Siirtymälaajennukset – WordPress-sivustosi Uber

Parhaat WordPress-siirtolaajennukset

Siirtääkö verkkosivustosi isäntältä toiselle? Tai oletko valmis ottamaan paikallismajoituksesi sivustosi elää? Kuulostaa suurelta liikkeeltä. Mutta sen ei todellakaan pitäisi olla ylämäkeen liittyvä tehtävä, jos pystyt suorittamaan muutama, hyvin dokumentoitu vaihe. Voit tehdä tämän monien suosittujen laajennusten, joidenkin ilmaisten ja joidenkin premium-laajennusten avulla, jotka kaikki vaativat sinua yksinkertaisesti seuraamaan joitain näytön ohjeita samalla kun kaikki toiminta tapahtuu kulissien takana. Jos verkkosivustosi toimii oikein, sen pitäisi toimia uudelta palvelimelta ja vastaanottaa normaali liikennemäärä tuntien sisällä ilman huomattavia seisokkeja..


Siirtoa voidaan tarvita monista syistä – isäntäsiirron, verkkosivuston kloonaamisen paikalliselle tietokoneelle testien tai muutosten suorittamiseksi tai paikallisesti kehitetyn sivuston siirtämiseksi live-palvelimelle..

Voit tietysti valita, siirrätkö siirtoprosessin ammattilaiselle, tai uusi isännöintipalveluntarjoajasi voi tarjota siirron lisäosana. Vaikka nämä ovat käytettävissäsi olevia vaihtoehtoja, voit myös halutessasi suorittaa tehtävän itse lisäosien avulla, jotka helpottavat työn tekemistä.

Perustoiminnan vaiheet

Vaikka perustan siirtämisprosessit voivat vaihdella plugineista pluginiin, useimmat WordPress-siirrot seuraavat 8 kuvattua vaihetta:

 1. Varmuuskopioi kaikki verkkosivustotiedostosi heti. Tätä varten on myös monia laajennuksia. Tee kopio kaikista verkkosivustohakemistosi tiedostoista paikalliselle tietokoneellesi.
 2. Vie tietokanta avaamalla tietokanta, joka sisältää WordPress-asennuksen cPanelin ja phpMyAdminin kautta, ja napsauttamalla Vie. Tietokanta kopioidaan sitten paikalliseen tietokoneeseen.
 3. Luo tietokanta uuden isäntäpalvelimen palvelimelle.
 4. Etsi tiedostoista, jotka olet luonut alussa varmuuskopiointiprosessin aikana, etsi wp.config.php, avaa se, vaihda tietokannan nimi, tietokannan käyttäjänimi ja tietokannan salasana. Tallenna ja sulje tiedosto.
 5. Tuo tietokanta uudelle palvelimelle avaamalla se uuden palvelimen järjestelmänvalvojan kautta ja napsauttamalla Tuo phpMyAdmin-kohdassa. Sinulle ilmoitetaan, kun tuonti on valmis.
 6. Nyt voit tuoda kaikki tiedostosi uuteen tietokantaan.
 7. Muuta sivuston URL-osoitetta niin, että sinua ei ohjata uudelleen vanhaan sivustoon.
 8. Määritä verkkotunnuksesi DNS-asetukset uudelleen osoittamaan uuteen isäntäpalvelimeen.

Tarkastellaan lähemmin joitain laajennuksia, jotka auttavat meitä siirtymään uusiin palvelimiin!

Vastuuvapauslauseke: WPExplorer on tytäryhtiö yhdelle tai useammalle alla luetellulle tuotteelle. Jos napsautat linkkiä ja suoritat ostoksen, voimme tehdä palkkion.

1. Kopiokone

Kopiokone 2 - Asetukset
monistuskone on ilmainen laajennus, joka on ladattavissa WordPress-laajennusten arkistosta. Se on käyttäjien, kehittäjien ja sivuston järjestelmänvalvojien parhaiden suositusten joukossa. Tämän laajennuksen avulla voit vetää sivuston alas paikalliselle tietokoneellesi, testata sitä, muokata sitä ja työntää sitten takaisin takaisin palvelimelle. Voit siirtää sivuston täysin uuteen sijaintiin.

