Parhaat WordPress-laajennukset blogisivujesi parantamiseksi

Parhaat WordPress-laajennukset blogisivujesi parantamiseksi

Blogisivujasi voidaan parantaa lukuisilla tavoilla. Mielenkiintoinen sisältö, silmiin tarttuvat otsikot ja upeat kuvat ovat loistava alku. Mutta jos todella haluat parantaa blogiasi, sinun kannattaa harkita joidenkin asiaankuuluvien WordPress-laajennusten asentamista.


Tässä artikkelissa keskustelemme käytettävissä olevista laajennuksista, joiden avulla voit parantaa blogisivujasi ja viestejäsi. Voit ehkä parantaa blogin suunnittelua, rohkaista vierailijoita sitoutumaan tai jakamaan sisältösi sosiaaliseen mediaan. Tai ehkä haluat, että blogisi kerää lisää sähköpostia, lisää liikennettä tai kasvattaa sen tuloja.

Jos se olet sinä, meillä on kaunis kokoelma WordPress-laajennuksia, jotka vievät sivustosi seuraavalle tasolle muutamalla napsautuksella.

Luomme suosikkityökalumme parantaaksemme kaikenlaisia ​​alueita, kuten SEO, sähköinen kaupankäynti, sivunopeus, tietoturva ja muut. Kaupan makeuttamiseksi lisäsimme myös jokaiselle vaihtoehtoja. Tämä tarkoittaa, että saat enemmän kuin 10 WordPress-laajennusta WordPress-sivustosi parantamiseksi!

Eikö se kuulosta hämmästyttävältä? Tietysti se tekee. Teimme parhaamme kattaaksemme enimmäkseen ilmaisia ​​WordPress-laajennuksia parantaaksesi blogiisi. Vaikka mainitsemme pari premium-vaihtoehtoa, tiedät, jos tarvitset enemmän virtaa ja premium-tukea. Aloittakaamme parhaimmista laajennuksista, jotka voivat auttaa parantamaan blogiasi ilman enempää.

Vastuuvapauslauseke: WPExplorer on tytäryhtiö yhdelle tai useammalle alla luetellulle tuotteelle. Jos napsautat linkkiä ja suoritat ostoksen, voimme tehdä palkkion.

1. Hiiva SEO

Yoast SEO -laajennus

Hakukoneiden optimointi (SEO) voi osoittautua haastavaksi monille aloittelijoille. Mitä tehdä? Mistä aloittaa?

Monien huomioon otettavien sijoitustekijöiden avulla SEO voi hukkua melkein kuka tahansa, mukaan lukien kokeneet WordPress-käyttäjät. Mutta se on totta vain, jos et ole koskaan kuullut Yoast SEO WordPress -laajennuksesta.

Siirryttyäni WordPress-haarukkavaunuun pari vuotta sitten, Yoast SEO on ollut oikea ratkaisuni hakukoneiden optimointiin..

Laajennus auttaa sinua luomaan SEO-valmiita sisältöä suoraan postieditorista, mikä tarkoittaa, että voit pisteet hakuprosenttien nopeasti. Yoast SEO tarjoaa sinulle kaiken tarvitsemasi SEO tulivoiman, jotta voit kilpailla suotuisasti muuttuvien hakualgoritmien, lyhyen huomioalueen ja sosiaalisen median maailmassa.

Tämä hirviö toimittaa laajan luettelon SEO-ominaisuuksista, jotka auttavat sinua tavoittelemaan sitä vaikeinta ykkköistä hakutuloksissa. Puhun asioista, kuten edistykselliset XML-sivukartat, sivuston leivänrummut, kanoniset URL-osoitteet, avainsanojen optimointi, metakoodit, luettavuuspisteet, sosiaalinen integraatio ja voin jatkaa.

Ai niin, etten unohda, Yoast SEO -palvelussa on premium-versio, joka sisältää vielä enemmän ominaisuuksia ja fantastisen tuen.

SEO-vaihtoehdot

Ja vaikka olen rakastunut Yoast SEO: hon, muut WordPress-käyttäjät vannoo:

2. WooCommerce

WooCommerce eCommerce -laajennus

Tiedot ja lataaNäytä esittely

En tiedä sinusta, mutta useimmille WordPress-käyttäjille sähköinen kaupankäynti on verkkosivun perustamisen päätavoite. Oikea? Tai etkö halua tehdä joitain Mulla WordPress-verkkosivustollasi?

Useimmat ihmiset alkavat yksinkertaisella blogella ja siirtyvät sitten verkkokaupan perustamiseen. Toiset alkavat verkkokaupasta sanasta go.

WooCommerce on joka tapauksessa yksi parhaimmista WordPress-verkkokaupan lisäosista planeetalla. Käytän sitä itse, samoin yli 5 miljoonaa muuta. A-n-n-n-d, sen loistava mi amigos.

Kaverit, se on mehiläisen polvia niin pitkälle kuin WordPress-verkkokauppaan menee. Tämä laajennuksen peto auttaa sinua perustamaan verkkokaupan minuuteissa, eikä kuukausien tapaisina kuin vuotta ennen. Voit myydä digitaalisia ja fyysisiä tuotteita kuten ammattilainen napsautuksella!

WooCommerce sisältää fantastisia ominaisuuksia, kuten esivalmistettu ostoskori, kauppa, tilini ja kassasivut, tuki useille maksuyhdyskäytäville, kuten PayPal ja Stripe, joustavat lähetysvaihtoehdot, modulaariset lohkot, automatisoidut verolaskurit ja suloinen keskitetty kojelauta muutamien mainitsemiseksi..

Sisältääkö WooCommerce premium-version?? Ehei, mutta on olemassa satoja WooCommerce-laajennuksia ja lisäosia, jotka tekevät verkkokaupan mukauttamisesta helppoa.

verkkokaupan vaihtoehdot

Mutta jos WooCommerce ei ole teekuppi, tässä on muutama suositumpi vaihtoehto:

3. Sosiaalinen napsautus

Social Snap Social Share -painikkeet ja työkalupakki WordPress-laajennus

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Sosiaalisen median markkinointi on nykyään kaikki surina. Erilaisten sosiaalisten verkostojen, kuten Facebook, Instagram ja Twitter, liittymisen ja kasvun myötä voit ymmärtää, miksi sosiaalinen media on loistava markkinointiväline.

Näissä sosiaalisissa verkostoissa on miljoonia (ellei jopa miljardeja) kuukausittaisia ​​käyttäjiä, ja ne tarjoavat kaikki työkalut, joita tarvitset verkkosivustojen liikenteen kasvattamiseksi. Mutta kaikki on turhaa, jos et tiedä miten tai puuttuu vain plugin hyödyntääkseen sosiaalisen median alustojen valtavaa liikennepotentiaalia.

Sisältää Social Snap WordPress -laajennuksen ja voit säästää päivän.

 • Oletko luonut sisältöä, joka saattaa mennä virukselliseksi?
 • Tarvitset lisää ihmisiä löytämään sisältösi sosiaalisen median verkostoissa?
 • Haluatko näyttää sosiaalisia laskelmia WordPress-verkkosivustollasi, jotta kämmentää kävijöitä toimimaan?

Jos vastasit Joo mihin tahansa yllä olevista kysymyksistä, Social Snap WordPress -laajennuksella on selkänsä. Social Snap LLC: n lahjakkaan joukkueen käsityönä tämä laajennus auttaa sinua lisäämään sosiaalisen jaon ja seurata painikkeita verkkosivustollesi kuten ammattilainen.

Laajennus tukee suurta määrää suosittuja sosiaalisia verkostoja ja mukana tulee vektorikuvakkeita, jotka latautuvat erittäin nopeasti. Tämän lisäksi Social Snap on täysin reagoiva ja verkkokykyinen, mikä tarkoittaa, että sosiaalinen jakamis- ja seurantapainikkeesi näyttävät kauniilta useilla laitteilla.

Lisäksi laajennus on erittäin muokattavissa, joten voit integroida sosiaalisen jakamisen verkkosivustollesi hikoilematta. Ja ajatella plugin on ilmainen. No, on olemassa pro-versio, joka on kokonaan poissa tästä maailmasta.

Sosiaalisen jakamisen vaihtoehdot

Social Snap on ihana ja kaikki, mutta tässä on vielä muutama vaihtoehto, jos joudut tekemään pienen vertailun ostoksille kassalle luettelon WordPressin 30 parhaasta sosiaalisen median laajennuksesta (haha, keskustelu vaihtoehdoista; et tyhjennä sitä luetteloa) ).

4. MailChimp WordPressille

MailChimp WordPressille

He sanovat, että 70% ihmisistä, jotka tulevat WordPress-blogiisi, eivät koskaan palaa. Mikä surullinen tilasto, varsinkin kun teet parhaasi tarjotaksesi parasta sisältöä ja tuotteita.

Hyvä uutinen on, että voit laittaa sähköpostimarkkinoinnin hyvään käyttöön ja saada massiivisen osan siitä 70 prosentin palautuksesta.

Miten? Sähköpostimarkkinointi on tehokas työkalu paluuliikenteen ohjaamiseen. Voit lähettää kohdistettuja viestejä ihmisille, jotka tilaavat sähköpostisi uutiskirjeitä, jolloin voit kaapata yritystäsi, jonka muuten menetit.

Miten? Kysyt uudelleen. MailChimp for WordPress -laajennus tarjoaa sinulle kaikki työkalut, joita tarvitset integroidaksesi WordPress-sivustosi suosittuun MailChimp-sähköpostimarkkinointiympäristöön..

Sen jälkeen voit kasvattaa nopeasti MailChimp-luetteloitasi. Lisäksi voit luoda kauniita kirjautumislomakkeita WordPress-järjestelmänvalvojan hallintapaneeliin.

Jos tämä ei riitä, laajennus antaa sinun integroida MailChimp nykyisiin lomakkeisiin verkkosivustollasi. Sinänsä voit lisätä ilmoittautumisvaihtoehtoja (yleensä valintaruutua) kassalle, kommentteihin ja yhteystietoihin kuten pomo..

Testauksesta lähtien MailChimp for WordPress on melko helppo käyttää; sinun pitäisi olla valmis ja käynnissä nopeasti. Voit luoda mukautettuja tyylejä tai mukauttaa kirjautumislomakkeitasi teematyyleihisi yhdellä napsautuksella.

MailChimp toimittaa premium-lisäosat, jotka tarjoavat sinulle enemmän ominaisuuksia kuin sinun on koskaan tarpeen automatisoida sähköpostimarkkinointi WordPress-sivustolla.

MailChimp-vaihtoehdot

Jos haluat käyttää toista uutiskirjepalvelua, huomaa, että WordPress-laajennusmarkkinat tarjoavat sinulle muita vaihtoehtoja, kuten:

 • Aweber
 • SendinBlue
 • MailOptin

Tai jos haluat mieluummin hallita ja lähettää omia uutiskirjeitä palvelimillasi, nämä ovat muutamia WordPressin parhaimmista sähköpostin ja uutiskirjeen laajennuksista. Asenna vain ja voit luoda sähköposteja, hallita tilaajiasi ja muuta kojetaulustasi (huomautus – tarvitset hyvän hosting-suunnitelman, jotta tämä toimii).

5. WPvivid-varmuuskopiointilaajennus

WPvivid

Et voi kiistää hyvän varmuuskopiointistrategian paikkaa ja arvoa ajaessasi WordPress-sivustoa. Voit menettää sivustosi hakkereille milloin tahansa, etenkin kasvaessa kyberturvallisuusuhat.

Hakkerit syrjään, voit rikkoa sivustosi ihmisvirheiden vuoksi ja niin edelleen. Asia on, että sinulla ei ole varaa ylläpitää verkkosivustoa ilman hyvää varmuuskopiointistrategiaa.

Kun varmuuskopio on paikallaan, voit nopeasti palauttaa verkkosivustosi ja säästää itsesi tulonmenetyksiltä, ​​pilaantuneelta tuotemerkiltä ja kohtuuttomalta stressiltä..

WPvivid-varmuuskopiolaajennus on yksi parhaista WordPress-varmuuskopiolaajennuksista. On niin hyvä, että kirjoitimme täydellisen WPvivid-katsauksen valaisemaan ominaisuuksia, jotka tekevät lisäosasta erinomaisen varmuuskopiointityökalun.

Muutamassa sekunnissa voit siirtää, luoda ulkopuolisia varmuuskopioita ja kloonata verkkosivustosi tarvitsematta koskaan kehittäjää.

Lisäksi voit ajoittaa automaattisia varmuuskopioita ja ladata varmuuskopioita muun muassa pilvitallennuspalveluihin, kuten Dropbox, Google Drive ja Amazon S3..

WPvividin asentaminen, määrittäminen ja käyttö on helppoa; emme odota sinun joutuvan ongelmiin.

Varmuuskopiolaajennusvaihtoehdot

Voit myös varmuuskopioida WordPressin manuaalisesti tai jommankumman seuraavien laajennusten avulla:

6. W3-välimuisti

W3-välimuistin laajennus

Sivunopeus on yksi Googlen tärkeimmistä ranking-tekijöistä. Sinun on optimoitava WordPress-verkkosivustosi nopeuden suhteen, tai Google rankaisee sinua. On olemassa useita tapoja nopeuttaa WordPressiä, jotta sivujen latausaika olisi parempi, joten sinulla ei ole tekosyytä. Yksi luotettava tapa parantaa sivusi nopeutta on välimuisti.

Ja yksi loistava WordPress-välimuistin laajennus on kokenut WordPress-kehittäjä Frederick Townesin W3 Total Cache.

Mutta Townesin elämäkerta ei ole syy siihen, että olemme täällä; olemme täällä W3 Total Cachen vuoksi. Lyhyesti sanottuna, plugin auttaa sinua lisäämään WordPress-sivusi latausnopeutta heti.

Kuinka plugin saavuttaa tämän näennäisesti mahdotonta feat? Tässä on sopimus: W3 Total Cache parantaa verkkosivustojen suorituskykyä sellaisten ominaisuuksien avulla, kuten sisällönjakeluverkon (CDN) integrointi, nopeutetut mobiilisivut (AMP), minimointi, selaimen välimuisti, pakkaus ja niin edelleen.

WordPress-välimuistivaihtoehdot

W3 Total Cache ei ole ainoa WordPress-välimuistilaajennus. Muita vaihtoehtoja ovat nämä mahtavat (ja mielestämme) parhaat WordPress-välimuistilinkit (# 6 on henkilökohtainen suosikki!).

Ja jos olet kiinnostunut oppimaan vähän enemmän, tässä on hyvä lukema WordPress-välimuistista ja miksi se on niin tärkeä?.

7. Yhteydenottolomake 7

Ota yhteyttä lomake 7 -laajennus

En valehtele sinulle, mutta en ole koskaan käyttänyt mitään muuta yhteydenottolomakkeen laajennusta aloittaessani työskentelyä WordPressin kanssa. Yhteyslomake 7 on ollut varhaisesta päivästä lähtien korvaamaton osa kaikkia rakentamaani verkkosivustoja. En korvaa sitä millään muulla yhteystietolomakkeella milloin tahansa pian.

