Todellisen elämän tapaustutkimus myymällä digitaalisia latauksia blogiisi

Helppo digitaalisen latauksen tapaustutkimus

Lokakuussa 2012 tarkastelin WordPress-laajennusta Easy Digital Downloads täältä WPExplorerilla. Tuolloin minulla oli hyvä tarkistaa plugin ja päättelin, että se oli paras ratkaisu myymällä digitaalisia latauksia suoraan blogistasi, jonka olin tietoinen.


Nopea eteenpäin neljä kuukautta ja olen valmis sijoittamaan rahani missä suu on. Julkaisin tietotuotteen lokakuun lopulla ja jopa muutama päivä sitten myin sitä E-Junkien avulla. Tämä kaikki kuitenkin muuttui äskettäin, kun siirryin käyttämään Easy Digital Downloads -sovellusta käsittelemään online-freelance-kirjoitusoppaani myyntiä.

Tässä postituksessa aion tarjota sinulle tosielämän tapaustutkimuksen Easy Digital Downloads -sovelluksen toteuttamisesta, jotta näet tarkalleen mitä digitaalisten tuotteiden myyntiprosessiin liittyy WordPress-blogin kautta.

Miksi siirryin helppoihin digitaalisiin latauksiin?

Aluksi sanoisin, ettei minusta ollut erityisen tyytyväisyyttä E-Junkien kanssa. Aivan rehellisesti, 5 dollaria kuukaudessa et voi todella valittaa. Se on kunnollinen vaihtoehto.

Tunsin kuitenkin, että halusin parempaa kuin kunnollista. Käyttöliittymä ei ole erityisen käyttäjäystävällinen, ja raportointijärjestelmä on vähän perus. Helppo digitaalinen lataus oli ollut mielessäni siitä lähtien, kun olin tarkistanut sen, mutta olin hiukan liian kiireinen käsittelemään sitä, minkä arvelin olevan hieman siististi siirtoprosessi. Minua myytiin laajennuksella – minun piti vain löytää aika.

Onneksi tein, mikä vie minut tähän tapaustutkimukseen!

Easy Digital Downloads -laajennuksen asettaminen

Olin huolestunut siitä, että helppojen digitaalisten latausten saaminen ja käynnistäminen oli vaivaa, mutta mikään ei voisi olla kaukana totuudesta. Todellisuudessa laajennus on käytännössä hyvä mennä heti, kun asennat sen – sinun olisi varmasti hyvä palvelu tekemällä hienosäätöä, mutta ei mitään suurta.

Asennuksen jälkeen Easy Digitaaliset lataukset näkyvät oikein nimettyinä sivupalkistasi:

Helppo digitaalinen lataus -valikkovaihtoehdot

Käytettävissä olevien vaihtoehtojen määrä voi alun perin tuntua ylivoimaiselta, mutta käyttöliittymä on oikeastaan ​​erittäin käyttäjäystävällinen. Ennen kuin aloin lisätä tuotteita ja aloitin kytkimen, tarkistin Asetukset, joka on jaettu kuuteen välilehteen:

Helppo digitaalisen latauksen asetukset -välilehdet kuvakaappaus

Ainoa asia, jonka tein tässä vaiheessa, oli testitilan käyttöönotto, valitse maksuyhdyskäytäväni ja kirjoita PayPal-sähköpostiosoitteeni. Oletusarvoisesti Easy Digital Download sisältää PayPalin ja ”Test Payment” -vaihtoehdon (jonka käyttö on ilmeistä). Tarvitsen kaiken tällä hetkellä, kun kaikki käyi PayPalin kautta E-Junkiessa, mutta on olemassa mahdollisuus lisätä lisämaksuportteja laajennuksilla.

Lisäsin sitten tuotteeni, josta on oikeastaan ​​kolme versiota (ja hintapisteet). Tämä oli pala kakkua – kirjoitin nimen vain, latasin tiedoston ja asetin hinnan ja latausrajan:

Helppo digitaalinen lataus Uusi lataus -näyttö

Se siitä! Kun tallensin lataukseni, minulla oli melko hyvä mennä – tarvitsin vain lisätä lyhytkoodin Osta-painikkeelle myyntisivulle..

Helppo digitaalinen lataus tekee tästä helpon lisäämällä painike Rich Text Editor -sovelluksen yläpuolelle Uusi viesti / sivu -näytöissä:

Lisää Lataa-painike

Kun napsautat painiketta, suoritettavaksi on vain muutama yksinkertainen tieto:

Lisää latausnäyttö

Se siitä! Kun olet valmis, painike ilmestyy myyntisivullesi missä tahansa muodossa, jonka määritit:

Kuvakaappaus Osta nyt -painikkeesta toiminnassa

On reilua sanoa, että koko prosessi oli paljon helpompaa kuin luulin tekevän.