Sen etuna on sivuston kloonaaminen ja yksinkertainen varmuuskopiointi.

Ohjattu asennustoiminto auttaa sinua siirtoprosessissa. Zip-arkistotiedosto ja asennusohjelma on määritetty ja palvelin tarkistetaan mahdollisten yhteensopimattomuuksien varalta. Laajennus rakentaa sitten paketin, jonka aikana voit sulkea pois tiedostoja, tietokantoja ja hakemistoja, joita et enää halua säilyttää.

Toinen ohjattu toiminto auttaa verkkosivuston asentamisessa purkamalla paketin. Voit valtuuttaa asetukset ja aktivoida laajennuksia. Asennusraportti luodaan valmistuksen jälkeen.

Vaikka liitännäinen arvioi huikeita 4,9 tähteä WordPress.org-sivustossa, kirjoittajat myöntävät, että käyttäjän lopussa vaaditaan tietynlaista teknistä tietämystä, joten voi olla hyvä idea saada ammattitaitoista apua käsillä..

Kopiokone Pro on premium-versio. Tähän sisältyy lisättyjä toimintoja, kuten varmuuskopioiden ajoittaminen, sähköpostihälytykset, usean sivuston toiminnot, pilvitallennus Dropboxille, Google Drive ja Amazon S3. Ostohinta alkaa 39 dollarista henkilökohtaiselta paketilta, jota voidaan käyttää 3 sivuston kanssa, ja nousee hintaan 119 dollaria rajoittamattomien sivustojen yrityspaketeista..

2. All-in-One WP -siirto

All-in-one-wp-siirto -tuonti
All-in-One WP -siirtolaajennus on myös ilmainen ja arvostettu siirtymislaajennus. Se on itsenäinen, ei riippuvainen mistään laajennuksesta, ja siksi se on yhteensopiva kaikkien PHP-palveluntarjoajien kanssa.

Tämän laajennuksen avulla voit siirtää tietokantaasi ja mediatiedostoja, laajennuksia ja teemoja. Se tukee MySQL-ohjainta ja uusia laajennuksia on otettu käyttöön siirtymiseen suosittuihin pilvipalveluihin, kuten Dropbox, Google Drive ja Amazon S3..

Tiedot viedään erissä eräiden lähetyskokorajoitusten poistamiseksi. Jos lähetyskoko on korkeampi kuin 5 Gt, joudut lisäämään premium-laajennuksia. Kaksisuuntainen tiedonsiirto suoritetaan 3 sekunnin jaksoissa, jotta laajennuksen aikakatkaisu ei välty.

Tämä laajennus voi korjata sarjanumerointiongelmat ja voi skaalautua mobiililaitteisiin. Ensiluokkaisilla laajennuksilla voit lisätä ominaisuuksia, kuten usean sivuston ominaisuudet, ylimääräisen tallennustilan ja varmuuskopioinnin ajoituksen. Kaikkia laajennuksia voidaan käyttää monilla verkkosivustoilla, ja niihin tulee elinikäisiä päivityksiä.

3. Varakaveri

Varakaveri 1
Backup Buddy on premium-laajennus, joka ostetaan ja asennetaan pääasiassa sen varmuuskopiointi- ja palautusapuohjelmaa varten. Mutta se on erittäin kätevä myös muuttoliikkeessä. ImportBuddy-skripti auttaa URL-osoitteiden ja tiedostopolkujen siirtämisessä kaikissa viesteissä ja määritystiedostoissa.

Luomalla uuden tietokannan ja vahvistamalla sen tietokannan käyttöoikeustiedoilla tuontiprosessin aikana, voit siirtää WordPress-sivustosi suoraan kojelautaan. Varmuuskopiokaveri voi käsitellä myös jaettujen kokojen / koti-URL-osoitteita, ja se on erittäin tehokas siirtämään sarjattua tietoa. Se ei tue monisivustoasetuksia.

