Sosiaalisen median WordPress-laajennukset liikenteen lisäämiseksi

Liikenne on todellakin jokaisen Internet-sivuston elinehto. Ilman riittävää liikennettä sinulla on vain koodi ja sisältö. Sinulla ei ole yritystä, ja jos et rekisteröi huomattavaa määrää osumia säännöllisesti, sinulla ei ole edes markkinointityökalua. Mutta miten saada enemmän ihmisiä käymään verkkosivustollasi? Näillä sosiaalisen median WordPress-laajennuksilla tietenkin!


Ensinnäkin, sinun on varmistettava, että WordPress SEO on huippuluokkaa, koska emme voi sivuuttaa hakukoneita suurimpana liikenteen lähteenä verkossa. Toiseksi, sinun on jaettava (tai annettava käyttäjille mahdollisuus jakaa) sisältösi sosiaalisen verkostoitumisen kautta, joka on toinen suuri verkkoliikenteen lähde vain toiseksi hakukoneille..

Viime aikoina paljasimme WordPressin parhaat sosiaalisen median laajennukset. Tämän toisen luettelon tarkoituksena on rakentaa kyseinen viesti antamalla sinulle vielä kaksikymmentä (20) lisäosaa levittääksesi sisältöäsi kuten tulipaloa sosiaaliseen mediaan ja lisätäksesi liikennettä.

Tätä tietämättä, tässä on kaksikymmentä tehokasta sosiaalisen median WordPress-laajennusta, jotka lisäävät verkkosivustosi tai seuraavan projektisi liikennettä. Nauttia!

Vastuuvapauslauseke: WPExplorer on tytäryhtiö yhdelle tai useammalle alla luetellulle tuotteelle. Jos napsautat linkkiä ja suoritat ostoksen, voimme tehdä palkkion.

1. VIVO Live-twiitit WordPress-laajennus

20-mahtava-sosiaalisen median-laajennukset-for-WordPress-vivo-live-tweets-wpexplorer

Paranna sitoutumista verkkosivustollesi käyttämällä Vivo Live-Tweets WordPress -laajennusta, jonka avulla voit upottaa tweetit verkkosivustollesi sijainnin, hash-tunnisteiden (hakutermit) ja käyttäjän twiitteiden perusteella. Tämä laajennus voi olla hyödyllinen varsinkin jos sinulla on uutissivusto, josta voi olla hyötyä suuresti trendeistä ja kanavoiduista tweeteistä.

Ominaisuudet yhdellä silmäyksellä ovat helposti muokattavissa, täysin reagoivia, asetettu näytettävien tweetsien lukumäärä, yhteensopivia tärkeimpien selainten kanssa, lyhytkooditoiminnot ja helppo käyttää. Vivo Live-Tweetsillä on hyvä ostajien luokitus 4,75 / 5,00 ja hinta on vain 16 dollaria.

2. jQuery Facebook Wall WordPress -laajennus

20-mahtava-sosiaalisen median-laajennukset-for-WordPress-jQuery Facebook-seinä-WordPress-wpexplorer

Tämä laajennus on Vivo Live-Tweetsin Facebook-vastine vain muutamalla lisäominaisuudella. Esimerkiksi jQuery Facebook Wall WordPress -laajennus antaa sinun ladata albumeja, valokuvia, syötteitä ja tapahtumia muun muassa WordPress-sivustolle helposti.

Tämä sosiaalisen median WordPress-laajennus toimittaa uskomattomilla ominaisuuksilla, kuten kauniilla CSS-animaatioilla, reagoivalla suunnittelulla, usean sivun syötteiden tuella, Facebookin valopöydällä valokuvia, kommentteja ja vastaavia painikkeita varten sekä yli neljäkymmentä (40) muuta vaihtoehtoa. jQuery Facebook Wall WordPress -laajennus myy hintaan 17 dollaria, ja sen ostaja-arvostelu on vaikuttava 5.00 / 5.00.

