Suositellut WordPress-teemat freelancereille

Ei ole mitään mielenkiintoista kuin lyödä se itse meidän freelancerina. Oman pomoosi kuuluminen, vaikka se on täynnä riskejä ja vastuita, on yksi täytetyimmistä ammateista, joita voit valita. Yksi näistä vastuista sisältää oman verkkosivustosi luomisen ja hallinnan. Jos et ole freelance-suunnittelija, se voi tuntua pelottavalta tehtävältä, mutta sen ei tarvitse olla. Käytettävissä on tonnia mahtavia premium-WordPress-teemoja, joita voit käyttää verkkosivustosi rakentamiseen lainkaan. Katso joitain suosikkeihimme parhaita WordPress-teemoja freelancereille.


Vastuuvapauslauseke: WPExplorer on tytäryhtiö yhdelle tai useammalle alla luetellulle tuotteelle. Jos napsautat linkkiä ja suoritat ostoksen, voimme tehdä palkkion.

1. Alona

Alona-wp-teema

Alona on ihana portfolion teema, joka sisältää 4 upea salkku, useita kuvaesitteitä (ruudukko, liukusäädin tai video), FontAwesome-kuvakeintegraatio, mukautetut Google-fontit ja paljon muuta. Tämä teema on loistava vaihtoehto luoda ammattimainen ja vaikuttava online-portfolio, joka houkuttelee asiakkaita ja vakuuttaa teeman palkkaamaan sinut!

2. Flatiron

Raudan-minimal-business-teema

Flatiron on erittäin yksinkertainen ja puhdas WordPress-teema, jonka on luonut WPExplorer. Teema on myytävänä luovilla markkinoilla erittäin edulliseen hintaan, ja se sisältää kaikki mitä tarvitset luodaksesi erittäin puhdas ja minimaalinen yritys- / yrityssivusto, joka on täydellinen freelancereille esittelemään työtä ja taitoja..

3. Timantti

Diamond-wp-teema

Diamond on monikäyttöinen WordPress-teema, jonka avulla voit rakentaa yrityksellesi sivuston ilman aikaa. Teema on täysin integroitu WooCommerce-palveluun, jos haluat myydä tuotteita sivustossasi, sisältää useita kotisivumalleja, joiden avulla asennus on helppoa, ja siellä on paljon lisäominaisuuksia, joiden avulla verkkosivustosi näyttää todella tekemäsi työn (kuten parallaksi) liukusäätimet, mukautettu hakemisto ja paljon muuta).

4. Yhteensä

yhteensä-wp-teema

Yhteensä on toinen vankka vaihtoehto freelancerillesi tai toimistosi verkkosivustolle. Kokonaiskehykseen sisältyy erittäin yksinkertainen vedä ja pudota -sovellus, jonka avulla voit luoda räätälöityjä kotisivuja, meistä -sivua, portfolion kohteita, ainutlaatuisen blogin, palvelusivuja tai jotain muuta tuntematta mitään koodia. Vaihtoehdot fonttikuvakkeille, mukautetut värit, täysi tai ruutuun asetettu asettelu ja muuta tekevät tästä todella rajattoman teeman oman verkkosivustosi rakennuksessa.

5. Jakso

jakso-wp-teema

Osa on Themes Kingdomin upea muurausportfolio-teema, joka on rakennettu käytännössä freelancereille. Muurausportfolio, mukautettu blogi, reagoiva suunnittelu, helppokäyttöiset sivumallit ja muut hienot ominaisuudet tekevät tästä upean teeman freelance-bloggaajille, suunnittelijoille, valokuvaajille tai kenelle tahansa muulle.

6. Oswald

Oswald-wp-teema

Oswald on toinen fantastinen teema luoda oman yrityksen tai jatkaa verkkosivustoasi. Vaihtoehtoja rajoittamattomille väreille, Google-fontit, FontAwesome-kuvakkeet, mukautetut lyhytkoodit, parallaksi kuvat ja videot, suodatettava portfolio ja jopa teemavaihtoehto-paneeli on kaikki leikattu suoraan tähän ihanaseen minimaaliseen teemaan.

7. Centric

centric-wp-teema

Olemme puhuneet Genesis-kehyksestä aiemmin, ja Centric on Genesis-lapsiteema, joka on vain täydellinen aloitussivujen luomiseen pienille yrityksille tai tuotteille. Tämä lapsiteema lisää 7 ​​värinahkaa, mukautettuja taustoja, mukautettuja otsikoita ja muuta, jotta voit suunnitella huomion tarttuvan sivun muutamassa minuutissa.

8. Yksi sivu

yhden sivun-wp-teema

Tarvitsetko aloitussivutyylisivustoa tuotteillesi tai palveluillesi? Ei ongelmaa – Yksi sivu on mahtava vaihtoehto rakentaa oma reagoiva yhden sivun verkkosivusto. Asenna vain teema ja käytä mukautetun logon, mukautettujen värien, reagoivien liukusäätimien ja mukautettujen kirjasinten vaihtoehtoja luodaksesi oma verkkosivusi..

