Parhaat WordPress-laajennukset usean kirjoittajan blogeille

Sivuston ylläpito on vaikeaa. Päivää on vain 24 tuntia, ja tehtävät voivat nopeasti pinota; kirjoittaa sisältöäsi, markkinoida sitä, mainostaa sitä sosiaalisen median kautta, ja kyselyihin vastaaminen on kuluttavaa, puhumattakaan aikaa vievästä.


Menestyneimmät ihmiset ymmärtävät nopeasti, että he voivat tehdä niin paljon itse, ja yhden miehen yritys voi mennä vain niin pitkälle. Jossain vaiheessa on järkevää, että yrityksen omistaja siirtää jonkin verran vastuuta: se antaa työntekijöille mahdollisuuden erikoistua ja varmistaa, että kaikki tehtävät tehdään ajoissa. Suuri, erittäin taitava joukkue pystyy paremmin laajentamaan verkkosivustoa kuin yksi bloggaaja, joka työskentelee yksin.

Bloggaajille, sisältö On Sinun asiasi. Mitä enemmän korkealaatuista sisältöä julkaiset, sitä suositummaksi sinusta tulee, sitä enemmän liikennettä houkuttelee ja sitä nopeammin yrityksesi kasvaa. Kun verkkosivustosi alkaa tuottaa tuloja, on järkevää aloittaa vuokraamalla kirjoittajia tuottamaan sisältöä puolestasi – ei ole yllättävää, että suurimmalla osalla suurempia verkkosivustoja on useita kirjoittajia, mukaan lukien täällä WP Explorer.

Vaikka kirjoittajien kanssa työskentelemisen edut ovatkin selvät, se ei ole ongelmatonta. Sinulla on ylimääräisiä viestintä- ja yhteistyöongelmia, tarvitset ratkaisun kirjailijan teosten tarkistamiseen ja muokkaamiseen, jotta laatu olisi jatkuvasti korkea, ja sinun on varmistettava, että tekijäsi saavat ansaitsemansa arvon kustakin teoksesta.

Näiden ongelmien ratkaisemiseksi on kehitetty joukko WordPress-laajennuksia, jotka auttavat sinua hallitsemaan tehokkaasti usean kirjoittajan blogia. Tänään haluan esitellä teille kuusi parasta.

Hyvä kirjoittaja Tarkista ilmainen WordPress-laajennus

Jos olet tottunut tekemään kaiken verkkosivustollasi itsellesi, sisällöntuotantovastuun siirtäminen voi olla hermoa raivottavaa – miten joku muu pystyy vastaamaan moitteettomasti korkeisiin vaatimuksiin?

Hyvä kirjoittaja Tarkista plugin on loistava ratkaisu tähän ongelmaan. Voit lisätä korkeintaan kymmenen kirjoittajien seurattavaa “vinkkiä”, jotka näkyvät jokaisen viestin alla olevassa metalaatikossa. Kirjailijat voivat sitten käyttää tätä tarkistuslistana varmistaakseen, että he toteuttavat ehdotuksesi. Laajennus voi tuplautua myös tyylioppaana: tarkistuslista voi sisältää vinkkejä SEO-optimointiin tai parhaiden käytäntöjen muotoiluun.

Käyttäjän roolieditori ilmainen WordPress-laajennus

Käyttäjäroolieditori

WordPress antaa sinun määrittää viisi erilaista ”roolia” käyttäjille, mukaan lukien järjestelmänvalvoja, toimittaja ja kirjoittaja. Jokaisessa roolissa on omat toimenpiteet, jotka kyseisen ryhmän käyttäjät voivat suorittaa – tunnetaan muuten käyttöoikeuksina. Järjestelmänvalvoja voi tehdä mitä haluaa, mutta tekijöihin kohdistuu enemmän rajoituksia – esimerkiksi et halua vilpillistä kirjailijaa, joka julkaisee sisältöä, jota järjestelmänvalvoja ei ole hyväksynyt, tai sinulla on pääsy teema-asetuksiin. Useimmat käyttäjän rajoitukset ovat loogisia, mutta joskus haluat antaa luvan käyttäjäryhmälle suorittaa tietty toiminto, jota WordPress ei oletuksena salli.

User Role Editor -laajennus antaa sinulle täydellisen hallinnan siitä, mitä toimintoja kukin käyttäjäryhmä voi suorittaa. On luettelo ydinominaisuuksista, joista voit valita – kuten median lähettäminen, lisäosien lisääminen ja viestien julkaiseminen – ja voit myös asettaa omat mukautetut toiminnot. Laajennus antaa sinun myös lisätä mukautettuja käyttäjärooleja, koska viiden oletusasetuksen käyttäjäroolit saattavat olla riittämättömiä käyttäjien täysin erottamiseen.

Muokkaa Flow Free WordPress -laajennusta

Muokkaa virtausta

Muokkaa virtausta on fantastinen laajennus toimituksellisen työnkulun hallintaan. Se on erityisen hyödyllistä, jos työvoimassa on enemmän kuin vain kirjoittajia – esimerkiksi jos työskentelet myös toimittajan kanssa. Laajennus sisältää visuaalisen kalenterin viestien ajoittamiseen, mutta antaa myös mahdollisuuden liittää joukko mukautettuja tilat artikkeliin. Tämän ansiosta työntekijöiden on helppo tehdä yhteistyötä: esimerkiksi ensimmäisen luonnoksen jälkeen kirjoittaja voi vaihtaa artikkelin tilan ‘Tarpeita muokkaamiseen’ jotta toimittaja voi noutaa työn nopeasti.

Lisäksi Edit Flow -laajennus helpottaa myös parempaa kommunikointia joukkueesi välillä. Tekstieditorin alapuolella toimittajat ja kirjoittajat voivat jättää yksityisiä kommentteja toisilleen. Asiaankuuluville käyttäjille ilmoitetaan myös tilan muutoksesta tai kommentoidaan yhtä heidän artikkelistaan.

Kirjoittaja Avatar-luettelo ilmainen WordPress-laajennus

Kirjailijahahmojen luettelo

Jos haluat houkutella parhaimpia kirjoittajia työskentelemään verkkosivustollasi, sinun on annettava heille asianmukainen tunnustus heidän ponnisteluistaan. Yksi tapa tehdä tämä on sisällyttää kirjailijahahmojen luettelo sivupalkkiin – tämä on kätevä myös vierailijoille, jotka löytävät nopeasti suosikki kirjailijoidensa viestit.

Tekijä Avatar-luettelo on loistava laajennus tähän tarkoitukseen. Voit lisätä avatar-luettelon sivupalkkiin käyttämällä erillistä widgettiä, tai voit käyttää yksinkertaista lyhytkoodia lisätäksesi sen mihin tahansa tiettyyn viestiin tai sivulle. Se antaa sinulle täydellisen hallinnan siitä, kuinka kirjoittajan avatarit näytetään, antamalla sinun valita useista mukautusvaihtoehdoista. Ensinnäkin, voit valita alueen otsikon (vain käytettäessä widgettiä), valita näytettävien kirjailijahahmojen määrän ja pikkukuvan koon. Sinulla on myös mahdollisuus näyttää lyhyt kirjailijan biografia hahmon rinnalla sekä valita tapa, jolla hahmot järjestetään – voit myös siirtyä satunnaisessa järjestyksessä. Kun kävijä napsauttaa yhtä kirjoittajan kuvasta, hänet viedään suoraan kyseisen henkilön kirjoittamiin artikkeleihin.

Themato Soup Free – WordPress-laajennus

Fancier kirjailija

Useiden kirjoittajien blogissa joidenkin kirjoittajien kirjoittamat viestit resonoivat tiettyjen yleisön jäsenten kanssa enemmän kuin toisten. Jos haluat näiden kävijöiden pysyvän sivustollasi pidempään, sinun tulee tehdä heistä erittäin helppoa löytää suosikkikirjailijoiden artikkeleita. Themato Soup -lehden Fancier-kirjailija voit luoda Tabbed tekijän bio-osio, jossa yksi välilehti on omistettu kirjoittajan viimeisimmille viesteille.

Kirjailijat rakastavat myös laajennusta, koska sen avulla voit luoda upean näköisen kirjailijan biolaatikon, joka takuuvarmasti saa lisää huomiota. Voit mukauttaa reunuksen, taustan ja välilehteiden väriä varmistaaksesi, että se sopii verkkosivustosi tyyliin. Voit myös linkittää kirjoittajan bio-ruudun aktiivisiin sosiaalisiin kanaviin jopa näyttämällä värillisen kuvakkeen jokaiselle kymmenestä sosiaalisesta verkosta, jota laajennus tukee..

Co-Author Plus ilmainen WordPress-laajennus

Co-Authors Plus

Oletuksena WordPress antaa sinun hyvittää vain yhden kirjoittajan jokaisesta viestistä – ja se tarkoittaa vain yhtä kirjoittajan biolaatikkoa. Kun nykypäivän yleisö suosii pitkämuotoista sisältöä, ei ole harvinaista, että kaksi tai jopa kolme kirjailijaa työskentelee yhdessä artikkelissa yhteistyössä. Co-Author Plus -laajennus antaa sinun antaa luoton kaikki ahkera kirjailijasi sallimalla, että lisäät useita rivit tietyn artikkelin alle. Yhteiskirjailijat voivat sitten muokata mitä tahansa heidän artikkeliaan.

Co-Author Plus on hyödyllinen laajennus kaikille, jotka haluavat hyväksyä kertaluonteisia vierasviestejä myös avustajilta. WordPress vaatii, että käyttäjällä on oma käyttäjätili hyvitettäväksi artikkelin kirjoittamisesta – liian paljon vaivaa tekijälle, joka kirjoittaa vain yhden viestin. Co-Author Plus -sovelluksen avulla voit kuitenkin lisätä sivulinjoja kirjoittajiin ilman WordPress-tili sivustollasi – sinun tarvitsee vain luoda vierasprofiili ja sinulla on hyvä mennä.

Lopulliset ajatukset

Tietenkin, siellä on paljon enemmän laajennuksia, joista valita, mutta tänään esitellyt liitännäiset ovat ratkaisuja kuuteen erilaiseen ja ainutlaatuiseen ongelmaan, joita voit kohdata..

Asentamalla nämä laajennukset voit ratkaista useimmat useiden kirjoittajien blogin ajamiseen liittyvät ongelmat. Hallitsemalla tehokkaasti työvoimasi pystyt hyödyntämään käytettävissänne olevaa lisätyövoimaa – mikä puolestaan ​​sallii bloginne kasvaa paljon nopeammin.

Voitko suositella lisää laajennuksia usean kirjoittajan blogin omistajille? Kerro meille alla olevassa kommenttiosassa!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map