Ostajan matka sivustoni läpi

Ollakseni aivan rehellinen, ajattelin, että se oli vähän liian helppo. Halusin tutkia matkaa, jonka jokainen asiakas suorittaa sivustoni kautta ostaessani tietotuotetta. Onneksi tämä on todella yksinkertaista, kun Test Payment -vaihtoehto on käytössä – voit testata prosessia niin monta kertaa kuin haluat.

Pian huomasin, että Easy Digital Downloads luo useita oletussivuja asennettuna, jotta kassalle / maksuprosessi on valmis heti. Teknisesti sinun ei tarvitse koskettaa jotain, jotta kassaprosessi toimisi, kun olet lisännyt lataukset ja maksunäppäimet, mutta voi olla viisasta räätälöidä nämä sivut tehdäksesi asioista hiukan henkilökohtaisempia sivustoosi..

Näin tehdään pala kakkua – nämä lisäsivut löytyvät kaikkien muiden sivustosi sivujen rinnalta, ja niitä voidaan muokata samalla tavalla kuin mitä tahansa muuta:

Helppo digitaalinen lataus -sivut

Jokainen sivu sisältää lyhyen koodin, joka tarjoaa linkin sivun ja dynaamisesti luodun sisällön välillä. Tein vain lisätä vähän tekstiä ennen tätä lyhyttä koodia saadaksesi halutun tuloksen, joten tämä…

Kuvakaappaus kassasivulta

… Tuli tästä:

Kuvakaappaus kassasivulta

Kun olin tyytyväinen prosessiin, jolla asiakas osti kohteen sivustoltasi, käännyin heidän vastaanottamaansa ostovahvistussähköpostiin. Tämä on toinen alue, jolla Easy Digital Downloads on erinomainen, koska sen avulla voit mukauttaa tämän sähköpostin sydämesi sisältöön useiden dynaamisten kenttien avulla. Näin päädyin seuraavaan:

Kuvakaappaus ostovahvistuksesta

Mikä tuottaa tämänkaltaisen sähköpostin todellisuudessa:

Kuvakaappaus ostovahvistuksesta

Yksinkertainen mutta tehokas.

Raportit ja tilastot

Minulla ei ole mitään raporttien tapaa näyttää sinulle (koska minulla on vain kuvakaappauksia yhden päivän arvosta myyntiä), mutta raportointi on yksi tärkeimmistä syistä, jonka vuoksi päätin siirtyä E-narkarista Easy Digital Downloads -sovellukseen. Kaikkien raporttien pitäminen WordPress-hallintapaneelissa on erittäin kätevää, ja itse raportit esitetään todella hienosti.

Voit tarkistaa tiedot luettelomuodossa (ja napsauttaa lisätietoja kustakin tuotteesta):

Kuvakaappaus ostoksista

Tai tarkkaile suuntauksia ajan myötä raporteilla:

Kuvakaappaus Easy Digital Download -raportista

Se on kaikki hienoa ja valtava parannus E-Junkie-kokemukseesi. En voi odottaa syventävänni näitä raportteja, kun minulla on vielä joitain tietoja leikkiä varten.

Kulissien takana on paljon enemmän

Tämä kietoi melkoisesti ne yksinkertaiset vaiheet, jotka tein saadakseni Easy Digital Downloads -sovelluksen käyttöönottoon ja ajamiseen – koko prosessi ei kestänyt minua kauemmin kuin 30 minuuttia (josta paljon oli utelias vakoilua). Mutta vaikka helppo digitaalinen lataus on helppo asentaa, käytettävissäsi olevissa vaihtoehdoissa on paljon syvää, jotta voit muokata asioita haluamallasi tavalla. En ole varma, että on olemassa monia (jos sellaisia) tapoja, joilla haluat tarjota digitaalisia latauksia WordPress-blogin kautta, että Easy Digital Downloads ei voi kahva – Pippin näyttää todella olevan ajatellut kaikkea.

Siellä on joukko juttuja, joita en ole edes maininnut, kuten alennuskoodeja, luokkia ja tunnisteita ja muita asetuksia, mutta se on kaikki, mitä voit löytää itse, kun lataat Easy Digital Downloads -sovelluksen veloituksetta (jep – se on ilmainen!).

Lisäksi laajennus päivitetään säännöllisesti ja kuten edellä mainitsin, on olemassa joukko laajennuksia, joita voit käyttää laajentamaan sen toimivuutta. Olen jo asentanut Affiliates Pro -laajennuksen ja aion tutkia tarkemmin muita laajennuksia nähdäkseni, voivatko ne myös auttaa minua.

Koska olen nyt asentanut ja asentanut Easy Digital Downloads -sovelluksen, en voi ajatella mitään syitä, miksi valitsisin vaihtoehtoisen vaihtoehdon. En epäröi suositella sitä kenellekään, joka haluaa myydä digitaalisia latauksia bloginsa kautta.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map