Sosiaalisen median tilien automatisointi WordPress-sivustollesi – kaikki yhdellä kertaa!

Sosiaalisen median automatisointi WordPress-sivustoille

Lähinnä kaikissa tapauksissa sosiaalisen median markkinoijat ja kaikki muut siellä olevat ammattilaiset yrittävät löytää tapoja automatisoida toistuvat tehtävät. Se säästää valtavasti aikaa! Ja aika on rahaa – viettää aikaasi johonkin, mikä tekee sinusta entistä tuottavamman.


Voit myös toisinaan tuntea tarvetta pitää tauon sosiaalisesta mediasta. Mutta et halua, että yleisösi huomaa poissaolosi. Mitä teet sellaisessa tilanteessa? Sosiaalisen median automatisoinnilla on lähes täydellinen ratkaisu, joka varmistaa, että et tuhlaa aikaa toistuviin tehtäviin ja voit peittää poissaolosi sosiaalisesta mediasta tehokkaasti.

Sosiaalisen median automaatiotyökalujen avulla voit ajoittaa viestisi ja tilisi päivitettäviksi ennalta ajoitettuina aikoina automaattisesti. Kun olet lisännyt viestin tai kommentin jonoon, voit sammuttaa tietokoneesi ja jopa halutessasi viettää lomaa. Lue edelleen, niin saat selville kuinka.

Mutta ennen kuin kiireet lomasuunnitelmien laatimiseen, sinun on pantava merkille seuraavat seikat:

 • Sosiaalisen median automatisointityökalut toimivat hienosti sekä yksilöille että sosiaalisen median markkinointiyrityksille, joiden on hallittava monien asiakkaiden sosiaalisen median sisältöä, joskus joutuessaan satoihin.
 • On erittäin tärkeää ylläpitää täydellinen tasapaino automaation ja henkilökohtaisen vuorovaikutuksen välillä asiakkaiden kanssa. Milloin automatisoida ja milloin harjoittaa, tulee olla selvästi selvitetty. Sisällön lähettäminen, etenkin viestit, jotka eivät ole ajankohtaisia, voidaan automatisoida suurelta osin, jolloin sinulla on aikaa luoda loistavaa sisältöä.
 • Useimpien blogiviestien RSS-syötteet voidaan automatisoida, koska suurin osa blogin sisällöstä on joka tapauksessa tiensä sosiaaliseen mediaan. Tässä yhteydessä sinun tulee huolehtia siitä, että viestit on muotoiltu sopivasti myös sosiaaliseen mediaan. Automaatio on erityisen hyödyllinen, kun haluat lähettää useita kertoja päivässä.
 • Yksi automaation keskeisistä säännöistä on koskaan automatisoida vuorovaikutusta asiakkaiden kanssa. Asiakkaat voivat useimmiten kertoa, kun kyseessä on järjestelmä henkilön sijaan, etkä halua, että asiakasta tukahdutetaan.
 • Ditto vianetsintää varten – automatisoi vain siinä tapauksessa, että menetät asiakkaan.
 • Useimmilla sosiaalisen median kanavilla on mahdollisuus ilmoittaa sinulle kaikista tililläsi tapahtuvista toimista. Älä kytke tätä vaihtoehtoa mekaanisesti pois päältä. Katso, mikä niistä on sinulle merkityksellinen, ja valitse ottaa käyttöön se parantaaksesi vastausaikaa ja sitoutumista.
 • Varmista aika ajoin kaiken toiminnan seuraamiseksi.
 • Varmista, ettet ajoita liian kauas tulevaisuuteen, ja pysy ajan tasalla ajankohtaisista uutisista. Haluat ehkä keskeyttää automatisoidun virtauksen tai jopa pysäyttää sen hetkellisesti vastauksena uutisiin tai tapahtumiin.