3. Easy Social Metrics Pro WordPress -laajennus

20-mahtava-sosiaalisen median-laajennukset-for-WordPress-easy-sosiaalinen-mittarit-pro-for-WordPress-wpexplorer

Kun sosiaalisen median strategiasi alkaa maksaa, tarvitset sosiaalisen metriikan ratkaisun seurataksesi, kuinka sisältösi toimii sosiaalisissa verkostoissa. Tähän kohtaan tulee WordPressin Easy Social Metrics Pro.

Tämä sosiaalisen median laajennus on helppo asentaa ja käyttää, mukana tulee hieno kojetaulu, kerää tietoja automaattisesti ja tarjoaa sitten yksityiskohtaiset raportit, joiden avulla voit seurata sisältöäsi jopa 12 (12) suuressa sosiaalisessa verkostossa. WordPress-laajennuksen Easy Social Metrics Pro sisältää muita ominaisuuksia, kuten widgetin, jolla voit näyttää tärkeimmät sosiaaliset viestit. Laajennus on suhteellisen uusi (julkaistu 2. syyskuuta 2014), joten sitä ei vielä arvioitu. Asiakkaat sanovat kuitenkin suuria asioita laajennuksesta. Tämä laajennus asettaa sinulle takaisin vain 28 dollaria.

4. Sossy – sosiaalinen profiili ja laskuri WordPressille

20-mahtava-sosiaalisen median-laajennukset-for-WordPress-sossy-sosiaalinen-profiilit-ja-vasta-for-WordPress-wpexplorer

Tiesitkö, että sosiaalisen näytön näyttäminen voi lisätä käyttäjien sitoutumista ja sosiaalista toimintaa verkkosivustollesi? Kun olet luonut liikennettä hakukoneista, sosiaalisesta mediasta tai muualta, sinun tulisi ampua kihloihin, ja Sossy antaa sinulle juuri tarvitsemasi.

Sossy tunnetaan parhaiten seuraavista ominaisuuksista: täysin reagoiva, mikä tarkoittaa, että sosiaaliset laskurisi näyttävät hyvältä millä tahansa laitteella, rajoittamaton sosiaalinen profiili, vedä ja pudota, lyhytkooditoiminnot, rajoittamaton näyttövaihtoehto (ts. Voit näyttää Facebookin suosikkeja, Twitterin seuraajia jne.), Välimuisti toiminnallisuus lyhentää sivun latausaikaa ja paljon muuta. Phpbits on luonut Sossy sosiaalisen median laajennuksen WordPressille, sen luokitus on 4.80 / 5.00 ja se myy vain 14 dollaria. Suuri sijoitus WordPress-sivustoosi.

5. Sosiaalisen verkoston välilehdet WordPressille

20-mahtava-sosiaalisen median-laajennukset-for-WordPress-sosiaalinen-verkosto-välilehdet-for-WordPress-wpexplorer

Design Chemicalilta, joka on artikkelin eliitti kirjoittaja WordPressin sosiaalinen stream, tulee vielä yksi tehokas sosiaalisen median WordPress-laajennus, joka auttaa sinua “… yhdistämään kaikki suosikki sosiaalisen verkoston profiilisi ja syötteesi liukasiksi liukuviksi tai staattisiksi välilehdiksi”. Ja sinulla on runsaasti tilaa luoda uskomattomia välilehtiä, koska tämä laajennus tukee kuusitoista (16) sosiaalista verkostoa ja jopa kuusikymmentäyhdeksän (69) syötetyyppiä.

Muita ominaisuuksia ovat AJAX-pikalataus, lyhytkooditoiminnot, joustava sijoittaminen, helppo mukauttaa, vetämällä ja pudottamalla käyttöliittymä ja täydellinen dokumentaatio vain muutamia mainitaksesi. Noin 4000 myynnillä ja arvosanalla 4.53 / 5.00 voimme päätellä, että Design Chemical on sitoutunut huippuosaamiseen ja laatuun. WordPressin sosiaalisen verkoston välilehdet maksavat 14 dollaria, mutta laajennus on jokaisen pennin arvoinen.

