Suosituimmat WordPress-linkin peittämis- ja hallintalaajennukset

Jos linkit ulkoisille verkkosivustoille WordPress-sivustostasi tai -blogistasi, kannattaa ehkä harkita työkalun käyttöä näiden linkkien tehokkaampaan hallintaan. Näiden työkalujen avulla voit myös hallita ulkoisia linkkejä yhteen keskitettyyn sijaintiin järjestelmänvalvojan kojetaulussa, mutta niitä voidaan käyttää myös peittämään tai piilottamaan linkkien todellinen kohde.


Vaikka verkkosivustosi linkkien peittäminen tai piilottaminen saattaa aluksi kuulostaa hiukan oivalvalta, niin tekemiseen on olemassa aitoja syitä, samoin kuin joitakin hieman epäilyttäviä syitä..

Tässä viestissä tarkastelemme joitain etuja ja syitä, miksi sinun pitäisi käyttää linkinhallintaa ja peittämislaajennusta, sekä suosittelemme joitain ilmaisia ​​ja premium-vaihtoehtoja, joista valita.

Vastuuvapauslauseke: WPExplorer on tytäryhtiö yhdelle tai useammalle alla luetellulle tuotteelle. Jos napsautat linkkiä ja suoritat ostoksen, voimme tehdä palkkion.

Linkkien hallinnan WordPress-laajennuksen käytön edut

Linkkien hallintaan ja peittämislaajennuksen käyttämiseen WordPress-verkkosivustolla on useita etuja. Joitakin näistä eduista ovat: linkkien helppo päivitys, napsautustilastot, kyky säilyttää sivustosi PageRank ja geo-sijaintipohjainen linkkien uudelleenohjaus. Katsotaanpa joitain näistä eduista yksityiskohtaisemmin:

Helppo linkin korjaus ja päivitykset

Tärkein hyöty yhdestä laajennuksista, jota tarkastelemme tänään, on se, että sen avulla on helppo päivittää nopeasti viesteihisi ja sivuillesi lisäämäsi linkit.

Jos linkität säännöllisesti suosikkiverkkoisäntöösi esimerkiksi blogi-viesteistäsi, käyttämällä plugin-linkkiä luodaksesi linkin kyseiseen sivustoon, voit lisätä linkin nopeasti viesteihisi ja sivuillesi, mikä säästää aikaa.

Sen sijaan, että löydettäisiin linkitettävän verkkosivuston osoite, kopioida ja liittää linkki, voit tallentaa kyseisen linkin laajennuksen hallintapaneeliin kerran ja lisätä sen nopeasti sisältöön monta kertaa..

Tämän todellinen hyöty on kuitenkin se, että jos linkkiä on muutettava tulevaisuudessa, voit muuttaa sen vain kerran laajennuksen kojetaulussa. Kun olet tehnyt niin, kaikki aiemmin julkaistujen viestiesi ja sivujesi vastaavan linkin esiintymät osoittavat nyt uuteen osoitteeseen.

Jos linkittämäsi tuote, palvelu tai muu kohde lopettaa liiketoiminnan, lopetetaan tai haluat yksinkertaisesti suositella tai tukea toista vaihtoehtoa, olet iloinen, että pystyt muuttamaan linkin yhdessä paikassa ilman joudut tarkistamaan ja muokkaamaan sitten lukemattomia viestejä.

Tee linkkistäsi paremmin luettavissa

luettavissa-linkit

Toinen näiden linkkien hallinta- ja peittämistyökalujen ominaisuus on, että ne voivat muuttaa aiemmin turmeltumattomat ja houkuttelemattomat pitkät linkit entistä luettavammiksi ja luotettavammaisiksi URL-osoitteiksi.

Jos linkit tuotteeseen Amazonissa, liitä mukaan kumppanitunnuksesi, linkki voi olla useita rivejä pitkä. Käyttämällä yhtä alla olevista laajennuksista voit kuitenkin muuttaa tämän:

Tähän:

http://www.yourdomain.com/WordPress-book

Nyt sinulla on uudelleen käytettävä linkki, jonka voit lisätä sisältöön ja käyttää muualla. Uusi linkki on myös kävijöiden luettavissa alkuperäiseen verrattuna. Kuten aiemmin mainittiin, jos kirja ei lopu varastosta tai haluat linkittää toiseen artikkeliin, voit yksinkertaisesti päivittää lyhyen linkin yhdessä paikassa ja sitten kaikki kyseisen lyhyen linkin esiintymät päivitetään.

Tätä kutsutaan myös linkin peittämiseksi tai salaamiseksi, joka mainittiin tämän viestin johdannossa. Jos haluat saada linkkisi näyttämään vähemmän kuin linkit tuotteisiin ja enemmän kuin sisäiset linkit, tämä on yksi tapa tehdä niin. Tämä voi lisätä linkkisiisi napsauttavien kävijöiden lukumäärää, vaikka se riippuu siitä, kuinka nimetit lyhyitä linkkejäsi, se voi tapahtua takaisin, kun kävijät viedään sivulle, jota he eivät ennakoineet.

Jos käytät tätä ominaisuutta eettisesti, voit silti tehdä ulkoisista linkistäsi paremmin luettavan ilman, että huijaat lukijoita vierailemaan sivulla, jonka he eivät odottaneet saapuneen.

Linkkien napsautusten seuranta

seurata-link-klikkaukset

Laajennusten yleinen ominaisuus, jonka avulla voit hallita ulkoisia linkkejäsi, on, että ne voivat myös seurata lyhyitä linkkejäsi ja kertoa kuinka monta kertaa kävijät ovat napsauttaneet niitä. Nämä tiedot voivat auttaa sinua käyttäjän analysoinnissa ja antaa sinulle käsityksen linkkien sijoittelumenetelmien onnistumisesta.