Tyypillisen bloggaajan on kerättävä 80 dollaria vuodessa 2 sivustolta, freelancerille, jonka käyttö voi ulottua jopa 10 sivustoon, asetetaan takaisin 100 dollaria vuodessa, kehittäjäpaketti maksaa 150 dollaria vuodessa rajoittamattomilta sivustoilta ja kultapaketti tulee kerralla 297 dollaria rajoittamattomilta sivustoilta. Päivitykset ja tuki ovat ilmaisia ​​vain ensimmäisen vuoden. Jatkuvien päivitysten ja tuen saamiseksi jäsentilaus on uusittava.

4. WP Siirrä tietokanta

WP Migrate DB 2 -siirto
WP Siirrä DB on toinen ilmainen ja suosittu laajennus, joka siirtää WordPress-sivustosi. Se toimii hiukan eri tavalla kuin muut laajennukset siinä mielessä, että se löytää ja korvaa URL-osoitteet ja tiedostopolut siirtymistä varten. Plugin suorittaa sarjatun datan etsinnän ja korvaamisen merkkijonojen löytämiseksi. Sitten se sarjoittaa tiedot ja laittaa ne takaisin tietokantaan. Tämä ominaisuus antaa hyvän valinnan kehittäjille, joiden on siirrettävä tietoja usein paikallisten asennuspaikkojen ja live-sivustojen välillä.

Se käsittelee sarjatut tiedot tehokkaasti ja tallentaa ne paikalliselle tietokoneellesi SQL-tiedostona. SQL-tiedoston luomisen jälkeen sinun on käytettävä phpMyAdmin-tiedostoa tuodaksesi tiedosto tietokantaan nykyisen tietokannan sijasta.

Siirtymisprosessin aikana voit jättää tarpeettomat tiedostot ja tallentaa myös siirtoasetukset, jotta voit tulevaisuudessa toistaa siirron yhdellä napsautuksella.

Saatavana on myös pro-versio, joka voi tehdä lisätehtäviä, kuten push and pull-tietokantaa sähköpostitukien lisäksi, luoda varmuuskopioiden versioita, joihin palataan tulevaisuudessa, keskeyttää ja jatkaa käynnissä olevaa siirtymistä, ja joitain muita ominaisuuksia. Pakettien hinta on 90 dollaria 12 asennusta kohden (henkilökohtainen paketti) ja 1000 dollaria rajattomilla asennuksilla (toimisto). Korkeamman tason paketeissa on useita lisäosia, jotka pystyvät käsittelemään mediatiedostoja ja siirtämään monisivuston osa-alueen yhden sivuston asennukseen.

5. Updraft Plus

Siirtäjä UpdraftPlus
Updraft Plus on ilmainen ja täydellinen varmuuskopiointi- ja palautuslaajennus, kun taas premium-lisäosa lisää kloonaus- ja siirtoominaisuuksia. Se on erittäin arvostettu ja paljon ladattu laajennus.

Tämä laajennus voi kopioida kokonaisia ​​sivustoja. Manuaalinen ja automaattinen varmuuskopiointiaikataulu on helppo tehdä tämän laajennuksen avulla. Sinulla voi olla erilaisia ​​aikatauluja tiedostojen ja tietokantojen varmuuskopioille.

Sivuston voi tallentaa Dropboxiin, Google Driveen, Rackspace Cloudiin, Google Cloud Storageiin, FTP: hen ja sähköpostiin. Jos et halua siirtää koko sivustoa, voit jakaa suuret sivustot moniin pienempiin arkistoihin ja voit varmuuskopioida ja palauttaa sivustosi minkä tahansa komponentin, kuten tiedostot, tietokannan tai teemat.

Premium-version avulla voit varmuuskopioida Microsoft OneDrive-, Microsoft Azure-, Copy.com- ja moniin muihin sijainteihin. Se voi siirtää varmuuskopioita myös joistakin muista plugineista, kuten BackWPup. Turvallisuussyistä tietokannan varmuuskopiointi on salattu. Keskeytetty siirtymisprosessi jatkuu automaattisesti.

Ensiluokkainen versio tekee mahdolliseksi myös sivuston kloonauksen ja lisää taattua tukea, 1 Gt tallennustilaa Updraft Plus Vaultissa ja usean sivuston yhteensopivuuden. Yhden tai kahden sivuston käytöstä maksat 70 dollaria ja useiden sivustojen osalta 95 dollaria, kun taas kehittäjältä veloitetaan 145 dollaria rajoittamattomasta sivustosta.

