Parhaat WordPress-mobiilisivuston optimointilaajennukset

Parhaat WordPress-mobiilisivuston optimointilaajennukset

Tiesitkö, että yli puolet Yhdysvaltain liikenteestä tulee matkapuhelimista? Tämän tilastotiedon mukaan yli puolet blogiisi käyvistä ihmisistä tekee niin älypuhelimellaan.


Yksi blogin mainostamisen ensisijaisista tavoista on sosiaalinen media. Milloin viimeksi avasit Facebookin työpöydältä? Okei, ehkä teit sen tänään töissä.

Mutta asia on, että Facebookin ja Twitterin kaltaiset sivustot ovat siirtyneet mobiiliksi – ainakin meille kaltaisille kuluttajille. On todennäköistä, että luet tätä blogin viestiä puhelimelta tai tablet-laitteelta. Puhumattakaan siitä, että olet saanut tämän blogitekstin uutiskirjeen, syötteen tai sosiaalisen median kautta.

Voiko sinulla todellakin olla blogin omistajana huomiota matkaviestinlukijoihisi? On todennäköistä, että he ovat uskollisimmat lukijasi. Miksi? Yksinkertaisesti siksi, että he päättivät lukea teidän sisältöä käyttämällä kaoottisinta laitetta planeetalla.

Jos haluat perustaa yrityksesi ja ansaita rahaa sivustoltasi, sinun on omaksuttava mobiililaitteiden teho.

Okei, se tuli cheesy. Jatketaan. Joten olet valinnut WordPressin blogiympäristöksi. Loistava. Sinulla on mahtava ilmainen WordPress-teema, joka on herkkä, mobiilivalmis ja jolla on jopa verkkokalvonäyttötuki.

Tässä on saalis. Monet nämä niin kutsutut ”mahtavia” reagoivia teemoja eivät aina ole niin mahtavia kuin mainostetaan. Sivustosi mobiiliversiossa saattaa esiintyä kohdistusongelmia ja epäjohdonmukaisuuksia (joita muuten ei voida ratkaista ilman kehittäjän apua). Ja jotkut teemat eivät ota ensin mobiililaitteita ja ovat yksinkertaisesti suorastaan ​​hitaita lataamisen aikana. Muista, että kävijä poistuu todennäköisemmin verkkosivustoltasi, jos se ei lataudu 3 sekunnissa. Matkapuhelimella kyseinen 3 sekunnin aikaraja pienenee tasaisesti. Itse asiassa luulen, että olette samaa mieltä, kun sanon, että kaksi resurssia, jotka päivittäin kuluttavat, on aika ja huomio.

Joten olen onnellinen matkapuhelinlukemisen hengessä laatinut tämän luettelon hämmästyttävistä mobiililaitteiden optimointilaajennuksista WordPressille. Toisin sanoen näiden laajennusten avulla voit rakentaa todella mahtavaa mobiiliversion WordPress-sivustostasi.

Ennen kuin aloitamme, nopea muistutus siitä, että sinun ei tarvitse käyttää kaikkia tämän luettelon laajennuksia. Jaamme samanlaisia ​​liitännäisiä, ja vaikka ne saattavat tarjota hieman erilaisia ​​ominaisuuksia, valitse sinulle parhaiten sopiva laajennus. Lisäosien asentaminen kopioimalla toimintoja voi aiheuttaa ongelmia sivustossasi – yritä siis rajoittaa asentamaasi. Aloitetaan nyt, joka ei ole tieltä!

Vastuuvapauslauseke: WPExplorer on tytäryhtiö yhdelle tai useammalle alla luetellulle tuotteelle. Jos napsautat linkkiä ja suoritat ostoksen, voimme tehdä palkkion.

WordPress Mobile Pack

WordPress Mobile Pack -laajennus

Tämä laajennus sisältää joitain vakavia aseita, kun on kyse mobiilisivuston luomisesta. Tavallisesti plugin tuottaa olemassa olevan verkkosivuston mobiiliyhteensopivan version. Tämä laajennus kuluttaa ylimääräisen mailin ja luo kokonaisen verkkosovelluksen uusimpia HTML5-tekniikoita käyttämällä.

Jos et ole varma mobiilisivustosta ja verkkosovelluksesta, tämä saattaa auttaa. Jos olet käyttänyt Facebook Lite Android-selaimessa, joka on mobiilisivusto. Jos käytät viimeisintä Chromen versiota puhelimellasi, sinulle tarjotaan Facebookin verkkosovellusta.

Web-sovellukset ovat käyttöliittymän ja UX: n suhteen paljon sujuvammat, niissä on offline-synkronointi, säästöominaisuudet ja ne toimivat kaikissa käyttöympäristöissä, kuten iOS, Windows Phone, BlackBerry OS ja Android..

Yksi WordPress Mobile Packin hienoimmista ominaisuuksista on, että sen avulla voit synkronoida valikoivasti eri viestit, sivut ja kommentit kohdelaitteen perusteella. Se tarjoaa myös premium-version, jolla on paremmat mukauttamis- ja yhdistämisominaisuudet, integrointi Google Analyticsiin ja mainosverkkoihin, kuten Google AdSense ja DoubleClick, offline-synkronointi ja paljon muita mahtavia ominaisuuksia.

WPtouch-mobiililaajennus

WPTouch Responsive WordPress -laajennus

“Alkuperäiseksi” WordPress-mobiililaajennukseksi puhuttu WPtouch muuntaa nykyisen WordPress-teemasi kauniiksi, juoksevaksi mobiilipohjaksi, joka ylläpitää Googlen suosittelemia mobiilisivustojen suunnitteluohjeita. Plugin premium-versio – WPtouch Pro tarjoaa erilaisia ​​parannettuja teemoja blogeille, yrityksille ja WooCommerce -teemoille.

Voit myös ostaa lisälaajennuksia, jotka lisäävät monipuolisia mainontavaihtoehtoja, web-sovellustila (samanlainen kuin WordPress Mobile Pack), ”vain mobiili” sisältö, edistynyt web-typografia, mobiilisivustojen välimuisti ja paljon muuta. Nämä laajennukset vaihtelevat 10–20 dollarista ja tarjoavat sinulle joustavuuden ostaa niitä yksilöllisesti tarpeen mukaan – antaen siten paremman budjetin hallinnan.

Vaikka jotkut saattavat väittää, että liittyvien viestien lisäosien hinnoittelu 15 dollarilla on vähän liikaa, vaihtoehtoinen ajattelutapa saattaa viitata siihen, että tämä parantaa huomattavasti tuotettujen tuotteiden laatua..

AMP

AMP: n virallinen WordPress-laajennus

Vaihtoehtoisesti mobiili-teeman mukauttamisen sijasta voit sen sijaan varmistaa, että sisältösi on yhteensopivaa Google Accelerated Mobile Pages -projektin kanssa. AMP: n mainostetaan tarjoavan mobiiliystävällisiä, nopeutta lisääviä ominaisuuksia, kuten async-resurssien lataaminen, staattinen asettelujärjestelmä, laiska lataus, resurssien priorisointi, ennakkomenetelmät ja muut.

Pohjimmiltaan – AMP-laajennus tarjoaa virtaviivaisen tavan tarkastella sivustosi sisältöä käyttöliittymässä noudattamalla Googlen muotoiluohjeita. Ja taustana se tarkistaa automaattisesti viesteistäsi ja sivuistasi puuttuvien tai virheellisten merkintöjen, jotka voivat aiheuttaa AMP-vahvistusongelmia. Kaunis ja käyttäjäystävällinen UX on helppo hankkia pienellä vaivalla.

AMP WP: lle

AMP WP Free WordPress -laajennukselle

Vaikka AMP for WP ei ole ”virallinen” laajennus, se tarjoaa runsaasti hienoja ominaisuuksia ydin-AMP-integroinnin lisäksi. Esimerkiksi mobiilimainosalueille on lisätty asetuksia, mukautettuja AMP-kielten käännöksiä, push-ilmoituksia, 3 valmiiksi rakennettua AMP-sivuasettelua, jäsenneltyjä datavaihtoehtoja, sivukatkoja, toimintakehotuksia, arvioiden aloittaminen jne. Plus AMP for WP on yhteensopiva suosittujen kanssa laajennukset, kuten Yoast SEO, AddThis sosiaalinen jakaminen, Elementor-sivun rakentaja, Gutenberg, Yhteyslomake 7, Gravity Forms ja tonnia enemmän.