Lisäksi, jos mainostat tuotteita tytäryhtiönä, voi olla hyödyllistä, että sinulla on omat seurantatiedot. Tämä voi auttaa, jos sinulla on kiistoja tytäryhtiöverkoston kanssa, jonka kanssa työskentelet.

SEO-edut

Linkittämisen ulkoisiin sivustoihin ajatellaan johtavan Google PageRank-menetykseen tai verkkosivustosi linkkimehun laimentamiseen. Google, Yahoo ja Microsoft keksivat verkkovastaavia käsittelemään tätä nofollow-tunniste.

Tämä tunniste voidaan lisätä linkkeihin estääksesi hakukoneita seuraamasta näitä linkkejä ja siirtämästä jotakin verkkosivustosi PageRank-kohdesivustoon.

Vaikka tämän käytännön merkitys on kiistatta tänään, jos haluat helpon tavan merkitä ulkoiset linkkisi nofollow-tiedoksi, nämä linkkien hallinnan laajennukset, joita aiomme tarkastella, voivat auttaa sinua tässä.

Paras linkkien hallinta ja kumppanilinkkien peittämislaajennukset

Se kattaa näiden linkkien peittämisen ja hallintalaajennuksen tärkeimmät edut, joten katsotaanpa WordPress-käyttäjien parhaita vaihtoehtoja:

Pretty Link Lite

Pretty Link Lite

Pretty Link Lite on ilmainen URL-osoitetta lyhentävä laajennus jonka avulla voit hallita tytäryhtiösi ja muita ulkoisia linkkejäsi helposti. Pretty Link -sovelluksen avulla lyhennetyt linkit käyttävät verkkotunnuksesi nimeä puhdistaaksesi ne. Tämä voi tehdä linkkistäsi luotettavampia, samalla kun hämärtää, mihin sivustoon linkit.

Linkkien peittämisen lisäksi voit myös seurata ja hallita niitä tehokkaammin, kaikki yhdeltä järjestelmänvalvojan alueelta. Jos haluat tehdä asioita lovi, voit päivittää “Pro” -versioon. Tämä sisältää seitsemän uutta uudelleenohjaustapaa ja muutama muu ominaisuus.

Janoiset tytäryhtiöt

Janoiset tytäryhtiöt

Janoiset tytäryritykset on toinen ilmainen linkkien hallinta- ja peittämistyökalu. Vaikka tämä laajennus sisältää käyttäjäystävällisen kojetaulun ja hyödyllisiä ominaisuuksia, sitä voidaan päivittää ostamalla yksi tai useampi premium-lisäosa.

Yksi janoisten tytäryhtiöiden erottuvista ominaisuuksista, joita ei löydy Pretty Link Lite -sovelluksesta, on, että se lisää postieditoriin -painikkeen, jolla voidaan nopeasti lisätä uusia linkkejä ja lisätä olemassa olevia linkkejä sisältöön. Tämä säästää sinun joutua vaihtamaan näytöitä linkkien löytämiseksi ja on reaaliaikainen säästäjä.

Mahdollisuus valita premium-lisäosista ja lisätä ominaisuuksia, kuten automaattinen linkitys, paikkatieto-uudelleenohjaukset ja split-testaus, tekevät tästä hyvän valinnan niille, joilla on edistyneempiä tarpeita, tai niille, jotka ajattelevat tarpeidensa kasvavan tulevaisuus.

WP-velhojen viitta

WP-velhojen viitta

WP Wizard Cloak on ilmainen käyttö, ja se sisältää hyödyllisen ominaisuuden, jonka avulla voit lähettää vierailijoille tiettyyn URL-osoitteeseen heidän maantieteellisen sijaintinsa perusteella..

Voit myös luoda avainsanoja, jotka muutetaan automaattisesti linkkeiksi, kun ne esiintyvät verkkosivustosi viestissä tai sivulla. Lisäksi saat käyttöösi hyödyllisiä tilastoja saadaksesi selville kuinka monta kertaa linkkejäsi napsautetaan. Laajennus lisää painikkeeseen viestieditoriin, jonka avulla on erittäin helppo lisätä nämä linkit viesteihisi ja sivuillesi.

Vaikka tämä laajennus on suhteellisen uusi, se tarjoaa suuren määrän kilpailevia ominaisuuksia ja intuitiivisen käyttöliittymän.

Link Trackr

Link Trackr

Link Trackr on korkealaatuinen isännöity ratkaisu isommille verkkosivustoille, jotka ovat valmiita kaikille ammatillisille linkinhallintatyökaluille, joita tämä palvelu tarjoaa.

Tämä palvelu ei kata vain linkkien hallintaa ja peittämistä, vaan myös linkkien jaettua testausta, tulosseurantaa, sosiaalisia ja virusmarkkinointityökaluja sekä yksityiskohtaisia ​​markkinointiraportteja.

Peruspaketti alkaa 9 dollaria kuukaudessa, ja tarjolla on 30 päivän rahat takaisin -takuu, jonka avulla päätät, onko tämä työkalu sinulle

johtopäätös

Kuten näet, linkkien hallinnan ja peittämisen laajennuksen käyttämiseen WordPress-sivustossasi on paljon hyviä syitä, ja yhtä monta työkalua joista valita.

Haluatko ilmaisen vaihtoehdon, joka sisältää linkkien hallinnan tai täysin varustetun premium-isännöidyn palvelun tai jotain niiden välillä, on plugin, joka vastaa tarpeitasi ja vastaa budjettiasi.

Mitä luulet linkin peittämisestä? Huomaatko, kun sivustot peittävät linkit? Mitä ominaisuuksia haluaisit nähdä linkinhallinnan laajennuksessa? Kerro ajatuksesi alla olevissa kommenteissa.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map