9. Freelancer

freelancer-wp-teema

Puhumme freelancereiden teemoista, joten emme voi unohtaa ThemeFuse: n Freelancer-teemaa. Tämä teema on rakennettu kirjaimellisesti freelancereille, joilla on yhden sivun suunnittelu, portfolio, palvelut, minua käsittelevä osio, ihana blogi ja tietysti yhteyslomake. Tämä ihastuttava verkkokalvovalmis teema on loistava tapa mainostaa itseäsi ja yritystäsi.

10. Lanka

lanka-wp-teema

Ketju on rohkea ja tyylikäs teema, joka sopii mainiosti freelancereille. Asenna teema ja luo muokattuja sivuja rakennusohjelmalla. Ajaxed-projektisivut, parallaksi-kuvatehosteet ja yhden tai useamman sivun asetteluvaihtoehdot ovat vain muutama teeman mukana tulleista ainutlaatuisista vaihtoehdoista, joita voit käyttää sinulle mahtava mukautettu sivusto.

11. Kollektiivinen

kollektiivinen-wp-teema

TeemaFuse: n kollektiivinen on toinen mahtava vaihtoehto luoda oma freelancer- tai virastosivustosi. Teemalla on kaikki tarvitsemasi ominaisuudet ilman paisumista. Mainosbannerien, sivupalkkien, värien, taustat, mega-valikon ja asettelujen vaihtoehdot ovat täysin helppoja tapoja räätälöidä teema yrityksellesi.

12. CleanPort

Cleanport-wp-teema

Tämä tyylikäs teema on loistava tapa näyttää, kuinka hyvin teet mitä teet. CleanBold sisältää sisäänrakennetut vaihtoehdot Live WordPress Theme -sovelluksessa, joten voit muuttaa nopeasti ja helposti värejä, logoa, liukusäätimiä, fontteja ja muuta muutamalla napsautuksella. Siellä on myös sosiaalinen integraatio, joten asiakkaasi voivat helposti seurata sinua Twitterissä, Facebookissa jne.

13. Käynnistys

startingup-wp-teema

StartingUp-teema on hieno malli verkkosivustolle, etenkin jos olet vasta aloittamassa. Tämän teeman ansiosta uusien tai pienten yritysten on helppo rakentaa vaikuttava verkkosivusto rakentamatta web-suunnittelijaa. StartingUp sisältää vaihtoehdot portfolion, verkkokaupan tuen (jotta voit myydä omia tavaroitasi), useiden teema-nahkojen, helppojen väri- ja kirjasinvaihtoehtojen ja paljon muuta.

14. LISÄÄ

MORE-wp-teema

LISÄÄ on ihana WordPress-teema, joka on täydellinen luoville ammattilaisille. Tällä teemalla on hienoja ominaisuuksia, joita freelancerit tai toimistot haluavat rakentaa verkkosivustolleen. Ominaisuudet, kuten diaesitykset, asiakaskarusellit, parallaksiliukusäätimet, rajoittamaton määrä värejä ja paljon muuta, ovat loistavia luomalla räätälöityjä sivustoja, jotka vaikuttavat asiakaskuntaasi.

15. Divi

divi-wp-teema

Divin piti olla tässä luettelossa. Divi on täynnä ominaisuuksia, ja se on joustava teema, jonka avulla voit rakentaa monentyyppisiä verkkosivustoja. Voit käyttää valmiiksi tehtyjä asetteluja, mukautettuja Divi-rakennustyökaluja, mukautettuja postityyppejä ja muuta luomaan pikselipohjaisen verkkosivuston.

16. CleanBold

cleanbold-wp-teema

CleanBold on yksinkertainen ja (arvasit sen) lihavoitu WordPress-teema, jossa on tonnia tyhjää tilaa, jonka avulla voit esitellä työtäsi tai yritystäsi. Teema sisältää upean kotisivun, ihanan portfolion ja tietysti upea blogin, jonka avulla voit jakaa viimeisimmät uutiset lukijoillesi ja asiakkaillesi.

17. Yritystoiminta

konsernitason wp-teema

Siirry yritystoimintaan ja kassalle Corporate, Themifen puhdas monikäyttöinen teema, jonka avulla voit rakentaa minkä tahansa tyyppisiä ammatillisia verkkosivustoja. Themify Builder on helppo luoda mukautettuja asetteluja, ja mukana toimitetut fontit, valikot, värit, mukautetut widgetit, taustakuvat ja videot tekevät siitä kaiken paljon helpompaa..

18. Macho

macho-wp-teema

Macho on jälleen yksi hieno teema, jonka avulla voit rakentaa tyylikkään verkkosivuston vakuuttaaksesi asiakkaasi. Ominaisuuksiin kuuluvat Google-fonttivaihtoehdot, helppokäyttöiset sivumallit, sisäänrakennetut SEO-asetukset, valopöytäportfolio, 7 ilmaista laajennusta ja paljon muuta. Lisäksi tämä teema sisältää tuen helpoille digitaalisille latauksille, jotta voit myydä kaikki haluamasi kuvat, sähköiset kirjat, videot tai muut digitaaliset tavarat.

Käärimistä

Tietenkin on tuhansia teemoja, joista valita, mutta nämä ovat vain muutama suosikeistamme. Toivomme, että löydät jotain pidät! Ja jos epäilet, että kaipaamme todella mahtavaa teemaa, joka on täydellinen freelancereille tai pienyrityksille, jätä meille huomautus alla olevaan kommenttiosaan.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map