Parhaat Podcast-laajennukset ja -palvelut WordPressille

Parhaat Podcast-laajennukset ja ratkaisut WordPressille

Kuuntelet sitä päivittäisellä työmatkalla. Matkalla kuntosalille. Saatat jopa kuunnella sitä kävelemällä koiraasi. Toki, joskus (tai hyvin, suurimman osan ajasta), se on Taylor Swift Tervetuloa New Yorkiin tai Oasis Wonderwall, mutta toisinaan meillä on tapana kuunnella pieniä palasia audiosisältöä, jota toimitetaan Internetin kautta. Tätä ystävääni kutsumme a: ksi podcast. Mutta tiesitkö, että on hyödyllisiä podcast-laajennuksia, joiden avulla voit isännöidä ääntä omassa sivustossasi?


Vastuuvapauslauseke: WPExplorer on tytäryhtiö yhdelle tai useammalle alla luetellulle tuotteelle. Jos napsautat linkkiä ja suoritat ostoksen, voimme tehdä palkkion.

Mitä sinun pitäisi tietää podcastingista

Olemme käsittäneet joitain suosituimmista WordPress-podcasteistamme aiemmin, mutta haluan tänään jakaa mielenkiintoisia tilastoja podcasting-teollisuudesta.

1. Siellä on nälkäinen yleisö.

Edison Researchin tekemän tutkimuksen mukaan 21% Yhdysvaltain nuorista on kuunnellut podcastia viimeisen kuukauden aikana.

Lähde: Edison Research – ”News Media 2016”

Jotta voidaan tarjota konteksti siitä, mitä 21% koko maasta edustaa, 13% Yhdysvalloista kuuntelee Spotifyä kuukausittain, ja 21% maasta käyttää Twitteriä. Pähkinänkuoressa:

Sama määrä amerikkalaisia ​​kuuntelee podcasteja ja käyttää Twitteriä.

2. Kasvu on todistettu.

Ja määrä kasvaa jatkuvasti vuosi vuodelta. Esimerkiksi podcastia kuuntelevien yli 12-vuotiaiden yhdysvaltalaisten kansalaisten määrä on lisääntynyt 133% viimeisen vuosikymmenen aikana, ts. Vuosien 2008 ja 2016 välillä. Ja vain vuosien 2015 ja 2016 välillä podcasting-teollisuus on kasvanut 23%.

Podcast-kuuntelijoiden määrä Yhdysvalloissa kasvoi 133% viimeisen vuosikymmenen aikana.

PS: Jos mietit, mistä saimme numerot, teimme yksinkertaisen matematiikan Edison Researchin kaavion jakamissa tiedoissa!

3. Kulutus on helppoa.

Muistatko, kuinka meillä oli tapana keskustella pöytätietokoneella? Ei? 90-vuotiaat lapset tekevät!

Internetillä on uusi koti ja se on taskussa. Aivan kuten mobiilihaut ylittivät Google-työpöydän, podcasting-teollisuus näki samanlaisen suuntauksen. Vuonna 2014 suurin osa podcastingista kulutettiin pöytätietokoneella. Nykyään 64% podcastista kuullaan älypuhelimella tai tablet-laitteella. (Siksi tämän artikkelin outo johdanto!)

Mikä tekee podcastingista mahtavaa

Nyt kun olemme tietoisia joihinkin näistä tilastoista, haluan kertoa sinulle, miksi podcasting on upea uusi lapsi poissa.

Se on loistava tiedotusväline. Miksi? Koska se säästää aikaa!

Sanoisin, että podcastingin tärkein etu on, että se tallentaa paljon aikamme. Tarkastellaan sitä – olemme kiireisiä ihmisiä. Podcastit ovat nopeita tiedonkuluttajia, jotka haluavat sanoa trendien kärjessä ja seurata suosikkisi ihmisiä – tien päällä.

Sinun ei tarvitse lukea!