Hän on ollut ihana seuralainen, minkä ansiosta yhteyslomakkeiden luominen on uskomattoman helppoa. Voin pilata yhteyslomakkeen ennen kuin lopetat tämän kappaleen lukemisen. Ja sitten räätälöin lomakkeitasi, kunnes pudon pienellä yksinkertaisella merkinnällä. AJAX: n lähettämisen ansiosta minun ei tarvitse edes ohjata vierailijoita toiselle sivulle lomakkeen lähettämisen jälkeen.

Se on yksinkertainen mutta tehokas WordPress-yhteydenottolomake-laajennus. Voin lyödä vetoa, että et tarvitse uutta WordPress-yhteyslomakelaajennusta, kun yrität Yhteyslomake 7 -sovellusta.

Ota yhteyttä lomakevaihtoehtoihin

Mutta se on vain minä; Ehkä tarpeesi ovat erilaisia, ja ehkä löydät ratkaisun yhdestä seuraavista laajennuksista:

8. Google Analyticsin hallintapaneeli

MonsterInsights Analytics WordPressille

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Jos et vielä seurata liikennettäsi, menetät upean mahdollisuuden ymmärtää yleisöäsi paremmin. Ilman selkeää kuvaa yleisöstäsi ja heidän pitämistään asioista, miten luulet tarjota heille asiaankuuluvaa sisältöä ja tarjouksia?

Yleisön ymmärtäminen on ensimmäinen (ja tärkein) askel tarjotessaan kävijöille tarkalleen sitä, mitä he tarvitsevat, mikä tarkoittaa parempaa tulosta (lukea rahaa) rivillä. Google Analytics on yksi parhaista työkaluista mittaamaan mainostuottoasi (sijoitetun pääoman tuotto) ja seurata verkkosivustojen liikennettä.

MonsterInsightsin Google Analyticsin hallintapaneelin laajennus on uskomaton työkalu verkkosivustosi tietojen seuraamiseen suoraan WordPress-järjestelmänvalvojan hallintapaneelissa. Laajennuksen avulla voit ottaa Google Analytics -seurantaominaisuudet käyttöön muutamalla napsautuksella, jotta voit pysyä yleisön kärjessä kuten ammattimarkkinoijat.

Nyt voit saada reaaliaikaisia ​​yleisösi koskevia tilastoja poistumatta WordPress-järjestelmänvalvojan hallintapaneelista. Kuinka mukavaa? Plugin on helppo asentaa, joten sinun ei tarvitse palkata kehittäjää tai oppia koodaamaan. 10 minuutin sisällä olet valmis ja käynnissä.

vaihtoehtoja

Ja koska liikenteesi seuraaminen on erittäin tärkeää, tässä on vielä muutama analytiikkalaajennus sinun iloasi:

9. SupportCandy

SupportCandy-laajennus

Kun tarjoat tuotetta tai palvelua, erinomaisen asiakaspalvelun tarjoamisesta tulee yrityksesi elinehto. Sellaisenaan sinulla ei ole varaa hämmentää tukijärjestelmääsi. Tarvitset vankan alustan sanasta go, siksi todennäköisesti miksi useimmat yrittäjät menevät isännöityjen ratkaisujen, kuten Ticksyn ja Zoho Deskin, kanssa.

Nämä lipunmyyntipalvelut veloittavat kuitenkin kuukausimaksuja, jotka voivat nopeasti kerätä, varsinkin jos saat yrityksesi maasta. Mitä yrittäjä tekee?

Kuten tavallista, WordPress-laajennusmarkkinat eivät petä ja tarjoavat suuren määrän ilmaisia ​​ja premium-luokan WordPress-tukiliittymiä.

Yksi tunnetuimmista ilmaisista WordPress-tukien laajennuksista on SupportCandy. Tutkimuksista käy selvästi ilmi, että SupportCandy on parannettu WP Support Plus -vastejärjestelmä.