6. WP-klooni, WP Academy

WP-kloonin lopullinen
WP-klooni on loistava laajennus sivustosi siirtämiseen toiseen sijaintiin tai verkkotunnuksen vaihtamiseen. Se on myös tehokas WordPress-sivustosi varmuuskopioinnissa ja kopioinnissa. Ja jos haluat luoda kopioita ja siirtää verkkosivustosi usein paikallisen tietokoneesi ja isäntäsi välillä (testausta tai sivuston kehittämistä varten), se on valittu laajennus.

Sillä on etuna muihin laajennuksiin nähden, koska se ei käytä FTP: tä pääsyyn uuteen tai vanhaan sijaintiin liittyviin sivustoihin. Sinun tarvitsee vain asentaa uusi WordPress uuteen sijaintiin, ladata WP Clone -laajennus kyseiseen sijaintiin ja aktivoida se. Sen jälkeen sinun on vain noudatettava näytöllä näkyviä ohjeita.

Vain tietokanta- ja sisältötiedostot varmuuskopioidaan siirron aikana, ei WordPress-järjestelmätiedostoja. Tämä tarkoittaa nopeampaa latausaikaa ja parempaa tietoturvaa. Paitsi, että se käyttää sivustosi varmuuskopioita isäntäsi suoralla http-yhteydellä, ja tämä tarkoittaa sitä, ettet viettä aikaa lataamalla suuria tiedostoja Internetissä.

Kirjoittajat suosittelevat, että kaikki tarpeettomat laajennukset ja tiedot poistetaan sivustolta ennen varmuuskopioiden luomista. Laajennus voi myös olla ristiriidassa isäntäjärjestelmän kanssa, joka toimii patentoidun käyttöjärjestelmän kanssa.

Tämä on ilmainen laajennus, jonka tekijät ovat melko perusteellisesti pohtineet. He pyrkivät parantamaan käytettävyyttä ja käsittelemään suurten sivustojen siirtymistä, etenkin varmuuskopion palauttamisen ongelmia. Joulukuussa 2015 on suoritettu päivitys, joka lupaa parantaa suorituskykyä. Laajennuksen tuki on WordPress-käyttäjäyhteisön kautta.

7. Klooneri

wpmudev Cloner Migration WordPress -laajennus

Cloner by wpmudev on niche-siirtolaajennus, joka sopii erinomaisesti sivustosi kopiointiin tai siirtämiseen WordPress-monisivustoverkossa. Miksi haluat ehkä tehdä tämän? Multiste sopii erinomaisesti useiden samankaltaisten verkkosivustojen (kuten aloitussivujen ryhmä tai blogiverkko) isännöintiin ja lavastustarkoituksiin. Ja kloonauksen avulla on helppo pyytää kirjaimellisesti “kloonaamaan” yksi sivustosi.

Laajennus helpottaa WordPress-sivustojen siirtämistä, vaihtamista ja varmuuskopiointia usean sivuston asennuksen sisällä ja sisältää jopa yksinkertaisia ​​vaihtoehtoja, joiden avulla voit päättää, minkä sisällön haluat siirtää. Jos ja milloin haluat siirtää muutokset takaisin alkuperäiseen sivustoosi, jonka kloonaat, käytä sivuston korvausominaisuutta asentaaksesi muutokset yhdellä napin painalluksella

8. WPBackItUp

Wp Backitup-kojelauta
Kuten nimestä voi päätellä, WPBackItUp on ensisijaisesti varmuuskopiolaajennus. Jotta voit siirtää verkkosivustosi tällä laajennuksella, sinun on ostettava ammatillinen versio.

Plugin on melko helppo käyttää, ja se luo ZIP-arkiston koko verkkosivustostasi ja antaa sen ladattavaksi.

Kanssa premium-versio, voit palauttaa ja siirtää verkkosivustosi uuteen sijaintiin. Tämä voidaan tehdä suoraan WordPress-hallintapaneelista yhdellä napsautuksella. Ensisijainen tuki on saatavana myös laajennuksen maksetussa versiossa. Ensiluokkaisessa versiossa on 3 pakettia – hintaan 79 dollaria, 99 dollaria ja 199 dollaria 30 päivän rahat takaisin -takuu.

