Parhaat sosiaalisen sisällön lukituslaajennukset WordPress 2020: lle

Sisällön sosiaalisen vetovoiman saaminen on vaikea. Oletetaan, että tuotat hienoa sisältöä. Ja hakukoneiden liikenne tuo suurimman osan kävijöistä sivustollesi lähtökohtana. Ihmiset, jotka ovat nimenomaan valinneet etsimään tiettyä avainsanaa tai avainsanoja. Ja lukijoilla, jotka hakukoneet tuovat sivustoosi, on tietty taipumus ja he ovat kiinnostuneita sisällöstäsi. Heillä on todennäköisesti vertaisverkko ja sosiaalinen seuraaja, joilla on yhteiset intressit. Vain silloin sinulla voi jopa olla mahdollisuus jakaa sisältösi yhteen heidän henkilökohtaiseen sosiaalisen median tiliinsä.


Luotan aivan liian monta if-tapaa. Jos tuot hyvää sisältöä, etenkin sellaista, josta tunnet hyötyä lukijoillesi henkilökohtaisesti tai ammatillisesti, sinulla on oikeus odottaa jotain vastineeksi. Monet sivustot, kuten WpExplorer, tuottavat tuloja useista lähteistä.

Mutta jos sinulla on vaikeuksia luoda sosiaalisen median pitoa ja sisällöllistä liikennettä huolimatta siitä, että tuotat suurta sisältöä, meidän on ehkä kannustettava ihmisiä jakamaan sisältöäsi useammin. Voimme tehdä tämän estämällä pääsyn sisältöllesi sosiaalisilla jakoilla. Katsotaanpa joitain parhaista sisällön lukituslaajennuksista, joiden avulla vierailija voi maksaa sosiaalisilla osakkeilla!

Vastuuvapauslauseke: WPExplorer on tytäryhtiö yhdelle tai useammalle alla luetellulle tuotteelle. Jos napsautat linkkiä ja suoritat ostoksen, voimme tehdä palkkion.

Sosiaalinen kaappi WordPressille

Sosiaalinen kaappi WordPressille on premium-laajennus, joka auttaa lukitsemaan parhaan sisällön osakkeille, tykkäämille, yhdelle pluselle ja tweetsille. Voit lukita melkein kaiken sisällön, se voi olla tekstiä, äänikirja, video tai tulostettava pdf-dokumentti.

SocialContentLock1

Voit lukita sisällön artikkelin loppuun tai minkä tahansa artikkelin loppuun ja paljastaa silti vain johdannon, jotta houkutellaan käyttäjää jakamaan sisältöä, jos hän haluaa nähdä koko artikkelin. Voit myös käyttää samaa sisällön estoa tarjouskoodien käyttöoikeuden myöntämiseen. Tämän laajennuksen asetukset tarjoavat melko vähän valinnan kannalta ja antavat mahdollisuuden valita, milloin ja missä laajennuksen on lukittava sisältö valikoivasti.

SocialLockeroptions1

Laajennus tarjoaa sisällön lukituksen, joka perustuu jakamisvaihtoehtoihin 8 eri sosiaalisen verkoston kanssa. He lisäävät pian Pinterestin ja Instagramin valintoihinsa. Voit myös valita, kuinka sisältö estetään, esimerkiksi voit hämärtää lukittua sisältöä.

BlurrySocialLocker1

Laajennuksen integroituminen Google Analyticsiin antaa mahdollisuuden nähdä, kuinka moni ihminen käytti kaappia, kuinka moni ohitti lukitun sisällön, kuinka moni poistui verkkosivustoltasi nähtyään lukittua sisältöä, millä sosiaalisilla verkostoilla he jakoivat sisältöäsi ja jopa kaappi, joka voi vaikuttaa lisääntyneeseen poistumisprosenttiin.

StatisticsSocialLocker

Joten tämä laajennus on melko vaikuttava ja kattava sen kyvyssä lukita sisältöä onnistuneesti valikoivasti ja seurata tehokkaasti analytiikan kojetaulun hyötyjä. Voit joko käyttää ilmainen laajennuksen versio tai premium-versio. Ilmainen versio tukee Facebook Likes, Google 1+ ja Tweets, premium-versiossa on 5 muuta sosiaalisen median jakamisvaihtoehtoa, 5 ylimääräistä teemaa ja useita sosiaalisia seurantapainikkeita. Ensiluokkaisella versiolla voit poistaa sisällön lukituksen rekisteröityiltä käyttäjiltä, ​​viivyttää lukitusta ja lukitusta, viedä liidit CSV-muodossa ja saat selvästi tukea.

Sosiaalinen jakaminen ja Locker Pro WordPress -laajennus

Social Share & Locker Pro on periaatteessa kaksi-yhdessä-laajennus, joka käsittelee kaikki sosiaalisen jakamisen vaatimukset ja mukana tulee myös sosiaalisen sisällön kaapimoduuli.

SocialSharePro & ContentLocker

Tämän laajennuksen sosiaaliset jakamisominaisuudet ovat hienoja, mutta tämä ei ole tämän kirjoituksen painopiste. Olemme kiinnostuneita sen sisällön lukitusominaisuuksista. Social Share & Locker -sovelluksella voit asettaa lukkoihisi ajastimia, jotka estävät pääsyn sisältöön pienen viiveen jälkeen. Laajennuksella on käytössään 8 sisältökaapiteemaa.

Sisällön lukitusominaisuus on otettu käyttöön vain Twitterissä, Google Plus, Facebook ja Linkedin. Mutta jos saat suurimman osan sosiaalisista osakkeistasi edellä mainituilta neljältä sosiaalisen median kanavalta, niin ei ole paljon syytä huoleen.

Automaattinen sosiaalinen kaappi

Yksinkertainen ilmainen laajennus, jonka avulla voit valita tietyt URL-osoitteet, tietyt / kaikki sivut ja viestit ja ottaa sitten käyttöön sisällön lukituksen, joka näyttää sisällön, kun se on jaettu Twitterissä, Facebookissa tai Google Plus -palvelussa. Voit piilottaa tai näyttää sulkemispainikkeen ja lähtölaskurin.

AutomaticContentLocker

Automaattinen sosiaalinen kaappi plugin on melko yksinkertainen ja ilman paljon valinnanvaraa. Voit muuttaa sosiaalisen sisällön lukituksen viestiä, mutta et oikeasti voi tehdä muuta. Mutta jos etsit yksinkertaisuutta, tämän laajennuksen pitäisi toimia hienosti.

Sosiaalinen kaappi – lisää liikennettä

Hakukoneystävällinen sisältökaapari kaikille sisältötyypeille tuella neljälle suurelle sosiaaliselle verkostolle. Sosiaalinen kaappiliikenne plugin tunnistaa käyttäjät, jotka ovat aiemmin avanneet sisällön lukituksen, ja myös rekisteröidyt käyttäjät, jos haluat, se ei lukitse sisältöä tällaisissa tapauksissa.

ContentLockerEditScreen

Tinymcen avulla voit luoda rajoittamattoman määrän sisältölukkoja ja muokata niitä tyylisi mukaan ja tehdä niistä sopivia verkkosivustollesi..

Harvat asiat ja lopulliset ajatukset

Nyt normaalisti olisin esittelin sinut Kuten portti ja kaksi muuta Facebook-pohjaista sisältöä, joka lukitsee WordPress-laajennukset (Facebook Viral Content Locker for WordPress, Like 2 Unlock for WordPress). Mutta valitettavasti Facebook on päättänyt luopua sovelluksista, jotka kannustavat sosiaalista jakamista. Joten kuten Gate, yrittääkseen kiertää sääntöä, käyttää evästeitä, joiden avulla lukija voi käydä ja “pitää” tietyn Facebook-sivun, jolla on pääsy sisältöön. Ei aivan sama kuin aiemmat sisällön lukituslaajennukset, jotka vaativat pääsyä sosiaalisiin jakoihin.

Facebook ilmoitti 7. elokuuta 2014, että kaikki Facebookissa tapahtuva kannustava jakaminen on kielletty. He uskovat, että se ei myönteisesti edistä heidän verkostoaan, kun jakamista kannustetaan oletettavasti keinotekoisilla kannustimilla. Varmista, että kaikki sosiaaliset verkostot, joissa sisällön lukitukset otetaan käyttöön, sallivat sen. Ole täysin varma heidän ohjeistaan ​​ja käytännöstään, kun kyse on sisällön käyttöoikeuksien jakamisesta.

Henkilökohtaisesti luulen, että jos työskentelet todella kovasti luodaksesi sadan sivun e-kirjan ja et edes veloita siitä, sinun pitäisi varmasti pystyä hyötymään siitä ainakin sosiaalisen jaon muodossa. Ota kuitenkin käyttöön sisällön lukitseminen erityissisällölle, jonka luomiseen olet työskennellyt ylimääräistä työtä. Jos pestit sivustosi lukitulla sisällöllä, se vain hieroa ihmisiä väärin. Kuvittele, jos kaikki muut WPExplorer-blogin viestit olisivat lukittuina? … Tarkalleen! Käytä sisällön lukitusta erittäin minimaalisesti ja tehokkaasti.

Haluatko lisätä sosiaalista jakamista verkkosivustollesi muilla tavoilla (ei sisällön lukitsemiseen liittyvissä)? Checkout nämä muiden WPExplorer-kirjoittajien hyödylliset viestit:

 • Monarch Review: Sosiaalinen jakaminen WordPress-laajennus tyylikkäistä teemoista
 • Kuinka lisätä sosiaalisia kirjautumisia WordPress-blogiisi tai verkkosivustoosi
 • 20 mahtavaa sosiaalisen median laajennusta WordPressille

Toivon, että viestistäsi on hyötyä. �� Mielestäni paras lisäosa, jota voidaan käyttää sisällön lukitsemiseen sosiaalisten osakkeiden perusteella, on Social Locker For WordPress. Jos haluat nähdä millainen se on, kokeile ilmaista versiota ennen premium-version ostamista. Tai jos sinulla on parempi sisällön lukituslaajennus, kerro siitä meille kommenteissa!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map