Ja näiden parannusten mukana tuli loistava luettelo uusista ominaisuuksista, kuten rajattomat liput ja edustajat, sähköpostin putket, AJAX-toiminnot, fantastiset käyttöliittymät, GDPR-yhteensopivuus, vierailiput, tiedostojen liitteet, yksityiset muistiinpanot, sähköposti-ilmoitukset ja luettelo jatkuu.

Asenna plugin WordPress-sivustollesi ja aloita käyttäjien tukeminen maksamatta koskaan senttiä kolmansien osapuolien lipunmyyntipalveluista.

Tukipalvelun vaihtoehdot

Muita WordPress-tukien laajennuksia ovat:

10. iThemes-suojaus

iThemes-suojaus BuddyPress Freemium WordPress -laajennukselle

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Verkkosivustoturvan tulisi olla yksi tärkeimmistä prioriteeteista, varsinkin jos verkkosivustosi on toimeentulosi. Viimeinen asia, jonka haluat, on menettää sivustosi hakkereille ja muille Internetin saasteille.

Jos et koveta WordPress-tietoturvaasi, riski menettää tuloja tai jopa verkkosivustosi kokonaan. Jos tallennat arkaluontoisia tietoja verkkosivustollesi, se voi johtaa ikäviin oikeudenkäynteihin ja huonoon tuotekuvaan, jos kyseiset tiedot joutuvat vääriin käsiin.

iThemes Security on välttämätön WordPress-laajennus ammattimaiselle työkalusarjallesi. Rakastan sitä niin paljon, että asennan laajennuksen jokaiseen WordPress-sivustooni, jota ajaan.

Voitko arvata miksi? Olet oikeassa; se on yksi markkinoiden parhaista WordPress-tietoturvalaajennuksista. Laajennus tarjoaa sinulle yli 30 tapaa suojata WordPress-verkkosivustoasi, mikä on uskomatonta.

Nukut paremmin yöllä tietäen, että iThemes Security työskentelee ylitöitä pitääkseen pahat pojat poissa ilman sinun osallistumistasi.

Merkittäviä ominaisuuksia ovat raa’an voiman suojaus, 404-suojaus, poistotila, edistynyt käyttäjän kieltäminen, tiedostojen muutosten havaitseminen, tietokannan varmuuskopiot ja paljon muuta.

Suojauslaajennusvaihtoehdot

Etsitkö vaihtoehtoista tapaa suojata WordPress-sivustosi? Tässä on kourallinen muita tärkeimpiä vaihtoehtoja:

11. Lopullinen jäsen

Ultimate Member - käyttäjäprofiili ja jäsenyyslaajennus

Ja lopuksi, meillä on Ultimate Member, loistava laajennus, joka on täydellinen jäsensivustojen luomiseen. Se on ihanteellinen yhteisöille, sosiaalisille verkostoille ja kaikille jäsenpohjaisille verkkosivustoille.

Laajennuksen avulla käyttäjät voivat rekisteröityä ja tulla sivustosi jäseniksi. Voit helposti asettaa edistyneitä käyttäjäprofiileja, jäsenhakemistoja, rajoittaa sisältöä jäsenyyden perusteella ja tehdä niin paljon enemmän mukautettujen kenttien ja käyttäjäroolien ansiosta.

Muita ominaisuuksia ovat vedä ja pudota -muodonmuodostaja, ehdolliset navigointivalikot, käyttäjän sähköpostit, lomakekenttien ehdolliset logiikat ja tonni maksettuja laajennuksia, joiden avulla jäsensivustosi voidaan siirtää seuraavalle tasolle.

Jäsenvaihtoehdot

Jäsenyyssivustot ovat loistava liiketoimintamalli, joten tässä on sinulle muita vaihtoehtoja:

12. WPBakery Page Builder (Premium)

Visuaalinen säveltäjä -sivunrakentaja

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Jos olet huolissasi siitä, että blogiisi ei kiinnitetä katsojiasi tai se ei erotu joukosta, sinun kannattaa ehkä harkita suunnittelun muuttamista.

WordPress-sivunmuodostajan laajennuksen käyttö on hieno tapa lisätä kyseinen ylimääräinen wow-tekijä blogiisi. Sivunmuodostaja antaa sinun luoda omia asetteluja blogisivuillesi. Voit tuottaa mallejasi sopivia malleja ja vedota kävijöihisi antaen heille suuren käyttökokemuksen. Mukautettujen asettelujen luominen ei ole paljon parempi kuin WPBakery Page Builder (jota aiemmin kutsuttiin Visual Composeriksi – tiedämme olevan hieman hämmentävä).

WPBakeryn avulla saat yli 50 sivuelementtiä, joiden avulla voit lisätä sivuillesi ruudukkoja, huomautuksia, painikkeita, kuvakkeita, otsikkoa, jakajia ja muuta. Voit luoda eettisiä sivuja taustaohjelmalla (perinteinen WordPress-editori) tai käyttöliittymällä (suora visuaalinen editori). WPBakeryn avulla on helppo asettaa moduuleja, mukauttaa niiden asetuksia ja vetää ja pudottaa ne paikoilleen. Lisäksi hyödylliset reagoivuusnäkymät ja kumoamispainike tekevät mallin testaamisesta ja mukauttamisesta helppoa.

Mutta vielä parempaa – WPBakery Page Builder on jo mukana monissa suosituissa WordPress-teemoissa, kuten oma Total-teema. Tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse maksaa ylimääräistä maksullisista sivujen rakennusominaisuuksista!

Kun ostat premium-teeman, joka sisältää WPBakery-rakennustyökalun, mukana on usein mukautettuja moduuleja. Esimerkiksi Total-teema tarjoaa yli 30+ mukautettua moduulia, mukaan lukien blogi-karuselli, kuvakeruudut, ennen ja jälkeen kuvia, luettelot, postityyppien liukusäädin, taitopalkit, henkilöstöruudukko, sosiaalisen median linkit ja paljon muuta.

Sivunrakentajan vaihtoehdot

WordPress-sivujen rakentajia on monia helppokäyttöisiä, joten katsele ympärillesi parhaiten tarpeitasi vastaavaa. Mutta muutama suosikkimme ovat:

Ei ollenkaan fani sivujen rakentajista?

Toinen yksinkertainen vaihtoehto sivunmuodostajalle on yksinkertaisesti käyttää sitä, mikä on jo sisäänrakennettu WordPressiin – aka Gutenberg. Jotkut ihmiset saattavat kutsua Gutenbergiä rakentajaksi, mutta väittäisin, että sitä käytetään parhaiten sisällön muotoiluun (kuten blogiviestit) kuin täysin räätälöityjen sivustojen luomiseen (kuten todellinen sivunrakentaja voi). Lisää sarakkeita, painikkeita tai yksinkertainen toimintakehotus. Jopa tällaiset pienet lisäominaisuudet auttavat parantamaan sivusi, vaikuttamaan kävijöihin ja tuomaan sivustosi lähemmäksi tavoitteitaan.


Parantamalla sisältöäsi näiden laajennusten avulla sinun pitäisi pystyä luomaan erittäin kiinnostava ja käyttäjäystävällinen blogi. Jokainen laajennus tuo lisäarvoa eri tavalla, joten miettiä huolellisesti blogin tavoitteita ja sitä, mistä se hyötyisi eniten. Tee sitten tarvittavat muutokset.

Toivomme, että löysit tänään pari helmiä, jotka auttavat sinua parantamaan WordPress-blogiasi. Mitkä ovat WordPress-suosikkisi laajennuksesi blogin parantamiseksi? Kerro meille ajatuksesi kommentteissa.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map