Responsiivinen valikko

Responsiivinen valikko Ilmainen WordPress-laajennus

Responsiiviset valikot on nopea tapa lisätä Flash-mobiilivalikoita sivustoosi. Yli 150+ muokattavissa olevalla vaihtoehdolla on lähes rajattomat mahdollisuudet suunnitella mukautettu valikko. Käytä värejä, fontteja, taustakuvia, valikkanimaatioita, integroitua hakua, RTL: ää ja muuta. Kuten nimestä voi päätellä, kaikki valikot reagoivat ja näyttävät hyvältä useimmissa laitteissa.

WP Mobile -valikko

WP Mobile -valikko

Vaihtoehtona viimeksi mainitulle laajennukselle voit harkita WP Mobile -valikkoa. Tämä laajennus tarjoaa myös runsaasti ominaisuuksia omien reagoivien sivustovalikoiden suunnitteluun. Vaikka vaihtoehtoja on vähemmän, tämä voi myös helpottaa tyyliä ja lisätä mobiili-valikon sivustoosi.

EWWW Image Optimizer

WordPress luo automaattisesti optimoidut versiot kuvistasi erikokoisina. Voit optimoida uusia ja olemassa olevia kuvia WordPress-sivustossasi käyttämällä suosittua EWWW Image Optimizer WordPress -laajennusta. Se tukee JPG- tai PNG-muodossa olevien kuvien erätappioita tai häviöttömiä pakkauksia.

Smush

Smush-kuvan pakkaus

Smush on toinen WPMU-ryhmän kehittämä kuvan optimoinnin laajennus, joka lupaa 2x paremman pakkauksen premium-versionsa kanssa. Ilmainen versio rajoittaa kuitenkin maksimitulokuvan koon 5 MB: iin. Lisäksi laajennus tarjoaa lisäominaisuuksia laiskaan lataukseen, kuvan koon muuttamiseen, automaattiseen optimointiin, irtotavarana (enintään 50 kuvaa kerrallaan) ja muihin.

a3 Laiskakuormitus

a3 Lazy Load WordPress -laajennus

Optimoitujen kuvien lataaminen vie vielä aikaa. Tiedonsiirron minimoimiseksi ja sivuston latausajan parantamiseksi voit käyttää a3 Lazy Load -laajennusta. Laajennuksen ydin on Lazy-Load-xt JavaScript -koodissa, joka lykkää kuvien, videoiden, iframe-kehyksien ja postis upotusten lataamista. Määritä laiska latauksesi postitse, sivulla, viestityypillä, widgetillä jne. Plus a3 Lazy Load sisältää valinnaiset esilatauksen tehosteet, AMP-yhteensopivuuden, WebP-kuvantuen ja yhteensopivuuden suosituimpien laajennusten kanssa (JetPack, Elementor, WooCommerce jne.).

Laiska kuormain

Lazy Loader WordPress -laajennus

Kuvia, äänitiedostoja, videoita ja iframe-kehyksiä ladataan vasta, kun näkymäportti on aktiivinen, kun käytät Lazy Loader -sovellusta. Jos selaimessa on JavaScripti poistettu käytöstä, se huononee sulavasti, ts. Se lakkaa toimimasta rikkomatta sivustoa. Kuvat ladataan normaalilla tavalla. Toisin sanoen kuvat ladataan vain, kun vierität alas nähdäksesi ne – ts. Olet kuvan kuvanäkymässä.

Testaa mobiilisivustosi

Google Mobile Friendly Test

Google Mobile Friendly Test

Googlella on oma mobiiliystävällinen sivuston testaaja, joka antaa sinulle henkilökohtaisia ​​suosituksia sen perusteella, mitä sivustostasi puuttuu.

Kun olet optimoinut sivustosi mobiilinäkymää varten, on aika laittaa se testattavaksi. Jos lopputulos on hyvä, voit mennä! Hemmottele itseäsi takana. Jos tulokset ovat kuitenkin negatiivisia, työskentele vain ehdotettujen muutosten kanssa, niin voit mennä.

Käärimistä

Mobiilisivuston rakentaminen on helppoa. Muuttavien mobiilisivustojen rakentaminen ei ole.

Tämän artikkelin tavoitteena oli näyttää sinulle, kuinka voit optimoida WordPress-mobiilisivustosi. Jokainen mobiilitrendejä koskevassa tutkimuksessa päätetään yksimielisesti tosiasiaan, että sen vain kasvaa – eksponentiaalisesti. Google on jo alkanut käyttää mobiililaitteiden käytettävyyttä tärkeänä sijoitustekijänä.

Olemme käyneet läpi laajennusluettelon. Varmistakaamme nyt, että olemme voittajapuolella!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map