9. WordPress Siirrä

WP Siirrä asetukset
WordPress Siirrä on ilmainen laajennus, joka auttaa siirtämään verkkosivustosi toiselle palvelimelle. Se toimii varmuuskopiona ja palautuslaajennuksena. WordPress Move -sovelluksella voit muuttaa verkkotunnuksen nimeä siirtämättä tiedostoja.

10. VaultPress

VaultPress
Tarkkaan ottaen tämä on pikemminkin varmuuskopiolaajennus, joka varmuuskopioi kaikki verkkosivustosi asiat ja pitää ne ajan tasalla. Mutta se on erittäin tehokas myös sivuston siirtämisessä.

Tämä laajennus tulee Automatticilta, jonka tiimi on myös suuresti vastuussa WordPressin kehittämisestä CMS-alustana. Plugin yhdistää WordPress-sivustosi VaultPress palvelimia ja WordPress-koukkuja käyttämällä, sivusto tarkistetaan tietoturvaongelmien varalta ja varmuuskopioidaan automaattisesti. Kun FTP- tai SSH-tiedot on toimitettu, myös sivusto palautetaan automaattisesti.

Voit selata varmuuskopioita ja valita, mitkä palautetaan tai siirretään. Se on maksullinen tilauspalvelu, jonka suunnitelmat alkavat 5 dollarista kuukaudessa yksinkertaista turvallisuutta ja varmuuskopioita varten. Mutta ne ovat yksi parhaista vaihtoehdoista!

11. BlogVault

BlaogVault
BlogVault on myös maksettu laajennus, joka on tarkoitettu pääasiassa verkkosivustojen varmuuskopiointiin. Varmuuskopiointi tehdään reaaliajassa, ja sen käynnistää kaikki uudet toiminnot WordPress-sivustossa. Varmuuskopiointi on myös vähittäistä, mikä vähentää palvelimen taakkaa.

BlogVaultissa on siirtymisominaisuus, jolla voit siirtää verkkosivustoasi vain muutamalla napsautuksella. Koska varmuuskopiot tallennetaan BlogVault-palvelimille, siirto tapahtuu näiltä palvelimilta. Erittäin suuria sivustoja voidaan siirtää, koska tiedot halkaistaan ​​siirtoprosessin aikana. Laajennus pystyy käsittelemään myös monia sivustoja, mikä tekee siitä luokan huipputason.

Tämän liitännäisen todellinen lyöntipaikka on sen varmuuskopiointitoiminnossa, ja hinta voi olla melko jyrkkä puhdasta siirtofunktiota varten.

12. DesktopServer

Miksi käyttää DesktopServeriä

Jos etsit laajennusta, jonka avulla on helppoa työskennellä paikallisesti ja jopa helpompaa siirtää suunnittelua live-sivustoosi, DesktopServer oli räätälöity sinulle. Voit nähdä DesktopServer-katsauksen blogissamme, mutta vain tiivistelmäksi DesktopServer on sovellus, joka määrittää paikallisen WordPress-asennuksen puolestasi (jotta voit ohittaa kaikki monimutkaiset vaiheet, jotka liittyvät MAMP, XAMPP, jne.) Ja voi jopa kloonata live-sivustoja käytät aktiivisesti.

Mutta yksi tämän sovelluksen todellisista helmistä on Direct Deploy -ominaisuus (sisältyy sovelluksen premium-versioon). Tämän avulla voit helposti siirtää localhost -sivustosi aktiiviseen URL-osoitteeseen. Ne tarjoavat jopa avustetun käyttöönoton Live-palvelun, joten jos joudut juuttuneisuuteen, ServerPressin mahtava tekniikka auttaa sinua.

13. WP GoLive -siirto

WP GoLive -siirto

WP GoLive on premium-luokan WordPress-laajennus, joka tekee paikallissivustollasi olevan demonsivustosi siirtämisen helpoksi live-tuotantopaikalle. Tällä tavalla voit täydentää verkkosivustosi suljetussa testisivustossa ja siirtyä elämään yhdellä napsautuksella, kun olet valmis.