Älä ymmärrä minua väärin, mutta joillekin meistä (* nostaa kättä *) lukeminen vie vaivaa. Jos kertoisit minulle, että on olemassa tapa, jolla voin kuluttaa saman määrän tietoja ei jouduin lukemaan, olin innoissani. Ja juuri sitä podcasting tekee! Heck, luin jopa äänikirjoituksia teosyhteenvedoista!

Vaivaton median kulutus.

Voit kuunnella podcastia työmatkalla töihin tai matkalla kuntosalille. Androidille ja iOS: lle on useita upeita podcasting-sovelluksia, jotka lataavat tilaamasi podcastit automaattisesti WiFi-yhteydellä. Jotkut antavat sinulle myös erinomaisen podcast-löytön ja suosituksia kiinnostuksen kohteidesi perusteella.

Se on hieno väline tavoittaa ihmisiä.

Sisällöntuottajalle, joka on äänekäs ja haluaa tavoittaa yleisönsä näytöllä näkyvän tekstin ulkopuolelle, podcasting on erinomainen kanava. Podcasting ei aina tarkoita ääntä. Voit myös tehdä videoita, mutta suurin osa meistä haluaa säästää puhelimemme tilaa ja mobiilitietoja.

Jokainen tekee sen.

Ja lopuksi, kaikki (ja tarkoitan todella jokainen) suoraan myydyimmiltä kirjoittajilta, kuuden luvun tuloblogereihin, pääpuhujiin, vaikutusvaltaisiin markkinoijiin ja digitaalisiin kustantajiin – on ylittänyt podcasting-pelinsä.

He ovat investoineet vakavasti aikaa, vaivaa ja rahaa podcastien luomiseen, julkaisemiseen ja markkinointiin yleisölle. Seuraava on paljon uskollisia tilaajia, jotka lopulta muuttuvat suusanallisena markkinoijana ja korkeimman tason evankelisteiksi tuotteillesi.

Siksi, jos vuosi 2018 on vuosi, jolloin olet päättänyt ryhtyä podcastien lähettämiseen, kutoja. Se tulee olemaan vaikea, mutta palkitseva matka. Koska WordPress käyttää lähes 30 prosenttia Internet-sivustoista, on ehdottoman välttämätöntä, että podcasting-asetukset on kytketty kiinteästi WordPress-sivustoosi. Se ei vain mainosta sisältöäsi yleisöllesi, vaan myös parantaa hakukoneiden sijoitusta.

Seuraavat ovat WordPressin tärkeimmät podcasting-palvelut ja laajennukset. Yhden näiden podcast-laajennusten tai palveluiden avulla (ja paljon kovaa työtä), voit asentaa oman podcast-kanavasi suoraan WordPress-sivustolta.

Kuinka aloittaa Podcasting WordPressissä

Minun mielestäni on kaksi päätapaa, joilla pääset alkuun – ilmaiset työkalut ja premium-ratkaisut. Niille, jotka vasta alkavat podcastingilla (olemme saaneet sinulle hienoa “aloittamisen” sisältöä sinulle myöhemmin), suosittelen ilmaisten työkalujen käyttöä. Kun olet hankkinut sen, voit siirtyä maksulliseen ratkaisuun.

Niille, jotka tuntevat podcasting-liiketoiminnan ja haluavat päästä alkuun omalle matkalle, maksetut ratkaisut olisivat hyvä lähtökohta. Ennen kuin siirrymme laajennusten ja palveluiden luettelointiin, siirrytään tavoitteisiin.

Tavoite 1 – Podcast-sisällön ylläpito

Ensimmäinen tavoite on isäntä podcast-tiedostot (lähinnä äänitiedostot). Se vaatii tallennusta ja kuluttaa kaistanleveyttä muun palvelinresurssien joukossa. Voit isännöidä podcast-tiedostoja samassa palvelimessa, jossa WordPress isännöi. Täällä äänitiedostot voidaan ladata oletus WordPress-median lähetysohjelman kautta. Monet ilmaiset laajennukset (kuten alla näet) tukevat tätä vaihtoehtoa. Voit isännöidä podcast-tiedostojasi myös online-tallennusratkaisuissa, kuten Amazon S3.

Huomaa, että et voi käyttää ilmaisia ​​tallennusratkaisuja, kuten Dropbox tai Google Drive, koska ne vaativat yleensä paljon todennusta ennen tiedoston lataamista. Toisaalta Amazon S3 antaa sinulle pääsyn tiedostoihin suoraan, kun olet määrittänyt tallennusosan.

Tavoite # 2 – Podcast-soitin

Tarvitsemme podcastin pelaaja joka näyttäisi podcast-tiedostot tyylikkäässä käyttöliittymässä ja seuraisi kuinka monta kertaa tiedostoja on toistettu tai ladattu.

Ratkaisut ovat yksinkertaisia:

 • Ensiluokkaiset podcast-hosting-ratkaisut for WordPress huolehdi podcastien ylläpidosta ja näyttämisestä WordPress-sivustossasi. Maksat kuukausittaisen (tai vuosittaisen) palvelun palvelun, eikä palvelinresursseja kuluteta loppupuolella.
 • Ilmaiset Podcasting-laajennukset WordPress for WordPress näyttää vain (ja jopa seurata) podcast-ääniraitasi tyylikkäällä soittimella WordPress-sivustossasi. Podcast-äänitiedostojen ylläpito on sinun vastuullasi.
 • Ensisijaiset Podcasting-laajennukset for WordPress ovat pääosin monipuolisia ilmaisten laajennusten versioita, jotka näyttävät podcast-äänitiedostot eri lähteistä. Äänitiedostojen ylläpito on jälleen sinun vastuullasi.

Alla on sekoitus podcast-laajennuksista ja muista vaihtoehdoista, jotka sinun on järjestettävä omalle showllesi. Olemme kattaneet joukon hintapisteitä, joissa on erilaisia ​​ominaisuuksia sisällyttääksemme mielestämme parhaat vaihtoehdot omien podcastiesi isännöimiseen WordPressillä.

1. WordPress-äänen oletusmuoto ja soittolistan lyhytkoodi

Oletus WordPress-äänimuoto ja soittolistan lyhytkoodi

Oletuksena WordPress tukee äänitiedostoja ja soittolistoja. Omia podcastiasi ei tarvitse teknisesti tarvita ylimääräisiä laajennuksia tai palveluita. Sinun tarvitsee vain ladata äänitiedostot (mp3, ogg, wma, m4a, wav) mediakirjastoon.

Jos haluat lisätä podcastisi sivustoosi, meille Lisää media -painike luotaessa viestiä tai äänen lyhytkoodi lisätä yksittäisiä podcasteja viestiin:

[ääni mp3 = "source.mp3" ogg = "source.ogg" wav = "source.wav"]

Tai käytä soittolistan lyhytkoodi lisätäksesi luettelon kaikista podcast-äänitiedostoistasi:

[Soittolistan]

Ymmärrä vain, että nämä ominaisuudet käyttävät oletusmuotoilua (oletus- tai tummilla soittimilla), mikä on melko yksinkertaista, ellei WordPress-teemassa ole mukautettuja vaihtoehtoja (kuten kapealla musiikilla varustetut WordPress-teemat).

hinnoittelu: Vapaa – tämä on oletus WordPress-toiminto, ja sen pitäisi toimia minkä tahansa teeman kanssa.

2. Buzzsprout-podcasting

Buzzsprout Podcasting

Buzzsprout tarjoaa sinulle yksinkertaisen podcasting-alustan, jolla voit lähettää, järjestää ja mainostaa podcast-lähetyksiäsi podcast-ympäristöissä (kuten iTunes), sosiaalisessa mediassa tai WordPress-sivustossasi. Se antaa sinulle yksityiskohtaiset tilastot podcast-jaksoistasi, kuten toistojen lukumäärän, keskimääräisen toiston keston ja kuuntelijoiden demografiset tiedot.

Buzzsprout Podcasting WordPress-laajennus toistaa podcast-sisältösi HTML5-soittimessa. Laajennus hakee uusimmat jaksot ja näyttää ne soittolistassa. Käytä vain lyhytkoodia näyttääksesi podcast-sisältösi missä tahansa viestissä tai sivulla.

hinnoittelu: Ilmaisen suunnitelman avulla voit ladata 2 tuntia sisältöä kuukaudessa ja tiedostoja ylläpidetään 90 päivän ajan. Suunnitelmat alkavat 12 dollarista kuukaudessa, jolloin voit ladata korkeintaan 3 tuntia sisältöä kuukausittain 250 Gt siirtolla.

3. PowerPress-podcasting Blubrryltä

Blubrryn PowerPress Podcasting -laajennus

Blubrry tarjoaa kaksi palvelua – toinen on ilmainen laajennus ja toinen isännöintipalvelu. Blubrry PowerPress WordPress -laajennuksella on ainutlaatuisia ominaisuuksia, kuten tilauspainikkeen näyttäminen, integroitu HTML5-soitin ja podcastingille omistettu mukautettu taksonomia. Mukana on myös lyhyt koodi, jolla luetellaan kaikki podcastisi jaksot sivulla tai viestissä.

Podcast-tiedostojen isännöinnin lisäksi Blubrry tarjoaa lisäominaisuuksia, kuten podcast SEO, jonka avulla pääosin voit lisätä useita kuvauksia jokaiselle jaksolle (tai kappaleelle) parantaaksesi kanavasi löytämistä iTunesissa ja Google Play Musiikissa. Lisäksi voit tuoda podcast-sisältöä SoundCloud-, Libsyn-, Podbean-, Squarespace- tai toisesta podcast-RSS-syötteestä.

hinnoittelu: Suunnitelmat alkavat 12 dollaria kuukaudessa 100 Mt tallennustilaa kuukaudessa. Mielenkiintoista on, että jos tilaat palvelun 3 kuukaudeksi, saat yhteensä 300 Mt tallennustilaa. Kaikissa suunnitelmissa on rajaton kaistanleveys. Ja jos haluat vähän apua aloittamiseen, voit tarkistaa PowerPress-pikaoppaan.

4. Vakavasti yksinkertainen podcasting

Vakavasti yksinkertainen podcasting

Vakavasti yksinkertainen podcasting on all-in-one-ratkaisu WordPress-podcasting-tarpeisiisi. Ainoa mitä sinun on huolestuttava, on tiedostojesi isännöinti, jotka aloittelijoille voidaan tallentaa WordPress-palvelimellesi mediatiedostoina.

Podcast-tiedostoja toistetaan oletus WordPress-soittimella. Laajennuksessa on joukko hyödyllisiä ominaisuuksia, kuten:

 • podcast postityyppi ja Sarja taksonomia podcast-tiedostojesi hallintaan
 • Mahdollisuus isännöidä useita podcasteja samasta sivustosta käyttämällä erilaisia ​​luokkia. (Jokainen podcast saa oman yksilöllisen RSS-linkin)
 • Erittäin muokattavissa olevat asetukset, jotka helpottavat lähettämistä hakemistoihin, kuten iTunes, Google Play ja Stitcher.
 • Tonnia hienoja lisäosia sellaisenaan Podtrac-integroinnilla toiminnallisuuden parantamiseksi.

Vakavasti yksinkertainen podcasting tukee myös sekä ääni- että video-podcastingia, ja sisältää a ilmainen tilastojen lisäosa näyttää tärkeä sisältö podcastistasi.

hinnoittelu: Vakavasti yksinkertainen podcasting on saatavana ilmaiseksi, vaikka voit päivittää rajoittamattoman tallennustilan, yhden napsautuksen tuonnin, tilastot ja paljon muuta.

5. WavePlayer-soitin

WavePlayer-soitin

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Isännöi omaa podcastiasi WordPressin ja intuitiivisen WavePlayer-laajennuksen avulla. Oletusarvoisesti voit lähettää äänitiedostot WordPressiin vain sillä tavalla, joka ei tee soittolistan luomisesta ja houkuttelevalla näyttämisestä helppoa. Sen sijaan WavePlayer -sovelluksella voit luoda tyylillisen soittolistan, joka on reagoiva, moderni ja integroitu Media Manager -ohjelmaan ja jopa WooCommerce-palveluun..

Tämän laajennuksen avulla voit:

 • Luo muokattava ja reagoiva soittolista
 • Näytä äänitiedoston aaltomuodot toiston aikana
 • Valitse 4 koon valintavaihtoehdosta sivullesi sopivaksi
 • Lisää raitoja / podcasteja helposti WordPress Media Manager -ohjelmalla
 • Myy premium-kappaleita WooCommerce-palvelulla

hinnoittelu: WavePlayerin hinta on 26 dollaria yhden sivuston lisenssistä, joka sisältää 6 kuukauden tuen ja päivitykset.

6. Podlove Podcast Publisher

Podlove Podcast Publisher

Podlove Podcast Publisher on toinen hieno ilmainen podcast-laajennus WordPressille, jossa on tuki edistyneelle analytiikalle.

Voit luoda uusia podcast-merkintöjä ”Episodes” -luokkaan. Podlove menee ylimääräisen mailin lisäämällä mukautettavan mallimoottorin, jota käytetään soittimen mukauttamiseen teemaasi vastaavaksi. Laajennus sisältää myös web-soittimen, ja voit hallita ja esitellä kaikkia podcastin avustajia helposti.

Analytiikan suhteen voit seurata:

 • Seuraa latausten lukumäärää
 • Podcast-asiakkaat kuuntelivat sisältöäsi
 • Suosittuja viikonpäiviä
 • Lataa lähde

Toinen laajennuksen USP on yhden napsautuksen tilauspainike, joka napsautettaessa käynnistää suoraan asiakkaan oletus podcast-soittimen. Tässä on hyvä uutinen – tämän viestin alussa näimme, että 64% podcast-sisällöstä kulutetaan mobiililaitteilla. Siksi hyvin suunnitellulla verkkosivulla ja selkeällä Tilaa-CTA: lla voit lisätä tasaisesti podcastisi kuuntelijapohjaa.

hinnoittelu: Podlove on täysin ilmainen laajennus.

7. Älykäs podcast-soitin

Älykäs podcast-soitin

Verkkoyrittäjän ja podcasting-veteraani Pat Flynnin luoma Smart Podcast Player on tyylikkäästi suunniteltu verkkopohjainen podcast-soitin, joka on suunniteltu toimittamaan parasta podcast-kuuntelukokemus kuuntelijoillesi.

Web-soitin voidaan lisätä viestiin / sivulle lyhyen koodin avulla. Soitin itsessään on erittäin muokattavissa, mukaan lukien vaaleat tai tummat teemat ja mukautetut värit. Kuuntelijat voivat hallita toiston nopeutta, selata aikaleimoilla, lajitella soittolistoja ja ladata yksittäisiä tiedostoja Web-soittimesta.

hinnoittelu: Smart Podcast Player -sovelluksen yksittäisen sivuston käyttöoikeus maksaa 8 dollaria kuukaudessa, laskutetaan vuosittain tai 12 dollaria kuukaudessa, kuukausittaisella laskutuksella, ja mukana tulee automaattiset päivitykset.

8. SimplePodcastPress

SimplePodcastPress

SimplePodcastPress on WordPressin premium-podcast-soitin, joka sisältää joukon hyödyllisiä ominaisuuksia, kuten napsautettavat aikaleimat ja podcast-soittolistat.

Muokattavissa olevan soittimen lisäksi, laajennus sisältää tilauspainikkeet, sähköpostin opt-in-ruudut, podcast-transkriptit, automaattiset julkaisijat, automaattiset URL-lyhenteet ja Tweet-yhteensopivia katkelmia. Voit lisätä kaikki nämä vaihtoehdot podcastisi sivulle lisätäksesi tilaajapohjaasi ja ladataksesi enemmän.

hinnoittelu: Yhden sivuston lisenssi maksaa 67 dollaria, ja siihen sisältyy yhden vuoden tuki ja päivitykset.

9. Libsyn Podcast -majoitus

Libsyn Podcast -majoitus

Libsyn on tunnettu podcast-hosting-ratkaisu, joka on suunniteltu vakava digitaaliset kustantajat. Siinä on kaikkea yksinkertaisista työkaluista, kuten HTML5-soitin, RSS-syötteet, täysimittaiseen ”räätälöity sovellus-podcastisi” -ratkaisuun.

hinnoittelu: Perussuunnitelmat alkavat 5 dollarilta 50 Mt: n kuukausitallennuksella. Suosittelemme Libsyniä ihmisille, jotka etsivät omaa podcast-hosting-ratkaisua.

10. WordPress.com (premium-suunnitelmat)

WordPress.com (premium-suunnitelmat)

Yllättynyt? Niin minä olin, kun sain selville, että WordPress.com-sivustolla on sisäänrakennettu tuki podcastingille. Ensinnäkin luot luokan ”Podcastit” tai vastaavan, lataat äänitiedostot uuteen viestiin, määrität sen Podcast-luokkaan ja olet hyvä mennä. Podcast on saatavana RSS-syötteenä podcastit kategoria.

Lisäksi voit lähettää podcastisi iTunesiin samalla luokan syötteen URL-osoitteella. Esimerkissämme luokka olisi podcastit. Ennen kuin teet tämän, joudut määrittämään kanavatiedot Media-asetuksissa, määrittämään kuvan parantamaan mahdollisuuksiasi löytää iTunes-kaupasta.

hinnoittelu: Podcasting-ominaisuus on saatavana henkilökohtaisissa tai uudempissa WordPress.com-maksullisissa suunnitelmissa. Se alkaa hinnasta 4 dollaria kuukaudessa (laskutetaan vuosittain) ja mukana tulee 6 Gt tallennustilaa rajoittamattomalla kaistanleveydellä.

merkintä: Toisin kuin omistat WordPress-asennuksen, et voi asentaa WordPress-laajennuksia, kun sivustosi isännöi WordPress.com-sivustoa. Jos olet aloittamassa WordPressin käytöstä, suosittelemme käyttämään omaa WordPress-asetusta.

Parhaiden Podcast-laajennusten ja -ratkaisujen kääntäminen

Tiedätkö mikä on numero yksi asia, joka määrittäisi podcastisi menestyksen? Se ei ole luomassa kick-ass-sisältöä, se ei ole kauniisti suunniteltu verkkosivusto eikä haastattele verkkotunnuksesi vaikuttajia. Tärkein ainoa tekijä on sitoutuminen.

Jos haluat ansaita nopeasti rahaa podcastingista, ajattele uudelleen. Podcasting tarkoittaa yleisön yhdistämistä ja sitouttamista omaan ääni, sanojen sijasta. Jos välität siitä, että äänesi kuuluu, podcasting voi olla sinulle erittäin merkityksellinen kanava. Oletko valmis aloittamaan? Katso tämä Lifehacker-artikkeli Pikaohjeet podcastingin aloittamiseen.

Oletko podcaster? Haluatko aloittaa? Mitä haluat saavuttaa podcastingista? Olemmeko unohtaneet yhtä suosituimmista podcast-laajennuksista tai palveluista? Kerro meille alla olevassa kommenttiosassa!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map