6. Yksinkertainen sosiaalisen postilaatikon WordPress-laajennus Facebookille, Twitterille ja Googlelle+

20-mahtava-sosiaalisen median-laajennukset-for-WordPress-simple-sosiaalinen-postilaatikkoon-facebook-twitter-google-plus-wpexplorer

Siirrä WordPress-sosiaalisen median markkinointisi uudelle tasolle Simple Social Inbox -sivustolla, joka on sosiaalisen median WordPress-laajennus kuin mikään muu. Mukaan kehittänyt dtbaker, eliitti kirjailija, joka maksaa vain 18 dollaria ja jonka loistava ostoarvio on 4,33 / 5,00. Yksinkertainen sosiaalinen postilaatikko antaa sinulle mahdollisuuden jakaa blogiviestejä Facebookissa, Twitterissä ja Google+: ssa yhdellä napsautuksella heti WordPress-järjestelmänvalvojan alue.

Tämän lisäksi voit seurata sosiaalisten linkkien suorituskykyä ja vastata sosiaalisiin viesteihin (kommentit, tweetit jne.) WordPress-kojelaudalta! Kuinka siistiä. dtbaker kaatoi luovuuden ja nerouden tähän sosiaalisen median laajennukseen!

Kirjoittajan mukaan yksinkertainen sosiaalinen postilaatikko on loistava vaihtoehto Hootsuitelle. Se, että voit nauttia hootsuite-tyyppisistä ominaisuuksista suoraan WordPress-hallintapaneelissa, tekee tästä laajennuksesta entistä jännittävämmän. Huomaa dtbakerille, että luot todella ainutlaatuisen sosiaalisen median laajennuksen WordPressille, vaikka se tukee vain kolmea (3) sosiaalista verkostoa kirjoittamishetkellä.

7. Pinterest Automaattinen Pin WordPress -laajennus

20-mahtava-sosiaalisen median-laajennukset-for-WordPress-pinterest-automaattinen-pin-plugin-wpexplorer

Vuodesta 2010 aloittamisensa jälkeen Pinterest on kasvanut niin paljon, että se toimii niin hallituksen pohjaisena sosiaalisena verkostona kuin liikenteen lähteenä. Itse asiassa Pinterest kilpailee suotuisasti Google+: n, LinkedIn: n ja YouTuben kaltaisten käyttäjien kanssa liikenteen ohjaamisessa. Sinun on käytettävä tätä suurta liikenteen lähdettä, ja Pinterest Automatic Pin -laajennus on juuri sinun.

Tämä sosiaalisen median WordPress-laajennus antaa sinulle valtuudet kiinnittää rajattomasti kuvia Pinterest-levyt automaattisesti. Voit jopa kiinnittää esillä olevat kuvat (tai kunkin viestin ensimmäisen kuvan), pinota useita kuvia ja linkittää nastat viesteihisi. Automaattisesti. Asenna vain laajennus ja työsi on valmis.

Pinterest Automaattinen Pin-laajennus tukee WooCommercea (kiinnitä tuotekuvat automaattisesti), mukautettuja viestityyppejä, luokkaperusteisia nastaita ja mukautettuja taksonomioita. Plugin mukana toimitetaan muita ominaisuuksia, joita ei ole mainittu edellä, sekä ilmaista tukea. Pinterest Automatic Pin WordPress -laajennuksella on yli 1 200 myyntiä, hyvä luokitus 4.30 / 5.00 ja se myy vain 15 dollaria..

8. DITTY Twitter Ticker WordPress -laajennus

20-mahtava-sosiaalisen median-laajennukset-for-WordPress-laulelma-twitter-pumppu-wpexplorer

Tämä on enemmän lisäosa, koska se vaatii Ditty News -merkki (ilmainen) töihin. Sitä paitsi voit luoda Ditty Twitter Ticker -sovelluksella useita Twitter-syötteitä WordPress-sivustollesi. Lukuisilla vaihtoehdoilla tämän laajennuksen avulla voit näyttää syötteet luettelossa, kiertäjässä, vieritysohjelmassa tai widgetissä. Voit luoda tweets-syötteen useista Twitter-tileistä ja tuotenimistä. Ditty Twitter Tickerillä on erinomainen luokitus 4.33 / 5.00, se on ostettu yli kahdeksansataa (800) kertaa ja maksaa vain 7 dollaria..