Luodessasi uutta teemaa tyhjästä, mukauttamalla teemaa asiakkaalle tai jos päätät lisätä sisältöäsi paikallisesti jostakin syystä tai toisesta GoLive-ohjelmasta, voit auttaa verkkosivustosi siirtämisessä hetkessä. Laajennus auttaa sinua siirtämään kaikki tiedostosi live-sivustoosi – sinun tarvitsee vain kirjoittaa FTP- ja tietokantatiedot ja napsauttaa Käynnistä-painiketta. Sitten voit vain rentoutua ja katsella edistymispalkkia, kun live-sivustosi tuodaan. Se on niin yksinkertaista.

WP Go Live toimii viemällä nykyinen tietokanta, luomalla uusi tietokanta uudelle palvelimellesi ja tuomalla sitten tiedostosi sinulle. Laajennus päivittää myös kaikki tietokannan URL-osoitteet vastaamaan uutta ja päivittää myös wp-config-tiedostosi. WP Go Live säästää varmasti aikaa, jolloin vapauttaa lisää suunnitteluprojekteja!

14. SiirräGuru

Siirrä Guru WordPress -sivuston siirtolaajennus

Siirtää Guru-erikoistunut WordPress-siirtolaajennus, joka on helpoin (vain yksi-vaihe), nopein ja luotettavin tapa siirtää WordPress-sivustoja mistä tahansa isännästä mihin tahansa isäntään maailmassa.

Se on täysin ilmainen laajennus (ikuisesti ilmainen). Haluatpa siirtää WordPress-sivuston tai siirtää WordPress Multisite Network -palvelun uudelle palvelimelle, Migrate Guru on yksinkertaisin ja nopein tapa suorittaa WordPress-siirto.

Siirto Guru luotiin suoritettuna yli 500 000 onnistunutta siirtoa. Sitä ylläpitää BlogVaultin takana oleva tekniikka (joidenkin mainittakoon joidenkin WordPress-isäntien, kuten WP Engine, Vauhtipyörä ja Pantheon, luotettu kumppani). Siirtyä Guru on puhdas, helppo, nopea ja luotettava tapa siirtää WordPress-sivustoasi.

Siirto-guru ratkaisee kaikki WordPress-siirtymiskysymykset tai -ongelmat, joita sinulla voi olla. Se käsittelee suuria sivustoja hyvin ja kirjoittaa automaattisesti URL-osoitteet (ts. Hyvästit WordPressin siirtämisen oppimiseen ja tietokantalinkkien korjaamiseen!) Se on mestari sarjatuotannon tietojen käsittelyssä. Voit myös siirtää tarkasti monisivustoverkkoja ilman lisäosia, lisätyökaluja tai ostoksia WordPress-sivustosi siirtämiseen.

Yhteenvetona

Tässä vaiheessa sinulla saattaa olla reilu käsitys sivuston siirtämiseen liittyvistä asioista ja siitä, missä määrin siirtolaajennukset voivat auttaa sinua siirtoprosessissa. Suurin osa plugineista merkitsee lähes kaikki ruudut. Lopuksi, mitä sinun pitäisi etsiä siirtolaajennuksesta, on se, että siirto olisi suoritettava ilman merkittäviä seisokkeja, kaikkien linkkien on toimittava vain hyvin ja mitään tietoja ei saa puuttua. Valittu laajennus voi vaihdella verkkosivustosi koon mukaan, olipa kyse sitten yhden sivuston vai monisivustosta, siirron taajuudesta ja käyttäjän teknisistä ominaisuuksista.

Ensiluokkaiset BlogVault- tai VaultPress-laajennukset ovat huoleton siirto kokonaan käytöstä. WP BackItUp voi olla tässä hyvä vaihtoehto. Jos sinulla on tietynlainen tekninen taito, voit kokeilla Kopiointiainetta tai jopa WP-kloonia. Jos haluat siirtää tietoja yksin, WP Migrate DB olisi hyvä valinta.

Koska ympärillä on niin paljon laajennuksia, ei ole mitään syytä viettää aikaa ja vaivaa yrittääksesi siirtää verkkosivusto manuaalisesti. Haluaisin kuulla kokemuksistasi sivuston siirtämisessä alla olevissa kommenteissa ��

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector