Parhaat WordPress-laajennukset onnistuneen asiakaskokemuksen luomiseksi

Verkkokaupoissa kanta-asiakas

Kuten kaikki tiedät, WordPress on suositeltava web-suunnittelu- ja blogialusta, koska se on joustava. WordPressin avulla voit helposti tehdä sivustosi hakukoneesta ystävällisen, tehdä siitä näyttävän mukavalta ja vetoa suoraan asiakkaisiin.


Paljon tästä on mahdollista laajennuksien ansiosta. WordPress tekee laajennukset saataville, joten suunnittelijoilla on rajaton määrä mahdollisuuksia mukauttaa, muokata ja vihata heidän sydämensä sisältöön.

Sivuston tai blogin suunnittelijan tärkein tavoite on kuitenkin tehdä siitä mahdollisimman kutsuva ja kiinnostava, jotta kävijät pysyvät sivustolla niin kauan kuin mahdollista. Kuinka kauan he oleskelevat, osoittaa kuinka sitoutuneita he ovat. Mitä kauemmin he ovat sitoutuneet, sitä todennäköisemmin heistä tulee asiakkaita.

Laajennukset voivat auttaa tekemään sivustosta toiminnallisen ja kutsuvan, jotta pelkät vierailijat muuttuvat asiakkaiksi. Katson tässä muutamia laajennuksia, jotka toimivat vaikeimmin maksimoimalla asiakkaidesi paikan päällä tapahtuva kokemus.

Vastuuvapauslauseke: WPExplorer on tytäryhtiö yhdelle tai useammalle alla luetellulle tuotteelle. Jos napsautat linkkiä ja suoritat ostoksen, voimme tehdä palkkion.

Kuluttajaystävällisen verkkosivuston rakentaminen

Jotta voitaisiin määrittää, millaista verkkosivustoa tai blogia rakentaa ja mitä laajennuksia käyttää suunnitteluprosessissa, on ehdottomasti harkittava kuka asiakas on. Katso mitä tarjoat.

Esimerkiksi, jos verkkosivusto on tarkoitettu autoosien jälleenmyyjälle, sivuston on oltava helposti navigoitava verkkokauppa, joka sisältää paljon yksityiskohtia myytävistä osista. Suunnittelun on muodostettava päävärit, koska autoissa työskentelevät ovat pääosin miehiä. Jos verkkosivusto on kuitenkin morsiusmyymälää varten, silloin suunnittelun on oltava tyylikäs ja hienostunut.

Molempien näiden verkkosivustojen tyyppien on oltava helposti ymmärrettäviä, houkuttelevia ja toimivia. Laajennukset voivat parantaa asiakkaan yksinkertaisuutta. Joitakin WordPress-laajennuksia, jotka voivat parantaa online-tuotteita myyvien sivustojen käytettävyyttä, ovat:

Cart66 Lite

cart66-Lite-plugin

Kevyt, mutta tehokas Cart66 Lite WordPress -laajennus tekee sekä fyysisten että digitaalisten tuotteiden myynnistä helppoa. E-kirjojen myyjät voivat hyötyä siitä paljon. Se mahdollistaa myös palveluiden myynnin, valtion verotuksen ja kampanjat.

Verkkokaupan

eshop-plugin

EShop WordPress -laajennus on helposti saavutettavissa ja on ihanteellinen asiakkaalle, joka tarvitsee useita kauppiaan maksuyhdyskäytäviä, useita ostosvaihtoehtoja ja tilastoja sivustolla tehdyistä ostoksista. Se on toinen hieno tapa tarjota asiakkaille mukavuutta.

PayPalin maksupääte

maksu-maksu-terminaali-plugin

PayPalin maksupääte WordPress-laajennus on hyödyllinen yrityksille, jotka tekevät suuren osan online-rahoitussuhteistaan ​​tämän maksusivuston kautta. Se tulee maksamaan 15 dollaria, mutta se on luotettava monilla raportointivaihtoehdoilla, joten se on kannattava sijoitus suurille ja pienille yrityksille.

Lisää graafinen vetoomus

Toinen tärkeä elementti laadukkaassa WordPress-verkkosuunnittelussa, joka voi parantaa asiakaskokemusta, on varmistaa, että sivusto on houkutteleva graafisesti – aiheuttamatta aistien ylikuormitusta. Kun kävijä laskeutuu verkkosivustolle, jolla on paljon videoita ja valokuvia ja joissa tuskin tekstissä selitetään mitä he ovat, vierailija poistuu ennen kuin hän voi napsauttaa mitä tahansa. Tasapaino on erittäin tärkeä.

WP-Smush-se-plugin

Sivuston latausaika on myös tärkeä, ja kuvia, joita ei ole optimoitu, voi hidastaa sivustoa huomattavasti. Käyttämällä pluginia kuten Smush voi auttaa vähentämään kuvien lataamiseen kuluvaa aikaa sivustollesi, mikä parantaa asiakkaan kokemusta.

Lisää sosiaalinen integraatio

digg digg -laajennus

Sosiaalisen sitoutumisen lisääminen on hyvä tapa lisätä aikaa, jonka vierailija viettää myös verkkosivustollesi. Tämä tarkoittaa kaikkien asiaankuuluvien sosiaalisen median laajennusten asentamista verkkosivustojen sisällön jakamisen helpottamiseksi. Muutamia välttämättömiä ovat Digg Digg tai kelluva sosiaalipalkki, Facebook Like Box -widget ja mainostaa ja jakaminen moduulit Jetpackissa. Voit myös aloittaa keskustelun kunkin viestin kommenttiosassa lisätäksesi sivuston sitoutumista. Kun lukija pääsee viestin tai sivun loppuun (tietyntyyppisillä sivustoilla), hänen tulisi tuntea olevansa pakotettu ilmaisemaan mielipiteensä aiheesta. Kysymyksen tekeminen tekee usein tempun.

Lisää osuvuus

Paranna asiakkaasi sivustokokemusta tekemällä parhaasi tarjotaksesi asiaankuuluvaa sisältöä. Voit esimerkiksi tarjota kävijöille mahdollisuuden nähdä verkkosivustollasi tiettyyn viestiin liittyvää sisältöä. Tällöin voit lisätä siihen liittyvän viestin laajennuksen. Yksi suosittu vaihtoehto on Vielä yksi aiheeseen liittyvä lisäosa. Tämä laajennus näyttää liittyvän sisällön jokaiselle viestille ja jopa sivuille. Saatavilla on ilmainen versio ja pro-versio. Pro-versiossa on enemmän mukautusvaihtoehtoja.

Harvat laajennuksen perusteet

Sellaisten laajennusten määrä, jotka tekevät verkkosivustosta tai blogista kiinnostavan, on uskomaton. Nämä pienet mukavuudet lisäävät verkkosivujen toimivuutta ja käytettävyyttä. Voi kuitenkin olla houkuttelevaa käyttää niitä kaikkia. On erittäin helppoa tehdä jokaisesta asiaankuuluvasta laajennuksesta välttämättömyys. Tosiasia, että useiden laajennusten käyttäminen ei ole ihanteellista. Tästä syystä:

 • Liian monta laajennusta hidastaa blogia tai verkkosivustoa. Jokaisen on tehtävä erillinen HTML-pyyntö, joten selektiivisyys on tärkeää.
 • Jos niiden valmistajat eivät ylläpidä laajennuksia säännöllisesti, seurauksena voi olla turvallisuusongelmia. On parasta tehdä pieni tutkimus selvittääksesi, mitkä liitännäiset ovat luotettavia ja turvallisia.
 • Enemmän ristiriitoja voi esiintyä, kun uusi WordPress- tai laajennusversio ilmestyy.

Valintojen kaventuminen tärkeimpiin laajennuksiin varmistaa sivustosi korkeimman toiminnallisuuden. Edellä jo mainittujen lisäksi voit harkita seuraavia kolmea. Nämä laajennukset tehostavat sivustotoimintoja tai lisäävät arvokasta toiminnallisuutta parantaakseen loppukäyttäjän (asiakkaasi) kokemusta:

W3-välimuisti

w3-koko-välimuisti

Sivun latausaikaa nopeutetaan W3-välimuisti. Tämä on tärkeää, koska nopeampi lataus tarkoittaa parempaa käyttökokemusta, parempaa sijoitusta ja korkeampia tuloksia. Siinä on myös yksinkertainen sisällönjakeluverkon integrointi, jonka avulla kuvia voidaan tallentaa toiseen verkkoon, mikä vähentää palvelimen kuormitusta.

W3 Total Cache on yhteensopiva erillisten palvelimien, virtuaalipalvelimien ja jaetun isäntän kanssa. Se käyttää myös HTTP-pakkausta sivujen kutistukseen pienentäen samalla CSS-koodia ja Javascriptiä. Toisin sanoen, suuri osa tarpeettomista asioista, jotka häiritsevät verkkosivustoa, poistetaan yhtälöstä.

Tarjoa tukea Live Chat

tarjota tukea live chat plugin

Paikallisen keskustelun avulla vierailijat pääsevät välittömästi asiakaspalveluun. Kun tarvitset apua tai vastausta yksinkertaiseen kysymykseen, Live Chat WordPress -laajennus on tapa tarjota ainutlaatuinen asiakaspalvelukokemus. Se on aito asiakastuki parhaimmillaan. Laajennus tarkkailee myös koko verkkosivustoa, mikä tarkoittaa, että se pitää silmällä jopa niitä sivuja, joiden live-chat-painike ei ole integroitu niihin.

WPtouch-mobiililaajennus

WPtouch Mobile -laajennus

Suuri joukko ihmisiä käyttää Internetiä mobiililaitteillaan, minkä vuoksi on tärkeää, että sinulla on mobiiliversio sivustoltasi. Ihmiset etsivät yrityksiä tien päällä, joten mobiiliversio voi olla ero uuden asiakkaan turvaamisen ja, ei, välillä. WPtouch Mobile tekee helpoksi luoda tyylikäs mobiiliversio WordPress-sivustostasi. Saatavana on ilmaisia ​​ja Pro-versioita.


Kaiken kaikkiaan verkkosivustolla, joka luo menestyvän asiakaskokemuksen, on tärkeä merkitys yrityksen tulokselle. Noin 80% kuluttajista kääntyy Internetiin etsiäkseen yritysratkaisuja. He etsivät tietoa ja helppokäyttöisiä verkkosivustoja. Nämä kaksi elementtiä luovat uskottavuuden auran verkkosivuston ympärille, mikä johtaa tuloksiin. Harkitsemalla asiakastyyppiä, johon haluat vedota, integroimalla sosiaalisia elementtejä ja varmistamalla, että käytetään vain tarvittavia asiaankuuluvia laajennuksia, voit luoda tehokkaan verkkosivun, joka saa tarvitsemasi tulokset.

Mitkä laajennukset ovat parantaneet WordPress-sivustosi asiakaskokemusta?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map