Parhaat valokuvaus WordPress-teemat vuonna 2020

Paras valokuvaus WordPress-teemoista valokuvaajille ja suunnittelijoille

Siellä on paljon hyvin suunniteltuja WordPress-teemoja. Palvelee paljon erilaisia ​​tarkoituksia. On jopa joitain, jotka pystyvät melko paljon toteuttamaan sivustosuunnittelun itsessään. Mutta valokuvaajana, suunnittelijana tai kuvataiteilijana sinun ei tarvitse teemaa erottuaksesi sinulle, tarvitset teema, jonka avulla työsi voi puhua puhumattakaan tiellesi.


Tässä viestissä luetellut teemat jakavat tämän avainlaadun. Tämä tarkoittaa, että monet tässä suositelluista teemoista näyttävät samanlaisilta, mutta eroavat toisistaan ​​toiminnallisuudestaan ​​ja tunteestaan, typografiasta ja muista tavoista. Joka tapauksessa, tässä on 35+ parhaita WordPress-teemoja valokuvaajalle vuonna 2019.

Vastuuvapauslauseke: WPExplorer on tytäryhtiö yhdelle tai useammalle alla luetellulle tuotteelle. Jos napsautat linkkiä ja suoritat ostoksen, voimme tehdä palkkion.

1. Vega

vegaphotography

Vegan avulla voit jälleen valita, kuinka haluat kotisivusi näyttävän useista hyvin suunnitelluista malleista. Se sisältää 11 erilaista galleriaasettelumallia sekä suodatettavan salkun toiminnallisuuden. Siellä on myös sisällöntuottaja, jonka avulla voit luovasti hallita galleriaasi tai salkkuasi.

2. Yhteensä

WordPress-koko salkku

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Vaikka Total on teknisesti monikäyttöinen teema, siinä on edistyksellinen ja muokattavissa oleva salkku. Teema tukee yleisimpiä mediamuotoja (kuva, galleria, ääni, video) ja sivuasettelut ovat täysin muokattavissa mukana toimitetun etusivunmuodostajan ansiosta. Luo suunnittelu käyttämällä liukusäätimiä, huomautuksia, painikkeita, kuvaajia, gallerioita, karttoja ja muuta.

Koko teema sisältää jopa yli 40 pikakäynnistysdemoa, otsakkeen ja alatunnisteen rakennuksen, premium-liukusäätimet, satoja räätälöintivaihtoehtoja, SEO-ystävällinen koodi ja suosittujen laajennusten tuki… mukaan lukien WooCommerce, joten jos haluat myydä valokuvauksesi, voit!

3. Pronto (ilmainen)

Pronto ilmainen muurausgalleria WordPress-teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Pronto on ilmainen WordPress-teema, joka on tarkoitettu valokuvaajille, suunnittelijoille ja muille mainostajille yksinkertaisen portfolion luomiseksi nopeasti (pronto!). Teema sisältää helppoja vaihtoehtoja viestien lisäämiseen, mukautetun logon lataamiseen, gallerioiden lisäämiseen ja teeman värien säätämiseen (vaihda vain aksenttiväri live-teeman mukautusohjelmassa).

4. INA-valokuvatarinat

INA Photo Stories WordPress -teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Henkilökohtaisen verkkosivustosi suunnittelu on kuin tuulta Inan kanssa. Ina sopii täydellisesti valokuvablogien tarpeisiin, ja se voidaan helposti asentaa ja mukauttaa käyttäjän vaatimusten mukaan. Tämän WordPress-teeman modernissa ja tyylikkäässä ilmeessä on yli 10 erillistä blogin asettelua, 3 otsikkotyyliä ja 5 widgettiä aluetta mainitsemalla muutama ominaisuus. Teema-asetukset-paneeli on tehokas ja helppokäyttöinen upealla suunnittelulla, väreillä, logolla ja mukautetuilla asetteluvaihtoehdoilla.

Inan avulla voit kirjoittaa mahtavaa sisältöä monista aiheista, kuten ruoka, vaatteet, muoti, elämäntapa ja henkilökohtaiset kokemukset. Käyttäjät voivat tuoda esittelysivuston yhdellä napsautuksella ja käyttää WordPress Live -sovellusta muuttaakseen asettelua, väriä, muotoilua tai fontteja verkkosivuston käytön jälkeen. Käyttäjät voivat myös tuoda WordPress-teeman näytesisällön hyvin yksinkertaisesti Wp Admin -paneelin kautta.

Inalla on yksi viestin asettelu, jossa on täysi leveys ja sivupalkit. Sen lisäksi, että se voidaan ladata nopeasti, tämä WordPress-teema on SEO-ystävällinen ja sillä on pääsy yli 600 Google-fonttiin. On 10 erityyppistä blogin asettelua, joista voit valita ja kirjoittaa tietoja bloggaajamatkaasi kirjailija-sivulle. Mukana on myös lapsiteema, ja sosiaalisen median kuvakkeet antavat käyttäjille yhteyden haluamiinsa sosiaalisen median alustoihin. Ina on hyvin dokumentoitu ja käännösvalmis verkkosivusto, jolla on jatkuva taustatuki ja joka ohjaa käyttäjiä asennus- ja käyttöprosesseissa. Voit käyttää verkkosivustoa eri laitteilla, ladata valokuvia tai videoita ja kirjoittaa tarinoita jopa ajon aikana.

5. Artefakti (ilmainen)

Artefaktinen WordPress-teema

Artifact on ihana litteä valokuvaus ja premium-portfolio WordPress-teema. Tämä moderni teema on puhdas ja yksinkertainen ja täydellinen jakamaan työsi seuraajien ja asiakkaidesi kanssa. Artefakti sisältää vähimmäisominaisuudet hyödyllisen valokuvaussivuston luomiseksi. Poistamalla teeman, se latautuu nopeammin, jotta mahtuu kaikki mahtavia valokuvia. Lisäksi puhdas, ruudukkosalkku on pikseli täydellinen esittelemään työtäsi.

Tämä teema sisältää paljon upeita ominaisuuksia räätälöintiin. Tämä on tärkeää, koska haluat, että teema vastaa henkilökohtaista makuasi ja tyyliäsi. Teeman mukauttaja tekee värien vaihtamisesta tai logon lataamisesta helppoa, ja mukautetut widgetit lisäävät alatunnisteeseen ja sivupalkkiin paljon upeita ominaisuuksia (Flickr-syöte, sosiaaliset linkit jne.). Plus Artifact on myös WPML-yhteensopiva helppojen käännösten tekemistä varten, ja se integroituu täysin Yhteyslomake 7 -sovellukseen hyödyllisten yhteyslomakkeiden luomiseksi.

6. Pimeä huone

darkroomphotographytheme

Tämä on valokuvaajille tarkoitettu koko näytön teema. Se tarjoaa tyylikkään kotisivun, joka todella tekee valituista kuvista koko verkkosivusi keskipisteen. Voit valita muutamasta eri kotisivumallista; yhden kuvan, liukusäätimen, karusellit ja voit jopa asettaa videon taustaksi. Valitse joko YouTube- tai Vimeo-video tai itsensä ylläpitämä videotiedosto, joka näytetään verkkosivustosi koko näytön taustana. Teeman portfolion suunnittelu on tyylikäs ja hyvin sisältöön keskittyvä. Mikään ei saa seisoa tiesi täällä.

7. Luminis-häävalokuvaus

Luminis häävalokuvaus WordPress-teema

Luminis, ammattimainen valokuvaus WordPress-teema, on täydellinen valinta taiteilijoille, jotka johtavat valokuvausstudioita, valokuvatoimistoja ja muita luovia yrityksiä. Jos harjoittelet valokuvausyritystä ja etsit teemaa esittelemään portfoliosi häitä, matkoja ja muita tapahtumia varten, Luminis on täydellinen alusta. Tämä on minimalistinen teema, joka tarjoaa tyylikkäät asettelut ja tyylikkäät mallit, jotta voit viedä parhaan luovan jalan eteenpäin.

Voit valita Web-portfoliosi valitsemalla useita malleja, värejä, fontteja ja blogin asetteluja. Teema on täysin reagoiva ja sitä voidaan käyttää monenlaisista laitteista, jotka tarjoavat yhtä miellyttävän käyttökokemuksen. Käyttäjät voivat valita minkä tahansa vaihtoehdon viidestä portfolion mallista ja 3 blogin asettelusta suunnitellakseen SEO-ystävällisen verkkosivuston, joka sijoittaa sinut korkealle hakutuloksissa. Lisäksi Luminisilla on erinomainen taustatuki asennusta varten ja säännölliset päivitykset.

