Parhaat WordPress-teemat ja -mallit vuonna 2020

Parhaat WordPress-teemat ja -mallit

Uuden WordPress-teeman etsiminen voi olla hienoa, mutta sen ei tarvitse olla. Siksi olemme tehneet siitä helpon sinulle ja keränneet parhaat WordPress-teemat vuonna 2019 (nöyrän mielestämme) auttaaksesi sinua päivittämään verkkosivustosi.


Olemme nähneet korkeita ja matalia, verranneet ominaisuuksia ja lukeneet todellisia asiakasarvioita ollaksemme varmoja siitä, että suosittelemme vain parhaita WordPress-teemoja. Muista vain, että kaksi teemaa eivät ole samanlaisia ​​- teimme parhaamme sisällyttääksemme erilaisia ​​suunnittelutyylejä, ominaisuuksia ja kapeita. Joten etsitkö uutta blogiteemaa tai täysin varustettua sähköisen kaupan mallia, olemme löytäneet kaiken parhaan WordPress-teeman tarpeitasi varten. Muista vain lukea teemakuvaus nähdäksesi, sopivatko teemat täydellisesti.

Joten viemättä enää aikaa, kaivutaan henkilökohtaiseen luetteloomme mielestämme parhaita WordPress-teemoja vuonna 2019!

Vastuuvapauslauseke: WPExplorer on tytäryhtiö yhdelle tai useammalle alla luetellulle tuotteelle. Jos napsautat linkkiä ja suoritat ostoksen, voimme tehdä palkkion.

1. Yhteensä

Yhteensä reagoiva monikäyttöinen WordPress-teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Total Drag & Drop WordPress -teema on joustava monikäyttöinen teema, joka on suunniteltu kaikenlaisille verkkosivustoille. Rajattuna tyhjästä virheetöntä, nestettä reagoivaa kokemusta varten, jokainen teeman elementti sopeutuu vaivattomasti näyttämään hyvältä millä tahansa laitteella. Lisäksi voit valita yli 40 yli demosta, joiden avulla verkkosivustosi voidaan ylläpitää nopeasti.

Yhteensä todella on koko paketti. Teema sisältää sisäänrakennetut vaihtoehdot portfolioita, henkilökuntaa, suosituksia ja muuta varten. Lisäksi on olemassa satoja vaihtoehtoja mukauttaa sivustosi yleistä tyyliä ja asettelua Live WordPress Customizer -sovelluksella. Valitse satojen Google-fonttien, mukautetun sivuston leveyden, teeman korostetun värin, postityyppien muotoilun jne. Teeman mukana toimitetaan myös Slider Revolution ja Layer Slider – kaksi parhaista saatavissa olevista premium-liukusäätimen plugineista..

Koska teema luotiin myös täysin tukemalla WPBakery Visual Page Builder -sovellusta, voit suunnitella minkä tahansa haluamasi viestin tai sivun asettelun. Valitse yli 100 sivunrakennuselementtiä, mukaan lukien kuvakkeet, painikkeet, salkun ruudukot, kaaviot, osaamispalkit, sosiaaliset linkit, yhteyslomakkeet, viimeisimmät suon viestit, animoidut liukusäätimet, parallaksiosat, kuvagalleria ja paljon muuta. Voit jopa rakentaa mukautetun otsikon ja alatunnisteen! Lisäksi teema on täysin yhteensopiva monipuolisten laajennusten, kuten WooCommerce-verkkokaupan, bbPress-foorumien, WPML-käännöksen, Tapahtumakalenterin Pro, Flow Flow -sosiaalivirtojen ja useimpien muiden suosituimpien laajennusten kanssa..

Haluatko todella mukauttaa teemaasi? Total on erittäin kehittäjäystävällinen ja tarjoaa paljon hyödyllisiä koukkuja, suodattimia ja mukautettuja katkelmia, jotta räätälöityjen asiakassivustojen luominen olisi entistä helpompaa.

2. Divi

Paras WordPress-teemat: Divi WordPress -teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Divi on ElegantThemen lippulaiva monikäyttöinen teema, ja olet todennäköisesti nähnyt sen aiemmin (se on melkein kaikissa Web-sivuston parhaissa WordPress-teemaluetteloissa). Tämä todella tyylikäs teema on mukautettavissa monille teollisuudenaloille, koska siinä on monia sisäänrakennettuja ominaisuuksia sekä suosittujen laajennusten tuki, jotta verkkosivujen kehittäminen Divin kanssa olisi helppoa.

Divi Page Builder -sovelluksella luodun avulla voit suunnitella minkä tahansa haluamasi sivun asettelun käyttämällä mukana olevia sivuelementtejä, kuten haittoja, painikkeita, gallerioita, sähköpostioptio-lomakkeita, viestin liukusäätimiä, sosiaalisia linkkejä, suosituksia, videoita ja muuta (valittavana on 46 elementtiä) alkaen). Tai valitse yli 20 esivalmistettua sivun asettelua aloittaaksesi jopa nopeasti. Muuta vain näytön sisältöä napsauttamalla ja napsauttamalla sitä. Mikä parasta, voit tehdä tämän kaiken reaaliajassa käyttämällä suoraa käyttöliittymäeditoria.

Teema on käännös ja RTL-valmis, sisältää mukautetut johdot jaetun testauksen työkalun. Lisäksi kun ostat lisenssin, sinulla on myös pääsy muihin ElegantThemes-palkkioihin perustuviin WordPress-teemoihin ja -laajennuksiin.

3. Villagio (loma-asunnot ja vieraanvaraisuus)

Villagio lomavuokraus ja vieraanvaraisuus WordPress-teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

MotoPressin Villagio-teema on ylivoimaisesti yksi parhaimmista hotellien ja vieraanvaraisuuden WordPress-teemoista, joita voit löytää yrityksellesi. Lataus, joka sisältää tehokkaita ominaisuuksia kiinteistöjen vuokraamiseen, sijaintipaikkojen kartoittamiseen, muuttuvaan hinnoitteluun ja muihin. Tämä teema ei ole mielenkiintoinen riippumatta siitä, aloitatko vain liiketoiminnan aloittamisessa vai oletko taitava kiinteistöpäällikkö, joka on työskennellyt vuosien ajan vyölläsi.

Kun rakennat hotelli- tai kiinteistövuokraussivustoa, on olemassa joitain tärkeitä ominaisuuksia, joita sinun tulisi etsiä WordPress-teemasta. Niihin kuuluu helppokäyttöinen varausjärjestelmä tai hotellin varauslaajennus, reaaliaikainen huone- tai kiinteistöjen saatavuushaku, reaaliaikainen maksujen käsittely (ja pois käytöstä), muuttuva hinnoittelu käyttöasteen perusteella, valinnaiset palvelun lisäosat tai huonepaketit (tapahtumille, kuten “viikonloppu pako ”tai” kuherruskuukausi ”) ja tietysti sähköposti-ilmoitusten integroinnin, jotta saat sinulle (ja asiakkaillesi) varausvahvistuksia ja päivityksiä. Jos et ole arvaa – nämä ovat kaikki Villagion keskeisiä piirteitä!

Hauskut eivät lopu tähän, Villagio-teema sisältää myös vaihtoehtoja asetteluille, upea otsikkokanderin, järjestelmänvalvojan kalenterinhallinnan, tyylikkään blogin ja täyden tuen WooCommercelle (joten voit helposti myydä loma-lisäosia tai merkkituotteita suoraan verkkosivustoltasi) . Teema sisältää myös elinikäisiä päivityksiä ja MotoPressin WordPress-asiantuntijoiden täyden tuen vuoden, mikä tekee siitä suuren sijoituksen kasvavalle yrityksellesi.

4. Silta

Silta WordPress-teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Ehkä yksi luettelomme tunnetuimmista teemoista, Bridge on varmasti loistava valinta verkkosivustollesi. Yli yli 350 demoa aloittamiseksi on varmasti, että omassa niche-tilassasi on useita näytesivustoja, joista valita. Tämä yhdistettynä intuitiiviseen sivunmuodostajaan, verkkokaupan tukeen ja räätälöityihin lisätoimintoihin luetteloille, uutisille, ravintoloille ja käyttöliittymiin kirjautumiselle, on paljon, joita voit rakentaa Bridgen avulla.