Kun pidät mielessä yllä mainitun, sinun pitäisi sitten valita sosiaalisen median automaatiotyökalut viisaasti. Markkinoilla on kourallinen, ja sinun tulee valita tarpeisiisi sopiva. Olen keskustellut muutamasta työkalusta hieman myöhemmin tässä artikkelissa.

Seuraavaksi sinun on viimeistellä lähettämisaikataulu huolellisesti. Aika, jolloin sosiaalisen median viestit alkavat näkyä, on valittava suhteessa aikaan, jolloin enimmäismäärä seuraajia on aktiivisia. Aikavyöhykkeillä on merkitystä tässä, joten älä unohda sitä. Vastausaika on myös määritettävä, jotta voidaan varmistaa mahdollisimman sitoutuminen yleisöön.

Varmista, että pidät sormella keskusteluvirralla. Työkalu kuten Mainita voi olla tässä apua. Se seuraa nimesi sosiaalisessa mediassa sekä blogeissa ja verkkosivustoissa ja hälyttää. Voit vastata suoraan maininnan hallintapaneelista.

Automaatiovaihtoehdot luokitellaan kahteen ryhmään:

 1. Automatisointityökalut, jotka kattavat koko joukon sosiaalisen median kanavia
 2. Työkalut, jotka kattavat rajoitetun määrän kanavia – 5-10 tai jopa yksi, kuten kanavakohtaisten laajennusten tapauksessa.
Vastuuvapauslauseke: WPExplorer on tytäryhtiö yhdelle tai useammalle alla luetellulle tuotteelle. Jos napsautat linkkiä ja suoritat ostoksen, voimme tehdä palkkion.

Sosiaalisen automaation työkalut – monikanavaiset asetukset

Jos haluat automatisoida kaikki sosiaalisen median tilisi, kaikki kattavat työkalut saattavat olla sinulle parhaiten sopivia. Tässä on muutama eri vaihtoehto, jotka tulee harkita WordPress-sivustossasi.

Jos tämä sitten niin

Ensimmäinen mieleen tuleva asia ei ole laajennus, vaan IFTTT-niminen palvelu, joka laajenee Jos tämä sitten niin. Tämän palvelun avulla voit luoda joukon liipaisimia, jotka poistuttuaan voivat käynnistää joukon vastauksia.

ifttt2Kirjaudu verkkosivustoon ja luo tili. Katso alla oleva kuvakaappaus ymmärtääksesi miten tämä toimii.

IFTTT3

Esimerkiksi voit valita WordPress -kohdan Tämän alla -kohdan

ConnectingWp

Kun olet täyttänyt sivustosi tiedot, voit valita sen kohdasta sosiaalisen median kanavan, jonka haluat lähettää. Jotkut kattavista sosiaalisen median kanavista ovat,

IFTTT 7

Kun tämä on tehty, olet perustanut kanavat, joihin haluat sisältösi automaattisesti lähetettävän. Jotta tämä palvelu toimisi, sinun on myös määritettävä WordPress-sivustosi lähettämään automaattisesti. Tämä on melko yksinkertaista – päin Yleiset asetukset> Kirjoittaminen ja ota käyttöön XML-RPC. WordPress 3.5: n tai uudemman version versiot, tämä toiminto otetaan käyttöön automaattisesti.

Ja muista, että tämä palvelu voidaan saada toimimaan myös päinvastoin vaihtamalla Vaihtoehdot- ja Tämä-vaihtoehdot. Kääntämällä voit käyttää tätä ominaisuutta kerätäksesi kaikki sosiaalisen median kuvaukset itsestäsi ja arkistoimalla ne yhteen paikkaan.

Sosiaalisten verkostojen automaattinen juliste (SNAP)

NAPSAHTAA on Next Scripts -laajennus, joka yhdistää monia sosiaalisen median kanavia blogiisi, joten kun julkaistaan ​​uutta sisältöä, se postitetaan automaattisesti sosiaalisiin kanaviin.

