Parhaat LMS WordPress -laajennukset kurssin luomiseen 2020

Parhaat LMS WordPress -laajennukset kurssien luomiseen

Internet on hyvä paikka hankkia taitoja ja tietoja. Heti kotona olevasta opiskelupöydästäsi voit tutustua kursseihin Internetissä, kirjautua heihin, työskennellä läpi oppituntien ja lisätä suoritustodistuksen ansioluetteloosi (kuten nämä mahtavat WordPress-kurssit aloittelijoille). Ja siellä on paljon helppoja LMS WordPress -laajennuksia ja -vaihtoehtoja, jotka tekevät verkkosivustostasi täyden oppimishallintajärjestelmän.


Yksinkertaisesti sanottuna, monet ihmiset ovat enemmän kuin halukkaita maksamaan hyvää rahaa valitsemansa aiheen verkkokurssista. Tämän kysynnän tyydyttämiseksi useat laitokset ja yksityishenkilöt ovat tavoitelleet heitä koulutusverkostojensa kautta. Nämä verkkosivustot suorittavat kokonaispalveluita kurssin sisällön rakentamisesta ja opiskelijoiden ilmoittautumisesta tenttien suorittamiseen ja kurssien suorittamisen todistusten myöntämiseen..

Ja vastatakseen näiden verkkosivustojen suunnitteluun ja toiminnallisiin tarpeisiin, markkinoilla on saatavana laadukkaita teemoja ja laajennuksia, jotka vastaavat verkkokoulutusalustaan..

Voit rakentaa WordPressiin perustuvaa oppimisen hallintajärjestelmää (LMS) monin tavoin – voit laittaa koodaustaitosi testaamaan itse isännöimässä WordPress-asennuksessa tai voit ottaa käyttöön yhden monista valmiista premium-teemoista, jotka auttavat sinua . Jos haluat vain tarjota kursseja, lisää laajennus, joka rajoittaa käyttäjän pääsyä sisältöön.

Lisäksi on olemassa erityisiä LMS WordPress -laajennuksia, jotka on suunniteltu käsittelemään kaikkia verkkokursseja tarjoavien verkkosivustojen edellyttämiä erikoisominaisuuksia. He auttavat sinua hallitsemaan kursseja, mainostamaan niitä ja ansaitsemaan heiltä rahaa palkkioina ja mainoksina. Odottamatta enää, tässä on muutama huippuluokan vaihtoehto, jotka mielestämme ovat markkinoiden parhaimpia LMS WordPress -laajennuksia.

Vastuuvapauslauseke: WPExplorer on tytäryhtiö yhdelle tai useammalle alla luetellulle tuotteelle. Jos napsautat linkkiä ja suoritat ostoksen, voimme tehdä palkkion.

1. MasterStudy LMS Free WordPress -laajennus

MasterStudy LMS Free WordPress -laajennus

MasterStudy on täydellinen verkkokurssi ja LMS WordPress -laajennus. Tämä helppokäyttöinen laajennus tekee kurssien hallinnasta helppoa videoiden, tietokilpailujen, maksettujen jäsenyyksien, arvioiden, toivelistien ja muun sisäisen tuen ansiosta..

Kurssin rakentamisessa ohjaajilla on monia vaihtoehtoja opetussuunnitelman laatimiseksi (jossa on oppitunnit ja kurssin suorittamistodistus), lisätään usein kysyttyjä kysymyksiä ja perustiedot kurssista (kesto, luennot, videotunnit, käyttäjätaso jne.). Mukana oleva MasterStudy-ilmoitustaulu on loistava tapa opettajille ja opiskelijoille kommunikoida. Edistyneet reaaliaikaiset Q&A- ja tietokilpailuominaisuudet helpottavat opiskelijoiden “digitaalisen” käden nostamista ja kurssien ohjaajien lisätä ajoitettuja testejä. Plus PayPal ja Stripe -integraatio tekevät kurssien kaupallistamisesta helppoa.

Mikä parasta, kun MasterStudyn pitäisi toimia suosituimpien WordPress-teemojen kanssa, on olemassa MasterStudy Education & LMS WordPress -teema, joka on suunniteltu erityisesti työskentelemään tämän tehokkaan kurssilaajennuksen kanssa. Teema sisältää vaalean ja tumman ihon, vaihtoehdot offline-kursseille, erilaiset oppitunnityypit, käyttäjän profiilisivut, vedä ja pudota -sivun rakennustyökalun, käännöstuen ja paljon muuta. Joten jos harkitset ilmaista MasterStudy LMS WordPress -laajennusta, katso ehdottomasti myös teemaa.