Tietenkin on helppo aloittaa yhdellä monista mukana olevista demoista, mutta voit myös rakentaa oman räätälöidyn sivustosi alusta alkaen teeman avulla. Mukauta otsikkosi, rakenna megavalikko (tai valitse vasen, koko ruutu tai tahmea) ja räätälöi ulkoasun suunnittelu sivua kohden WP Bakery Page Builder -sovelluksen avulla. Valittavana on tonnia elementtejä, kuten tyylikkäitä portfolioita, parallaksisivuja, interaktiivisia kaavioita ja palkkeja, koko näytön osioita, pystysuora sivunjako, useita sivupalkkeja ja paljon muuta. Lisäksi voit aina lisätä omia mukautettuja tyylejäsi asetuspaneelin CSS-kentällä.

Muut merkittävät teemaominaisuudet: RTL-tuki, käännösvalmis, WPML-yhteensopiva, 3 kuvakepakettia, yli 600 Google-fonttia, rajoittamaton värivaihtoehto, verkkokalvonäyttö, sujuva vieritys ja tietysti ammattimainen tuki.

5. Teemoitu

Parhaat WordPress-teemat: Themify Ultra WordPress Theme

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Ultra on Themifen tehokkain teema vielä, minkä vuoksi pidämme sitä ansaitsevan kärkipaikan yhtenä Webin parhaista WordPress-teemoista. Koska teeman suunnittelussa ja asettelussa on paljon vaihtoehtoja vaihtamiseen, se on nopea tapa antaa WordPress-verkkosivustollesi kaunis uusi ilme.

Ultra tekee verkkosivustosi luomisesta helppoa nahojen ja esittelyjen ansiosta. Käytä demoja aloittaaksesi valmiiksi tehtyjen asetteluiden ja nahkojen tyylin verkkosivustosi heti. Tai voit luoda omia täysin räätälöityjä asettelujasi mukana toimitetulla rakennusaineella sekä lisäosilla lähtölaskennan, etenemispalkkien, WooCommerce-moduulien, kirjoituskoneella animoidun tekstin, hinnoittelutaulukoiden ja muun avulla..

Ultra tukee myös megavalikoita, arkistosivun asetteluita, animoituja siirtäviä taustavärejä, mukautettuja kuvansuodattimia, ihana portfolio, mukautetut Google-fontit sekä WooCommerce & WPML -yhteensopivuus.

6. Zelle Pro

Parhaat WordPress-teemat: Zerif Pro WordPress Theme

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Zerif Lite on yksi WordPress.org-sivuston latatuimmista ilmaisista teemoista, joten on vain järkevää, että sen vastapuoli Zelle Pro on yksi parhaimmista WordPress-teemoista. Tämä modulaarinen yhden sivun teema on täynnä tehokkaita premium-ominaisuuksia, jotka ovat täydellisiä omien verkkosivustojesi luomiseen.

Zelle Prossa on reaaliaikainen räätälöintilaite, jolla on helppoja vaihtoehtoja muuttaa värejä ja muotoiluominaisuuksia koko teeman välillä reaaliajassa. Lisäksi teema on yhteensopiva suosituimpien sivunrakentajien kanssa, mukaan lukien Sivuston alkuperä ja Elementor, joten voit valita sivusi rakenntajan, joka on sinulle parhaiten sopiva. Teema sisältää myös megavalikkotuen edistyneelle navigoinnille ja tonnia mukautettuja widgettejä käytettäväksi sivupalkeissa, alatunnisteissa ja muilla widget-alueilla.

Muita teemaominaisuuksia ovat demosisältö, jonka avulla teeman asettaminen on nopeaa, käännös ja RTL-tuki, jotta voit luoda verkkosivustosi omalla kielelläsi, puhdas ja SEO-valmis koodi ja päivitykset yhdellä napsautuksella. Zelle Prolla on myös runsaasti helppokäyttöisiä video-oppaita, joten voit oppia aiheen hyvät puolet hetkessä..