9. Sosiaalimaksut WordPress-laajennus

20-mahtava-sosiaalisen median-laajennukset-for-WordPress-sosiaalinen-maksut-wpexplorer

Monet kehittäjät ovat rakentaneet WordPress-sosiaalisen median laajennuksia, joiden avulla käyttäjät voivat “maksaa” samankaltaisella, twiittiä tai +1-merkinnällä nähdäkseen rajoitetun sisällön. Vain muutama näistä plugineista voi kuitenkin tyydyttää Butterfly Median Social Payments WordPress -laajennuksen tyylikkyyden ja helppokäyttöisyyden..

Sosiaalimaksut ovat yhteensopivia tärkeimpien WordPress 3.9 -selainten kanssa ja mahdollistavat täydellisen mukauttamisen. Lisäksi laajennus tukee lyhytkoodeja, joten voit lisätä sosiaalimaksujen kuvakkeita minne tahansa. On hienoa, sinun täytyy nähdä laajennus toiminnassa uskoaksesi. Tämä suhteellisen uusi laajennus myy vain 18 dollaria.

10. Instagram-teatterin WordPress-laajennus

20-mahtava-sosiaalisen median-laajennukset-for-WordPress-Instagram-teatteri-wpexplorer

Oletko aktiivinen Instagramissa? Jos huomaat lähettävän kuvia Instagramiin useita kertoja päivässä, voit vetää ja näyttää niitä WordPress-sivustossasi helposti ja tyylikkäästi käyttämällä Instagram Theatre -laajennusta. Lisäksi? Laajennus auttaa sinua parantamaan Instagram-peliäsi, jos olet jäljessä.

Instagram-teatterin avulla voit luoda kauniita Instagram-gallerioita / portfolion WordPress-verkkosivustollesi ilman paljon vaivaa. Käytettävissäsi on useita asetteluita, mukaan lukien luettelo, ruudukko ja koko näyttö. Laajennus on täysin reagoiva, sen ostajaluokitus on 4,3 / 5,00 ja se myy 14 dollaria.

11. Social Locker WordPress -laajennus

20-mahtava-sosiaalisen median-laajennukset-for-WordPress-sosiaalinen-kaappi-for-WordPress-wpexplorer

Toisinaan, riippumatta siitä, kuinka suuri sisältösi on, ihmiset eivät vain napsauta sosiaalisia painikkeita niin usein kuin haluat. Entä miten saada ihmiset “maksamaan” samankaltaisella, twiittillä tai Google +1: llä saadaksesi arvokkaimman sisällön? Social Locker for WordPress on kauniisti suunniteltu sosiaalisen median laajennus, jonka avulla voit parantaa verkkosivustosi sosiaalista suorituskykyä, saada näkyvyyttä ja rakentaa seuraajien yhteisö helposti ja nopeasti. Sosiaalinen kaappi WordPressille on ostettu yli 3 600 kertaa, sen vaikuttava luokitus on 4,68 / 5,00 ja vähittäismyynti 24 dollarilla..

12. Hauska Facebook ponnahdusikkuna WordPress -laajennus

20-mahtava-sosiaalisen median-laajennukset-for-WordPress-funny-facebook-pop-up-wpexplorer

Kuka ei käyttäisi nauraa hetkessä? Nauru on paras lääke, he sanovat, ja jos haluat saada Web-kävijät nauramaan ja lisäämään sosiaalisia pisteitäsi samanaikaisesti, tarvitset tämän Funny Facebook-ponnahdusikkunan.

Ensinnäkin ponnahdusikkunassa on tyypillinen Like-painike ja sarjakuvan helpottamiseksi Dislike-painike, jota ei voida napsauttaa. Joo, se liikkuu hiiren osoittimella. Riittää, kun sanoit, että voit vain lopulta sivu mieleen tai sulkea ponnahdusikkunan. Joko niin, olet nauroinut. Funny Facebook-ponnahdusikkunan ostaja-arvio on 4,00 / 5,00 ja se maksaa vain 5 dollaria.