2. Tutor Täysi LMS WordPressille

Tutor Täydellinen LMS-ratkaisu WordPressiin

Tutor LMS on Freemium-laajennus, joka on täynnä ominaisuuksia verkkokursseillesi. Ensinnäkin voit luoda rajoittamattoman määrän kursseja helposti käytettävällä kurssien rakentajalla. Lisää vetämällä ja pudottamalla -sovelluksen avulla oppitunteja, tilaamalla kurssin sisältö, materiaalit, asettamalla kesto, lisäämällä vaikeustaso jne. Laajennus tarjoaa myös Gutenbergin lohkot, videotuki (alkuperäinen, Youtube ja Vimeo), ilmoitukset, kurssien arvosanat / arvostelut ja rajaton määrä ohjaajia. Joten on helppoa tarjota kursseja eri asiantuntijoilta. Siellä on jopa tietokilpailun luojakokeen opiskelijan tuntemus koko kurssin ajan!

Lisäksi Tutoriin kuuluvat etuosan opiskelijoiden kojetaulut, opettajaprofiilit ja paneelit, sisäänrakennetut tyylivaihtoehdot, mukautettu kurssi-widget ja WooCommerce & EDD -yhteensopivuus. Ja kaikki on vain ilmaisessa versiossa! Voit päivittää Tutor LMS Pro Suunnittele edistyneiden tietokilpailuasetusten (vastaavuudet, kuvan sovitus tai vastaukset, tilaaminen, lyhyt vastaus), etusivun kurssin rakentaja, kurssin edellytykset, toimeksiannon lähetykset, arviointi, raportit ja kurssisertifikaattimallit. Pro lisää myös hyödyllisen sähköposti-ilmoitusjärjestelmän ja sisällön tiputuksen opiskelijoiden seuraamiseksi sekä tuen WooCommerce-tilauksille ja maksetun jäsenyyden Prolle (mutta ne ovat vain ominaisuuksia kirjoittamishetkellä – tarkista tiekartta nähdä mitä on tulossa). Ja jos tarvitset apua, Pro sisältää myös yhden vuoden päivityksen, ensisijaisen tuen ja jopa asennuspalvelun.

3. WP-kurssiohjelman vetäminen ja pudottaminen WordPress-kurssin luojaan

WP-kurssiohjelman vetäminen ja pudottaminen WordPress-kurssin luojaan

WP-kurssiohjelma käyttää vetämällä -toimintoa, jonka avulla voit rakentaa ja järjestää kursseja opiskelijoille ja ohjaajille tutussa muodossa. Oppituntien tai yksiköiden luominen on myös helppoa – luo vain viestejä tai sivuja WordPressissä tavalliseen tapaan ja julkaise ne. Järjestä halutessasi oppitunnit moduuleiksi ja kursseiksi ja pyöristä ne useilla tietokilpailuformaateilla, jotka testaavat opiskelijoiden ymmärtämisen oppitunneista. Paitsi, että voit jopa ajoittaa sisällön julkaisun päivämäärän tai aikavälin mukaan, tippujen syöttöominaisuuden avulla. Ja kerro oppilaille, kuinka he ovat menestyneet luokkakirjan avulla.

Käytä muokattavia sähköpostimalleja, jotta voit välittää arvosanat ja tulokset sähköpostitse. Lisäksi voit luoda yksilöllisiä, ladattavia ja henkilökohtaisia ​​suoritustodistuksia onnistuneille opiskelijoille. Älä missaa mahdollisuutta antaa opettajille pääsy muokata sisältöä sekä hallita kursseja ja opiskelijoita.

Opiskelijoiden ilmoittautuminen voi olla manuaalinen tai automaattinen. Paitsi, että voit sallia pääsyn kursseille vain edellyttäen, että edellytykset täyttyvät. WP-kurssiohjelma on yhteensopiva WordPress-standarditeemojen kanssa. Olet varma suojauksesta luvattomalta käytöltä, koska jäsenyys-laajennuksia (MemberPress, OptimizePress) tuetaan. Lisäksi suosittujen verkkokaupan liitännäisten (WooCommerce, Easy Digital Downloads) tuki auttaa kurssien online-myynnissä.

4. Sensei WordPress -opiskelunhallintajärjestelmä

Sensei WordPress -opiskelunhallintajärjestelmä

Kurssien sisällön luominen Sensein avulla on yhtä helppoa kuin sivun tai viestin luominen WordPressissä. WooCommercein kehittämä oppimisen hallintajärjestelmä integroituu saumattomasti heidän verkkokaupan laajennukseen. Yhdistämällä kurssit ostettuun tuotteeseen voit mainostaa kurssia erittäin osuvalle yleisölle. Kirjontapakkauksen ostaja saa siis todennäköisesti tarjouksen kirjontaa koskevasta kurssista.

Sensei WordPress LMS -harjoitteluohjelma

Lisäosa käyttää tuttuja WordPress-käyttäjän rekisteröintiominaisuuksia kirjautumalla kurssiin. Edellytykset voidaan määritellä jokaiselle kurssille sekä jokaiselle oppitunnille. Luo kysymyspankkeja ja käytä niitä satunnaisten tietokilpailujen järjestämiseen. Plugin sisältää analytiikkatyökalun, joka seuraa yksittäisten opiskelijoiden tai kurssien etenemistä.

Sensei toimii hyvin useimpien WordPress-standarditeemoiden kanssa, vaikka kehittäjät suosittelevat teemoja, jotka tarjoavat integroidun tuen Senseille. Sisällytettäviin ominaisuuksiin riippuen, voit lisätä laajennuksia laajennukseen. Suurin osa niistä on ilmaisia, mutta sinun on ostettava laajennukset erikseen, jotta tipat syöttösisältöä ja jaat tunnustuksia saavutuksista..

5. LearnDash WordPress -opiskelunhallintajärjestelmä

LearnDash WordPress -opiskelunhallintajärjestelmä

LearnDash on täydellinen oppimisen hallintajärjestelmä, joka toteuttaa Tin Can (Experience) -sovellusliittymän käyttäjien oppimistehtävien sieppaamiseksi ja tallentamiseksi. Tin Can -sovellusliittymä (API) on e-oppimisohjelmisto, joka seuraa ja tallentaa kaikki oppimiskokemukset. Se kerää tietoja kokemuksista, kuten liikkuvasta oppimisesta, simulaatioista, reaalimaailman toiminnoista, kokemuksellisesta oppimisesta, sosiaalisesta oppimisesta, offline-oppimisesta ja yhteisöoppimisesta. Nämä tiedot antavat sinulle käsityksen käyttäjien oppimistoiminnoista. Erityisesti se auttaa epämuodollista ja henkilökohtaista oppimista, jossa ohjaajat tai instituutin henkilökunta seuraavat henkilökohtaista suoritusta taustalta..

LearnDash on ominaisuuspakattu ja integroitu hyvin WordPressiin, jotta sisällön julkaiseminen ja verkkosivun ansaitseminen on helppoa. Voit jakaa kurssit useaan tasoon yksinkertaisen esityksen tekemiseksi. Pudota syöttösisältöä aikataulun mukaisesti ja poista käyttö käytöstä tietyn ajan kuluttua. Käytä mitä tahansa mediaelementtiä, kuten ääni-, video-, kuvia, Google Docs-, Articulate- tai Adobe Captivate-tiedostoja. Suunnittele tietokilpailu yksinkertaisella kyselylomakkeella tai valitse kahdeksasta ennalta suunnitellusta tietokilpailulajista, joita plugin tarjoaa.

Tuntiajastimet opastavat, kuinka paljon aikaa opiskelija voi käyttää mihin tahansa oppituntiin, ja tehtävänjohtajat antavat kommentteja lähetetyistä tehtävistä. Käyttäjät voivat luoda profiileja käyttöliittymästä, ja ilmoittautuneet käyttäjät voivat liittyä yksityisiin tai julkisiin kursseja koskeviin foorumeihin.

Kehittäjät ovat luottaneet rikkaaseen alan kokemukseensa tämän laajennuksen kehittämisessä, ja useat maineikkaat yliopistot kuuluvat käyttäjien joukkoon. Laajennus on usean sivuston käytössä ja toimii minkä tahansa teeman kanssa. Lisäominaisuuksiin on saatavana useita ilmaisia ​​ja premium-laajennuksia. Nämä laajennukset on kehitetty vastauksena yhteisön palautteeseen. Lisäksi on satoja yhteensopivia teemoja (kuten eLumine tai yliopisto), jotka lisäävät lisäominaisuuksia ja muotoiluvaihtoehtoja.

6. LearnPress WordPress LMS -laajennus

LearnPress WordPress LMS -laajennus

LearnPress-ydinosake on ilmainen ja kevyt. Jos verkkosivustossasi on jokin tarvitsemasi toiminto, etsi sitä ilmaisten ja maksettujen lisäosien joukosta. Jotkin toiminnoista auttavat ansaitsemaan verkkosivustosi paremmin.

Käyttöliittymä auttaa kurssin rakentamisessa, muokkaamisessa ja ylläpidossa. Voit säätää monia asetuksia täällä, kuten kurssin kesto, vaaditut läpäisymerkit, yritysten lukumäärä ja tietokilpailujen ottaminen, ennen siirtymistä seuraavalle tasolle. Kursseja on mahdollista viedä myös muille LearnPress-palveluita käyttäville verkkosivustoille. BuddyPress-tuella opiskelijat voivat muodostaa ryhmiä keskustelemaan ongelmista ja jakamaan tietoja.

learnpress

Laajennus on käännetty monille kielille, tukee usean sivuston verkkoja sekä PayPal-, Stripe- ja WooCommerce-maksutapoja. Vaikka voit käyttää LearnPressiä minkä tahansa tavallisen WordPress-teeman kanssa, kirjoittajat suosittelevat voimakkaasti, että sitä käytetään yhdessä Koulutus WordPress-teema tai LMS WordPress -teema. Muissa tapauksissa he suosittelevat päivittämistä Pro: ksi kurssipakettien, pelaamisen, kurssisertifikaattien ja lukuisten premium-lisäosien saamiseksi.

7. Namaste! LMS WordPressille

Namaste! LMS WordPressille

Kun olet asentanut Namaste: n ilmaisen version! LMS: n avulla voit muuntaa WordPress-asennuksen toimivaksi koulutussivustoksi. ELearning-ominaisuuksiin kuuluu oppituntien ja tehtävien luominen, opiskelijoiden ilmoittautuminen, kurssien ja opiskelijoiden johtaminen, oppituntien edellytysten asettaminen ja paljon muuta.

Paranna laajennuksen toimintoa ilmaisella jäsenlisäosalla konnichiwa! Luo yksityiskohtaisia ​​raportteja opiskelijoiden paikan päällä tapahtuvasta toiminnasta. Kun hallintapaneeli-widget aktivoidaan, se paljastaa tietyn määrän päiviä aktiviteetteja sivulla. PayPal- ja Stripe-integroinnit auttavat keräämään maksuja kursseista.

Namaste-LMS

Premium-version ansiosta verkkosivun ansaitseminen on helppoa – lisää ostoskori tietyille kursseille, luo ja hallinnoi alennuskuponkeja ja hallitse suojattuja tiedostoja. Paitsi, että voit myöntää pääsyn joillekin käyttäjille luokanpäälliköinä ja myöntää tunnusmerkkejä kurssin suorittamisesta tai pisteiden ansaitsemisesta.

8. LifterLMS WordPress -laajennus

LifterLMS WordPress -laajennus

LifterLMS: n peruslaajennus on ilmainen, intuitiivisesti käytettävä ja joustava. Se tarkistaa melkein kaikki ruudut tarvittavien oppimisen hallintajärjestelmän ominaisuuksien luettelossa ja voimat WP101, suosittu WordPress-video-opasarja.

Opiskelijat voivat opiskella etenemispalkkeilla ja tietokilpailuilla seuratakseen etenemistään. Pidä opiskelijat ajan tasalla automaattisilla sähköpostiviesteillä. Nämä sähköpostiviestit asetetaan laukaisemaan ennalta määritetyn opiskelijan toiminnan avulla, kuten esimerkiksi, että et ole kirjautunut sisään pitkään aikaan, epäonnistut tietokilpailua, muistutus eräpäivistä ja paljon muuta. Käytä toimintapohjaisia ​​sähköpostiviestejä tavoittaaksesi opiskelijat, jotka jättävät kurssin puolivälissä. Pudota sisältöä määriteltyjen aikataulujen mukaan tai vastaamaan opiskelijoiden edistymistä.

LifterLMS-hallintaominaisuudet

LifterLMS tarjoaa runsaasti kurssinhallintatyökaluja, maksujen käsittelyä PayPalin, raidan tai Authorize.netin kautta sekä tukea WooCommerce-palveluille. Voit lisätä kuponkeja ja alennuksia verkkosivustolle lisätäksesi opiskelijoiden ilmoittautumista. Saatavana on useita maksettuja lisäosia, ja voit ostaa niitä erikseen tai all-in-one-pakettina.

9. Edwiser Bridge – Moodle LMS -integraatio WordPressiin

Edwiser Bridge - Moodle LMS -integraatio WordPressiin

Viimeiseksi, jos olet fani moodle avoimen lähdekoodin kurssi, saatat olla kiinnostunut tietämään, että on helppo tapa integroida Moodle-kurssit WordPressiin. Ilmaisen Edwiser Bridge -laajennuksen avulla voit tuoda kaikki Moodle-kurssit ja synkronoida kurssiluokkasi suoraan WordPress-sivustosi kanssa. Sieltä voit lähettää ne ilmaiseksi, myydä (käyttämällä sisäänrakennettua PayPal-integraatiota), sallia kurssien rekisteröinnin ja paljon muuta.

Edwiser Bridge sisältää myös joukon asetuksia (kuten automaattinen synkronointi kursseille, ilmoittautuneet käytöt, kieli jne.), Jotka voit tarkistaa aktivoidaksesi. Jos olet kehittäjä (tai sinulla on jo ollut), sinulla on jopa sisäänrakennetut koukut ja suodattimet nopeaa mukauttamista varten. Parempaa on vielä, että saatavilla on mahtavia lisäosia, jotka lisäävät vielä enemmän virtaa Moodlen käyttämään WordPress LMS -sovellukseen.

Valikoiva synkronointi

Käyttäen The Valikoiva synkronointilaajennus Edwiser Bridgelle Moodlen käyttäjät voivat valita ja valita kursseja, jotka he haluavat synkronoida WordPress-alustaan, sitten markkinoida tai myydä. Tämän helppokäyttöisen laajennuksen ansiosta Moodlen järjestelmänvalvojat voivat keskittyä tiettyyn kurssijoukkoon ja lisätä pitoa näihin kursseihin..

Kerta-sisäänkirjautuminen

Yksinkertaista kirjautumisprosessia ja kurssikäyttöä Kertakirjautumisen laajennus sillä Edwiser Bridge tekee. Käyttäjät voivat kirjautua samanaikaisesti joko Moodle- ja linkitettyihin WordPress-sivustoihin syöttämällä kirjautumistiedot vain kerran. Se toimii molemmin puolin! Käyttäjä voi kirjautua joko Moodlen tai WordPressin verkkosivustoon ja olla kirjautunut vastaaviin WordPress- ja Moodle-sivustoihin..

Uloskirjautuminen toimii myös samoin, koska toiminnan täytyy suorittaa vain kerran, oppilaiden ei tarvitse huolehtia siitä, että et kirjaudu ulos molemmilta verkkosivustoilta. Yksinkertaisella asennuksella tämä laajennus auttaa WordPress-Moodlen integrointia ja helpottaa käyttäjien pääsyä molempiin sivustoihin, koska heillä on vain yksi joukko valtuustietoja, jotka heidän on pidettävä mielessä. Saatavana on myös lyhytkoodi, joka voidaan sijoittaa mihin tahansa WordPress-sivuston sisäänkirjautumisen sallimiseen.

Irtotavarakurssi

Salli käyttäjien ostaa useita kursseja kerralla Moodlessa Irtotavara osto Edwiser Bridgelle laajentaminen. Tämä on WordPress-laajennus, joka käyttää WordPressin ja WooCommercen valtuuksia sallia Moodlen järjestelmänvalvojien myydä kursseja WordPressissä ja antaa ostajien ostaa näitä kursseja irtotavarana. Eikä tämä ole kaikki, kurssin ostamisen yhteydessä Moodlen käyttäjillä on intuitiivinen käyttöliittymä opiskelijoiden ilmoittamiseksi kurssille.


LMS antaa käyttäjille mahdollisuuden oppia omassa tahdissaan millä tahansa laitteella, joka heille sopii. Oppimisprosessia voidaan tehdä mielenkiintoisemmaksi myöntämällä merkkejä, innovatiivisia tietokilpailuja ja parhaiden esiintyjien luetteloita. Lisäksi foorumin tai yhteisön lisääminen voi auttaa kannustamaan opiskelijoita oppimisprosessiin.

Muutaman viime vuoden aikana WordPressin käyttö on lisääntynyt oppilaitosten verkkosivustojen ja verkkokurssien pohjana. Tässä viestissä käsitellyt WordPress LMS -laajennukset yhdistyvät hyvin WordPress-ytimen kanssa täydellisen verkkokurssien toimitusjärjestelmän perustamiseen. Jotkut ovat ilmaisia, kun taas toiset tarjoavat erittäin houkuttelevia ominaisuuksia alle 250 dollaria (mikä on vähemmän kuin 1 dollari päivässä).

Onko sinulla kokemusta näistä WordPress LMS -laajennuksista? Tai ehkä olemme unohtaneet yhden suosittelemasi LMS WordPress -laajennuksista? Ole hyvä ja jaa kommentteihin.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map