7. Hakemisto

Parhaat WordPress-teemat: Hakemisto WordPress-teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Parhaimmista WordPress-teemoista hakemisto- ja luettelotyylisivustoilla ei voi mennä pieleen Templaticin hakemisto-teeman kanssa. Tämä megateema toimii kehyksenä, mikä tarkoittaa, että voit käyttää hakemisto-teemaa ja sen upeat ominaisuudet ovat yksinään tai voit asentaa lapsiteeman lisätäksesi mukautuksia. Tällä hetkellä Templaticiltä löytyy yli 19 yksilöllistä Directory-alateemaa (joihin sinulla on jo pääsy, jos valitset klubin jäsenyyden).

Luo oma paikallinen yrityshakemisto, lisää hotelleja, esittele myytäviä autoja, arvioi ravintoloita ja muuta hakemisto-teeman avulla. Valmiilla ominaisuuksilla luetteloita, mainontaa, käyttäjä- ja yritysprofiileja sekä mukautettuja karttoja on helppo luoda oma verkkohakemisto. Teema sisältää myös helppokäyttöiset mukautusvaihtoehdot käyttöliittymäeditorin ja värien ja tyylien ihogeneraattorin kautta.

Hakemisto-teema on myös täysin yhteensopiva suosittujen laajennusten kanssa, joita voit käyttää verkkosivustosi toimintojen laajentamiseen. Haluatko lisätä yhteyslomakkeita, jotta käyttäjät voivat tavoittaa kysymyksiä? Kokeile yhteyslomaketta 7, painovoima- tai ninja-lomakkeita. Pitäisikö sinun sisällyttää kassalle premium-ilmoitukset? Käytä WooCommercea. Tuntuuko verkkosivustojen nopeuden tarpeesta? Teema toimii hienosti W3 Total Cachen kanssa, samoin kuin monien muiden laajennusten kanssa.

8. Kauppias

Kauppias WordPress-teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Jos olet etsinyt nopeaa ja helppoa tapaa luoda verkkosivusto kauppayrityksellesi, muista tutustua Kauppiasyhtiön eCommerce WordPress -teemaan. Tämä tyylikäs ja ammattimainen teema sisältää helppoja sivumalleja ja muotoiluasetuksia, jotta WordPress-käyttöinen myymälä-asetukset saadaan nopeasti aikaan.

Kauppiasvastaava on niin hieno, että se on helppokäyttöisyys. Sisäänrakennettu Customizer-asetukset luo otsikkosi (värit, taustat, otsikkoteksti jne.), Luo WooCommerce-kauppa (tuoteasettelut, YouTube-videotuki tuotegalleriassa, gallerian zoom ja lightbox) ja rakenna blogiisi, joten voit viettää enemmän aikaa liiketoiminnan johtaminen ja vähemmän web-suunnittelu. Kauppias on tehnyt suurimman osan työstä sinulle. On olemassa vaihtoehtoja värien mukauttamiseen, vetämällä ja pudottamalla sivun rakennusvaihtoehtoihin, sivuihin (tai rajattomaan vierittämiseen tai lataamiseen lisää). Lisäksi ne ovat kaikki erittäin yksinkertaisia ​​ja helppokäyttöisiä.

Haluatko lisätä tuotteen esikatselun, ennen kuin sitä voi ostaa? Ei ongelmaa. Aktivoi vain ShopKeeperin ainutlaatuinen luettelotila näyttääksesi tuotteitasi ilman ostoskorin lisäyspainikkeita. Mutta tämä ei vielä ole – kauppias on myös yhteensopiva suosituimpien laajennusten kanssa, joten on helppo lisätä lyhytkoodeja, kääntäjiä, yhteyslomakkeita tai jotain muuta.