SNAP 4

Voit muuttaa asetuksia sopivuutesi mukaan ja voit lähettää automaattisen viestin Facebookissa, Twitterissä, Tumblrissa, Redditissä, LinkedInissä, Deliciousissa, Google+: ssa ja monissa muissa sosiaalisen median kanavissa. Kun viesti on valmis, joko koko viesti tai sen muotoiltu ilmoitus linkkillä julkaistaan ​​kaikissa valituissa verkoissa. Viestit voidaan räätälöidä jokaiselle verkolle.

Oikeiden asetusten luominen yksittäisille kanaville vie myös vähän aikaa, kuten näet alla olevasta Twitterin kokoonpanon tilannekuvasta, mutta kun nämä asetukset on tehty, se helpottaa elämää paljon.

SNAP 3

Voit myös lähettää kuvia ja vanhoja viestejä uudelleen. Siinä on 100 000 + aktiivista asennusta ja tähtiarvosana 4,2. Pro-versio on myös saatavana.

Puskuri

Puskuri

Puskuri on työkalu, jota voidaan käyttää monien sosiaalisen median kanavien hallintaan yhdestä kojetaulusta. Sisältöä voidaan jakaa koko päivän ajan sopivimpana ajankohtana ja tekstiä voidaan lisätä mukauttamiseen eri kanaville. Kuvia ja videoita voi myös lähettää.

Pakollista 30 päivän ilmaista kokeilujaksoa tarjotaan. Suunnitelmat alkavat 10 dollarilta kuukaudessa 10 sosiaalitililtä ja nousevat 300 dollariin kuukaudessa 200 sosiaalitilille..

Siellä on vapaasti saatavilla oleva laajennus nimeltään WordPress puskuriin joka auttaa lataamaan uusia viestejä automaattisesti puskuriin. Tämä laajennus tukee vain tiettyjä kanavia, kuten Facebook, Twitter, LinkedIn ja Google+. Sillä on yli 4000 aktiivista asennusta, joiden tähtiarvio on 3,6. Tämän laajennuksen pro-versio tukee jopa Pinterestiä.

Vain lanka

Vain lanka

Vain Wire pro -versio, antaa sinun lähettää automaattisesti 50 kanavalle, kaikki tärkeimmät mukana. Kanavien lukumäärä ilmainen versio on rajoitettu. Voit tarkastella kommentteja ja vastata niihin seurantakonsolin kautta. Sosiaaliset analyyttiset ja raportointityökalut ovat mukana. Ilmaisessa versiossa on 8000+ aktiivista asennusta ja tähdellä 4,8.

Zapier

Zapier

Zapier on hieman erilainen lähestymistapa. Siinä on suosittujen sovelluskirjastojen sovelluskirjasto, jota voit tutkia. Voit sitten paritella sovelluksia vaatimuksiesi mukaan, aivan kuten If This Then That. Yli 500 sovelluksen arkistossa löydät varmasti haluamasi. Ne tarjoavat ilmaisen peruspaketin 100 tehtävälle kuukaudessa, ja hinta on jopa 125 dollaria 50 000 tehtävään kuukaudessa.

Sosiaalisen automaation työkalut – yhden tai rajoitetun kanavan vaihtoehdot

Haluatko automatisoida vain pari sosiaalisen median tiliäsi? Katso nämä vaihtoehdot lisätäksesi keskittynyttä sosiaalisen jakamisen automaatiota WordPress-sivustoosi.

Revive Old Post

Revive Old Post Lite

Revive Old Post -sovelluksella voit lähettää postituksen automaattisesti Titterille, Facebookiin ja LinkedIn: iin. Vanhat ja uudet viestit voidaan jakaa ja viestien välinen aikaväli voidaan asettaa. Linkkitausta sivustoosi voidaan tarjota, ja tietyt luokat ja viestit voidaan sulkea pois. Siinä on yli 80 000 aktiivista asennusta ja tähtiarvosana 3,9. Pro-versio on myös saatavana.