13. ULTIMATE WP Social Deux WordPress -laajennus

20-mahtava-sosiaalisen median-laajennukset-for-WordPress-ultimate-sosiaalinen-deux-wpexplorer

Ultimate Social Deux on uskomattoman arvosana 4.68 / 5.00, yli 1700 myyntiä ja lukuisia upeita ominaisuuksia. Ultimate Social Deux on sosiaalisen median laajennus, jonka haluat ohjata sosiaalista toimintaa verkkosivustollasi. Ultimate Social Deux toimii ulkona ja pelaa hyvin muiden WordPress-laajennusten kanssa. Tärkeimmät ominaisuudet ovat, että laajennus on erittäin nopea, täysin reagoiva, sisältää mukautetut värit, automaattiset päivitykset, usean kielen tuki jne. Ultimate Social Deux maksaa vain 14 dollaria taalaa..

14. Socialslider Universal Social Sidebar -palvelun WordPress-laajennus

20-mahtava-sosiaalisen median-laajennukset-for-WordPress-socialsider-wpexplorer

SocialSider-sosiaalisen median laajennus on vähintäänkin kaunis. Yli kuusikymmentä (60) sosiaalista kuvaketta, kuutta (6) värityyliä ja tyylikäs muotoilu ovat muiden ainutlaatuisten ominaisuuksien joukossa. SocialSider auttaa sinua luomaan kauniin sosiaalisen sivupalkin muutamassa minuutissa. Tällä WordPress-sosiaalisen median liitännäisellä on erinomainen luokitus 4.9 / 5.00 ja vähittäismyynti 13 dollaria, mikä antaa sinulle myös suuren tuen.

15. ShareIt – Jaettavat sisällönpätkät WordPress-laajennus

20-mahtava-sosiaalisen median-laajennukset-for-WordPress-ShareIt-wpexplorer

Olen tehnyt tapana kunnioittaa luovuutta aina kun näen sen. Elliot valitsi idean ja lisäsi reunan jaettaviin sisältökatkelmiin ainutlaatuisella laajennuksellaan ShareIt. Laajennus tunnetaan tunnetuimmista hienoista ominaisuuksista, kuten kyvystä jakaa se useille sosiaalisille verkostoille, kuten Facebook, Twitter, Google+, LinkedIn ja Tumblr, täysin reagoiva suunnittelu, useita kohdistusvaihtoehtoja (ts. Sijoittaa katkelmat vasemmalle, vasemmalle) oikealla tai keskellä), integrointi WYSIWYG-visuaaliseen editoriin, mukautettu CSS, FontAwesome-kuvakeintegraatio, suuri tuki ja paljon muuta. ShareIt: n mahtava luokitus on 4.62 / 5.00 ja se maksaa vain 14 dollaria.

16. Jetpack Sharing by WordPress.com

20-mahtava-sosiaalisen median-laajennukset-for-WordPress-rakettireppu jakamista-wpexplorer

Olet jo kuullut Jetpackista jo nyt. Tämä laajennus sisältää useita hienoja moduuleja, kuten jakamisen, jonka avulla voit lisätä kauniita sosiaalisen jakamisen painikkeita sisältöösi. Jetpack Sharing tukee muutamaa sosiaalista verkostoa, kuten Facebook, Twitter, Google+, LinkedIn, Reddit, Digg, StumbleUpon ja Pinterest. Asennus, aktivointi ja käyttö on helppoa. Tämän lisäksi Jetpack Sharing -moduulin avulla voit vetää ja pudottaa sosiaalisia painikkeita järjestääksesi ne haluamallasi tavalla. Jetpackilla on yli kaksitoista (12) miljoonaa latausta ja luokitus 3.9 / 5.00. Rakastat tätä jakamismoduulia, jos arvostat yksinkertaista ja puhdasta suunnittelua.

17. Mashshare Social Sharing Buttons Free WordPress -laajennus

20-mahtava-sosiaalisen median-laajennukset-for-WordPress-osake-painike-mashshare-wpexplorer

Mashable.com sai sosiaalisen jakamisen oikeassa sellaisellaan sosiaalisella jakamisjärjestelmällä, joka summittaa ja näyttää kaikkien osakkeiden kokonaismäärän jokaisen viestin yläosassa. Jaa-painike MashShare antaa sinulle mahdollisuuden toistaa Mashablen sosiaaliset painikkeet verkkosivustollasi. Laajennus ei lataa ulkoisia skriptejä ja käyttää välimuistia, mikä tarkoittaa sen nopeaa nopeutta. Lisäksi se on yhteensopiva kaikkien WordPress-teemojen kanssa ja siinä on lyhytkooditoiminnot, joten voit sijoittaa sosiaaliset painikkeet mihin haluat.

18. FLARE Ilmainen WordPress -laajennus

20-mahtava-sosiaalisen median-laajennukset-for-WordPress-purkaus wpexplorer

Kun olet rekisteröitynyt filamenttitilille (helppo ja ilmainen), opit nopeasti, että Flaren mukana on paljon joustavia vaihtoehtoja. Ensinnäkin sosiaaliset painikkeet on helppo määrittää ja muokata. Lisäksi. Flaressa on hieno käyttöliittymä, jonka avulla voit luoda haluamasi sosiaalisen kokemuksen. Olet todella vastuussa WordPress-sivustosi sosiaalisesta markkinoinnista, koska Flaren avulla ihmiset jakavat sisältösi ja seuraavat sinua nopeasti. Tämä laajennus on rakennettu jQueryllä, tukee myös tärkeitä selaimia.

19. Sosiaalisen työkalurivin ilmainen WordPress-laajennus

20-mahtava-sosiaalisen median-laajennukset-for-WordPress-sosiaalinen-toolbar-wpexplorer

Järjestä kaikki sosiaaliset painikkeet visuaalisesti miellyttävällä työkalurivillä käyttämällä uskomattoman sosiaalisen työkalurivin laajennusta. Toisin sanoen Sosiaalisen työkalupalkin sosiaalisen median laajennus antaa sinun lisätä helposti muokattava työkalurivi verkkosivustosi alatunniste-osaan. Voit mukauttaa työkalurivin omalla värivalinnalla (esim. Tuotemerkin värit). Laajennus on täysin reagoiva ja auttaa sinua lisäämään sitoutumista verkkosivustollesi estämättä lukijaa.

20. Sosiaalinen jakaminen: Danny Free WordPress -laajennus

20-mahtava-sosiaalisen median-laajennukset-for-WordPress-sosiaalisen jakamisen-by-Danny-wpexplorer

Tämän sosiaalisen median WordPress-laajennuksen on tuonut sinulle Danny van Kooten, kaveri, joka kehitti suositun MailChimp WordPress -laajennuksen muiden hyvien WordPress-laajennusten joukossa. Tämä laajennus on nopea, joustava ja yksinkertainen. Dannyn Social Sharing by Danny tarjoaa yli viidentoista tuhannen (15 kt) latauksen, erinomaisen arvosanan 5.0 / 5.0 ja joukon mahtavia ominaisuuksia. Sen avulla sosiaalinen jakaminen voi viedä sosiaalisen jakamisen pelin aivan uudelle tasolle. Sitten plugin toimii WordPress 3.5: n tai uudemman kanssa ja tukee useita kieliä sekä lyhytkooditoimintoja.

Ajatuksesi sosiaalisen median WordPress-laajennuksista

Nyt kun sinulla on parikymmentä enemmän hämmästyttävää sosiaalisen median WordPress-laajennusta, ei ole mitään syytä, miksi WordPress-sivustosi pitäisi toimia heikosti niin pitkälle kuin sosiaalisen median markkinointi menee. Muista samalla, että laatu ja arvo saavat enemmän ihmisiä jakamaan sisältöäsi. Mitä sosiaalisen median WordPress-laajennuksia käytät WordPress-sivustossasi? Ole hyvä ja jaa ja lähetä viesti alla olevan kommenttiosion kautta. Kaikki parhaat!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map