9. Freelance-moottori

Paras WordPress-teemat: FreelanceEngine WordPress -teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

FreelanceEngine on kauppapaikan ja työpöydän tyyliin liittyvä teema, ja sillä ei ole teemaa, joka on räätälöity työpöydällesi, ja se on paras parhaista WordPress-teemoista, joita voit käyttää tähän tarkoitukseen. Tämä teema on suunniteltu ainutlaatuisesti yrityksesi rakentamiseen, joka auttaa muita kasvattamaan omia. Suunnittele räätälöity työtaulu, myy premium-ilmoituksia, yhdistä freelancereita toimistoihin ja paljon muuta.

FreelanceEngine sisältää räätälöityjä työkaluja, joita et löydä useimmista muista teemoista, jotta työpöydän ajaminen olisi helppoa. Salli freelancereiden ja yritysten luoda profiileja (nimi, bio, portfolio jne.) Lähettääksesi saatavilla olevia työpaikkoja ja hakea niitä. Lisäksi voit ottaa käyttöön projektien hinnoittelun ja tarjousten tekemisen, jotta työnantajat saavat erilaisia ​​tarjouksia. Käytä sitten sisäänrakennettuja tulotyökaluja veloittaaksesi palkkio- tai esitellyistä ilmoituksista, sivuilmoituksista ja jopa ottaa palkkioita valmiista töistä.

Niche-ominaisuuksien lisäksi FreelanceEngine sisältää runsaasti ominaisuuksia, jotka tekevät kaikista verkkovastaavista onnellinen. Teema on reagoiva ja mobiiliystävällinen, yhteensopiva Yoast SEO -sovelluksen kanssa sivuston täydellisistä optimoinneista, sisältää hyödyllisiä raportteja (tulot, projektit jne.), Ominaisuuksia widget-valmis sivupalkkeja ja tarjoaa yhteensopivuuden monien muiden ilmaisten ja premium-laajennusten kanssa.

10. Läsnäolo

Paras WordPress-teemat: Olemassaolon WordPress-teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Läsnäolo on monipuolinen WordPress-teema, joka on suunniteltu toimimaan erinomaisesti verkkosivustollesi. Olipa sivustosi blogi tai verkkokauppa. Teema sisältää kaiken mitä tarvitset oman verkkosivustosi luomiseen.

Kun kyse on tyylistä, on olemassa paljon vaihtoehtoja täydellisen verkkosivustosi luomiseksi. Suoraan teemaan räätälöitävissä on asetukset laatikoille tai kokonaisille asetteluille, 6 värinahaa ja muokattavissa olevat värivaihtoehdot, vedä ja pudota -sivun rakennustyökalu, liukusäätintyyli, Google-fontit, otsikkosuunnittelu, sivuston identiteetti / brändäys, Jetpack-portfolio ja muut asetukset..

Teema sisältää jopa 10 esityylistä demoa (kauppa, aikakauslehti, blogi, musiikki, kiinteistö, toimisto jne.) Näytteenäytteineen sekä mukautettuja ominaisuuksia erilaisille markkinarakoille. Käytä kiinteistösivustosi tietoja, agenttisivuja ja IDX-tukea. Tai lisää portfoliosi ja asiakastodistuksesi valokuvaussivustoosi. Koska läsnäolo on WooCommerce-yhteensopiva, voit jopa rakentaa oman verkkosivustosi tuotteiden ja palveluiden myyntiin.

11. Luo 2.0

Parhaat WordPress-teemat: Luo ThemeTrustin WordPress-teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

ThemeTrustin Luo 2.0 -teema on joustava monikäyttöinen teema, jota voidaan käyttää mihin tahansa verkkosuunnitteluprojektiin. Tämä ihastuttava teema on rakennettu SiteOrigin-sivun rakennustyökalulle, joten voit luoda mukautettuja asetteluita ja se sisältää premium-liukusäätimen vallankumouksen vaivattomille animaatioille millä tahansa sivulla..