Käyttäjillä on myös pääsy yli 700 Google-fonttiin ja teema live -sovelluksen avulla voit muuttaa verkkosivuston ulkoasua myös siirryttyäsi siihen. Voit tavoittaa kohdeyleisösi myös yhdistämällä heihin kaikkien sosiaalisen median verkkojen kautta käyttämällä blogin asetteluissa olevia kuvakkeita. Esittele viimeisin ammattimainen valokuvaportfoliosi Instagram-alatunnisteen avulla. Luminis on käännösvalmis verkkosivusto, jolla voit kääntää verkkosivuston valitsemallesi kielelle.

8. Kameron

Kameronin valokuvaussalkku

Kokeile Kameronia ainutlaatuisen salkun asettelun suhteen. Vaakasuunnassa vierittävä kotisivun galleria antaa vaikuttavan lausunnon. Käytä 1 napsautuksen esittelytuojaa aloittaaksesi nopeasti. Luo sitten rajaton määrä salkkuja ja galleriasivuja käyttämällä teeman sisäänrakennettuja vaihtoehtoja.

9. Thumbs Portfolio (ilmainen)

Thumbs Portfolio ilmainen teema

Tämä on toinen ruudukkotyyppinen teema, joka toimii samalla tavalla. Ero on siinä, että Thumbs Portfolio on hieman minimalistisempi, ehkä keskittyen enemmän visuaaliseen sisältöön puhtaan galleriaruudukon ansiosta.

10. Linssi

lenstheme

Objektiivin oletuskotisivu on koko sivun mosaiikkityylinen galleria, jonka valikko on vasemmalla. Mutta voit valita siitä, että siitä tulee liukusäädin, koko näytön liukusäädin, portfolio, koko leveys yksittäiskuva ja paljon muuta. Voit myös muuttaa väriteemoja ja muuttaa muita suunnittelutietoja teemavaihtoehdoissa.

Asia, joka erottaa linssin kilpailusta, on se, että siinä on sisäänrakennetut animoidut muutokset. Joten kun navigoit verkkosivustossa sen sijaan, että näet vain valkoisen ruudun, kun napsautat linkkiä, ennen kuin mitään ladataan, tapahtuu houkutteleva visuaalinen muutos.

Se on myös yhteensopiva WooCommerce-sovelluksen kanssa, jonka avulla voit integroida kuvien, tulosteiden tai muiden asioiden kaupan suoraan verkkosivustollesi, jota hallinnoidaan WordPress-hallintapaneelissa..

11. Zyra

zyratheme

Zyra on koko näytön valokuvausteema, oletuskotisivuna on liukusäädin, jonka valikko on vasemmalla. Toisin kuin monet muut teemat, Zyra ei tarjoa lukemattomia erilaisia ​​kotisivumalleja, mutta kun vakiomalli on niin hyvännäköinen kuin se on, miksi haluat muuttaa sitä?

Värimaailma on täysin muokattavissa teemavaihtoehdoista, ja kaikilla sivuilla on video-tuki. Tarkoittaa, että voit tehdä videon kotisivun liukusäätimen tai gallerian ensimmäisestä kappaleesta. Zyra tukee myös WooCommercea, joten verkkokaupan luominen on tässä vaihtoehdossa vaihtoehto.

12. Twinkle (ilmainen)

Twinkle WordPress-teema

Melko minimalistinen teema, täysikokoisilla viimeisillä viesteillä kotisivulla ja yksinkertaisella mutta tyylikkäällä keskitettynä viestien ulkoasulla. Se ottaa myös kuvat esitellyistä kuvista ja linkittää automaattisesti viesteihin, mikä tekee tästä jälleen hyvän valinnan valokuvabloggareille, joilla on jotain sanottavaa.

13. ePix

epixtheme

ePix on yksi myydyimmistä koko näytön valokuvausteemoista. Oletussivusivu on koko näytön liukusäädin, jonka vasemmalla puolella on piilotettava valikkopalkki. Sillä on laiska sisäänrakennettu, mikä tekee sivuston näkyvästä osasta latautumisen nopeammaksi, koska se ei lataa valokuvia ja muuta mediaa sivuston osiin, jotka eivät vielä ole näkyvissä selainikkunassa..

Sen mukana tulee monia erilaisia ​​värimaailmia, 6 galleriamallia ja sivunmuodostaja (visuaalinen säveltäjä). Tämä tarkoittaa, että sinulla on paljon luovaa hallintaa verkkosivustosi ulkoasusta, vaikka et tiedä yhtäkään koodiriviä. Se tukee myös Woo Commercea, joten verkkokaupan luominen on jälleen vaihtoehto tällä teemalla.

14. dk

dktheme

dk on toinen erittäin suosittu vaihtoehto. Oletussivulla on koko näytön liukusäädin, jolla on pieni pikselointitehoste kuvissa. Taustamusiikin lisäksi lisätään uusi kerros vierailijakokemusta kokeillakseen kiinnostuneille. Se tarjoaa 10 erilaista sivumallia, useita galleriapohjia ja tukea videoille.

15. Ananas (ilmainen)

Ananas ilmainen WordPress-teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Jos haluat minimalistisen verkkosivustosuunnittelun, ananas on täydellinen ilmainen teema sinulle. Ananas on yksinkertainen blogi, jota voidaan käyttää galleriana, koska teemakuvan tärkein piirre on viestisi esillä olevat kuvat. Ananas tukee myös video-, ääni- ja lainausviestimuotoja, jotta voit lisätä kaikki luovat teoksesi.

16. Jalusta

tripodtheme

Toinen suosittu valinta, Tripod tarjoaa vetämällä ja pudottamalla asettelun rakennustyökalun, jonka avulla on helppo tehdä räätälöity ruudukkotyylisivu, joka toimii hyvin valitsemiesi kuvien kanssa. Yksi aiheista, jotka erottuvat tästä teemasta, ovat sisäänrakennetut animaatiotehosteet, jotka lisäävät ylimääräistä selkeyttä alhaisen näppäimen valikkoon. Se tukee myös WooCommercea, joten verkkokaupan luominen on vaihtoehto myös tällä teemalla.

17. Lauseke

ilmaisu

Toinen bestseller, Expression tarjoaa käyttäjille paljon mukautusvaihtoehtoja. Voit paitsi valita erilaisista valmiista malleista, myös luoda omia alusta alkaen, muuttamalla kaiken värimaailmasta asetteluun ja typografiaan. Teemassa on myös sisäänrakennettu osittainen kuvan lataustoiminto, joka auttaa sivun latauksen nopeutta.

18. Kappaleet (ilmainen)

trackstheme

Tracks on kaunis ilmainen teema, joka on ihanteellinen valokuvablogien tekemiseen. Jos haluat kertoa tarinoita tai lisätä runoja jaettuihin kuviin, tämä on loistava valinta. Käytä vain sisäänrakennettuja vaihtoehtoja sarakkeisiin, muokkausasetuksiin, kirjailijawidgettiin ja muihin.

19. Armada

suuri sotalaivasto

Tehokas teema monilla mukautuksilla vaarantamatta sivunopeutta. Oletussivulla on kaunis animoitu koko näytön liukusäädin. Ja muiden mukana olevien mallien lisäksi Armada tarjoaa myös vedä ja pudota -sovelluksen, jonka avulla voit luoda oman suunnittelun. Armada tukee myös WooCommercea, joten verkkokaupan luominen on tässä vaihtoehdossa vaihtoehto.

20. Nikko Portfolio (ilmainen)

Nikko Portfolio -teema

Nikko on ilmainen portfolion teema, joka sopii erinomaisesti oman valokuvablogisi perustamiseen tai salkun rakentamiseen verkossa. Käytä mukautettujen taustatietojen, oman logon ja helppojen galleriavaihtoehtojen käyttöä aloittaaksesi nopeasti (ja ilmaiseksi).

21. Ydin

coreminimalistphotography

Myydyin valokuvausteema teemametsässä. Kotisivumalleja on kolme erilaista, ja sinulla on mahdollisuus lisätä taustamusiikkia, jos haluat. Sillä on 4 erilaista portfoliotyyliä, joista valita, ja muutama keskeinen animoitu tehoste, jotka lisäävät tietyn virtauksen ja tunteen verkkosivustolle. Coren ydinmyyntikohta on minimalistinen lähestymistapa, kuinka teema poistuu tieltä ja antaa sisällölle rasituksen nostamisen.

22. Fluxus

fluxustheme

Toinen minimalistinen teema, oletuskotisivu on liukusäädin, jossa on hienovarainen ylävalikko. Siinä on joustava ruudukkokoonpanoasettelu, joka mukautuu sisällytettävien kuvien mittoihin. Videotuki portfoliossa ja muualla. Sekä joukko mukautusvaihtoehtoja muun muassa.

23. Photocrati-kehys

photocrati

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Sen sijaan, että myydään yksittäistä teemaa valokuvaajille, Photocrati on pikemminkin kehyslähestymistapa, samanlainen kuin Elegantti-aiheet, ja se keskittyy vain valokuvaajille. Yhdestä hinnasta saat pääkehyksen ja pääsyn useisiin eri malleihin, joista valita. Se on suunniteltu erityisesti valokuvaajille näyttämään henkilökohtaisia ​​ja ammatillisia portfolionsa verkossa.

Photocrati ei ole vain WordPress-teema – se on kehys. Siinä on 15 valokuvausta WordPress-teemalla plus tonnia ominaisuuksia, jotka kaikki on kääritty yhteen. Tällä hetkellä valittavana on 15 ainutlaatuista valokuvausteemoa. Lisäksi valittavana on yhteensä 60 kotisivun asettelua, 4 kotisivun galleriatyyliä ja 5 galleriaasettelua. Lisäksi voit luoda rajoittamattoman määrän viestejä ja sivuja varmistaaksesi, että sisällytät jokaisen kuvan verkkosivustollesi.

Tämä on all-in-one teemakehys, joten Photocrati on jopa integroinut verkkokaupan vaihtoehdot sinulle. Se on totta – voit myydä omia alkuperäisiä kuviasi ja kuvia suoraan verkkosivustoltasi ilman, että sinun tarvitsee jakaa voittoja kolmannen osapuolen kanssa. PayPalin vaihtoehdot, verot, lähetys ja käsittely ovat kaikki sisällytetty kehykseen.

Kaikki Photocrati-teemat ovat muokattavissa, sisältävät loistavan galleriahallinnan, kauniit blogit ja sisältävät paljon muita fantastisia ominaisuuksia! Esimerkiksi sisäänrakennettu verkkokauppa. Jos myyt tulosteita tai muita asioita ja haluat siirtää niitä verkossa, Photocrati tekee siitä helpon.

24. Raja

bordertheme

Ainutlaatuisella ja erittäin tyylikkäällä suunnittelulla Border erottuu joukosta. Sen sijaan, että valikko olisi sivulle, ylä- tai alapuolelle, reunuksella on ohut valkoinen reuna kuvan ympärillä, jossa otsikko ja valikon vaihtoehdot jakautuvat tasaisesti.

Minulla on mukavia animoituja siirtymiä valikolle ja kun valitset siirtyä uudelle sivulle. Voit myös päättää peittämään animoidun tekstin kuvissa tarvittaessa. Siinä on myös projektisivuja, jotka olisivat täydellinen esittelemään yksittäisiä standout-projekteja, videotuki ja useita räätälöintivaihtoehtoja.

25. Andra

Andra - valokuvaportfolio WordPress Ajax -teema

Andra on minimaalinen portfolion teema, jossa on verkkokalvotuki, sekä yötila, jotta voit paremmin esitellä töitasi pimeässä. Lataa kuvasi vain joukolla, jotta voit luoda gallerioita, suunnitella sivuja rakentajan kanssa, asettaa värivaihtoehdot, lisätä Ajax-sivusiirtymät ja paljon muuta rakentaaksesi sivustosi..

26. Osteri

oystertheme

Oletuskotisivu on koko näytön liukusäädin, jonka yläosassa on valikko. On myös muita mallivaihtoehtoja sekä vaaleita ja tummia nahoja. Sinulla on useita malleja, joista valita portfolioita ja gallerioita varten, ja siinä on automaattinen lataustoiminto kävijöille, jotka selaavat gallerioitasi. Siinä on vetämällä ja pudottamalla sivunmuodostaja ja jopa tulossa oleva sivutoiminto

27. Evoke

Evoke Photo Stories WordPress Blog -teema

Evoke on dynaaminen reagoiva WordPress-teema, jossa on lukuisia ominaisuuksia, kuten widgetti kotisivu, 7 asettelua artikkeleiden näyttämistä varten, live-räätälöinti, rajattomat värivaihtoehdot jne. Lisäksi se on yhteensopiva kaikkien tärkeimpien selainten ja laitteiden kanssa. Joten voit keskittyä enemmän kauniin laadukkaan sisällön luomiseen. Se on upea WordPress-teema, joka on erityisesti suunniteltu ihmisille, joilla on taiteellinen hohto ja jotka haluavat jakaa kokemuksensa sanoin.

Täysin reagoiva asettelu ja muut lisäominaisuudet antavat käyttäjälle mahdollisuuden ladata kirjoituksia ja kuvia jopa kentän alueilta. Voit mukauttaa teeman WordPress-teeman muokkaustyökalulla muutamalla napsautuksella ja katsella esikatselua reaaliajassa. Yksinoikeudella kirjailija-sivulla on tietue kaikista tietosi, jotta katsojat voivat lukea ja ottaa sinuun yhteyttä.

Evoke on lapsivalmis, ja sillä on täysi lokalisointituki käännöksillesi. Live Customizer on monipuolinen ominaisuus, ja voit muokata asettelua, tyyliä, väriä ja muotoilua myös sen jälkeen, kun se tulee käyttöön. Ilmaise itseäsi kirjoittamalla kiehtovia artikkeleita kauniilla typografialla yhdessä valokuvien lähettämistä, jotka voidaan lukea koko näytön kuvasta.

28. Gridsby (ilmainen)

Gridsby Free WordPress -teema

Gridsby on yksinkertainen ruudukkotyyli-teema valokuvien esittelyyn. Kotisivulla on ominaisuuskuvia viesteistä, joten tämä on ihanteellinen teema niille, jotka haluavat esitellä työnsä (ja vain heidän työnsä) edessä ja keskellä. Teema on myös verkkokalvo ja reagoiva valmis, joten kuvasi näyttävät aina hyvältä.

29. Tiili + muurari

Tiili + muurari teema

Brick + Mason on valokuvaajille ja suunnittelusstudioille tarkoitettu valokuvaus- ja portfolio-teema. Teema sisältää puhtaan (ja reagoivan) muurauksen asettelun, liu’utettavan sivupalkin, äärettömän vieritysvaihtoehdon, helppot teemavaihtoehdot reaaliaikaisen mukautuksen avulla, mukautetut Google-fontit ja paljon muuta.

30. CleanPortfolio (ilmainen)

CleanPortfolio ilmainen teema

CleanPortfolio ilmainen teema on siististi suunniteltu portfolio teema. Portfolion luomisessa on helppoja vaihtoehtoja, sosiaalisen median linkkien lisääminen, mukaan lukien otsikkotiedotusvälineteksti, ja paljon muuta. Se on nopea ja yksinkertainen tapa esitellä valokuvaus nopeasti.

31. Mira

Mira Photo Stories -blogi WordPress-teema

Mira on kiehtova WordPress-valokuvasarja bloggaajille, kirjailijoille, suunnittelijoille, valokuvaajille ja matkailijoille. Tässä puhtaassa ja täysin reagoivassa teemassa on yli 15 artikkeliasetusta, joista valita. Jos haluat täysin räätälöityä verkkosivustoa, kuten matkapäiväkirjablogia, -lehteä, valokuvausblogia, -salkkua tai ruokablogia, voit valita uskomattomien ominaisuuksien kokoelmasta. Sivustosi tehdään vain muutamalla napsautuksella.

Asiakkaan suora esikatselu antaa käyttäjille täyden vastuun verkkosivustostaan, kun se tulee käyttöön. Voit muuttaa värejä, typografiaa, logoa tai mahdollisia puutteita, jotka ilmestyvät verkkosivuston käytön jälkeen. Tämä hämmästyttävä WordPress-teema tarjoaa tehokkaita yhteysominaisuuksia, jotta voit jakaa viestisi helposti kaikkiin sosiaalisen median verkkoihin. Käyttäjät voivat valita asetteluita, otsikoita ja mukautettuja tyylejä teemavaihtoehtojen paneelista tehdäkseen verkkosivustostaan ​​houkuttelevan, tuottavan ja käyttäjäystävällisen.

Reagoiva asettelu ja saumaton käyttökokemus vetää yleisön takaisin verkkosivustollesi. He voivat käyttää blogia eri laitteista ja selata sitä helposti. Demosisällön asennusohjelma tarjoaa kaikki ‘aputoiminnot’, jotta käyttäjä voi asentaa verkkosivuston sujuvasti vain muutamassa minuutissa. Lisäksi vankka asiakastuki on käytettävissä vastaamaan kaikkiin käyttäjän kyselyihin. Järjestelmänvalvojan paneeli on varustettu dynaamisilla ominaisuuksilla, jotka antavat sinulle täydellisen hallinnan ja helpottavat verkkosivuston käsittelyä yhdellä kojetaululla. SEO-ystävällinen Mira, jolla on pääsy 700+ Google-fonttiin, on todella bloggaajien ilo.

32. Ichiban

Ichibanin tyylikäs valokuvaus WordPress-teema

Ichiban on tyylikäs ja hienostunut valokuvauspalkkio WordPress-teema. Ainutlaatuisella jaetun näytön asettelulla se on varma tapa taata potentiaalinen asiakaskunta. Näytä portfoliosi niin luovalla tavalla kuin olet Ichibanin kanssa. Tällä ihastuttavalla pienellä teemalla on ainutlaatuinen jaettu näyttöruutu, jonka avulla voit todella esitellä tärkeätä – valokuvausta.

Tässä teemassa on hienoja ominaisuuksia, kuten muokattavat galleriat (voit valita kuvakokoosi), useita otsikkosuunnitelmia (voit jopa lisätä kuvia, videoita ja liukusäätimiä taustaan) ja paljon postimuotoja. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden määrittää sivustosi haluamallasi tavalla.

Ichiban on todella upea myös uusille WordPress-käyttäjille, koska sen mukana on hieno dokumentaatio – siellä on jopa helppo seurata videoita, joiden avulla pääset alkuun. Ja jos sinulla on muita kysymyksiä, voit myös hyödyntää mukana olevaa tukea.

33. Rokophoto

Rokophoto valokuvaus WordPress-teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Rokophoto on puhdas ja moderni valokuvauspalkkio-aiheinen WordPress-teema Themeisleltä. Tämä teema on täydellinen tapa esitellä valokuvasi seuraajien kanssa verkossa.

Jokaisen valokuvan jälkeen sinulla on todennäköisesti paljon mahtavia kuvia, jotka haluat jakaa. Mutta Instagramin tai jopa Flickrin käyttäminen ei ole paras reitti. Miksi et perustaisi omaa verkkosivustoasi, jotta voit luottaa työhösi? Rokophoto on loistava teema, jonka avulla pääset alkuun.

Yksi tämän teeman parhaista ominaisuuksista on puhdas ja minimaalinen muotoilu. Yksinkertainen yhden sivun asettelu ja paikallinen vieritys tekevät lukijoille helppoa nähdä, mitä olet tekemässä, ja potentiaalisten asiakkaiden selata portfoliosi ja ottaa sinuun yhteyttä työtä varten. Voi, ja mukautetulla koko näytön kokoisella valopöydällä varustetulla valopöydällä lukijoille on helppo ottaa työsi todella.

Muita Rokophoton hienoja ominaisuuksia ovat täysin reagoiva muotoilu, rajattomat värivaihtoehdot, mukautetut taustat (jopa kuvat), tyylikkäät kuvasäätimet portfoliosi ja muu.

34. Inspiro

Inspiro WordPress -teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Inspiro on reagoiva täysikokoinen valokuvauspalkkio-aiheinen WordPress-teema, jonka on kehittänyt WPZoom. Tämä ihastuttava ja minimaalinen teema sopii täydellisesti mihin tahansa online-portfolioon tai galleriaan. Teema on nopea ja helppo tapa luoda henkilökohtainen verkkosivusto, jossa voit jakaa valokuvia ja jopa myydä teema verkossa. Asenna vain teema ja käytä sisäisiä ominaisuuksia ja sivupohjia sivuston viimeistelyyn ollenkaan.

Koska tämä on valokuvausteema, sillä on tietysti mahtavia kuvavaihtoehtoja. Teemassa on upea kotisivun koko näytön liukusäädin, joka näyttää suosikkikuvasi. Lisäksi siellä on mahtava koko galleria, johon voit lisätä kaikki kuvasi valokuvista, live-tapahtumista tai puhelimesta.

Muita Inspiron hienoja ominaisuuksia ovat sosiaalinen widget, jotta lukijat voivat twiittiä ja seurata sinua, mukautettu logo ja taustakuvan tuki, jotta teema muuttuu yksilöllisemmäksi, koko blogi, jossa voit jakaa viimeisimmät uutiset ja hyödylliset vinkit ja niin paljon muuta.

35. Fotoreaktiivinen

Fotoreaktiivinen valokuva WordPress-teema

Photoreactive on koko näytön valokuvauspalkkio-aiheinen WordPress-teema, joka on saatavilla ThemeForestissa. Tämä upea teema tekee upeasta online-portfoliosta tai galleriasta valokuvaajille, suunnittelijoille ja muille luoville.

Tämä teema on rakennettu esittelemään paljon kuvia, joten on helppo sisällyttää koko työsi tai vain näyte – sen mukaan, kumpi sopii sinulle. Lisää massiivinen koko näytön etusivun liukusäädin, koko näytön taustakuvia mille tahansa sivulle ja luo upeita salkkuja esittelemään töitasi. Lisäksi on olemassa monenlaisia ​​portfoliovaihtoehtoja sarakkeille, suodattimille, ruudukkoasettelulle, AJAX: lle ja muille.

Teema on myös sähköinen kauppa valmis. Photoreactive sisältää suositun WooCommerce-laajennuksen tuen ja muotoilun. Tyylikkäät ja minimaaliset myymälä- ja tuotesivut näyttävät hyvältä teeman tukemalla mukautetulla taustalla. Photoreactive on myös yhteensopiva WPML-monikielisen laajennuksen kanssa, joten voit lisätä käännösvaihtoehtoja koko verkkosivustollesi (portfolio, blogi, myymälä ja kaikki muut sivusi) yhdellä silmäyksellä.

36. Valokuvaaja

Valokuvaaja WordPress Theme

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Valokuvaaja WordPress -teema on Organic Themesin luoma premium-teema, joka sisältää täysin reagoivan asettelun, joka sopii paitsi digitaalisten valokuvien jakamiseen, myös myyntiä varten. Sen mukana tulee WooCommerce-tuki, joten voit myydä valokuvia verkossa kyseisen laajennuksen avulla, mukautetut otsikkoasetukset, mukautetut tausta-asetukset, esitellyt kuvat / videot, useat kotisivun asettelut, painovoimamuotoilu ja paljon muuta!

Valokuvaajan mielessä luodun teeman avulla voit määrittää portfolion käyttämällä erilaisia ​​mallivaihtoehtoja (1,2 tai 3 sarakevaihtoehtoa). Värinvaihtovaihtoehtoja on useita, joten voit mukauttaa teeman vastaamaan tuotemerkkiäsi, sen reagoiva se näyttää hyvältä käyttäjän näytön koosta riippumatta, ja tietysti pienin muotoilu tekee siitä ihanteellisen valokuvien jakamiseen.

johtopäätös

Visuaalisessa portfolio-teemassa on kolme pääasiallista lähestymistapaa; muutaman valitun valokuvan näyttäminen erillisillä linkillä lisäkuviin / tietoihin tai yksittäisen valokuvan (tai videon tai muun visuaalisen teoksen) esittäminen kotisivulla tai kotisivulla liukusäädin, joka esittelee yhtä kappaletta kerrallaan. Kumpi näistä suosittelee, voi määrätä teeman valinnan … monissa tämän luettelon teemoissa on kuitenkin kaikki kolme vaihtoehtoa, oletusarvosta riippumatta.

Joten jos huomasit haluamasi mallin, mutta mieluummin sillä olisi ruudukko tai koko näytön tyylisivuinen kotisivu, tarkista toinen ominaisuus. Se voi olla vain etsimäsi teema.

Kaipaimmeko jotain? Mikä on toistaiseksi suosikki teemasi vuonna 2019? Kerro meille kommenteissa.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map