comments

Kun olet ladannut ja aktivoinut laajennuksen, sinun on käytettävä Facebook-sivusi plugin-asetusten kautta. Rekisteröi Facebook-sivustosi, luo sovellus ja luo sovellustunnus. Kopioi tunnus ja liitä se verkkosivustollesi varattuun tilaan. Jatka sitten näytön ja muiden asetusten mukauttamista. Olemme selittäneet asennuksen yksityiskohtaisesti aikaisemmassa artikkelissa.

Facebookilla on laaja käyttäjäkunta ja Facebook-kommenttien tuominen verkkosivustollesi lisää vierailijoiden sitoutumista. Se rohkaisee kävijöitä palaamaan sivustolle ja vähentämään kielteisiä ja väärinkäyttäviä kommentteja. Muista, että Facebook-kommentit eivät voi olla nimettömiä, ja identiteettien paljastaminen voi vähentää roskapostia ja peikkoja.

Facebookin välittömät artikkelit WordPressille

Facebookin pikaartikkelit on äskettäin ilmainen laajennus, jonka ovat kehittäneet Automattic ja Facebook. Se on avoimen lähdekoodin ja käytettävissä edelleen kehittämiseen GitHub. Olet ehkä nähnyt Salamakuvake joihinkin Facebook-syötteesi artikkeleihin. Tämä kuvake osoittaa, että luet välitöntä artikkelia.

FB: n pikaartikkelit

Tämän liitännäisen avulla voit luoda artikkelisi WordPressissä ja julkaista sen heti Facebookissa. Ennen julkaisua näytteet on hyväksyttävä Facebookissa. Artikkelit käyttävät samaa tekniikkaa, jota käytetään kuvien ja videoiden näyttämiseen, ja lataavat kymmenen kertaa nopeammin kuin normaalit artikkelit.

Nopea ja vuorovaikutteinen artikkelien esittely rohkaisee varmasti lisää jakamista ja lisää lukijakuntaa. Haittapuoli on se, että Facebook suhtautuu tiukasti muotoiluun ja sivupalkit ja tullikentät eivät ole sallittuja. Vain rajoitetut kuvat ja videot ovat sallittuja. Mainonnan ja kaupallistamisen on oltava Facebookin käytäntöjen mukaista, joten tulot saattavat laskea.

Vakiintuneempi laajennus, joka voi tehdä paljon sama asia on Facebook Auto Publish. Tämän liitännäisen avulla voit julkaista viestejä Facebookissa suoraan blogistasi. Viestit voidaan suodattaa luokkien tai mukautettujen viestityyppien mukaan ja ne voivat olla yksinkertaisessa tekstimuodossa, kuvilla tai ilman.

Facebook-liikennepop WordPressille

Facebook Traffic Pop for WordPress, premium-laajennus, luo ponnahdusikkunan blogiisi, joka estää pääsyn sivulle, jota kävijä tarkastelee. Vain napsauttamalla Tykkää tai Jaa-painiketta käyttöoikeus palautetaan.

Facebook Traffic Pop

Lisäosa seuraa hiirtä sivulla ja pysyy keskellä. Kun vierailija on napsauttanut ponnahdusikkunaa, hän ei enää vaivaudu.

Facebook-virustyyppikaapuri WordPressille

WordPressin Facebook Viral Content Locker on toinen CodeCanyonissa saatavana oleva premium-laajennus, joka on loistava sisällön lukitsemiseen. Vierailijat voivat avata sisällön vasta, kun hän on muodostanut yhteyden Facebook-tiliinsä.

fb-pitoisuus-kaappi-WordPress

Kun he tekevät niin, vierailijan sähköpostitiedot tallennetaan tietokantaan. Se voidaan myöhemmin viedä CSV-muodossa. Upea laajennus premium-sisällön saatavuuden rajoittamiseen ja käyttäjän tietojen keräämiseen.

Jotkut suositut laajennukset

Haluat ehkä katsoa joitain muita laajennuksia, ennen kuin valitset sinulle parhaimman. Joten lisään muutamia, jotka ovat suosittuja tai jotka pystyvät suorittamaan tietyn tehtävän hyvin.

 • WordPressin Facebook-sivujen integrointi on hyvä tapa, jos haluat integroida minkä tahansa Facebook-sivun WordPress-sivustoosi. Sivuseinän viimeiset muutamat viestit voidaan näyttää ja voit lisätä Lisää-painikkeen ladataksesi lisää viestejä. Sivut on optimoitu hakukoneita varten ja viestiin liitetyt kommentit ovat myös katseltavissa.
 • Näytä Facebook-kuvake valopöydässä, jonka voi ajoittaa lataamaan, tarkista Facebook-sivun järjestäjän valopöytä.
 • Kelluva sosiaalipalkki lisää kevyen vaakasuoran sosiaalisen palkin viestiisi ja sivuillesi. Se tukee vain tärkeimpiä sosiaalisen median alustoja (myös Facebook). Painikkeet eivät lataudu sivun mukana, joten sivuston nopeutta ei saa vetää. Painikkeet ladataan vasta kun kävijä osoittaa palkin päälle.
 • Luotettava laajennus, joka pitää viestisi liikkeellä jakamalla vanhoja viestejä sosiaalisessa mediassa, on Revive Old Post.
 • Nämä laajennukset lisäävät mukautetun Facebook-syötteen: Syötä heille sosiaalinen lisää mukautettuja syötteitä sosiaaliseen mediaan, mukaan lukien Facebook-sivut. Yksinkertainen Facebook-laajennus lisää verkkosivustollesi yksinkertaisen sisällön Facebook-sivulta, jonka lukijat voivat pitää ja jakaa. He voivat myös lukea viimeisimmät viestit sivulta
 • Facebook-laajennuksia, kommentteja ja WordPress-valintaikkunoita voidaan käyttää integroimaan Facebook-laajennuksia, kommentteja ja valintaikkunoita mihin tahansa blogin viestiin tai sivulle lyhyiden koodien avulla.
 • Faneja tai yrityksiä ja organisaatioita varten rekisteröidyt sivut voivat käyttää jQuery Facebook Gallery -sovellusta Facebook-albumien näyttämiseen WordPressissä. Tämä laajennus ei toimi henkilökohtaisilla sivuilla tai ryhmäsivuilla.

Yhteenvetona

Se on melkoinen määrä plugineja tavoittaaksesi Facebook-käyttäjiä WordPressistä. Lisää ne blogiisi ja katso, että Tykkäykset ja Osakkeet kerrotaan.

Jos jokin näistä laajennuksista tai jokin muu laajennus, jota ei ole luettelossa, on toiminut hyvin sinulle, ilmoita minulle alla olevissa kommenteissa.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map