Kuten mainittiin, Luo 2.0 on monikäyttöinen. Sisäänrakennetulla portfoliossa, videotaustat, muokattavissa olevat Google-fontit, parallaksia, hinnoittelutaulukoita, useita blogin asetteluja, rajoittamatonta widget-aluetta, räätälöityjä värejä, yhteystietolomakkeita, megavalikkoja ja paljon muuta. Haluatko muuttaa otsikkosi? Mukana on neljä otsikkoasettelua. Tarvitsetko karttaa? Google Maps on integroitu. Ja myymälän lisääminen ei ole ollenkaan ongelma. Luo 2.0 on WooCommerce -yhteensopiva, jotta oman verkkokaupan rakentaminen on helppoa.

Toinen hyödyllinen ominaisuus on mukana oleva demosisältö. Napsauttamalla tuontia saat verkkosivustosi näyttämään aivan kuten teemademosta. Sieltä voit muokata sivun asetteluja, säätää värejä ja mikä tärkeintä, lisätä omaa sisältöäsi ja mediaasi. Suunnittelun jälkeen jäljellä on vain mainostaa verkkosivustoasi.

12. Genesis-kehys

Parhaat WordPress-teemat: Genesis WordPress Theme Framework

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Genesis on WordPress-teema, mutta se on hiukan erilainen kuin muut, jotka olemme maininneet parhaiden WordPress-teemoidemme kokoelmassa. Genesis on WordPress-teemakehys. Voit tietysti käyttää Genesistä kaikki itsessään, jos etsit puhdasta ja minimaalista sivustosuunnittelua. Uuden tyylin ja jopa uusien ominaisuuksien lisääminen on kuitenkin yhtä helppoa kuin lapsiteeman asentaminen. Huomaa: et voi käyttää Genesis-lapsitemaa yksinään – sinun on myös asennettava Genesis.

Itse Genesis tarjoaa sisäänrakennetut mukautusvaihtoehdot, 1–3 saraketta, vasen tai oikea sivupalkki, mukautetut taustat, muokattava otsikko, valikko, koko leveyden suunnittelu, sivumallit (oletus, arkisto, blogi) ja tietysti mobiili / reagoiva tuki . Nämä ovat kaikki hienoja ominaisuuksia, joita saatat löytää paljon teemoista. Mutta missä Genesis todella loistaa, on runsaasti lapsiteemoja, jotka ovat saatavilla puitteiksi. Jos sinun on luotava verkkokansio, katsele Ambiance Pro -teemaa. Haluatko jakaa tai myydä omia verkkokurssejasi? Siellä on Academy Pro -teema. Ja Outfitter Pro -teema on täysin katkaistu WooCommerce-palveluun. Helppo työskennellä ja tyyliä.

Tietenkin nämä ovat vain muutamia yli 60-vuotiaista Genesis-lapsiteemoista, jotka löytyvät StudioPressistä. Genesis on loistava työkalu kehittäjille, koska viitekehyksen avulla on helppo luoda omia lapsiteemoja asiakkaille. Tällä tavoin asiakkaat voivat pitää Genesis-teemansa ajan tasalla ilman, että teet kaikkia lapsiteemasi mukautuksia. Se on aika mahtava työkalu!

Mitkä ovat mielestäsi parhaat WordPress-teemat?

Se on nykyinen luettelo parhaimmista WordPress-teemoista vuonna 2019, mutta haluamme tietää mitä ajattelet. Oletko kokeillut jotakin näistä teemoista? Vai etsitkö jotain erityistä, jota emme sisällyttäneet? Kerro meille alla olevassa kommenttiosassa. Ja jos käytät teemaa, jota ei vielä ole luettelossamme, mutta luulet sen olevan yksi parhaimmista WordPress-teemoista vuonna 2019, me mielellämme tiedämme, mikä se on. Ehkä voimme lisätä sen luetteloomme jaettavaksi muiden lukijoiden kanssa!

Vieraile myös blogissamme saadaksesi lisätietoja WordPress SEO: sta lisätäksesi verkkosivustoosi suuntautuvaa liikennettä, kuinka nopeuttamaan WordPressiä niin, että kävijät tulevat takaisin, helppoja WordPressin tietoturvavinkkejä verkkosivustosi turvallisuuteen ja lisää WordPress-vinkkejä blogiimme.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map