WP Twitteriin

WP Twitteriin

WP Twitteriin on erityisesti Twitteriin lähettämistä. Tweetin mukauttamiseksi tarjotaan mukautetut mallitunnisteet. URL-osoitetta voidaan lyhentää. Siinä on yli 90 000 aktiivista asennusta ja luokitus 4.1.

CoSchedule

CoSchedule

CoSchedule on laajennus, jonka avulla voit julkaista viestisi automaattisesti Facebookissa, Twitterissä, Google+: ssa, LinkedInissä, puskurissa ja Tumblrissa. Se on eräänlainen toimituskalenteri, jonka avulla voit ajoittaa viestisi visuaalisesti helposti vetämällä ja pudottamalla. Siinä on yli 10 000 aktiivista asennusta ja tähtiluokitus 4,7. Se on premium-tilauspohjainen palvelu, jossa on ilmainen kokeilu 14 päivän ajan.

Latergramme

latergramme 1

Latergramme on suunniteltu poistamaan Instagramin rajoitus kolmansien osapuolien lähettämiselle. Latergramme kiertää tätä rajoitusta tarjoamalla ilmoituksen ajoitettuina aikoina muistuttaaksesi sinua lähettämään manuaalisesti Instagramiin. Koko lähettämisaikataulun voi asettaa Latergramme-sovellukseen.

Viral Woot

ViralWoot

Viral Woot toimii aivan kuten Latergramme, mutta se on Pinterestin aikataulu. Voit ajoittaa nastat Pinterestiin käyttämällä Viral Woot -sovellusta.

Virustunniste

Virustunniste

Virustunniste toimii sekä Instagram- että Pinterest-aikataulussa. Se on loistava vaihtoehto, jos luotat valokuvapohjaiseen sosiaalisen median markkinointiin (tai jos olet aktiivinen muilla tileilläsi ja tarvitset vain vähän ylimääräistä apua näissä kahdessa).

Kunniamaininnat

Jotkut muutkin mainitsemisen arvoiset automaatiotyökalut osana kierrosta:

 • Sosiaalisen median automaattinen julkaisu– voi lähettää automaattisesti kuvia Facebookissa, Twitterissä ja LinkedInissä. Luokat ja viestit voidaan suodattaa tällä laajennuksella. Siinä on yli 10 000 aktiivista asennusta ja tähtiarvosana 4,2.
 • Mikroblogijuliste– Tukee noin 10 sosiaalista verkostoa, tärkeimmät mukaan lukien. Sillä on yli 10 000 aktiivista asennusta ja 4 tähden tähtiarvio.
 • jetpack– Jos käytät WordPress-sivustoa, asennat todennäköisesti tämän laajennuksen. Siinä on jakelu-toiminto, joka auttaa lähettämään viestejä automaattisesti Twitteriin, LinkedIniin, Facebookiin ja Tumblriin. Sillä on yli miljoona aktiivista asennusta, joiden tähdellä on 4.
 • Sosiaalinen autojuliste – Tämän laajennuksen avulla voit automatisoida lähettämisen kokonaan määritettyihin sosiaalisiin verkostoihin. Useita Titter-tilejä ja kaikkia linkitettyjä Facebook-tilejä tuetaan. Mukana hintamerkki 29 dollaria.

Lopulliset ajatukset

Sosiaalisen median automaatiotyökalut auttavat lisäämään tehokkuutta ja käyttämään aikaa viisaasti. Se ei tarkoita, että lopetat sosiaalisen median ponnistelujen kokonaan, vaan että muutut entistä tehokkaammaksi. Tehtävät, joita ei ole suoritettu, voidaan ja täytyy automatisoida. Sen avulla voit viettää enemmän aikaa tehtäviin, jotka vaativat henkilökohtaista huomiota.

No, tässä on luettelo sosiaalisen median automaatiotyökaluista WordPressille. Olemmeko kaivanneet mitään? Haluaisin kuulla sinusta alla olevissa kommenteissa ��

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector